Προσωπικά δεν με νοιάζει να έρθει ή όχι ο Μιχαλιουκ. Να φύγει ο Γκριγκονις για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, και μετά ας παίξει στο 3 με Μαντζούκα-Παπαπετρου, ή ας παίξει με τρία Γκαρντ ή ας παίξει ο Παναγιώτης ή οτιδήποτε.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 23, 2023 8:01 pmΕπειδή ο Μίχαλιουκ για τους δικούς του λόγους δεν έρχεται, κάποιοι αμέσως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι "ο πρόεδρος μας κοροϊδεύει" κλπ. Μόνο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Εγώ καταλαβαίνω πως απλά κάποιοι ψάχνουν (ξανά) αφορμή για να γκρινιάξουν. Και κανένας παίκτης δε λείπει "για το κάτι παραπάνω", δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Αταμάν, μη φέρνετε την καταστροφή από τον Αύγουστο. Καλό βράδυ σε όλους, χαιρετίσματα από την Κύπρο.![]()
Το να μας ζαλίζουν ένα μήνα με τον Μιχαλιουκ, και κυρίως ο ίδιος ο Γιαννακοπουλος, και σήμερα να βγαίνει αυτό το άρθρο, να βαφτίζουν άκουσον άκουσον επαγγελματία τον Γκριγκονις, επειδή δεν θα έρθει ο Μιχαλιουκ, είναι κοροϊδία. Αυτή λοιπόν η κοροϊδία εμένα με απομακρύνει απο την ομάδα.
Ότι θα είχαμε τον Παύλο και τον Ζελικο και θα γινόντουσαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ε κάπου κούρασαν. Συγνώμη για το λεξιλόγιο. Δεν θα επαναληφθεί, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός με κούρασε. Λίγη σοβαρότητα