2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2578
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 12, 2021 8:53 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 12, 2021 8:39 pm
δε γινεται να χαραμισω θεση ξενου για το ρος ενω θα εχω χεζονια παπι κ μπρει που πιο πολυ παει στο 2!δε θα φορτωσω παιχτες στο 2 3 κ τις αλλες αστες!στο 2 κ στο 3 εχω παιχτες αν μεινουν αν δεν μεινει καποιος οκ το ξανασυζηταμε αλλα για μενα δεν κανει θαναι παλι μονος του στο φτερο κ θα τα χανει δεν εχει σουτ!θελουμε κ κανα σουτερ
Θέλουμε και κάποιον να παίζει άμυνα όμως...
Στο 2 είτε μείνει Νέντοβιτς είτε πάρουμε Ντόρσει για την άμυνα τους δεν φημίζονται όπως μετριοκακός αμυντικός είναι κι ο Μπρέι.
Στο 1 επειδή κάποιος που και καλός δημιουργός είναι και καλός σουτέρ-σκόρερ και καλός αμυντικός δεν υπάρχει ή αν υπάρχει δεν μπορούμε να τον πληρώσουμε(Μίσιτς πχ) λογικά στην άμυνα είναι που θα κάνουμε θυσία

1
1 Εικόνα
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Παρ Μαρ 12, 2021 8:54 pm

giorgos45 έγραψε:
δε γινεται να χαραμισω θεση ξενου για το ρος ενω θα εχω χεζονια παπι κ μπρει που πιο πολυ παει στο 2!δε θα φορτωσω παιχτες στο 2 3 κ τις αλλες αστες!στο 2 κ στο 3 εχω παιχτες αν μεινουν αν δεν μεινει καποιος οκ το ξανασυζηταμε αλλα για μενα δεν κανει θαναι παλι μονος του στο φτερο κ θα τα χανει δεν εχει σουτ!θελουμε κ κανα σουτερ
Εγώ θα πω κάτι άλλο. Είστε τόσο σίγουροι ότι θα μείνει ο Μπρέι; Εδώ δεν μπορεί να ξεχωρίσει απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Για ευρωλίγκα δεν είναι το παιδί.....καλό σουτάκι έχει.....την μπάλα μια χαρά την κατεβάζει....αλλά μέχρι εκεί. Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα θυσιαστεί θέση ξένου για αυτόν και ναι σε αυτήν την περίπτωση, αντί να κρατήσουμε τον Μπρέι, ο οποίος στην καλύτερη θα βάζει 5 πόντους μ.ο. και στην άμυνα.....δεν είναι και Καλαϊτζάκης :lol: , θα προτιμήσω να πάμε σε ένα στοίχημα, στυλ Φόστερ. Κρατήστε το όνομα του Cordinier στον οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω....και θυμηθείτε τι είχε πει ο Κοτζιάς: Κοιτάζουμε έναν παίκτη από το eurocup που φοράει πράσινα.....Ο Cordinier φοράει και πράσινα και στο eurocup παίζει....

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μαρ 12, 2021 11:03 pm

Johnzaro έγραψε:
Παρ Μαρ 12, 2021 8:54 pm
giorgos45 έγραψε:
Εγώ θα πω κάτι άλλο. Είστε τόσο σίγουροι ότι θα μείνει ο Μπρέι; Εδώ δεν μπορεί να ξεχωρίσει απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Για ευρωλίγκα δεν είναι το παιδί.....καλό σουτάκι έχει.....την μπάλα μια χαρά την κατεβάζει....αλλά μέχρι εκεί. Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα θυσιαστεί θέση ξένου για αυτόν και ναι σε αυτήν την περίπτωση, αντί να κρατήσουμε τον Μπρέι, ο οποίος στην καλύτερη θα βάζει 5 πόντους μ.ο. και στην άμυνα.....δεν είναι και Καλαϊτζάκης :lol: , θα προτιμήσω να πάμε σε ένα στοίχημα, στυλ Φόστερ. Κρατήστε το όνομα του Cordinier στον οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω....και θυμηθείτε τι είχε πει ο Κοτζιάς: Κοιτάζουμε έναν παίκτη από το eurocup που φοράει πράσινα.....Ο Cordinier φοράει και πράσινα και στο eurocup παίζει....
ναι ισχυει και μενα ο μπρει δεν μου αρεσει. βασικα αν τον πιεσεις λιγο δεν μπορει να σουταρει οποτε δυσκολα θα ειναι καλος στο σουτ. επισης αμυνα κακος εως χειροτερος του νεντο.

giorgos45 το χουμε ξαναπει οτι ο σαντρος δεν ειναι ασσος και δεν θα τον βαζουμε ασσο! επισης θα αποκτηθουν 2 ασσοι και τελος ο σαντρος απο την θεση 3 ειναι πολυ καλος δημιουργος! βγαλτε απο το μυαλο σας τον βοβορα, ο σαντρος δεν προκειται αν μεινει του χρονου, να ειναι ασσος!

επισης αλλο καλος στην δημιουργια πλει μεικερ και αλλο καλος στην δημιουργια φοργουορντ οπως δηλαδη ειναι ο σαντρος. ασε που απο αθλητικοτητα-αμυνα-σκληραδα-σλασινγκ abilities ο ρος ειναι παρα πολυ καλος, αλλα εσεις βλεπετε οτι κατεβαζει την μπαλα και δεν καταλαβαινετε οτι ο ρος στον ασσο=ο παπαγιαννης 2αρι! συγκρινε και θα καταλαβεις αν μπορει ο παπαγιαννης να παιξει γκαρντ.

τελος, στο 2-3 θα εχεις χεζονια-παπι-ρος. συν μαντζουκα που δεν θα παιζει και τον ουαιτ που θα παιζει λιγο στο 3. οποτε δεν ειναι και πολλοι.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 13, 2021 12:20 am

δε χωρανε ολοι πως θα γινει δηλ?κ παπι κ χεζονια κ ρος κ μπρει που ουτε εμενα μου γεμιζει το ματι τοσο πολυ το πιστευουν του καναν κ συμβολαιο 2.5 χρονων!δε γινεται να τον βαζω στον ασσο παλι!το κυριοτερο για μενα ομως δεν εχει σουτ!κ τεσπα αν μεινουν ολοι 8 ξενοι θα εχω η θα κρατησω ογκαστ στο 5 για να εχω το ρος!

0
Johnzaro

junior

Σάβ Μαρ 13, 2021 2:55 pm

Πιστεύω πως παρότι παίζουμε αντιτουριστικό μπάσκετ αυτήν την περίοδο, οι παίκτες που θα αγοραστούν πρέπει να είναι και αυτοί καλοί στην άμυνα. Αν θεωρήσουμε ότι το μπάτζετ θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με φέτος, άντε να ανεβεί και λίγο, καλώς ή κακώς δεν έχουμε αρκετά χρήματα ώστε να αποκτήσουμε παίκτες από το πάνω ράφι με έφεση στο σκοράρισμα (και όχι στοιχήματα) , για αυτό πιστεύω πως (αφού έχουμε ήδη παίκτες με έφεση στην άμυνα) πρέπει να πλαισιωθούν από σκυλιά στο πίσω μέρος του γηπέδου κι ας μη βάζουν τόσο εύκολα την μπάλα στο καλάθι. (Α ΡΕ ΑΡΤΖΙ :drunk: ). Τα ματς βασικά κερδίζονται από την άμυνα ( και το ματς με την Μακάμπι δεν παίζει ουσιαστικό κριτή, αφού η ομάδα του Σφαιρόπουλου σερνόταν) .

Χ( στυλ Χένρι)- Χ ( στυλ Ρότεν)- Παπαδάκης
Ντόρσει- Isaiah Cardinier- Μπόχω
Ιωάννης- Μάριο-Γουάιτ
Ντίνος-Μπέντιλ
Παπατζόν- Rim protector

Παίκτες που μασάνε σίδερα στην άμυνα. Οι θέσεις που έχω κατατάξει τους παίκτες είναι ενδεικτικές, αφού οι περισσότεροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παραπάνω από 1 θέση.

Χ (στυλ Γιόβιτς)- Χ ( στυλ Στρελνιεκς) - Παπαδάκης
Νέντοβιτς-Μπρέι-Μπόχω
Μάριο-Ιωάννης-Γουάιτ
Ντίνος- Χ με σουτ
Παπατζόν- Rim protector

Σαφέστατα παίκτες με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα, αλλά όχι τόσο καλοί αμυντικοί.

Ποιο από τα δύο προτιμάτε;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2471
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 13, 2021 3:54 pm

Johnzaro έγραψε:
Πιστεύω πως παρότι παίζουμε αντιτουριστικό μπάσκετ αυτήν την περίοδο, οι παίκτες που θα αγοραστούν πρέπει να είναι και αυτοί καλοί στην άμυνα. Αν θεωρήσουμε ότι το μπάτζετ θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με φέτος, άντε να ανεβεί και λίγο, καλώς ή κακώς δεν έχουμε αρκετά χρήματα ώστε να αποκτήσουμε παίκτες από το πάνω ράφι με έφεση στο σκοράρισμα (και όχι στοιχήματα) , για αυτό πιστεύω πως (αφού έχουμε ήδη παίκτες με έφεση στην άμυνα) πρέπει να πλαισιωθούν από σκυλιά στο πίσω μέρος του γηπέδου κι ας μη βάζουν τόσο εύκολα την μπάλα στο καλάθι. (Α ΡΕ ΑΡΤΖΙ :drunk: ). Τα ματς βασικά κερδίζονται από την άμυνα ( και το ματς με την Μακάμπι δεν παίζει ουσιαστικό κριτή, αφού η ομάδα του Σφαιρόπουλου σερνόταν) .

Ιωάννης- Μάριο-Γουάιτ
Ντίνος-Μπέντιλ
Παπατζόν- Rim protector

Παίκτες που μασάνε σίδερα στην άμυνα. Οι θέσεις που έχω κατατάξει τους παίκτες είναι ενδεικτικές, αφού οι περισσότεροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παραπάνω από 1 θέση.

Νέντοβιτς-Μπρέι-Μπόχω
Μάριο-Ιωάννης-Γουάιτ
Ντίνος- Χ με σουτ
Παπατζόν- Rim protector

Σαφέστατα παίκτες με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα, αλλά όχι τόσο καλοί αμυντικοί.

Γιατι οχι κατι ενδιάμεσο? Επίσης το πανω ροστερ ειναι αρκετά πιο ακριβό του 2ου που έφτιαξες. Κορντινιερ θα ζητήσει σιγουρα τα διπλά απο μπρει οπως κι ο Χενρι τα διπλά απο Γιοβιτς. Ακομα δεν καταλαβαίνω γιατί να μεινει και ο Ουαιτ και ο Μπεντιλ (ή ο Χ με σουτ που λες) αντι να μεινει ενας απτους 2 και τα υπόλοιπα χρήματα να πανε σε καλύτερο 5αρι. Στο 4 θα μπορούν να παίζουν αλλωστε και ο Ιωάννης και ο Μαριο αν χρειαστεί. Επίσης στο 2ο ροστερ σου εχεις 8 ξενους κατι που δεν παιζει να συμβεί (καθολου δεδομένο δεν είναι το να ερθει ο Ντορσει).

0
BillyPao

champion
Reactions: 2438
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μαρ 13, 2021 4:22 pm

Johnzaro έγραψε:

Ιωάννης- Μάριο-Γουάιτ
Ντίνος-Μπέντιλ
Παπατζόν- Rim protector

Νέντοβιτς-Μπρέι-Μπόχω
Μάριο-Ιωάννης-Γουάιτ
Ντίνος- Χ με σουτ
Παπατζόν- Rim protector

Σεβαστές οι απόψεις σου φίλε Johnzaro, αλλά έχω κάποιες διαφωνίες να εκφράσω. Αρχικά διαφωνώ με την άποψη σου ότι τα ματς κερδίζονται μέσα από την άμυνα, γιατί βλέπουμε να συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή ματς να κερδίζονται μέσα από την επίθεση. Θεωρώ ότι το να κρατήσει μια ομάδα τον αντίπαλο χαμηλά στην επίθεση, δεν εξαρτάται μόνο από το αν θα παίξει άμυνα, αλλά και από την μέρα στην οποία θα βρεθεί ο αντίπαλος. Θέλω να πω ότι αν ο αντίπαλος ''βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι'', τα βάζει από παντού και με κάθε τρόπο, και τελειώσει το ματς πχ. με 50% στο τρίποντο, ό,τι άμυνα και να παίξει η ομάδα δεν θα έχει αποτέλεσμα. Διαφωνώ επίσης με αυτό που ανέφερες, ότι η επιθετική ικανότητα σε μια ομάδα καθορίζεται κατά κύριο λόγο από το αν θα έχει έναν παίκτη με ικανότητα στο σκοράρισμα, καθώς πιστεύω πως ο κυριότερος παράγοντας που καθορίζει την επιθετική ικανότητα μιας ομάδας είναι το στυλ με το οποίο παίζει. Δηλαδή εμείς βασιζόμαστε στην άμυνα και δεν έχουμε ιδιαίτερη επιθετική ικανότητα, όχι μόνο επειδή έχουμε έλλειμμα ποιοτικού σκόρερ (πλην του Νέντοβιτς), αλλά κυρίως επειδή παίζουμε το λεγόμενο ''σκεπτόμενο μπάσκετ'' (όχι το ''στοχευμένο'', το οποίο θεωρώ κάτι θετικό), δηλαδή το αργό μπάσκετ με χαμηλό τέμπο και σκορ, συνεχές pick and roll, μπασκετικό ''ξύλο'', και παίκτες, κυρίως Έλληνες, με περιορισμένο επιθετικό ταλέντο. Αν παίζαμε ένα μπάσκετ με υψηλότερο τέμπο και σκορ, όπως π.χ. οι ομάδες της ACB, τότε θα δείχναμε μεγαλύτερη επιθετική ικανότητα, έστω και αν χάναμε στην άμυνα.

0
Johnzaro

junior

Σάβ Μαρ 13, 2021 4:41 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 4:22 pm
Johnzaro έγραψε:

Ιωάννης- Μάριο-Γουάιτ
Ντίνος-Μπέντιλ
Παπατζόν- Rim protector

Νέντοβιτς-Μπρέι-Μπόχω
Μάριο-Ιωάννης-Γουάιτ
Ντίνος- Χ με σουτ
Παπατζόν- Rim protector

Σεβαστές οι απόψεις σου φίλε Johnzaro, αλλά έχω κάποιες διαφωνίες να εκφράσω. Αρχικά διαφωνώ με την άποψη σου ότι τα ματς κερδίζονται μέσα από την άμυνα, γιατί βλέπουμε να συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή ματς να κερδίζονται μέσα από την επίθεση. Θεωρώ ότι το να κρατήσει μια ομάδα τον αντίπαλο χαμηλά στην επίθεση, δεν εξαρτάται μόνο από το αν θα παίξει άμυνα, αλλά και από την μέρα στην οποία θα βρεθεί ο αντίπαλος. Θέλω να πω ότι αν ο αντίπαλος ''βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι'', τα βάζει από παντού και με κάθε τρόπο, και τελειώσει το ματς πχ. με 50% στο τρίποντο, ό,τι άμυνα και να παίξει η ομάδα δεν θα έχει αποτέλεσμα. Διαφωνώ επίσης με αυτό που ανέφερες, ότι η επιθετική ικανότητα σε μια ομάδα καθορίζεται κατά κύριο λόγο από τον αν θα έχει έναν παίκτη με ικανότητα στο σκοράρισμα, καθώς πιστεύω πως ο κυριότερος παράγοντας που καθορίζει την επιθετική ικανότητα μιας ομάδας είναι το στυλ με το οποίο παίζει. Δηλαδή εμείς βασίζομαστε πάνω στην άμυνα και δεν έχουμε ιδιαίτερη επιθετική ικανότητα, όχι μόνο επειδή έχουμε έλλειμα ποιοτικού σκόρερ (πλην του Νέντοβιτς), αλλά κυρίως επειδή παίζουμε το λεγόμενο ''σκεπτόμενο μπάσκετ'' (όχι το ''στοχευμένο'', το οποίο θεωρώ κάτι θετικό), δηλαδή το αργό μπάσκετ με χαμηλό τέμπο και σκορ, συνεχές pick and roll, μπασκετικό ''ξύλο'', και παίκτες, κυρίως Έλληνες, με περιορισμένο επιθετικό ταλέντο. Αν παίζαμε ένα μπάσκετ με υψηλότερο τέμπο και σκορ, όπως π.χ. οι ομάδες της ACB, τότε θα δείχναμε μεγαλύτερη επιθετική ικανότητα, έστω και αν χάναμε στην άμυνα.
Καταλαβαίνω τι εννοείς και εν μέρει συμφωνώ μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες μία ομάδα με το δικό μας μπάτζετ να κερδίσει ένα ματς μέσα από την άμυνα παρά από την επίθεση. Βέβαια υπάρχουν και οι βραδιές που ο αντίπαλος βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι όπως αναφέρεις π.χ. φέτος με την Εφές που ο Μίσιτς μας διέλυσε με 30+ πόντους, αλλά πώς να το κάνουμε, εμείς τον Μίσιτς και τον κάθε Μίσιτς δεν μπορούμε να τους αγοράσουμε. Για το δεύτερο που αναφέρεις, θα διαφωνήσω. Πρωτίστως παίζει ρόλο το ταλέντο του παίκτη στην επίθεση και μετά έρχεται ο τρόπος παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Δηλαδή αν πάει ο Μπεντίλ σε μια ομάδα της ACB που παίζει "στοχευμένο μπάσκετ" θα αρχίζει να βάζει 20άρες; Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι με το δικό μας μπάτζετ πιστεύω ότι χρειάζεται να βασιστούμε στην άμυνα, γιατί δε γίνεται να αποκτήσουμε παίκτες που είναι σταθερά καλοί επιθετικά και πηγαίνουμε σε λύσεις ανάγκης όπως ο Νέντοβιτς.

0
Johnzaro

junior

Σάβ Μαρ 13, 2021 5:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Johnzaro έγραψε:

Ιωάννης- Μάριο-Γουάιτ
Ντίνος-Μπέντιλ
Παπατζόν- Rim protector

Νέντοβιτς-Μπρέι-Μπόχω
Μάριο-Ιωάννης-Γουάιτ
Ντίνος- Χ με σουτ
Παπατζόν- Rim protector

Γιατι οχι κατι ενδιάμεσο? Επίσης το πανω ροστερ ειναι αρκετά πιο ακριβό του 2ου που έφτιαξες. Κορντινιερ θα ζητήσει σιγουρα τα διπλά απο μπρει οπως κι ο Χενρι τα διπλά απο Γιοβιτς. Ακομα δεν καταλαβαίνω γιατί να μεινει και ο Ουαιτ και ο Μπεντιλ (ή ο Χ με σουτ που λες) αντι να μεινει ενας απτους 2 και τα υπόλοιπα χρήματα να πανε σε καλύτερο 5αρι. Στο 4 θα μπορούν να παίζουν αλλωστε και ο Ιωάννης και ο Μαριο αν χρειαστεί. Επίσης στο 2ο ροστερ σου εχεις 8 ξενους κατι που δεν παιζει να συμβεί (καθολου δεδομένο δεν είναι το να ερθει ο Ντορσει).
Ναι ναι βέβαια κάτι ενδιάμεσο θα ήταν πολύ πιο ωραίο, αλλά εγώ το πήγα στα άκρα, μία ομάδα που παίζει πάνω κάτω μόνο άμυνα και μια ομάδα με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Για τα χρήματα που λες, εμένα μου βγαίνουν πάνω κάτω ίδια:

Χένρι (1εκ.) - Χ στυλ Ρότεν ( 300 χιλ.) - Παπαδάκης (100 χιλ.)
Ντόρσει (900 χιλ.) - Isaiah Cardinier ( 450 χιλ.) - Μπόχω ( 150 χιλ.)
Ιωάννης (800 χιλ.)- Μάριο( δεν συμπεριλαμβάνω το μισθό του )-Γουάιτ (350 χιλ.)
Ντίνος ( 750 χιλ.)-Μπέντιλ ( 250 χιλ.)
Παπατζόν ( 600 χιλ.) - Rim protector ( 500 χιλ.)

Αυτό το ρόστερ βγαίνει περίπου στα 6 εκατομμύρια και συμπεριλαμβάνει 6 Έλληνες και 7 ξένους, κάτι το οποίο δεν είναι απαγορευτικό και πιστεύω πως έτσι πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα. Το ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός βασιζόταν πάντα στους Έλληνες παίκτες του, αλλά έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν οι ποιοτικοί.

Χ στυλ Γιόβιτς ( 500 χιλ.)- Χ στυλ Στρελνιεκς ( 500 χιλ.) - Παπαδάκης (100 χιλ.)
Νέντοβιτς ( 800 χιλ.) -Μπρέι (250 χιλ.) -Μπόχω (150 χιλ.)
Μάριο (δεν συμπεριλαμβάνω το μισθό του) -Ιωάννης (800 χιλ.) -Γουάιτ (350 χιλ.)
Ντίνος (750 χιλ.) - Χ με σουτ ( 500 χιλ.)
Παπατζόν (600 χιλ.)- Rim protector (500 χιλ.)

Και αυτό μου βγαίνει πάλι γύρω στα 6 εκατομμύρια, συγκεκριμένα 5,8 και περιλαμβάνει 5 Έλληνες και 8 ξένους κάτι το οποίο, έχεις δίκιο Τζόνι (δεν το είχα προσέξει :drunk: ) , είναι απαγορευτικό, αλλά δεν εννοώ τους συγκεκριμένους παίκτες, εννοώ παίκτες στο στυλ τους . Δηλαδή μπορεί αντί (στυλ Στρέλνιεκς) να είναι ο Μήτρου-Λονγκ ή αντί Νέντοβιτς ο Ντόρσει.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2471
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 13, 2021 5:36 pm

Johnzaro έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 5:13 pm
JohnnyPao έγραψε:

Ναι ναι βέβαια κάτι ενδιάμεσο θα ήταν πολύ πιο ωραίο, αλλά εγώ το πήγα στα άκρα, μία ομάδα που παίζει πάνω κάτω μόνο άμυνα και μια ομάδα με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Για τα χρήματα που λες, εμένα μου βγαίνουν πάνω κάτω ίδια:

Χένρι (1εκ.) - Χ στυλ Ρότεν ( 300 χιλ.) - Παπαδάκης (100 χιλ.)
Ντόρσει (900 χιλ.) - Isaiah Cardinier ( 450 χιλ.) - Μπόχω ( 150 χιλ.)
Ιωάννης (800 χιλ.)- Μάριο( δεν συμπεριλαμβάνω το μισθό του )-Γουάιτ (350 χιλ.)
Ντίνος ( 750 χιλ.)-Μπέντιλ ( 250 χιλ.)
Παπατζόν ( 600 χιλ.) - Rim protector ( 500 χιλ.)

Αυτό το ρόστερ βγαίνει περίπου στα 6 εκατομμύρια και συμπεριλαμβάνει 6 Έλληνες και 7 ξένους, κάτι το οποίο δεν είναι απαγορευτικό και πιστεύω πως έτσι πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα. Το ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός βασιζόταν πάντα στους Έλληνες παίκτες του, αλλά έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν οι ποιοτικοί.

Χ στυλ Γιόβιτς ( 500 χιλ.)- Χ στυλ Στρελνιεκς ( 500 χιλ.) - Παπαδάκης (100 χιλ.)
Νέντοβιτς ( 800 χιλ.) -Μπρέι (250 χιλ.) -Μπόχω (150 χιλ.)
Μάριο (δεν συμπεριλαμβάνω το μισθό του) -Ιωάννης (800 χιλ.) -Γουάιτ (350 χιλ.)
Ντίνος (750 χιλ.) - Χ με σουτ ( 500 χιλ.)
Παπατζόν (600 χιλ.)- Rim protector (500 χιλ.)

Και αυτό μου βγαίνει πάλι γύρω στα 6 εκατομμύρια, συγκεκριμένα 5,8 και περιλαμβάνει 5 Έλληνες και 8 ξένους κάτι το οποίο, έχεις δίκιο Τζόνι (δεν το είχα προσέξει :drunk: ) , είναι απαγορευτικό, αλλά δεν εννοώ τους συγκεκριμένους παίκτες, εννοώ παίκτες στο στυλ τους . Δηλαδή μπορεί αντί (στυλ Στρέλνιεκς) να είναι ο Μήτρου-Λονγκ ή αντί Νέντοβιτς ο Ντόρσει.
Ενταξει οντως δεν εχουν και τεράστια οικονομική διαφορα αλλα γενικα νομιζω τα ποσά που βάζεις απέχουν λιγο απτη πραγματικότητα (όχι πολυ). Πχ ο Χενρυ θα παρει κανα 200αρι σε χιλιάρικα πάνω απο αυτο που λες, τον Ντίνο τον έχεις λίγο πιο ακριβό νομίζω, ενω ο Παπι θα το ακουμπήσει το εκατομμυριακι. Όπως και ο Παπαγιάννης μαλλον και αυτός στα 700χιλ θα βρίσκεται. Τέλος πάντων μικρή σημασία έχουν αυτα, άλλωστε τα ακριβή ποσα συμβολαίων και μπατζετ μαλλον δεν θα τα μάθουμε ποτέ.

Εγω για τα ροστερ που φτιάχνουμε αυτο που θα πρότεινα είναι να έχουν μπατζετ εκει στα 6 εκατ (ελπίζοντας πως θα ανοίξουν μερικώς τα γήπεδα - και χωρις να υπολογίζεται το συμβόλαιο του Σουπερ Μαριο) και να έχουν μαξ μεχρι 7 ξένους, Έλληνες βάλτε όσους θέλετε.

ΥΓ. Δεν βλέπω πουθενά τον Ματζουκα στα ροστερ σου.
ΥΓ1. Για τη συζήτηση που γίνεται περι ΣαντΡος εμένα μαρεσει ο παιχτης ως 2/3αρι αλλα αν μείνουν Μαριο και Παπι (που λογικα θα μείνουν) θες παιχτες να τους ανοίγουν τους χώρους. Κι άμα θέλουμε αμυνα γερή ουτως ή άλλως έχουμε ήδη σχήμα με Μαριο-Παπι-Μητο-Παπα , βάλτε κι εναν Γουολκαπ κι εδεσε. Το θεμα ειναι απτον πάγκο να ρχονται παιχτες που θα βαζουν και κανα τριποντακι.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2578
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Μαρ 13, 2021 5:47 pm

Αν μείνουν και Χεζόνια και Παπαπέτρου το θέμα δόμησης ρόστερ μπλέκει αρκετά πάντως...

Και από θέμα χαρακτηριστικών αφού δίπλα τους θες σουτέρ ιδανικά και στις 3 άλλες θέσεις και επειδή μεγάλο μέρος του μπάτζετ θα έχει πάει σε παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 13, 2021 5:51 pm

το πρωτο ροστερ φοβερο μαρεσει πολυ εκτος στο 4 θελουμε κατι καλυτερο κ επισης εχουμε κ το μπρει που μας το χαλαει γιατι εχει συμβολαιο!ντορσει κορντινιερ ωραιοο διδυμο!μακαρι να γινει

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Μαρ 13, 2021 7:16 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 5:47 pm
Αν μείνουν και Χεζόνια και Παπαπέτρου το θέμα δόμησης ρόστερ μπλέκει αρκετά πάντως...

Και από θέμα χαρακτηριστικών αφού δίπλα τους θες σουτέρ ιδανικά και στις 3 άλλες θέσεις και επειδή μεγάλο μέρος του μπάτζετ θα έχει πάει σε παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση.

Διαφωνώ..
ο super Mario όπως τον βλέπω μπορεί να παίξει από 2 έως και 4... το ίδιο και ο Παπαπέτρου..
Άνετα βλέπω μια 5άδα του χρόνου πχ Pangos , Hejognia , Παπί , Μήτο , Παπαγιάννης...
σουτέρ έτσι κ αλλιώς χρειαζόμαστε , εδώ θα συμφωνήσω. Δλδ στην θέση Μακ να φέρουμε έναν sniper από τα 6.75 ..

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Johnzaro

junior

Σάβ Μαρ 13, 2021 7:37 pm

Σήμερα έμαθα ότι ο Ζοτς ως εκπρόσωπος επενδυτών ζήτησε το general management της ομάδας από τον Γιαννακόπουλο και ο Γιαννακόπουλος ζήτησε 20 εκατομμύρια. Πάντως δεν άκουσα τίποτα για προπονητική μόνο για το general management (δεν μπορώ να εγγυηθώ για την εγκυρότητα των πηγών μου) .

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 237
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Σάβ Μαρ 13, 2021 7:49 pm

Johnzaro έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 7:37 pm
Σήμερα έμαθα ότι ο Ζοτς ως εκπρόσωπος επενδυτών ζήτησε το general management της ομάδας από τον Γιαννακόπουλο και ο Γιαννακόπουλος ζήτησε 20 εκατομμύρια. Πάντως δεν άκουσα τίποτα για προπονητική μόνο για το general management (δεν μπορώ να εγγυηθώ για την εγκυρότητα των πηγών μου) .
Όπως το περιγράφεις μάλλον για το ownership μιλάς. Τις μετοχές δηλαδή. Που όντως τόσο έχει δηλώσει ο DPG ότι κοστολογούνται.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”