JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 13, 2021 3:54 pm
Johnzaro έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 13, 2021 2:55 pm
Πιστεύω πως παρότι παίζουμε αντιτουριστικό μπάσκετ αυτήν την περίοδο, οι παίκτες που θα αγοραστούν πρέπει να είναι και αυτοί καλοί στην άμυνα. Αν θεωρήσουμε ότι το μπάτζετ θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με φέτος, άντε να ανεβεί και λίγο, καλώς ή κακώς δεν έχουμε αρκετά χρήματα ώστε να αποκτήσουμε παίκτες από το πάνω ράφι με έφεση στο σκοράρισμα (και όχι στοιχήματα) , για αυτό πιστεύω πως (αφού έχουμε ήδη παίκτες με έφεση στην άμυνα) πρέπει να πλαισιωθούν από σκυλιά στο πίσω μέρος του γηπέδου κι ας μη βάζουν τόσο εύκολα την μπάλα στο καλάθι. (Α ΡΕ ΑΡΤΖΙ

). Τα ματς βασικά κερδίζονται από την άμυνα ( και το ματς με την Μακάμπι δεν παίζει ουσιαστικό κριτή, αφού η ομάδα του Σφαιρόπουλου σερνόταν) .
Χ( στυλ Χένρι)- Χ ( στυλ Ρότεν)- Παπαδάκης
Ντόρσει- Isaiah Cardinier- Μπόχω
Ιωάννης- Μάριο-Γουάιτ
Ντίνος-Μπέντιλ
Παπατζόν- Rim protector
Παίκτες που μασάνε σίδερα στην άμυνα. Οι θέσεις που έχω κατατάξει τους παίκτες είναι ενδεικτικές, αφού οι περισσότεροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παραπάνω από 1 θέση.
Χ (στυλ Γιόβιτς)- Χ ( στυλ Στρελνιεκς) - Παπαδάκης
Νέντοβιτς-Μπρέι-Μπόχω
Μάριο-Ιωάννης-Γουάιτ
Ντίνος- Χ με σουτ
Παπατζόν- Rim protector
Σαφέστατα παίκτες με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα, αλλά όχι τόσο καλοί αμυντικοί.
Ποιο από τα δύο προτιμάτε;
Γιατι οχι κατι ενδιάμεσο? Επίσης το πανω ροστερ ειναι αρκετά πιο ακριβό του 2ου που έφτιαξες. Κορντινιερ θα ζητήσει σιγουρα τα διπλά απο μπρει οπως κι ο Χενρι τα διπλά απο Γιοβιτς. Ακομα δεν καταλαβαίνω γιατί να μεινει και ο Ουαιτ και ο Μπεντιλ (ή ο Χ με σουτ που λες) αντι να μεινει ενας απτους 2 και τα υπόλοιπα χρήματα να πανε σε καλύτερο 5αρι. Στο 4 θα μπορούν να παίζουν αλλωστε και ο Ιωάννης και ο Μαριο αν χρειαστεί. Επίσης στο 2ο ροστερ σου εχεις 8 ξενους κατι που δεν παιζει να συμβεί (καθολου δεδομένο δεν είναι το να ερθει ο Ντορσει).
Ναι ναι βέβαια κάτι ενδιάμεσο θα ήταν πολύ πιο ωραίο, αλλά εγώ το πήγα στα άκρα, μία ομάδα που παίζει πάνω κάτω μόνο άμυνα και μια ομάδα με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Για τα χρήματα που λες, εμένα μου βγαίνουν πάνω κάτω ίδια:
Χένρι (1εκ.) - Χ στυλ Ρότεν ( 300 χιλ.) - Παπαδάκης (100 χιλ.)
Ντόρσει (900 χιλ.) - Isaiah Cardinier ( 450 χιλ.) - Μπόχω ( 150 χιλ.)
Ιωάννης (800 χιλ.)- Μάριο( δεν συμπεριλαμβάνω το μισθό του )-Γουάιτ (350 χιλ.)
Ντίνος ( 750 χιλ.)-Μπέντιλ ( 250 χιλ.)
Παπατζόν ( 600 χιλ.) - Rim protector ( 500 χιλ.)
Αυτό το ρόστερ βγαίνει περίπου στα 6 εκατομμύρια και συμπεριλαμβάνει 6 Έλληνες και 7 ξένους, κάτι το οποίο δεν είναι απαγορευτικό και πιστεύω πως έτσι πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα. Το ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός βασιζόταν πάντα στους Έλληνες παίκτες του, αλλά έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν οι ποιοτικοί.
Χ στυλ Γιόβιτς ( 500 χιλ.)- Χ στυλ Στρελνιεκς ( 500 χιλ.) - Παπαδάκης (100 χιλ.)
Νέντοβιτς ( 800 χιλ.) -Μπρέι (250 χιλ.) -Μπόχω (150 χιλ.)
Μάριο (δεν συμπεριλαμβάνω το μισθό του) -Ιωάννης (800 χιλ.) -Γουάιτ (350 χιλ.)
Ντίνος (750 χιλ.) - Χ με σουτ ( 500 χιλ.)
Παπατζόν (600 χιλ.)- Rim protector (500 χιλ.)
Και αυτό μου βγαίνει πάλι γύρω στα 6 εκατομμύρια, συγκεκριμένα 5,8 και περιλαμβάνει 5 Έλληνες και 8 ξένους κάτι το οποίο, έχεις δίκιο Τζόνι (δεν το είχα προσέξει

) , είναι απαγορευτικό, αλλά δεν εννοώ τους συγκεκριμένους παίκτες, εννοώ παίκτες στο στυλ τους . Δηλαδή μπορεί αντί (στυλ Στρέλνιεκς) να είναι ο Μήτρου-Λονγκ ή αντί Νέντοβιτς ο Ντόρσει.