Τι να κανω δεν μου αρεσει ο Λεντει σε τιποτα. Και αν επι Μπλατ ισωα και να ταιριαζε λιγο τωρα επι Μπαρτζωκα μου καθεται στον λαιμο. Βαλε κατι αλλο και το αγοραζω 100% αφου βαλες τον καλινιτς που εχω και αδυναμιαlefpan έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:35 pmΜε τα λεφτά του Μίροτιτς σου πήρα Λεντέι και Κάλινιτς, κι έχεις παράπονο;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:32 pm
Αν μεινει ο Σλουκας ειναι το ροστερ εξαιρετικο φιλε αλλα βγαλε μου τον Λεντει. Δεν κανει το παιδι για βασικος στο του μπαρτζωκα. Επισης αν και τον ηθελα απο περυσι τον Αγραβανη οτι εχει καει απο μονος του. Στην θεωρια ειναι εξαιρετικο ροστερ εκτος απο την επισημανση του Λεντει. Αν φυγει ομως ο Σλουκας και παρεις Ντορσει πρεπι αναγκαστικα να παρεις επιπλεον χειριστη οποτε ή φευγει ο καναν και παιρνεις κομπο που μπορει να κατεβασει την μπαλα πολυ καλα.
Αν φύγει ο Σλούκας, το θέμα δεν είναι ποιός θα κατεβάζει τη μπάλα. Πολλοί μπορούν να το κάνουν.
Το θέμα είναι ποιός θα δημιουργεί και θα βλέπει γήπεδο. Ο ρόλος αυτός αναγκαστικά θα πέσει στον Γκος (πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει) και στον Γουόκαπ (το έκανε και πέρυσι).
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1171
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ενω ειναι ευκολο να παιξεις 80 παιχνιδια με τεσσερις ψηλους,με τον Μιροτιτς να κανει το 5αρι,τον Παπ να παριστανει το 4αρι και το Λαρε 3αρι............πιθανοτατα το δικο σου σεναριο θα βγει αληθινο απλα εγω το βλεπω εκτος μπασκετικης λογικης............8 γκαρ,1 τριαρι και 4 ψηλοι..........αδιανοητα πραγματα........shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:17 pmΑν παθει ενας απο τα 5ρια παιζει 5 ο μιροτιτς,αν παθει κατι ο μιροτιτς παιζει ο παπ 4..τουλαχιστον οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι λενε οτι ο παπ θα παιζει και 4 φετος.assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:04 pm
Αν ενας απ τους 4 ψηλους παθει μια θλασουλα και μεινει 2 βδομαδες εξω ποιος θα μπει να παιξει;;;;;;;;ή θα το κλεισουμε το μαγαζι;;;;;
Δυστυχως με τον Γκος που πηραμε δε χωραει το πουλεν μου ο Κααναν.......δε γινεται να πας με 9 κοντους και 4 ψηλους........ειναι εκτος μπασκετικης λογικης..........
Να φυγει ο κανααν και να ερθει ενα 4ρο5ρι ξενος που θα παιζει 0 λεπτα αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι λιγο δυσκολο..
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι το πιο δίκαιο για όλους.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:40 pmEτσι οπως πανε τα πραγματα με τους ελληνες το καλυτερο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι το τουρκικο.
Εχεις οσους ξενους θελεις αλλα μονο μεχρι 5 αποστολη.Στη περιπτωση μας 6.
Ετσι πιστευω τουλαχιστον οτι ειναι το καλυτερο.
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντου λενε οτι ο Σλούκας εχει κλεισει στους Τουρκους....η αληθεια ειναι αν θυμαμαι στον πέμπτο τελικο ειχε πολυ θερμή αγκαλιά με τον προεδρο τους....
Ρε φιλε κανενα δέσιμο με την ομαδα?Αυτα με τους ρόλους τα ακουω βερεσέ στα 33....κανενα δέσιμο ρε μεγαλε....και θα κλείσεις την καριερα σου στην Τουρκία?Στην Τουρκία ρε γμτ....
Αν ο Μπαρτζωκας θελει τον Ντορσει και ο Ντορσει θελει να ερθει για μια 3ετια χωρις καθε καλοκαιρι να κανει τσιριτσαντζουλες θα πρεπει να τα σκάσουν να τον παρουν οπωσδηποτε....νεος,καλος σκόρερ και με ελληνικό διαβατήριο τι αλλο θες....
Διαβαζω για Αγραβάνη δε νομιζω οτι τον θελει ο Μπαρτζωκας.,,,εδω πηγε και έβριζε μπροστα στον παγκο...οχι τετοιους....
Γενικα οι προεδροι ειδικα τωρα που τα ελληνικά διαβατήρια σπανίζουν θα πρεπει πλεον να φροντίζουν πολυ νωριτερα για τις οποίες ανανεώσεις και αν καποιος δε θελει ανανεωση να φροντίζουν πολυ νωριτερα για τον αντικαταστάτη
Ρε φιλε κανενα δέσιμο με την ομαδα?Αυτα με τους ρόλους τα ακουω βερεσέ στα 33....κανενα δέσιμο ρε μεγαλε....και θα κλείσεις την καριερα σου στην Τουρκία?Στην Τουρκία ρε γμτ....
Αν ο Μπαρτζωκας θελει τον Ντορσει και ο Ντορσει θελει να ερθει για μια 3ετια χωρις καθε καλοκαιρι να κανει τσιριτσαντζουλες θα πρεπει να τα σκάσουν να τον παρουν οπωσδηποτε....νεος,καλος σκόρερ και με ελληνικό διαβατήριο τι αλλο θες....
Διαβαζω για Αγραβάνη δε νομιζω οτι τον θελει ο Μπαρτζωκας.,,,εδω πηγε και έβριζε μπροστα στον παγκο...οχι τετοιους....
Γενικα οι προεδροι ειδικα τωρα που τα ελληνικά διαβατήρια σπανίζουν θα πρεπει πλεον να φροντίζουν πολυ νωριτερα για τις οποίες ανανεώσεις και αν καποιος δε θελει ανανεωση να φροντίζουν πολυ νωριτερα για τον αντικαταστάτη
1
1

-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και ειδικά με ελληνικό διαβατήριο, άπειρους!!!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:23 pmΈχει αμερικάνους που μπορείς να βρεις πολύ καλύτερους από τον Κώστα με τα 2 μύρια!

1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- reignman
- Reactions: 2941
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οπως παει το ταλεντο στη χωρα μας... καλυτερα να παμε στο ισραηλιτικο μοντελο. απλα ενας ελληνας ανα πασα στιγμη στο παρκε.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:40 pmEτσι οπως πανε τα πραγματα με τους ελληνες το καλυτερο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι το τουρκικο.
Εχεις οσους ξενους θελεις αλλα μονο μεχρι 5 αποστολη.Στη περιπτωση μας 6.
Ετσι πιστευω τουλαχιστον οτι ειναι το καλυτερο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χωρίς ελληνικό διαβατήριο εννοείται.. Έχει αμερικανάκια πάντως με σουτ μετά από ντρίμπλα, πάσα και ντράιβ που θα μπορούσαμε να βρούμε..lefpan έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:25 pmΚαι ειδικά με ελληνικό διαβατήριο, άπειρους!!!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:23 pmΈχει αμερικάνους που μπορείς να βρεις πολύ καλύτερους από τον Κώστα με τα 2 μύρια!
![]()
![]()
![]()
Για να αργεί μάλλον φεύγει!
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάσο!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:28 pmΧωρίς ελληνικό διαβατήριο εννοείται.. Έχει αμερικανάκια πάντως με σουτ μετά από ντρίμπλα, πάσα και ντράιβ που θα μπορούσαμε να βρούμε..
0
I never thought there were corners in time
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μπαρτζωκας δεν θελει παικτη που να μην εχει παιξει ευρωλιγκα.. οποτε αν δεν φερουμε κανα ρουμπιο η τομπσον δεν υπαρχει παικτης που να μπορει να γυαλισει τα παπουτσια του σλουκα οχι να ειναι και καλυτερος..TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:28 pmΧωρίς ελληνικό διαβατήριο εννοείται.. Έχει αμερικανάκια πάντως με σουτ μετά από ντρίμπλα, πάσα και ντράιβ που θα μπορούσαμε να βρούμε..
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ρούμπιο χαχα αυτό θα ήταν βόμβα!shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:36 pmο μπαρτζωκας δεν θελει παικτη που να μην εχει παιξει ευρωλιγκα.. οποτε αν δεν φερουμε κανα ρουμπιο η τομπσον δεν υπαρχει παικτης που να μπορει να γυαλισει τα παπουτσια του σλουκα οχι να ειναι και καλυτερος..TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:28 pm
Χωρίς ελληνικό διαβατήριο εννοείται.. Έχει αμερικανάκια πάντως με σουτ μετά από ντρίμπλα, πάσα και ντράιβ που θα μπορούσαμε να βρούμε..
0
-
- Reactions: 504
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γουόκαπ - Γκος - Λόυντζης
Λούντμπεργκ - ΜακΚίσικ - Λαρεντζάκης
Παπανικολάου - Ρογκαβόπουλος
Μίροτιτς - Πίτερς
Φαλ - Μιλουτίνοφ - Τανούλης
Εγώ κάπως έτσι θα το έβλεπα -μιλάω πάντα για την περίπτωση που φύγει ο Σλούκας-
Βέβαια δεν έχει ακουστεί τίποτα για Ρογκαβόπουλο, αλλά δεν υπάρχουν επιλογές εκτος αν δώσουμε καμιά υπεραξία στον Ντόρσεϊ (που αν τα σκάσουμε για Μίροτιτς δεν νομίζω).
Μίροτιτς - Πίτερς
Βέβαια δεν έχει ακουστεί τίποτα για Ρογκαβόπουλο, αλλά δεν υπάρχουν επιλογές εκτος αν δώσουμε καμιά υπεραξία στον Ντόρσεϊ (που αν τα σκάσουμε για Μίροτιτς δεν νομίζω).
1
1

Για την κατάρτιση της 12αδας να παραθέσω κάποια πράγματα:Leo_98 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:54 amΓουόκαπ - Γκος - Λόυντζης
Μίροτιτς - Πίτερς
1)Ο Λουντμπεργκ είναι πλέι μεικερ
2)Ο Ρογκαβοπουλος έχει κλείσει στην Μπασκόνια οπότε δεν εφικτό να έρθει
3)Ο Τανουλης είναι αρκετά νέος και άγουρος χωρίς παραστάσεις ακόμα και στον Προμηθέα(θεωρώ ότι αν αποκτηθεί θα έχει ρόλο συνήθως εκτός δωδεκάδας)
4)Ο Σλούκας έκλεισε στην Παρτιζάν του παλιού του γνώριμου Ζέλικο
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διεψευσε η παρτιζαν οτι ενδιαφερεται και μαλιστα αποκαλυψανε οτι εκλεισε φενερ...εκτος αν υπονοεις οτι λενε ψεματα.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:25 am4)Ο Σλούκας έκλεισε στην Παρτιζάν του παλιού του γνώριμου ΖέλικοLeo_98 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:54 amΓουόκαπ - Γκος - Λόυντζης
Μίροτιτς - Πίτερς
0
-
- Reactions: 504
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1) Ο Μπαρτζώκας έχει πει ότι θέλει έξτρα χειριστή, γι'αυτό βάζω Λούντμπεργκ (που δεν τον λες και καθαρό πλέι μέικερ, πιο πολύ κόμπο θα έλεγα)MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:25 amΓια την κατάρτιση της 12αδας να παραθέσω κάποια πράγματα:Leo_98 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:54 amΓουόκαπ - Γκος - Λόυντζης
Μίροτιτς - Πίτερς
1)Ο Λουντμπεργκ είναι πλέι μεικερ
2)Ο Ρογκαβοπουλος έχει κλείσει στην Μπασκόνια οπότε δεν εφικτό να έρθει
3)Ο Τανουλης είναι αρκετά νέος και άγουρος χωρίς παραστάσεις ακόμα και στον Προμηθέα(θεωρώ ότι αν αποκτηθεί θα έχει ρόλο συνήθως εκτός δωδεκάδας)
4)Ο Σλούκας έκλεισε στην Παρτιζάν του παλιού του γνώριμου Ζέλικο
2) Με τον Ρογκαβοπουλο είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα, δεν ξέρω αν έχει κλείσει στην Μπασκόνια , αλλά μπορεί να έχεις δίκιο
3) Τον Τανούλη κι εγώ σαν 13ο τον έχω στο ρόστερ
4) Δεν ξέρω αν και που έχει κλείσει ο Σλούκας, αλλά ούτως ή άλλως δεν τον έχω συμπεριλάβει στο ροστερ γιατί πιστεύω πως θα φύγει.
1
1