2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 23, 2023 8:26 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 8:01 pm
Επειδή ο Μίχαλιουκ για τους δικούς του λόγους δεν έρχεται, κάποιοι αμέσως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι "ο πρόεδρος μας κοροϊδεύει" κλπ. Μόνο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Εγώ καταλαβαίνω πως απλά κάποιοι ψάχνουν (ξανά) αφορμή για να γκρινιάξουν. Και κανένας παίκτης δε λείπει "για το κάτι παραπάνω", δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Αταμάν, μη φέρνετε την καταστροφή από τον Αύγουστο. Καλό βράδυ σε όλους, χαιρετίσματα από την Κύπρο. :)
Προσωπικά δεν με νοιάζει να έρθει ή όχι ο Μιχαλιουκ. Να φύγει ο Γκριγκονις για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, και μετά ας παίξει στο 3 με Μαντζούκα-Παπαπετρου, ή ας παίξει με τρία Γκαρντ ή ας παίξει ο Παναγιώτης ή οτιδήποτε.

Το να μας ζαλίζουν ένα μήνα με τον Μιχαλιουκ, και κυρίως ο ίδιος ο Γιαννακοπουλος, και σήμερα να βγαίνει αυτό το άρθρο, να βαφτίζουν άκουσον άκουσον επαγγελματία τον Γκριγκονις, επειδή δεν θα έρθει ο Μιχαλιουκ, είναι κοροϊδία. Αυτή λοιπόν η κοροϊδία εμένα με απομακρύνει απο την ομάδα.

Ότι θα είχαμε τον Παύλο και τον Ζελικο και θα γινόντουσαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ε κάπου κούρασαν. Συγνώμη για το λεξιλόγιο. Δεν θα επαναληφθεί, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός με κούρασε. Λίγη σοβαρότητα

0
dimitrisdrama

sophomore
Reactions: 71
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 23, 2023 8:38 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 8:13 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 7:09 pm

Τα δύο πρώτα υπογραμμισμένα είναι εικασίες που δεν προκύπτουν από κάποια επίσημη πηγή. Τα υπόλοιπα υπογραμμισμένα είναι συμπεράσματα που κατέληξες ξεκινώντας από αυτές τις εικασίες και άρα δεν μπορούν να στέκουν. Ειδικά όσο αυστηρά το θέτεις. Δικαίωμά σου να μην πας γήπεδο φυσικά αλλά μην επιχειρηματολογούμε τόσο ασθενώς με τόσο σθένος.
Καμμία εικασία, υπήρχαν άρθρα για τις σχέσεις Ραντονιτς Γκριγκονις.Αν εσυ δεν τον είδες προκλητικά αδιάφορο μέχρι να έρθει ο Σερελης, και αν στους τελικούς δεν φάνηκε ανίκανος, βλέπουμε άλλο μπάσκετ
Συγνωμη κιολας αλλα στο πρωτο ματς που κοντεψαμε να τους κερδισουμε στο σεφ ηταν ο κορυφαιος με 17 ποντους κ 5 ασσιστ..στο 2 που κερδισαμε οκ ηταν αστοχος με 8 ποντους σε σκορ 67-65...στο τριτο εβαλε 13 απο τους 52 ποντους μας..και στο τελευταιο χαναμε 30 απο το ημιχρ και διεκοπη..δλδ τι ηθελες να κανει σε μια ομαδα με ανυπαρκτο επιθετικο ταλεντο που βαζαμε με το ζορι 60..να σου βαζει τους 40 με αντιπαλη ολη την αμυνα του ολυμπιακου ..κ ο ολυμπιακος χαζος ειναι...δεν καταλαβε μετα το πρωτο ματς οτι αρκει να κλεισει αυτον κ τον Λι για να μας διαλυσουν..τους βγαλανε το λαδι σε ολη την σειρα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4526
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 23, 2023 8:44 pm

Phys87 έγραψε:

Προσωπικά δεν με νοιάζει να έρθει ή όχι ο Μιχαλιουκ. Να φύγει ο Γκριγκονις για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, και μετά ας παίξει στο 3 με Μαντζούκα-Παπαπετρου, ή ας παίξει με τρία Γκαρντ ή ας παίξει ο Παναγιώτης ή οτιδήποτε.

Το να μας ζαλίζουν ένα μήνα με τον Μιχαλιουκ, και κυρίως ο ίδιος ο Γιαννακοπουλος, και σήμερα να βγαίνει αυτό το άρθρο, να βαφτίζουν άκουσον άκουσον επαγγελματία τον Γκριγκονις, επειδή δεν θα έρθει ο Μιχαλιουκ, είναι κοροϊδία. Αυτή λοιπόν η κοροϊδία εμένα με απομακρύνει απο την ομάδα.

Ότι θα είχαμε τον Παύλο και τον Ζελικο και θα γινόντουσαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ε κάπου κούρασαν. Συγνώμη για το λεξιλόγιο. Δεν θα επαναληφθεί, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός με κούρασε. Λίγη σοβαρότητα
απτους πιο μεγαλους υπευθυνους για την περσινη χρονια ηταν ο γκριγκονις και ο παπαγιαννης
και το τραγελαφικο ειναι οτι ο ενας εμεινε και θα εμενε και ο αλλος με αυξηση μισθου 50% αν δεν ηταν αυτος ο αγιος ανθρωπος ο ιτουδης να μας απαλλαξει απτην παρουσια του
ο γκιγκονις οσο καλος παιχτης και να ειναι(που δεν ειναι) επρεπε να φυγει ,καποια πραγματα ειναι πανω και απτην αγωνιστικη αξια καποιου,επειδη δεν βρισκει συμβολαιο ποιος να του δωσει πανω απο 300κ εξαλλου εχει κατσικωθει στην ομαδα

τωρα οι καθεστωτικοι παντα το ιδιο κανουν προμοταρουν καποιον παιχτη ωστε να μετριασουν τις αντιδρασεις του κοσμου οταν θα αποδειχθει παλτο ο λιθουανος ειναι και παρελθον απο περυσι σε αυτο τον τομεα,αν αποφασισουν να τον διωξουν θα γραφουν τα αναποδα τι κακος επαγγελματιας που ειναι και δεν φευγει,οπως περυσι με τον αντριους

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 8:45 pm

dimitrisdrama έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 8:13 pm

Καμμία εικασία, υπήρχαν άρθρα για τις σχέσεις Ραντονιτς Γκριγκονις.Αν εσυ δεν τον είδες προκλητικά αδιάφορο μέχρι να έρθει ο Σερελης, και αν στους τελικούς δεν φάνηκε ανίκανος, βλέπουμε άλλο μπάσκετ
Συγνωμη κιολας αλλα στο πρωτο ματς που κοντεψαμε να τους κερδισουμε στο σεφ ηταν ο κορυφαιος με 17 ποντους κ 5 ασσιστ..στο 2 που κερδισαμε οκ ηταν αστοχος με 8 ποντους σε σκορ 67-65...στο τριτο εβαλε 13 απο τους 52 ποντους μας..και στο τελευταιο χαναμε 30 απο το ημιχρ και διεκοπη..δλδ τι ηθελες να κανει σε μια ομαδα με ανυπαρκτο επιθετικο ταλεντο που βαζαμε με το ζορι 60..να σου βαζει τους 40 με αντιπαλη ολη την αμυνα του ολυμπιακου ..κ ο ολυμπιακος χαζος ειναι...δεν καταλαβε μετα το πρωτο ματς οτι αρκει να κλεισει αυτον κ τον Λι για να μας διαλυσουν..τους βγαλανε το λαδι σε ολη την σειρα.
Εσένα δηλαδή σου άρεσε ο Γκριγκονις πέρυσι; Είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του στους τελικούς;
Για μένα πάντως ο κορυφαίος ήταν ο Πονιτκα στους δυο που έπαιξε.

Ο μπέικον σένα παιχνίδι έβαλε 30-40 και χάναμε με τόσους. Τι να το κάνω αν βάζει πόντους μόνο ένας παίχτης. Και αυτό το έκανε σε τρία τέσσερα παιχνίδια όλη την χρόνια, να βάλει πόντους

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4526
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 23, 2023 8:47 pm

το να προσπαθουν καποιοι να μας πεισουν για την αγωνιστικη αξια του λιθουανου και τον επαγγελματισμο του με στοιχεια απτην περσινη χρονια φτανει στα ορια του τρολλαρισματος
τουλαχιστον ποσταρετε τιποτα στατιστικα απο ζαλγκιρις μπας και πειστει κανενας

0
dimitrisdrama

sophomore

Τετ Αύγ 23, 2023 9:12 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 8:45 pm
dimitrisdrama έγραψε:

Εσένα δηλαδή σου άρεσε ο Γκριγκονις πέρυσι; Είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του στους τελικούς;
Για μένα πάντως ο κορυφαίος ήταν ο Πονιτκα στους δυο που έπαιξε.

Ο μπέικον σένα παιχνίδι έβαλε 30-40 και χάναμε με τόσους. Τι να το κάνω αν βάζει πόντους μόνο ένας παίχτης. Και αυτό το έκανε σε τρία τέσσερα παιχνίδια όλη την χρόνια, να βάλει πόντους
Οχι προφανως και δεν ημουν ευχαριστημενος απο τον Γκριγκονις σαν παιχτη που τον ξερω και τον εχω δει σε ζαλγκιρις κυριως.τσσκα μεχρι να προσαρμοστει ξεκινησε κ ο πολεμος νομιζω. αλλα και δεν μπορώ να του ρίξω ευθύνες γιατι το εργασιακο περιβαλλον απειχε πολυ απο το να το πεις σοβαρη ομαδα για να τον κρινω σοβαρα..

Δλδ σε κατι ομαδες τυπου μιλανο που τοσα χρονια μαζευαν παιχταραδες και πατωναν στο τελος της χρονιας τι σημαινει ..οτι ολοι αυτοι οι παιχταραδες ξεχασαν το μπασκετ??απλα για παααρα πολλους λογους δεν κολλησαν στην ομαδα και δεν μπορεσαν να αποδωσουν συμφωνα με το ταλεντο τους..

Ο Αντριους που ειχαμε φερει εγω στους αγωνες που εβλεπα κ τουρκια και γιουροκαπ ελεγα τι παιχταρας ειναι αυτος.νομιζω ειχε ξεσκισει την παρτιζαν του ομπραντοβιτσ στον ημιτελικο.κ ομως σε εμας ξεσκονιζε την κερκιδα..δεν μπορω να τον κρινω κ αυτον ομως σοβαρα γιατι η ομαδα μας ηταν μπουρδελο...ο λουντμπεργκ στην τσσκα ηταν παιχταρας ..τον ηθελα πολυ να ερθει τοτε σε εμας..ε στην βιρτους δεν βλεπεται..υπαρχουν απειρα παραδειγματα πολυ καλων παιχτων που απλα δεν κολλησαν σε μια ομαδα..

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 23, 2023 9:16 pm

Εγώ τουλάχιστον δεν προσπαθώ να πείσω ότι ο Γκριγκόνις είναι παιχταράς (που είναι), όσο ότι το να κρίνεις έναν παίχτη σε τέτοια σεζόν ομάδας είναι κατά την γνώμη μου εντελώς άκυρο.

Ο ίδιος Γκριγκόνις σε οποιαδήποτε κανονική ομάδα (όπως η φετινή δική σας) έχει πολλά να δώσει, έχει και αδυναμίες. Αν τον θέλεις στην ομάδα σαν κόουτς, ξέρεις και πως θα τον αξιοποιήσεις.

Επίσης, δεν βλέπω από που προκύπτει ότι δεν θα πάρετε παίχτη αν δεν έρθει ο Σβι.

Τέλος, αν πιστεύετε έτσι και αλλιώς ότι ο Χουάντσο μπορεί να δώσει 10' στο 3 (πράγμα που όντως ίσως βοηθήσει στο να βρει χρόνο και ο Μαντζουκας) και υπολογίσετε ότι θα παίξει και 5-10' με Γκραντ και 3 γκαρντ, ε βάλε και τον Παπι... δεν μένει και χρόνος για τον Γκριγκόνις τελικά :D

Χρόνο θα βρει μόνο αν όντως κολλήσει καλά και είναι χρήσιμος.

3
3 Εικόνα
dimitrisdrama

sophomore

Τετ Αύγ 23, 2023 9:25 pm

τουλουμπα έγραψε:
το να προσπαθουν καποιοι να μας πεισουν για την αγωνιστικη αξια του λιθουανου και τον επαγγελματισμο του με στοιχεια απτην περσινη χρονια φτανει στα ορια του τρολλαρισματος
Οχι δεν τρολαρρω κανεναν..το παιδι ανεφερε οτι ηταν αδιαφορος στου τελικους και απλα ειπα τν γνωμη μου και ανεφερα καποια στατιστικα του απο τους τελικους σε συναρτηση παντα και με το πως απεδωσε η ομαδα.. Το εχω καταλαβει οτι υπαρχει μια εμπαθεια προς τον παιχτη .Απλα λεω την γνωμη μου οπως και εχω το δικαιωμα να κανω.Δεν προσπαθω να αλλαξω την γνωμη σε κανεναν..Ουτε λεω εσενα τρολ που εχει τετοιο τρελο μενος με τον παιχτη..Κατα εμενα ειναι αδικη η κριτικη που γινεται και εξηγησα το γιατι... ειναι αδικο να κριθουν οι παιχτες σοβαρα στην περυσινη ομαδα γιατι δεν υπηρχε ομαδα ουτε απο θεμα οργανωσης ουτε απο θεμα προπονητη να τους βαλει σε μια σειρα.

2
2 Εικόνα
dimitrisdrama

sophomore

Τετ Αύγ 23, 2023 9:32 pm

Και παροτι νομιζω οτι οι περισσοτεροι ειμαστε μπασκετικοι εδω μεσα να πουμε και μια καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας στην μπαλα σημερα ...ηθικο διδαγμα απο την ομαδα στο ποδοσφαιρο οτι ενας καλος και σοβαρος προπονητης μπορει να σε φερει γρηγορα στον ιδιο δρομο...Μακαρι να τον εχουμε βρει κ στο μπασκετ.. :) :)

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 9:34 pm

dimitrisdrama έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 9:25 pm
τουλουμπα έγραψε:
Οχι δεν τρολαρρω κανεναν..το παιδι ανεφερε οτι ηταν αδιαφορος στου τελικους και απλα ειπα τν γνωμη μου και ανεφερα καποια στατιστικα του απο τους τελικους σε συναρτηση παντα και με το πως απεδωσε η ομαδα.. Το εχω καταλαβει οτι υπαρχει μια εμπαθεια προς τον παιχτη .Απλα λεω την γνωμη μου οπως και εχω το δικαιωμα να κανω.Δεν προσπαθω να αλλαξω την γνωμη σε κανεναν..Ουτε λεω εσενα τρολ που εχει τετοιο τρελο μενος με τον παιχτη..Κατα εμενα ειναι αδικη η κριτικη που γινεται και εξηγησα το γιατι... ειναι αδικο να κριθουν οι παιχτες σοβαρα στην περυσινη ομαδα γιατι δεν υπηρχε ομαδα ουτε απο θεμα οργανωσης ουτε απο θεμα προπονητη να τους βαλει σε μια σειρα.
Είναι διαφορετικό να κρίνεις τον Πονιτκα που μάτωσε την φανέλα, είναι διαφορετικό να κρίνεις τον Λι που και αυτός μάτωσε την φανέλα, είναι διαφορετικό να κρίνεις τον Μπέικον ακόμα που προσπάθησε αλλά για έξω αγωνιστικούς λόγους έπρεπε να φύγει, και είναι τελείως διαφορετικό να κρίνεις τον Γκριγκονις ο οποίος ήταν το λιγότερο αδιάφορος. Αυτή η συμπεριφορά για εμένα είναι μη ανεκτή. Συνοθύλευμα ναι, αλλά κάποιοι προσπάθησαν, αυτός εκδικούνταν την ομάδα μέχρι που έφυγε ο Ραντονιτς. Προσωπικά αυτό έβλεπα. Τέτοιος παίχτης δεν αξίζει να φοράει αυτή την φανέλα. Τον Πονιτκα τον ήθελα, να μείνει χίλιες φορές.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2468
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 23, 2023 9:58 pm

Θα δούμε πολύ Juancho φετος, αυτό είναι σίγουρο. Παντως αν παίζει στα γκαρντ 25 λεπτά ο Σλουκας, θα παιζει τα υπόλοιπα 15 ο Γκάι για να μην παίζουν ταυτόχρονα. Αναγκαστικά άρα οποία στιγμή κι αν μπει ο Grigonis στο 3 θα πρέπει να συνυπάρξει με εναν εκ των δυο. Για αυτο λέω πως είναι κακό fit, αμυντικά. Αντί του Grigonis ή του Guy θα έπρεπε να υπάρχει 3&D 3αρι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Αύγ 23, 2023 10:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 9:58 pm
Θα δούμε πολύ Juancho φετος, αυτό είναι σίγουρο. Παντως αν παίζει στα γκαρντ 25 λεπτά ο Σλουκας, θα παιζει τα υπόλοιπα 15 ο Γκάι για να μην παίζουν ταυτόχρονα. Αναγκαστικά άρα οποία στιγμή κι αν μπει ο Grigonis στο 3 θα πρέπει να συνυπάρξει με εναν εκ των δυο. Για αυτο λέω πως είναι κακό fit, αμυντικά. Αντί του Grigonis ή του Guy θα έπρεπε να υπάρχει 3&D 3αρι.
Χωρίς να διαφωνώ στο ότι κολλάει ένας 3&D, αποκλείεται να μπορέσει να παίξει αξιοπρεπή άμυνα ένα σχήμα με Βιλντοζα/Γκαι/Γκριγκόνις/όποιος/Λεσορτ;

Το ίδιο με Σλούκα/Γκραντ;
Επίσης, αποκλείεται (αν έμενε έτσι το ροστερ πάντα) να έπαιζε και λίγο στο 2 με Παπι ή Χουάντσο στο 3;

0
dimitrisdrama

sophomore

Τετ Αύγ 23, 2023 10:10 pm

Ναι δεκτο..εγω μενω και στην Δραμα. Δεν ειχα την ευκαιρια να πηγαινω στο γηπεδο. Ισως εσεις που μενετε πιο κοντα και πηγαινατε στα ματς να βλεπατε και μια αλλη συμπεριφορα του παιχτη που δεν την δειχνει η τηλεοραση..

Συμφωνω οτι οντως ο Πονιτκα κ ο Λι και ο Καλαιτζακης ..μην σου πω κ ο Γκουνταιτις δειχνανε πιο πολυ μπασκετικο εγωισμο παροτι το χαλι μας..αλλα αυτοι οπως κ οι παντελως αδιαφοροι παπαγιαννης και γουιλιαμς ειχαν βασικο ρολο και λεπτα στην ομαδα ολο τον χρονο..

Ο γκριγκονις μεχρι να βρει τα πατηματα του σε καινουρια ομαδα ειχε τραυματισμο τον νοεμβριο .εμεινε ενα μηνα εξω και οταν γυρισε τον ειχαν βγαλει απο την Α1 γιατι ειχαν παρει τον Μπεικον..Οποτε επρεπε να βρει τα πατηματα του σε αγωνες Ευρωλιγκας που εκεινο το διαστημα ο Μπεικον δεν αλλαζε πασα απο το δεξι στο αριστερο και δεν τον εβαζε καθολου και ο Ραντονιτς.και ηταν και να τον διωξουν τοτε.οποτε εφαγε ενα 4μηνο ετσι στον παγκο.και γυρισε κανονικα τον Μαρτιο με τον Σερελη οταν εφυγε κ ο Μπεικον και αρχισε η ομαδα να παιζει καπως πιο ομαδικα..νομιζω στο πρωτο ματς ειχε βαλει καμια 25αρια ποντους με την Εφες ...κ εκανε και τις περιφημες δηλωσεις οτι η ομαδα δεν ειχε προπονητη και δεν επαιζε ομαδικα..

Οποτε για ολο αυτο το χαος με τον χειρισμο του παιχτη προσπαθω να ειμαι λιγο πιο επιεικης οσον αφορα την κριτικη για την περυσινη του σεζον..

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2437
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Αύγ 23, 2023 10:35 pm

Phys87 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 8:01 pm
Επειδή ο Μίχαλιουκ για τους δικούς του λόγους δεν έρχεται, κάποιοι αμέσως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι "ο πρόεδρος μας κοροϊδεύει" κλπ. Μόνο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Εγώ καταλαβαίνω πως απλά κάποιοι ψάχνουν (ξανά) αφορμή για να γκρινιάξουν. Και κανένας παίκτης δε λείπει "για το κάτι παραπάνω", δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Αταμάν, μη φέρνετε την καταστροφή από τον Αύγουστο. Καλό βράδυ σε όλους, χαιρετίσματα από την Κύπρο. :)

Είσαι υπερβολικός και απλά ψάχνεις αφορμή να να γκρινιάξεις, εγώ αυτό λέω.

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Πέμ Αύγ 24, 2023 12:11 am

Phys87 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 5:06 pm

Δεν είπα ότι εσυ κοροϊδευεις, ξαναδιάβασε τι γράφω σε παρακαλώ. Είπα ότι κοροϊδεύει η δημορσιογραφικη ομάδα του μπροεδρου τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Γλυκάκια και αηδίες. Και στο τέλος κάνουν θεό τον τον Γκριγκονις, και μας τον πασάρουν σα νέα μετεγγραφή. Χιλλιες φορές Μπέικον αν μείνω με το νωθρό.
Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή σου σε μένα ήταν πολύ μακριά από το πνεύμα της τοποθέτησής μου. Υπέθεσα ότι το έλεγες σε μένα. Σε κάθε περίπτωση ούτε τα χέρια μου τρίβω. Το αντίθετο.

Ας κάνω μια συμπληρωματική τοποθέτηση (ελπίζω και τελευταία).

- Ο Μπέικον ήταν ο χειρότερος παίκτης σας. Μακράν του δευτέρου ( Ντέρικ ο τουρίστας). Τι κι αν έβαζε πολλούς πόντους; Αφενός με ποσοστά Σύριζα στις τελευταίες εκλογές, αφετέρου αποκοίμιζε εντελώς τους συμπαίκτες του. Έπαιρνε την μπάλα και την έδ-ω- νε μονάχα αν είχε κρεμασμένη χερούκλα στη μούρη του (ούτε καν στο χέρι του). Δεν έχω ξαναδεί πιο προκλητικά κακό συμπαίκτη και βλέπω συστηματικά μπάσκετ από το 1985.
θα μου πει κανείς "¨μας πρήζεις με τους συμπαίκτες κλπ"¨αλλά θα χρειαστεί να θυμήσω ότι μιλάμε για ομαδικό άθλημα.

Δεν θα αναφερθώ καν στα εξωαγωνιστικά του που τον κατέστησαν "αόρατο" για τον Σ. Ομπράντοβιτς, Αταμάν και Μπαρτζώκα πέρσι. Κι ακολούθως για την υπόλοιπη Ευρωλίγκα.

- Ο Γκριγκόνις είχε κάπου 20 λεπτά μ.ο στην ΤΣΣΚΑ. ΜΙα ΤΣΣΚΑ με Σβεντ, Λούντμπεργκ (να πετάει φωτιές), Χάκετ στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας του. Και πέρα από τα χοντρά λεπτά (για τέτοια περιφέρεια) είχε και 8.5 ποντάκια με 43% από το τρίποντο και 91% από τις βολές.

- Χρήζει υπενθύμισης ότι ο Γκριγκόνις έκανε ότι ήταν δυνατόν για να μην έρθει στον περσινό Παναθηναϊκό. Κάτι η προπέρσινη 16η θέση, κάτι "από τα σαλόνια στ' αλώνια¨ κάτι το ένα, κάτι το άλλο, τέλος πάντων.
Φέτος, έχει πέσει χρήμα κλπ στον Παναθηναϊκό και το πιο λογικό είναι να το βλέπει αλλιώς. Έπειτα, έχει περάσει κι ένας χρόνος από τα γυμνάσια της Αρκούδας, κι όσο να ΄' ναι θα τού έχει περάσει.
Ο μόνος λόγος για να μην πιάσει στο μπάσκετ Αταμάν, είναι να έχει πάθει " Αμπρίνες¨" , " Ρούμπιο " ή να τα κάνει λαμπόγυαλό ο Δ.Γ και να μείνετε χωρίς προπονητή.

Κοντολογίς, το πιθανότερο είναι ότι θα αποδώσει αυτά που μπορεί και μπορεί πολλά κι ωραία.

Δεν ξέρω αν σας έπεισα.
Μήπως να το διανθίσω με ολίγα αγγλικούλια;
Για τους ΑΧΕΠΑΝΣ μας.

Θα αφήσω τον Ζορζ τον Πιλαλί να το κάνει όπως μονάχα αυτός ξέρει.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”