Νομιζω σοβαρευτειτε λιγο φιλοι μου. Σιγα μην τελειωσε μπασκετικα Ο μιροτιτς προχτες εριξε 25 στην Ρεαλ. Ο Μιροτιτς δεν ειναι και 35 ουτε βασιζοταν ποτε στην αθλητικοτητα ενω στο θεμα αμυνας δεν τον λες και τρυπα ειδικα σε εμας που απο πισω θα εχει Φαλ και Μιλουτινοφ αντι τους μετριους αμυντικα Σανλι και Τομπιτς και τον βεσελι που ειναι/ηταν καλος μονο πανω απο την στεφανη. Απλα ο γιασικεβιτσιους κατακρεουργησε το επιθετικο ταλεντο των παιχτων για μα τους ενταξει σε πολυπλοκα συστηματα θελοντας να το παιξει πασκουαλ χωρις να εχει την τεχνογνωσια κατα εμενα.
Ο μιροτιτς ακομη και στα 32 μπορει να ειναι πολυ πιο επιδραστικος απο τον 28αρη βεζενκοφ σε οποαιδηποτε ομαδα εκτος Ολυμπιακου. Και αυτο λογω του γεγονοτος οτι ο Σασα ητανε στην ομαδα 5 χρονια, εχει δεθει με τον κοσμο, θα σκιζοτανε χυνοντας και την τελευταια σταγονα ιδρωτα παιζοντα 41 απο τα 40 λεπτα του αγωνα. Θα ζητουσα ο ιδιος αλλαγη γιατι μπορει να ηταν αρνητικος. Με αλλα λογια την ομαδα την ποναει. Επισης ηταν εκει απο την μερα μηδεν της εποχης Μπαρτζωκα γνωριζοντας το οικοδομημα αυτης της ομαδας απο τα θεμελια με τους αυτοματισμους να γινονται αυθορμητα. Για να μην αναφερω οτι ηταν ενα απο τα πιο σημαντικα κομματια των αποδυτηριων, των πιο υγειων αποδυτηριων οπως τοσοι και τοσοι ξενοι εχουν πει τα τελυταια 2-3 χρονια. Μην λετε οτι θελετε επειδη δεν απεδωσε στον ημιτελικο με την Ρεαλ. Θυμηθειται τον βεζενκοφ με την Φενερ φετος και με την Εφες περσι στο φαιναλ φορ. Ο μιροτιτς με το τροπο παιχνιδιου του Μπαρτζωκα εχει ανετα 15-20 ποντους.
Το θετικοτης υποθεσης ειναι μονο οτι ο μιροτιτς εχει ζητησει αρχικα να ξεκινησουν διαπραγματευσεις με τον ολυμπιακο πραγμα οτι εχει και αυτος γινει οπαδος του τροπου που επαιξε ο ολυμπιακος ολη την χρονια περσι. Επισης θα παρει ενα ποσο των 2,5 εκ. Απο εμας και σιγουρα αλλα τοσα απο την Μπαρτσα.
Φυσικα θεωρω οτι ειναι δυσκολο εως αδυνατο να συμβει αλλα απο το να λεμε οτι δεν αξιζει τα 2.5 εκ. ο Μιροτιτς ενω ζηταει κοντα 2 ο τομπσον που εκανε μια καλη χρονια στην ευρωλιγκα ή 1,5 ο Παπαγιαννης ή Ντορσει το λες και αδιανοητο.
Αλλα επειδη θελω να ειμαι ρεαλιστης ( αν και μου αρεσει να ονειρευομαι) χρειαζεσαι 3 4αρια ενα μα παταει στο 3 και ενα στο 5. Εμενα ο λεντει δεν μου αρεσει. Παικτης εξαιρετικα ταλαντουχος επιθετικα αλλα με χαμηλο μπασκετικο iq γενικα. Θα τον επαιρνα μονο κανενα απο τα αλλα 2 4αρια μου(ενας τουλαχιστον βασικος) δεν ακουμπουσε στο 5