2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1

- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δηλαδη εχει θεμα με την ποιοτητα της 2ρης 5δας και θα παει σε μια ομαδα που η βασικη θα ειναι χειροτερη απο αυτηνΑυτοκράτορας έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 6:08 pmΟπως εχω γραψει εδω και καιρο και γελουσαν ειρωνικα αρκετοι εδω μεσα, ο σλουκας θα παει στην παρτιζαν.

Μουφες ειναι ολα αυτα περι παρτιζαν απο οπου και να τα εχεις ακουσει (μονο ο δπγ τα χει πει δημοσια) εδω ακομα δεν εχει συναντηθει με τους αφους και εχουνε πει να μιλησουν μετα τους τελικους.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε πάντως αν ζητάει όντως αναβάθμιση στην 2η πεντάδα βρισκόμαστε σε ένα σημείο που αν φύγει ο Βεζενκοφ, αναγκαστικά θα πρέπει να αναβαθμίσουμε την ομάδα με ισορροπία στις 2 5νταδες. Αν μείνει, μόνο με αύξηση στο μπάτζετ ικανοποιείς αυτό το θέλω. Ήδη ο Μιλου είναι μια αύξηση και θα σημαίνει τούμπανο 5αρι και στις 2 πεντάδες.
Το να θέλει ο Μπαρτζω να ξεκινάει τον Σλουκα το βρίσκω δύσκολο γιατί προτιμάει να πνίγει στην αρχή στην άμυνα.
Δεν ξέρω ποιος γελάει, μόνο τον ζοτς φοβάμαι σε σχέση με τον Σλουκα. Αλλού δεν τον βλέπω να πηγαίνει με τίποτα, ειδικά εφόσον έκλεισε το ενδεχόμενο Μαδρίτης για άλλο ένα καλοκαίρι όταν πήραν Καμπάτσο. Αλλά πιστεύω θα μείνει τελικά με στόχο να πάρει ευρωλιγκα.
Το να θέλει ο Μπαρτζω να ξεκινάει τον Σλουκα το βρίσκω δύσκολο γιατί προτιμάει να πνίγει στην αρχή στην άμυνα.
Δεν ξέρω ποιος γελάει, μόνο τον ζοτς φοβάμαι σε σχέση με τον Σλουκα. Αλλού δεν τον βλέπω να πηγαίνει με τίποτα, ειδικά εφόσον έκλεισε το ενδεχόμενο Μαδρίτης για άλλο ένα καλοκαίρι όταν πήραν Καμπάτσο. Αλλά πιστεύω θα μείνει τελικά με στόχο να πάρει ευρωλιγκα.
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβαει ο Σλούκας ΑΝ ισχυουν αυτα.
Λεφτα καλα παιρνει,στη χωρα του ειναι,η ομαδα που αγωνίζεται τα τελευταια δυο χρονια πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και μαλιστα φετος βγηκε και πρωτη στη regular season και εχει και τον καλυτερο προπονητη τα τελευταια 2 χρονια....Τελος ειναι ηλικιακά στα 34....Τι στο καλο αλλο θελει?
Δεν μπορω να βρω λογικη...Ακομα και αυτο οτι θελει καλυτερους παιχτες οταν παιζει αυτος δεν το καταλαβαινω....Προφανως καλο ειναι αλλα στα 34 τι θελει να αναδείξει το ταλεντο του για να παει σε μεγαλυτερη ομαδα ?
Του δίνεται η ευκαιρια να μεινει αλλα δυο χρονια και να γραφει το ονομα του στην ιστορια του Ολυμπιακού κατω απο Σπανούλη Πρίντεζη Παπανικολάου....Φεύγοντας Αναρωτιεμαι περα απο κανα φραγκο παραπανω τι θα κερδίσει....Εκτος και αν θεωρει οτι πρεπει να κλεισει την καριέρα του διπλα στον Ομπράντοβιτς....
Προσωπικα δε τον θελω αμα ειναι να κανει το βαρυ πεπόνι....Εκανε τη στραβή μια φορα για μενα δευτερη δε δικαιολογείται στην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.
Λεφτα καλα παιρνει,στη χωρα του ειναι,η ομαδα που αγωνίζεται τα τελευταια δυο χρονια πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και μαλιστα φετος βγηκε και πρωτη στη regular season και εχει και τον καλυτερο προπονητη τα τελευταια 2 χρονια....Τελος ειναι ηλικιακά στα 34....Τι στο καλο αλλο θελει?
Δεν μπορω να βρω λογικη...Ακομα και αυτο οτι θελει καλυτερους παιχτες οταν παιζει αυτος δεν το καταλαβαινω....Προφανως καλο ειναι αλλα στα 34 τι θελει να αναδείξει το ταλεντο του για να παει σε μεγαλυτερη ομαδα ?
Του δίνεται η ευκαιρια να μεινει αλλα δυο χρονια και να γραφει το ονομα του στην ιστορια του Ολυμπιακού κατω απο Σπανούλη Πρίντεζη Παπανικολάου....Φεύγοντας Αναρωτιεμαι περα απο κανα φραγκο παραπανω τι θα κερδίσει....Εκτος και αν θεωρει οτι πρεπει να κλεισει την καριέρα του διπλα στον Ομπράντοβιτς....
Προσωπικα δε τον θελω αμα ειναι να κανει το βαρυ πεπόνι....Εκανε τη στραβή μια φορα για μενα δευτερη δε δικαιολογείται στην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει σε αυτό δεν συμφωνώ. Ενώ γενικά δεν διαφωνώ με το όλο σχόλιο, νομίζω πως ακόμα και στα 34 πήγαινε σχεδόν σε όποια ομάδα ήθελε. Μπορεί να μην έπαιρνε 25+ λεπτά σε όλες, αλλά θα πήγαινε. Αν εξαιρέσεις την άμυνα που και πάλι με την εμπειρία κάπως το σώζει, είναι ακόμα απίστευτη η συνεισφορά του στο παιχνίδι. Οργανωτής από τους λίγους και αν δεν είχε την χειρότερη του χρονιά στο σουτ τα νούμερα του φέτος θα είχαν ξεφύγει. Πάλι καταπληκτικά είναι.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 7:13 pmστην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Τυχερός είσαι, εάν ήμανε ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ θα «έτρωγες» BAN...sardanapalos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 4:17 pmΦαίνεται ότι ο Σλούκας δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ελπίζω κι εγώ να μείνει, γιατί σίγουρα είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης και δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετούς τέτοιους. Αυτό με τον Μιλουτίνοβ σίγουρα ισχύει και θα βοηθήσει, αλλά και στο 2 έως 4 η 2η ομάδα υστερεί σημαντικά σε ποιότητα, δεν είναι δηλαδή θέμα σέντερ για εμένα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 3:58 pmΑπο αρθρο του μεγαλιες βγαινει οτι ο σλουκας για να ανανεωσει θελει η να παιζει στην πρωτη 5δα η η δευτερη 5δα να ανεβει σε ποιοτητα.. Δεν εχει και αδικο που γκρινιαζει εδω που τα λεμε,παιζει τωρα με τον λαρετζακη τον πιτερς και τον μπολομποι..
απο την αλλη ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που θα αποχωρισει,αν και τον στηριζω αποταν ειχε πρωτοερθει στο ολυμπιακο αυτη η κινηση αν γινει θα με ξενερωσει πολυ..
Απο την αλλη αμεσως αμεσως θα χει τον μιλου στην δευτερη 5δα.. Αν ερθει και ενα 4-3ρι της προκοπης δεν βλεπω τον λογο να χει παραπονο..Δεν πιστευω παντως οτι θα μπει στην αρχικη 5δα γιατι εκει θα χαλασει ολο το μπλοκακι του μπαρτζωκα..
Επίσης θα το πω και ας με φάτε, ο Πίτερς είναι ο καλύτερος της "2ης ομάδας", μετά το Σλούκα(?), γνώμη μου και ρίχτε μου τα θαμπς ντάουν.

0
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δε το εξήγησα εγω καλα....Οταν λεω δε θα γινοταν καν συζητηση αν δεν ηταν Έλληνας στην ηλικια που ειναι εννοω με τα λεφτα που ζηταει απο μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακός που εχει σχετικά περιορισμένο μπατζετ....AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 7:28 pmΕντάξει σε αυτό δεν συμφωνώ. Ενώ γενικά δεν διαφωνώ με το όλο σχόλιο, νομίζω πως ακόμα και στα 34 πήγαινε σχεδόν σε όποια ομάδα ήθελε. Μπορεί να μην έπαιρνε 25+ λεπτά σε όλες, αλλά θα πήγαινε. Αν εξαιρέσεις την άμυνα που και πάλι με την εμπειρία κάπως το σώζει, είναι ακόμα απίστευτη η συνεισφορά του στο παιχνίδι. Οργανωτής από τους λίγους και αν δεν είχε την χειρότερη του χρονιά στο σουτ τα νούμερα του φέτος θα είχαν ξεφύγει. Πάλι καταπληκτικά είναι.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 7:13 pmστην τελικη στην ηλικια που ειναι αν δεν ηταν Έλληνας δε θα γινοταν καν συζητηση.
Για ξένο στα 34 δε νομιζω να δίναμε 1.5 μυριο σε καμμια περιπτωση με τα χαρακτηριστικα του Σλουκα
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη τι μας λενε?Οτι ο σλουκας θελει να ανεβει η ποιοτητα της δευτερης πενταδας?Σωπα ρε..Χαιρω πολυ ποιος δεν θα το ηθελε αυτο,μη τρελαθουμε τελειως δε χρειαζετε κανενας σλουκας να το πει.Εννοειται πως πρεπει να γινει.Ηδη με μιλουτινοφ ειναι προς τη σωστη κατευθυνση...Ο αντι-πιτερς μπορει να ειναι φθηνοτερος, πιο συμβατος και μπρος και πισω με την ομαδα ,να προσφερει περισσοτερα.Και προφανως εννοει να βγει ο λαρυ απο την second unit...thank you captain obvious 

0
Όχι κι εσύ, 1 φάουλ έχω πάρει και έχω στείλει 5 μηνύματα να μάθω γιατί, δεν μπορώ να διαχειριστώ και μπανeddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 7:52 pmΔε το εξήγησα εγω καλα....Οταν λεω δε θα γινοταν καν συζητηση αν δεν ηταν Έλληνας στην ηλικια που ειναι εννοω με τα λεφτα που ζηταει απο μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακός που εχει σχετικά περιορισμένο μπατζετ....AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 7:28 pm
Εντάξει σε αυτό δεν συμφωνώ. Ενώ γενικά δεν διαφωνώ με το όλο σχόλιο, νομίζω πως ακόμα και στα 34 πήγαινε σχεδόν σε όποια ομάδα ήθελε. Μπορεί να μην έπαιρνε 25+ λεπτά σε όλες, αλλά θα πήγαινε. Αν εξαιρέσεις την άμυνα που και πάλι με την εμπειρία κάπως το σώζει, είναι ακόμα απίστευτη η συνεισφορά του στο παιχνίδι. Οργανωτής από τους λίγους και αν δεν είχε την χειρότερη του χρονιά στο σουτ τα νούμερα του φέτος θα είχαν ξεφύγει. Πάλι καταπληκτικά είναι.
Για ξένο στα 34 δε νομιζω να δίναμε 1.5 μυριο σε καμμια περιπτωση με τα χαρακτηριστικα του Σλουκα

Και ναι, με τις αναλογίες χρηματικά ο Σλούκας είναι το μεγαλύτερο αγκάθι και ρεαλιστικά να παίξει στην πρώτη ομάδα πάνω από τον Θωμάκο δύσκολο..
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Χα, χα, χα!Αυτοκράτορας έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 6:08 pmΟπως εχω γραψει εδω και καιρο και γελουσαν ειρωνικα αρκετοι εδω μεσα, ο σλουκας θα παει στην παρτιζαν.
Ξαναβάλτο να χορέψουμε!
2
2

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
Παιδιά δεν υπάρχει 1η και 2η πεντάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει ποιος τελειώνει τα παιχνίδια και Θωμάς με Σλου τα τελειώνουν μαζί οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.sardanapalos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 8:28 pmΌχι κι εσύ, 1 φάουλ έχω πάρει και έχω στείλει 5 μηνύματα να μάθω γιατί, δεν μπορώ να διαχειριστώ και μπανeddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 7:52 pm
Δε το εξήγησα εγω καλα....Οταν λεω δε θα γινοταν καν συζητηση αν δεν ηταν Έλληνας στην ηλικια που ειναι εννοω με τα λεφτα που ζηταει απο μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακός που εχει σχετικά περιορισμένο μπατζετ....
Για ξένο στα 34 δε νομιζω να δίναμε 1.5 μυριο σε καμμια περιπτωση με τα χαρακτηριστικα του Σλουκα![]()
Και ναι, με τις αναλογίες χρηματικά ο Σλούκας είναι το μεγαλύτερο αγκάθι και ρεαλιστικά να παίξει στην πρώτη ομάδα πάνω από τον Θωμάκο δύσκολο..
Δηλαδή ο Κάνααν που ήταν starter θεωρείται πιο βασικός από Σλούκα? Ε όχι βέβαια...
3
3

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνω.........το βρισκω απιθανο να ειναι στα αιτηματα του να ξεκιναει πενταδα......μια χαρα τον διαχειριζεται ο Μπαρτζωκας,τον φερνει απ τον παγκο ξεκουραστο κι εχοντας διαβασει τον αντιπαλο.....παιζει 12΄-13΄ σε καθε ημιχρονο οντας ο βασικος μας δημιουργος κι αυτος που παιρνει τις κρισιμες αποφασεις.......iron80 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 8:34 pmΠαιδιά δεν υπάρχει 1η και 2η πεντάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει ποιος τελειώνει τα παιχνίδια και Θωμάς με Σλου τα τελειώνουν μαζί οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.sardanapalos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 8:28 pm
Όχι κι εσύ, 1 φάουλ έχω πάρει και έχω στείλει 5 μηνύματα να μάθω γιατί, δεν μπορώ να διαχειριστώ και μπαν![]()
Δηλαδή ο Κάνααν που ήταν starter θεωρείται πιο βασικός από Σλούκα? Ε όχι βέβαια...
Απλα Ελλαδα ειμαστε ,μεχρι να ανακοινωθει η ανανεωση θα βγουν ως φημες τα μυρια οσα απιστευτα.........
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1