Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Αλιμπιγεβιτς ξέρουμε οτι τον ειχε πλησιάσει μια φορά, άρα δεν αποκλείεται. Ο Πασκουαλ ειναι τόσο καλός άνθρωπος (και κυριος) που μπορεί να ξανάρθει, μαγαζί γωνία ειναι ο Παναθηναϊκός αν αντέχεις τον ΔΠΓ, αποδεδειγμένα τον αντέχει (μπαίνει και σε ΚΤΕΛ) και γνώμη μου ειναι οτι ειναι και καλύτερος κόουτς απο το ήδη "πολυ καλος" που ήταν.
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε εντάξει, τσακωμός waiting to happen.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:02 pmΜε τον Ζοτς δεν είναι καθόλου τσακωμενος,ισα ισα
Το θέμα είναι καθαρά αν μπορεί να εγγυηθεί αυτά που θα ζητήσει ο Ζοτς
Ειδικά στη μη ανάμειξη με τα της ομάδας και των αποδυτηρίων
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο τσαβι λενε ειναι οριστικο στο ντουμπαι.yorgos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:20 pmΤον Αλιμπιγεβιτς ξέρουμε οτι τον ειχε πλησιάσει μια φορά, άρα δεν αποκλείεται. Ο Πασκουαλ ειναι τόσο καλός άνθρωπος (και κυριος) που μπορεί να ξανάρθει, μαγαζί γωνία ειναι ο Παναθηναϊκός αν αντέχεις τον ΔΠΓ, αποδεδειγμένα τον αντέχει (μπαίνει και σε ΚΤΕΛ) και γνώμη μου ειναι οτι ειναι και καλύτερος κόουτς απο το ήδη "πολυ καλος" που ήταν.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διόλου απίθανο ναιyorgos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:21 pmΕ εντάξει, τσακωμός waiting to happen.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:02 pmΜε τον Ζοτς δεν είναι καθόλου τσακωμενος,ισα ισα
Το θέμα είναι καθαρά αν μπορεί να εγγυηθεί αυτά που θα ζητήσει ο Ζοτς
Ειδικά στη μη ανάμειξη με τα της ομάδας και των αποδυτηρίων
Αναφέρομαι στο 12 ,έχει λυθεί αυτό,οι σχέσεις τους αυτή τη στιγμή είναι άριστες. Προπερσι στο Παυλος Γιαννακοπουλος τον έλεγε "ο μεγάλος μου αδερφος είναι ο ζοτς"
Μου έχουν μεταφέρει σκηνή στο ΟΑΚΑ ωρυομενος να γκαρίζει μετά από κάποια οικτρη εμφάνιση εκεί κατα τον Ιανουάριο Φεβρουάριο ,σε Κοντό, "δε ξερω τι θα κανεις ,φέρε μου τον Ζοτς "
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξέρουμε αν έχει θέμα και με τους παίκτες ή μόνο με τον προπονητή;big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:28 pmΔιόλου απίθανο ναι
Αναφέρομαι στο 12 ,έχει λυθεί αυτό,οι σχέσεις τους αυτή τη στιγμή είναι άριστες. Προπερσι στο Παυλος Γιαννακοπουλος τον έλεγε "ο μεγάλος μου αδερφος είναι ο ζοτς"
Μου έχουν μεταφέρει σκηνή στο ΟΑΚΑ ωρυομενος να γκαρίζει μετά από κάποια οικτρη εμφάνιση εκεί κατα τον Ιανουάριο Φεβρουάριο ,σε Κοντό, "δε ξερω τι θα κανεις ,φέρε μου τον Ζοτς "
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα η δουλεια του Κοντου (μασέρ, ψυχίατρος, μάνατζερ, ενδεχομένως ραφτης, διαχειριστής Νέστορα, ξενοδοχείο γάτας κλπ) πρέπει να ειναι η δυσκολότερη στον πλανήτη μετα του ήρωα που κανει damage control στα σοσιαλ μυδια του Τραμπακουλα.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:28 pmΔιόλου απίθανο ναι
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Του παει το Ντουμπάι.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:25 pmο τσαβι λενε ειναι οριστικο στο ντουμπαι.yorgos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:20 pm
Τον Αλιμπιγεβιτς ξέρουμε οτι τον ειχε πλησιάσει μια φορά, άρα δεν αποκλείεται. Ο Πασκουαλ ειναι τόσο καλός άνθρωπος (και κυριος) που μπορεί να ξανάρθει, μαγαζί γωνία ειναι ο Παναθηναϊκός αν αντέχεις τον ΔΠΓ, αποδεδειγμένα τον αντέχει (μπαίνει και σε ΚΤΕΛ) και γνώμη μου ειναι οτι ειναι και καλύτερος κόουτς απο το ήδη "πολυ καλος" που ήταν.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι ότι έχουμε Ζοτς, Σαρας, Ιτούδη, Πασκουάλ.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 3:49 pmΔεν υπάρχουν αυτά τα ονόματα για τον Παναθηναικο,ούτε καν
Το δε σενάριο Σερελης είναι ανέκδοτο
Ο Πασκουάλ μάλλον έχει ήδη κλείσει αλλού.
Ο Σάρας είναι απίθανο να μείνει ελεύθερος.
Ο Ιτούδης άγνωστο αν θα είναι καν ελεύθερος, κανονικά έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.
Αν δεν έρθει κάποιος από αυτούς τους 4 τι;
Είτε θα μείνει ο Αταμάν και ας μην τον πιστεύει κανένας είτε θα πάμε σε μικρότερο όνομα/ρίσκο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τον αταμαν δεν τον εχουν ηδη καψει οι ρεπορτερ του παο?εχει φαει τρελο κραξιμο..οτι εκανε προπονησεις αναλογα τον καιρο για να πηγαινει για μπανιο..οτι εδω και 3 χρονια δεν εχουν κανει κανονικη προπονηση και απλα παιζουν διπλο,οτι ειναι τσακωμενος με ολους..μερικα απο αυτα που ακουστηκαν..Πως γινεται να τον κρατησεις και του χρονου?
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως αρχίζει να ακούγεται ότι εν τέλει δεν το κουνάει ο Αταμάν σε περίπτωση που δεν το σηκώσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ (αυτό παίζεται ακόμα και αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός). Ο Ομπράντοβιτς (ο ορίτζιναλ) δήλωσε σε συνέντευξη του ότι αν αλλάξει ο πρόεδρος της Παρτιζάν θα συνεχίσει με την Παρτίζαν. Το πιθανότερο σενάριο είναι να φύγει ο νυν πρόεδρος της ομάδας και άρα να συνεχίσει. Ο Πασκουάλ μένει να ανακοινωθεί από την Dubai. Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να αναλάμβανε την Χαποέλ (πριν το beef με τον δπγ Junior που έχουν). Να πάει Εφές πολύ δύσκολα γιατί άλλη είναι η διοίκηση από τότε και δεν έχουν και τα μπικικίνια που θέλει ο Αταμάν να σπρώξει για να αγοράσει ομάδα. Σπανούλης, περισσότερες πιθανότητες δίνω να δω να ανατείλει ο ήλιος από την δύση παρά να κάτσουν έστω να μιλήσουν. Σερέλη, αποκλείεται να του κάνει πρόταση λόγω ερυθρόλευκων συναισθημάτων (είχε παιχθεί και beef με την κερκίδα για την επιλογή του). Σφαιρόπουλος, πολύ δύσκολα να του δώσει αυτά που θέλει, συν ότι ακούγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αναλάβει τον Άρη (με ότι συνεπάγεται αυτό). Ιτούδης μένει πρακτικά, όπου θα ζητήσει τρελές εγγυήσεις από τον φεγγαρόφωτο τις οποίες οι πάντες το ξέρουν ότι αποκλείεται να τις τηρήσει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο