2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Αυτοκράτορας

sophomore
Reactions: 26
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 12, 2023 6:08 pm

Οπως εχω γραψει εδω και καιρο και γελουσαν ειρωνικα αρκετοι εδω μεσα, ο σλουκας θα παει στην παρτιζαν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 12, 2023 6:42 pm

Αυτοκράτορας έγραψε:
Οπως εχω γραψει εδω και καιρο και γελουσαν ειρωνικα αρκετοι εδω μεσα, ο σλουκας θα παει στην παρτιζαν.
δηλαδη εχει θεμα με την ποιοτητα της 2ρης 5δας και θα παει σε μια ομαδα που η βασικη θα ειναι χειροτερη απο αυτην :roofl:

Μουφες ειναι ολα αυτα περι παρτιζαν απο οπου και να τα εχεις ακουσει (μονο ο δπγ τα χει πει δημοσια) εδω ακομα δεν εχει συναντηθει με τους αφους και εχουνε πει να μιλησουν μετα τους τελικους.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 12, 2023 6:44 pm

Ε πάντως αν ζητάει όντως αναβάθμιση στην 2η πεντάδα βρισκόμαστε σε ένα σημείο που αν φύγει ο Βεζενκοφ, αναγκαστικά θα πρέπει να αναβαθμίσουμε την ομάδα με ισορροπία στις 2 5νταδες. Αν μείνει, μόνο με αύξηση στο μπάτζετ ικανοποιείς αυτό το θέλω. Ήδη ο Μιλου είναι μια αύξηση και θα σημαίνει τούμπανο 5αρι και στις 2 πεντάδες.

Το να θέλει ο Μπαρτζω να ξεκινάει τον Σλουκα το βρίσκω δύσκολο γιατί προτιμάει να πνίγει στην αρχή στην άμυνα.

Δεν ξέρω ποιος γελάει, μόνο τον ζοτς φοβάμαι σε σχέση με τον Σλουκα. Αλλού δεν τον βλέπω να πηγαίνει με τίποτα, ειδικά εφόσον έκλεισε το ενδεχόμενο Μαδρίτης για άλλο ένα καλοκαίρι όταν πήραν Καμπάτσο. Αλλά πιστεύω θα μείνει τελικά με στόχο να πάρει ευρωλιγκα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιουν 12, 2023 7:13 pm

Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβαει ο Σλούκας ΑΝ ισχυουν αυτα.

Λεφτα καλα παιρνει,στη χωρα του ειναι,η ομαδα που αγωνίζεται τα τελευταια δυο χρονια πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και μαλιστα φετος βγηκε και πρωτη στη regular season και εχει και τον καλυτερο προπονητη τα τελευταια 2 χρονια....Τελος ειναι ηλικιακά στα 34....Τι στο καλο αλλο θελει?
Δεν μπορω να βρω λογικη...Ακομα και αυτο οτι θελει καλυτερους παιχτες οταν παιζει αυτος δεν το καταλαβαινω....Προφανως καλο ειναι αλλα στα 34 τι θελει να αναδείξει το ταλεντο του για να παει σε μεγαλυτερη ομαδα ?

Του δίνεται η ευκαιρια να μεινει αλλα δυο χρονια και να γραφει το ονομα του στην ιστορια του Ολυμπιακού κατω απο Σπανούλη Πρίντεζη Παπανικολάου....Φεύγοντας Αναρωτιεμαι περα απο κανα φραγκο παραπανω τι θα κερδίσει....Εκτος και αν θεωρει οτι πρεπει να κλεισει την καριέρα του διπλα στον Ομπράντοβιτς....

Προσωπικα δε τον θελω αμα ειναι να κανει το βαρυ πεπόνι....Εκανε τη στραβή μια φορα για μενα δευτερη δε δικαιολογείται στην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιουν 12, 2023 7:28 pm

eddiedimitris έγραψε:
στην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.
Εντάξει σε αυτό δεν συμφωνώ. Ενώ γενικά δεν διαφωνώ με το όλο σχόλιο, νομίζω πως ακόμα και στα 34 πήγαινε σχεδόν σε όποια ομάδα ήθελε. Μπορεί να μην έπαιρνε 25+ λεπτά σε όλες, αλλά θα πήγαινε. Αν εξαιρέσεις την άμυνα που και πάλι με την εμπειρία κάπως το σώζει, είναι ακόμα απίστευτη η συνεισφορά του στο παιχνίδι. Οργανωτής από τους λίγους και αν δεν είχε την χειρότερη του χρονιά στο σουτ τα νούμερα του φέτος θα είχαν ξεφύγει. Πάλι καταπληκτικά είναι.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Ιουν 12, 2023 7:39 pm

sardanapalos έγραψε:
Δευ Ιουν 12, 2023 4:17 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 12, 2023 3:58 pm
Απο αρθρο του μεγαλιες βγαινει οτι ο σλουκας για να ανανεωσει θελει η να παιζει στην πρωτη 5δα η η δευτερη 5δα να ανεβει σε ποιοτητα.. Δεν εχει και αδικο που γκρινιαζει εδω που τα λεμε,παιζει τωρα με τον λαρετζακη τον πιτερς και τον μπολομποι..
απο την αλλη ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που θα αποχωρισει,αν και τον στηριζω αποταν ειχε πρωτοερθει στο ολυμπιακο αυτη η κινηση αν γινει θα με ξενερωσει πολυ..

Απο την αλλη αμεσως αμεσως θα χει τον μιλου στην δευτερη 5δα.. Αν ερθει και ενα 4-3ρι της προκοπης δεν βλεπω τον λογο να χει παραπονο..Δεν πιστευω παντως οτι θα μπει στην αρχικη 5δα γιατι εκει θα χαλασει ολο το μπλοκακι του μπαρτζωκα..
Φαίνεται ότι ο Σλούκας δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ελπίζω κι εγώ να μείνει, γιατί σίγουρα είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης και δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετούς τέτοιους. Αυτό με τον Μιλουτίνοβ σίγουρα ισχύει και θα βοηθήσει, αλλά και στο 2 έως 4 η 2η ομάδα υστερεί σημαντικά σε ποιότητα, δεν είναι δηλαδή θέμα σέντερ για εμένα.

Επίσης θα το πω και ας με φάτε, ο Πίτερς είναι ο καλύτερος της "2ης ομάδας", μετά το Σλούκα(?), γνώμη μου και ρίχτε μου τα θαμπς ντάουν.
Τυχερός είσαι, εάν ήμανε ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ θα «έτρωγες» BAN... :banana: :roofl: :sorry: :imnewhere:

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιουν 12, 2023 7:52 pm

AlexD έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
στην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.
Εντάξει σε αυτό δεν συμφωνώ. Ενώ γενικά δεν διαφωνώ με το όλο σχόλιο, νομίζω πως ακόμα και στα 34 πήγαινε σχεδόν σε όποια ομάδα ήθελε. Μπορεί να μην έπαιρνε 25+ λεπτά σε όλες, αλλά θα πήγαινε. Αν εξαιρέσεις την άμυνα που και πάλι με την εμπειρία κάπως το σώζει, είναι ακόμα απίστευτη η συνεισφορά του στο παιχνίδι. Οργανωτής από τους λίγους και αν δεν είχε την χειρότερη του χρονιά στο σουτ τα νούμερα του φέτος θα είχαν ξεφύγει. Πάλι καταπληκτικά είναι.
Δε το εξήγησα εγω καλα....Οταν λεω δε θα γινοταν καν συζητηση αν δεν ηταν Έλληνας στην ηλικια που ειναι εννοω με τα λεφτα που ζηταει απο μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακός που εχει σχετικά περιορισμένο μπατζετ....

Για ξένο στα 34 δε νομιζω να δίναμε 1.5 μυριο σε καμμια περιπτωση με τα χαρακτηριστικα του Σλουκα

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Δευ Ιουν 12, 2023 7:53 pm

Δηλαδη τι μας λενε?Οτι ο σλουκας θελει να ανεβει η ποιοτητα της δευτερης πενταδας?Σωπα ρε..Χαιρω πολυ ποιος δεν θα το ηθελε αυτο,μη τρελαθουμε τελειως δε χρειαζετε κανενας σλουκας να το πει.Εννοειται πως πρεπει να γινει.Ηδη με μιλουτινοφ ειναι προς τη σωστη κατευθυνση...Ο αντι-πιτερς μπορει να ειναι φθηνοτερος, πιο συμβατος και μπρος και πισω με την ομαδα ,να προσφερει περισσοτερα.Και προφανως εννοει να βγει ο λαρυ απο την second unit...thank you captain obvious :hoho:

0
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιουν 12, 2023 8:28 pm

eddiedimitris έγραψε:
AlexD έγραψε:

Δε το εξήγησα εγω καλα....Οταν λεω δε θα γινοταν καν συζητηση αν δεν ηταν Έλληνας στην ηλικια που ειναι εννοω με τα λεφτα που ζηταει απο μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακός που εχει σχετικά περιορισμένο μπατζετ....

Για ξένο στα 34 δε νομιζω να δίναμε 1.5 μυριο σε καμμια περιπτωση με τα χαρακτηριστικα του Σλουκα
Όχι κι εσύ, 1 φάουλ έχω πάρει και έχω στείλει 5 μηνύματα να μάθω γιατί, δεν μπορώ να διαχειριστώ και μπαν :sad:

Και ναι, με τις αναλογίες χρηματικά ο Σλούκας είναι το μεγαλύτερο αγκάθι και ρεαλιστικά να παίξει στην πρώτη ομάδα πάνω από τον Θωμάκο δύσκολο..

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 12, 2023 8:32 pm

Αυτοκράτορας έγραψε:
Χα, χα, χα!
Ξαναβάλτο να χορέψουμε!

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions: 139

Δευ Ιουν 12, 2023 8:34 pm

sardanapalos έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Όχι κι εσύ, 1 φάουλ έχω πάρει και έχω στείλει 5 μηνύματα να μάθω γιατί, δεν μπορώ να διαχειριστώ και μπαν :sad:

Και ναι, με τις αναλογίες χρηματικά ο Σλούκας είναι το μεγαλύτερο αγκάθι και ρεαλιστικά να παίξει στην πρώτη ομάδα πάνω από τον Θωμάκο δύσκολο..
Παιδιά δεν υπάρχει 1η και 2η πεντάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει ποιος τελειώνει τα παιχνίδια και Θωμάς με Σλου τα τελειώνουν μαζί οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δηλαδή ο Κάνααν που ήταν starter θεωρείται πιο βασικός από Σλούκα? Ε όχι βέβαια...

3
3 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 12, 2023 10:19 pm

iron80 έγραψε:
Δευ Ιουν 12, 2023 8:34 pm
sardanapalos έγραψε:

Παιδιά δεν υπάρχει 1η και 2η πεντάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει ποιος τελειώνει τα παιχνίδια και Θωμάς με Σλου τα τελειώνουν μαζί οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δηλαδή ο Κάνααν που ήταν starter θεωρείται πιο βασικός από Σλούκα? Ε όχι βέβαια...
Συμφωνω.........το βρισκω απιθανο να ειναι στα αιτηματα του να ξεκιναει πενταδα......μια χαρα τον διαχειριζεται ο Μπαρτζωκας,τον φερνει απ τον παγκο ξεκουραστο κι εχοντας διαβασει τον αντιπαλο.....παιζει 12΄-13΄ σε καθε ημιχρονο οντας ο βασικος μας δημιουργος κι αυτος που παιρνει τις κρισιμες αποφασεις.......

Απλα Ελλαδα ειμαστε ,μεχρι να ανακοινωθει η ανανεωση θα βγουν ως φημες τα μυρια οσα απιστευτα.........

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Δευ Ιουν 12, 2023 10:21 pm

Έγραψε.μια εξυπνάδα ο Μελαγιες και αμέσως χορεύουμε

Χαλαρώστε ρε ,αυτός αν δεν έγραφε αθλητικά θα ήταν ή Εσπρέσο ή Μακελειό

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Ιουν 12, 2023 11:04 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιουν 12, 2023 10:21 pm
Έγραψε.μια εξυπνάδα ο Μελαγιες και αμέσως χορεύουμε

Χαλαρώστε ρε ,αυτός αν δεν έγραφε αθλητικά θα ήταν ή Εσπρέσο ή Μακελειό
Το πολύ-πολύ θα ἦτο καφές... ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Δευ Ιουν 12, 2023 11:09 pm

Είσαι τυχερός που με έστησε ο ψυκτικος και δεν έχω συντηρήσει τα a/c ακόμα αλλιώς θα τακουγες

Όταν έρθουν πάντως για συντήρηση των a/c θα κεράσω μια ΗΒΗ ανά ψυκτικό

(Παρτα)

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”