Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 2:50 pm
Ο Lauvergne άραγε ταιριάζει σε αυτα που ψάχνουμε? Φεύγει από τη Βιλερμπαν και ψάχνει ομάδα, παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών με άνεση, είναι well rounded player, πολύ έμπειρος και παραγωγικός επιθετικά.

Σε 31 ματς με 24 λεπτά ανά παιχνίδι μέτρησε 12,6 πόντους (55% 2π, 36% 3π, 73% βολές) και 5,2 ριμπάουντ.

Εμένα μου κάνει.

ΥΓ. Επίσης μου άρεσαν οι Costello & Smailagic αλλά έκλεισαν αλλού, ηταν πολύ εφικτό στόχοι, ελπίζω να έρθει κάτι πολύ καλύτερο. Πλέον από Ευρώπη οι μόνοι που επιτρέπεται να εξετάσουμε είναι οι Ibaka & Caboclo, κανένας άλλος!
ηταν να τον παρουμε τον ιανουαριο αυτον

δεν μας τρελενει σαν επιλογη αλλα δεν ειναι και ασχετος,μετριος παιχτης

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 520
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:06 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ο Lauvergne άραγε ταιριάζει σε αυτα που ψάχνουμε? Φεύγει από τη Βιλερμπαν και ψάχνει ομάδα, παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών με άνεση, είναι well rounded player, πολύ έμπειρος και παραγωγικός επιθετικά.

Σε 31 ματς με 24 λεπτά ανά παιχνίδι μέτρησε 12,6 πόντους (55% 2π, 36% 3π, 73% βολές) και 5,2 ριμπάουντ.

Εμένα μου κάνει.

ΥΓ. Επίσης μου άρεσαν οι Costello & Smailagic αλλά έκλεισαν αλλού, ηταν πολύ εφικτό στόχοι, ελπίζω να έρθει κάτι πολύ καλύτερο. Πλέον από Ευρώπη οι μόνοι που επιτρέπεται να εξετάσουμε είναι οι Ibaka & Caboclo, κανένας άλλος!

Caboclo καλύτερη περίπτωση σίγουρα...στο προΟλυμπιακό τους ήταν μαγικός...

Υπάρχει θεματάκι όμως στο mentality του παιδιού, όχι τόσο στο να δημιουργεί μανούρες στα αποδυτήρια κτλ, όσο στο ό,τι αν του στραβώσει κάτι στο κεφάλι με την ομάδα, με τα συμβόλαια, με το ένα, με το άλλο, φέξε μου και γλίστρησα...

Ενδεικτικό πάντως του τι παίχτης είναι, ότι παρά όλο αυτό το χαρτομάνι που αντάλλαξε με την Παρτιζάν (χρωστούμενα συμβόλαια, πρόστιμο κτλ), ο Ζοτς θέλει να τον κρατήσει.

Ο Lauvergne καλός παίχτης, σίγουρα ικανό skilset, αλλά έχει αρχίσει να κατεβαίνει το βουνό χρόνια τώρα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Παρ Ιούλ 12, 2024 3:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:17 pm

slok έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 2:57 pm
JohnnyPao έγραψε:

Εμένα μου κάνει.

O Motiejunas εχει κλεισει καπου? και αυτος κολλαει στο ροστερ
Παιζει μόνο στο 5, δεν είναι tweener, πολύ βαρύ κορμί και ταυτόχρονα αρκετά soft, δεν τρελαίνομαι.

0
Άβαταρ μέλους
mikebramosfan

Reactions: 6
Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius

Η περίπτωση Samanic πώς σας φαίνεται; Επανέφερε ο hoopfellas το όνομα του στη χθεσινή εκπομπή.

Samanic κ Mamukelashvili με ιντριγκάρουν περισσότερο από τα χιλιοφορεμένα ονόματα (Shengelia, Lauvergne κλπ)

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

DEJAN21 έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 3:00 pm
JohnnyPao έγραψε:

Εμένα μου κάνει.

Λοβερν είναι ωραίος στην επίθεση…. Στην άμυνα όμως….
Για 15 λεπτά πίσω απτον Λεσσορ μια χαρά είναι και θα βοηθάει και στο "4" όποτε χρειάζεται.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:22 pm

Ανακοινώθηκε ο Γκριγκονις είδα, ο Γκραντ γιατί όχι ακόμα? Εκτός αν θεωρείται ανακοίνωση το ποστ με τη δήλωση του, γιατί δεν έλεγε ούτε για ανανέωση ξεκάθαρα, ούτε για ποσα χρόνια επίσημα.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:22 pm

mikebramosfan έγραψε:
Η περίπτωση Samanic πώς σας φαίνεται; Επανέφερε ο hoopfellas το όνομα του στη χθεσινή εκπομπή.

Samanic κ Mamukelashvili με ιντριγκάρουν περισσότερο από τα χιλιοφορεμένα ονόματα (Shengelia, Lauvergne κλπ)
Και οι 2 έχουν τα +/- τους... επειδή μας αρέσει να επικεντρωνόμαστε στα κακά, θα σου πω ότι ο Samanic έχει έφεση στο λάθος, δεν είναι φυσικά rim protector και παίζει πάντα με έλλειψη έντασης και δύναμης, κάτι που τον καθιστά ασυνεπή και αμυντικά.

Ο Μαμου είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση παίχτη, αλλά θέλει λεπτάκια στο παρκέ για να δείξει αυτά που ξέρει και επίσης είναι και λίγο μη adaptive σε όσα συμβαίνουν γύρω του, δηλαδή θέλει το όλο κόνσεπτ να προσαρμόζεται πάνω του και όχι ανάποδα.

Καλές περιπτώσεις σε σχέση με την ανυπαρξία 2ου ψηλού που είχαμε πέρυσι, αλλά......

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:29 pm

slok έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 2:57 pm
JohnnyPao έγραψε:

Εμένα μου κάνει.

O Motiejunas εχει κλεισει καπου? και αυτος κολλαει στο ροστερ

Eίναι κοντά σε επέκταση συμβολαίου με τη Μονακό.

https://www.sport24.gr/basket/monako-ka ... 49576.html

0
Sa7Sa
Reactions:

Παρ Ιούλ 12, 2024 3:44 pm

Τις επόμενες ώρες θα μαθευτεί ποιον παίκτη έχετε βάλει πρώτη προτεραιότητα, εδω θα ‘μαστε , μείνετε συντονισμένοι

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Ιούλ 12, 2024 4:08 pm

Θα ανακοινωθεί κανένας Τιμαν και θα βγει ινσαιντερ ο Καβαλιερατος πάνω απο τους καθεστωτικούς αυτο δεν αντέχεται ,θα κάνει διπλοβάρδιες ο Μπούκουρας να καθαρίσει ….

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιούλ 12, 2024 4:33 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Θα ανακοινωθεί κανένας Τιμαν και θα βγει ινσαιντερ ο Καβαλιερατος πάνω απο τους καθεστωτικούς αυτο δεν αντέχεται ,θα κάνει διπλοβάρδιες ο Μπούκουρας να καθαρίσει ….
Μια χαρά παίκτης ο Τιμαν. Και πέρυσι είχε την καλύτερη χρονιά του. Μπορεί να μην είναι φανταχτερός αλλά αν τον θέλει ο Αταμαν όλοι παλαμάκια θα χτυπήσουμε.

Όσο για τον Καβαλιεράτο, κανείς Παναθηναϊκός δεν ασχολείται μαζί του. Μπορεί να βγάλουν τίποτα επιφωνήματα θαυμασμού όσοι τον διαβάζουν. Και αν τον διαβάζει και ο Μπούκουρας ας πάει να θητεύσει μαζί του να μάθει την τέχνη της μαντικής

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Ιούλ 12, 2024 6:04 pm

xomitsious έγραψε:
Στηβ Κερ έγραψε:
Μια χαρά παίκτης ο Τιμαν. Και πέρυσι είχε την καλύτερη χρονιά του. Μπορεί να μην είναι φανταχτερός αλλά αν τον θέλει ο Αταμαν όλοι παλαμάκια θα χτυπήσουμε.

Όσο για τον Καβαλιεράτο, κανείς Παναθηναϊκός δεν ασχολείται μαζί του. Μπορεί να βγάλουν τίποτα επιφωνήματα θαυμασμού όσοι τον διαβάζουν. Και αν τον διαβάζει και ο Μπούκουρας ας πάει να θητεύσει μαζί του να μάθει την τέχνη της μαντικής
Εγώ για τον Τιμαν το ξερω να το πεις σ αυτούς που έβγαλαν σπυράκια κ έκραζαν οταν ακούστηκε η πληροφορία.Δεν ειναι περίεργο στην Ελλάδα κάποιος να κελάηδησε κ να μαθεύτηκε αμάν πια !Η μπορει κ πράγματι να μην τον πάρετε αλλα όντως να αρέσει στον κοουτς .δεν έχει να κάνει…

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Παρ Ιούλ 12, 2024 6:39 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 6:04 pm
xomitsious έγραψε:

Εγώ για τον Τιμαν το ξερω να το πεις σ αυτούς που έβγαλαν σπυράκια κ έκραζαν οταν ακούστηκε η πληροφορία.Δεν ειναι περίεργο στην Ελλάδα κάποιος να κελάηδησε κ να μαθεύτηκε αμάν πια !Η μπορει κ πράγματι να μην τον πάρετε αλλα όντως να αρέσει στον κοουτς .δεν έχει να κάνει…
Δεν νομίζω ότι χαλιεται κανένας με τον Τιμαν.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Η γνώμη μου είναι πως ο Καβαλιεράτος, που ξέρει ότι Ολυμπιακοί τον διαβάζουνε έγραψε ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Αταμάν θέλει έναν παίκτη και ο Γιαννακόπουλος προτιμάει να του φέρει πιο φανταχτερό όνομα για να απαντήσει στη μεταγραφή Βεζενκοφ.

Με λίγα λόγια πετάμε λίγη λάσπη για να χαρούν οι αναγνώστες μας και να πάρουμε κάνα κλικ.

Όλα αυτά τα λέω γιατί κάποιος φίλος του Ολυμπιακού ήρθε με χαρά να μας τα μεταφέρει στο φόρουμ, όχι γιατί διαβάζω τον συγκεκριμένο, ούτε καν ξέρω που γράφει. Εικάζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους Παναθηναϊκούς.

Αυτό που έγραψα δεν ήταν για να την πω σε εσένα. Απλά θεωρώ ότι τόσο οι φίλοι της ομάδας όσο και ο πρόεδρος έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή και τις επιλογές του.

Ο Καβαλιεράτος και οι αναγνώστες του μπορεί να διαφωνούν. Αλλά τους περισσότερους Παναθηναϊκούς δεν τους νοιάζει και πολύ. Όπως δεν νοιάζει και κανέναν (ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς) τι γράφει ο Μπούκουρας.

Τέλος, ο Τιμαν πιστεύω θα μας ταίριαζε. Δεν είναι όσο καλός όσο ο Καμποκλο αλλά δεν παίρνεις και εξωαγωνιστικά ρίσκα.
Δεν είναι όσο καλός όσο ο Σενγκελια αλλά είναι πιο έμπειρος στο 5.
Δεν είναι από το ΝΒΑ αλλά δεν χρειάζεται να τον περιμένεις μπας και μείνει χωρίς συμβόλαιο.

Εγώ θα χαιρομουν αν ερχόταν και ας βγει ο Καβαλιεράτος να λέει σε όποιον τον διαβάζει ότι θέλει.

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 301
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 12, 2024 6:44 pm

Τελευταίο όνομα στη λίστα που ακούστηκε τελευταία είναι ο Τούρκος OMER YURTSEVEN (2.11) είναι σε καλή ηλικία ,δεν είχε όμως την ανάλογη πρόοδο που αρκετοί περίμεναν στις ΗΠΑ- αν δεν κάνω λαθος είναι free agent - πιθανόν θέλει να εξαντλήσει τις οποίες πιθανότητες στο ΝΒΑ (συμβόλαιο πιθανόν και ρόλο στην ομάδα)- είναι μια επιλογή που ταιριάζει κάπως στα πλάνα του Αταμαν (+Τουρκικης καταγωγής) .
Έφυγε από την Ευρωπη 18 ετών (κολέγιο + ΝΒΑ) δεν έχει ισχυρές παραστάσεις Ευρωλίγκας . Θα σας άρεσε σαν επιλογή ή είναι ρίσκο ;
Το κασέ του νομίζω είναι γύρο στα 2.000.000€

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Παρ Ιούλ 12, 2024 6:49 pm

forest79 έγραψε:
Παρ Ιούλ 12, 2024 6:44 pm
Τελευταίο όνομα στη λίστα που ακούστηκε τελευταία είναι ο Τούρκος OMER YURTSEVEN (2.13) είναι σε καλή ηλικία ,δεν είχε όμως την ανάλογη πρόοδο που αρκετοί περίμεναν στις ΗΠΑ- αν δεν κάνω είναι free agent - πιθανόν θέλει να εξαντλήσει τις οποίες πιθανότητες στο ΝΒΑ (συμβόλαιο πιθανόν και ρόλο στην ομάδα)- είναι μια επιλογή που ταιριάζει κάπως στα πλάνα του Αταμαν (+Τουρκικης καταγωγής) .
Έφυγε από την Ευρωπη 18 ετών (κολέγιο + ΝΒΑ) δεν έχει ισχυρές παραστάσεις Ευρωλίγκας . Θα σας άρεσε σαν επιλογή ή είναι ρίσκο ;
Το κασέ του νομίζω είναι γύρο στα 2.000.000€
Τον παίκτη δεν τον ξέρω, αλλά από τα λίγα που διάβασα για αυτόν δεν θα τον έπαιρνα για τόσα πολλά.
Πιστεύω ότι αν δώσουμε 2εκ. δεν θα είναι για παίκτη με ρίσκο αλλά για έτοιμο να αποδώσει από day 1.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”