2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:22 pm

Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί τώρα το ρόστερ ο Μπαρτζώκας, μετά την φυγή Βεζένκοφ, άλλωστε έχει δείξει στο παρελθόν ότι κάνει σωστές κινήσεις σε χτίσιμο ομάδας. Πιστεύω αν δεν ανανεώσει ο Σλούκας (που είναι ζήτημα ζωής και θανάτου πλέον), τότε θα δούμε καμιά μεταγραφή έκπληξη.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:24 pm

Εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από Μπασκονια ο Ρογκα και αυτό δεν αποκλείεται σαν σενάριο. Αν δεν μείνει ούτε ο Σλουκας παίρνεις βαρβάτο ξένο στα γκαρντ (όχι απαραίτητα Τόμσον) αντί για Κανααν και παίρνεις Ρογκα. Φέρνεις και Μίροτιτς και είσαι κορυφή. Άμα θέλεις αλλάζεις και Πίτερς για ένα ακόμα 4/5 για να έχεις βάθος στο 5.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1183
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:32 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:13 pm
Christofis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:04 pm
Ιδανικο Ροστερ σε περιπτωση που φυγει και ο σλουκας και δεδομενου οτι δεν θα πληρωσουν οι Αφοι υπεραξια στον τομπσον και ο Μητογλου εκλεισε στους απεναντι

1. Γουοκαπ, , Γκος, Φραντσισκο
2. Ντορσει ή Καναν, Λαρεντζακης
3.Παπανικολαου, Μακκισικ
4.Μιροτιτς, Πιτερς, Κορνελυ( αν και δεν τρελαινομαι) ή Μικυ
5.Φαλ,Μιλουτινοφ

Λουντζης στη θεση του Φραντσισκο ατην ελλαδα
Το ξερω οτι θα με φατε με τον παικτη του περιστεριου αλλα και ο τζειμς επαιζε στον κολοσσο και μετα πηγε φαιναλ φορ με τη μπασκονια, το ιδιο και ποσοι αλλοι. Αν εχεις τα λεφτα να παρεις τομπσον ή κατι αντιστοιχο παω πασο αλλα δεν το βλεπω. Αν μεινει ο σλουκας τοτε αλλαζει το πραγμα κρατας καναν και εισαι κομπλε.
Δηλαδη 8 ξενοι σιγουρα και αν δεν μπορεσουμε να φερουμε Ντορσει και μεινει ο Κααναν 9 ξενοι.........νομιζω πως το σεναριο σου δεν υπαρχει ουτε στην ακρη του μυαλου οποιουδηποτε ασχολειται με την ομαδα.....φιλικα.
Για δες τα λιγο παλι. Απο του χρονου υπαρχει η πιθανοτητα να περασει το 5 ελληνες και 7 ξενοι. Εχει περασει αν εχω καταλαβει ηδη το 6+1 ολη τη χρονια και στα πλει οφ.

Αν παρεις Ντορσει πας στα 5 ελληνικα διαβατηρια. Εχεις γουοκαπ, λαρε, παπανι και Λουντζη για Ελλαδα(και περιστασιακα ευρωλιγκα). Βρες εναν παικτη επιπεδου ευρωλιγκας ή εστω κατωτερου με μια στοιχιωδη εμπερια ευρωλιγκας εκτος παναθηναικου που να ειναι διαθεσιμος με εισητηριο. Να σου τους απαριθμισω: 1. Καλαθης, 2. Μητρου λογκ (εγω σου βαζω και τον Αδελφο που ηταν στον Αρη και πηγε Περιστερι, 3. Ντορσέι, 4.Αγραβανης 5.Μητογλου 6.Παπαπετρου 7. Παπαγιαννης 8. Θανασης Αντετοκουμπο 9. Ρογκαβοπουλος 10. Ογκαστ 11. Αντε να βαλουμε και τον μικρο τον βουκσεβιτς που νομιζω μπορει να το παρει αν δεν το εχει ηδη.

Εξηγησε μου πως δεν ειναι μονοδρομος να πας με 8
Ξενους στην ευρωλιγκα και εγω μαζι σου. Και μην μου πειτε τανουλης. Και εγω ον Θελω αλλα δεν κανει για το ροτεισον φετος.

Εκτος και αν ο Μιλου μπορει να διεκδικησει διαβατηριο λογω του οτι εμεινε 5 χρονια και λογω επενδυσεων μπορει να θεωρηθει ως φορολογικος κατοικος της χωρας(δεν το ξερω ειμαι ασχετος με αυτα)

0
Christofis

euroleague

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:37 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:24 pm
Εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από Μπασκονια ο Ρογκα και αυτό δεν αποκλείεται σαν σενάριο. Αν δεν μείνει ούτε ο Σλουκας παίρνεις βαρβάτο ξένο στα γκαρντ (όχι απαραίτητα Τόμσον) αντί για Κανααν και παίρνεις Ρογκα. Φέρνεις και Μίροτιτς και είσαι κορυφή. Άμα θέλεις αλλάζεις και Πίτερς για ένα ακόμα 4/5 για να έχεις βάθος στο 5.
Δεν το βλεπω να αρεσει δυστυχως ομως. Και εγω θα ημουν οκ με αυτο το σεναριο αλλα με ενα πολυ δυνατο κομπο γκαρντ για αντι καναν και οχι τοσο δυαρι καθως θα χαναμε πολυ σε δημιουργια με τη φυγη του σλουκα.

Το λαθος ηταν ο σαμαντουροφ. Γιατι εκει τουλαχιστον θα ρισκαρες για τον 5ο ψηλο αλλα τουλαχιστον για παικτη με μεγιστο potiential

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:42 pm

Αν δεν ανανεωσει ο σλουκας ο μονος ελληνας που μπορει να ερθει στην ομαδα ειναι ο ντορσει..ολοι οι αλλοι ειναι να ειχαμε να λεγαμε.. Εντωμεταξυ 99% και ο παο με 8 ξενους θα ναι οποτε θα υπαρχει ισορροπια..Δεν το βλεπω και δυσκολο αν το ζητησουν οι αιωνιοι να επιτρεψουν 8 ξενους απο του χρονου κιολας..

Μαλλον αυτο εννοουσε ο σκακιστης οτι ο μεγαλος παπας του χρονου θα εχει αυξημενο ρολο..

Ειναι εγκληματικο να γεμισουμε με κακους παικτες (για να το πω ευγενικα) απλα για 3-5 ματς..και ο αταμαν την ιδια αποψη εχει απο αυτα που εχω διαβασει.

ο κανααν ποσταρε μια φωτο στο ινστα σαν να ευχαριστει..τωρα ευχαριστει που μενει η που φευγει?θα δειξει..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:46 pm

shaq7 έγραψε:

Μαλλον αυτο εννοουσε ο σκακιστης οτι ο μεγαλος παπας του χρονου θα εχει αυξημενο ρολο..

Ειναι εγκληματικο να γεμισουμε με κακους παικτες (για να το πω ευγενικα) απλα για 3-5 ματς..και ο αταμαν την ιδια αποψη εχει απο αυτα που εχω διαβασει.

και εγω αυτα εγραφα εδω και πολυ καιρο αλλα καποιοι με ελεγαν μηδενιστη εκπροσωπο και αντιπροσωπο :welcome:

τα παιχνιδια που χρειαζονται οι ελληνες ειναι 5 αντε βαλε και τον τελικο κυπελλου δηλαδη 6 την χρονια

τα υπολοιπα ειναι τοσα χαμηλου επιπεδου που αν εχει απλα 6 καλους ξενους τα νικας για πλακα

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:49 pm

χθες δεν έληγε κάποια διορία για τη Μπαρτσελόνα και τον προϋπολογισμό της; μάθαμε τίποτα;

ακόμα και να έχουμε τα λεφτά δε ξέρω κατά πόσο έχουμε το χρόνο να περιμένουμε αν και πότε θα μείνει ελεύθερος ο Μίροτιτς.

austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:50 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

και εγω αυτα εγραφα εδω και πολυ καιρο αλλα καποιοι με ελεγαν μηδενιστη εκπροσωπο και αντιπροσωπο :welcome:

τα παιχνιδια που χρειαζονται οι ελληνες ειναι 5 αντε βαλε και τον τελικο κυπελλου δηλαδη 6 την χρονια

τα υπολοιπα ειναι τοσα χαμηλου επιπεδου που αν εχει απλα 6 καλους ξενους τα νικας για πλακα
βέβαια αν ο μεγάλος αντίπαλος έχει καλούς Έλληνες και εσύ όχι αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για αυτά τα 6 παιχνίδια, που όλα σχεδόν κρίνουν τίτλους.

Christofis

euroleague

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:09 pm
Christofis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:04 pm
Ιδανικο Ροστερ σε περιπτωση που φυγει και ο σλουκας και δεδομενου οτι δεν θα πληρωσουν οι Αφοι υπεραξια στον τομπσον και ο Μητογλου εκλεισε στους απεναντι

1. Γουοκαπ, , Γκος, Φραντσισκο
2. Ντορσει ή Καναν, Λαρεντζακης
3.Παπανικολαου, Μακκισικ
4.Μιροτιτς, Πιτερς, Κορνελυ( αν και δεν τρελαινομαι) ή Μικυ
5.Φαλ,Μιλουτινοφ

Λουντζης στη θεση του Φραντσισκο ατην ελλαδα
Το ξερω οτι θα με φατε με τον παικτη του περιστεριου αλλα και ο τζειμς επαιζε στον κολοσσο και μετα πηγε φαιναλ φορ με τη μπασκονια, το ιδιο και ποσοι αλλοι. Αν εχεις τα λεφτα να παρεις τομπσον ή κατι αντιστοιχο παω πασο αλλα δεν το βλεπω. Αν μεινει ο σλουκας τοτε αλλαζει το πραγμα κρατας καναν και εισαι κομπλε.
Κάτσε μισό. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη ένσταση με τον συγκεκριμένο... Γιατί από Τόμσον/Σλουκα πάμε εκεί; και εντάξει άμα βάλεις Ντορσει που θα πληρώσεις υπεραξία το καταλαβαίνω, αν κρατήσεις Κανααν όμως γιατί να μην πάρεις κάτι πιο σίγουρο σε σκόρερ;
Επειδη ουτε ο Σλουκας ειναι σκορερ και θεωρω οτι ο καναν θα παιζει περισσοτερο και ο γκος θα σου δινει σταθερα 6-8 ποντους. Περνωντας μιροτιτς και Μιλουτινοφ καλυπτεις το 1/4 με 1/3 του σκορ σου θεωρω. Επισης μου αρεσει ο γαλλος περισσοτερο απο κατο τειλορ και διαφορες αλλες εναλλακτικες που ακουγονται.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:57 pm

austerity_blues έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

βέβαια αν ο μεγάλος αντίπαλος έχει καλούς Έλληνες και εσύ όχι αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για αυτά τα 6 παιχνίδια, που όλα σχεδόν κρίνουν τίτλους.
οι ελληνες που μπορουν να σου δωσουν πλεονεκτημα εινα ελαχιστοι
αν μπορεις να παρεις καποιον απο αυτους τους 3-4 καλως αλλιως δεν εχει νοημα να χρυσοπληρωνεις μετριοτητες απλα για να λες οτι εχεις ελληνες
τωρα αν καποιος πιστευει οτι αν εχεις η οχι παιχτες σαν τον παπαγιαννη η τον καλαιτζακη η τον λουντζη η τον λαρεντζακη θα παιξει ρολο στο αν παρεις η οχι το πρωταθλημα ειναι αλλο θεμα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:58 pm

shtarkws έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:05 pm
Να το πω; Θα το πω

Εμένα δεν με τρελαίνει ο Μιροτιτς, θυμάμαι την εμφάνιση του στον ημιτελικό του F4 και απελπίζομαι. Πολύ σοφτ, πολύ μέτριος, πολλά λεφτά. Όχι τυχαία η Μπαρτσελόνα τον διώχνει, οχι του προτείνει να μείνει με λιγότερα, τον διώχνει. Δεν ξέρω τι κίνητρο μπορεί να έχει στα 32 του και αν αξίζει να του δώσει ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ακούγονται.
Το πρώτο σκέλος το έγραψα κι εγώ

Περί κινήτρου, δε θυμάμαι να έχει Ευρωλίγκα :P

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:24 pm

Αμάν πιά με αυτό το ράβε-ξήλωνε του ρόστερ!

1. Γουόκαπ, Γκος, Λούντζης
2. Σλούκας, Κάνααν, Μακίσικ, Λαρεντζάκης, Πάππας
3. Παπανικολάου, Κάλινιτς
4. Λεντέι, Πίτερς, Αγραβάνης
5. Μιλουτίνοφ, Φαλ

Ο Κάνααν δεν θα δηλωθεί στην Ελλάδα, όπου από ξένους θα παίζουν οι εξής 7: Γκος, Μακίσικ, Κάλινιτς, Λεντέι, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Φαλ.
Από αυτούς εκ περιτροπής κάθε βδομάδα (ή αναλόγως του εκάστοτε παιχνιδιού) θα μένει απ' έξω ακόμα ένας.

Βέβαια, τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό θα είναι μια σπαζοκεφαλιά για τον κόουτς, ποιόν ξένο θα αφήνει κάθε φορά απ' έξω (εκτός του Κάνααν που θα είναι μόνιμα εκτός).

Αν φύγει και ο Σλούκας, τότε υποχρεωτικά Ντόρσεϊ (έστω και με υπεραξία).

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Christofis

euroleague

Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:32 pm

lefpan έγραψε:

5. Μιλουτίνοφ, Φαλ

Ο Κάνααν δεν θα δηλωθεί στην Ελλάδα, όπου από ξένους θα παίζουν οι εξής 7: Γκος, Μακίσικ, Κάλινιτς, Λεντέι, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Φαλ.
Από αυτούς εκ περιτροπής κάθε βδομάδα (ή αναλόγως του εκάστοτε παιχνιδιού) θα μένει απ' έξω ακόμα ένας.

Βέβαια, τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό θα είναι μια σπαζοκεφαλιά για τον κόουτς, ποιόν ξένο θα αφήνει κάθε φορά απ' έξω (εκτός του Κάνααν που θα είναι μόνιμα εκτός).

Αν μεινει ο Σλουκας ειναι το ροστερ εξαιρετικο φιλε αλλα βγαλε μου τον Λεντει. Δεν κανει το παιδι για βασικος στο του μπαρτζωκα. Επισης αν και τον ηθελα απο περυσι τον Αγραβανη οτι εχει καει απο μονος του. Στην θεωρια ειναι εξαιρετικο ροστερ εκτος απο την επισημανση του Λεντει. Αν φυγει ομως ο Σλουκας και παρεις Ντορσει πρεπι αναγκαστικα να παρεις επιπλεον χειριστη οποτε ή φευγει ο καναν και παιρνεις κομπο που μπορει να κατεβασει την μπαλα πολυ καλα.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:35 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:32 pm
lefpan έγραψε:

5. Μιλουτίνοφ, Φαλ

Αν μεινει ο Σλουκας ειναι το ροστερ εξαιρετικο φιλε αλλα βγαλε μου τον Λεντει. Δεν κανει το παιδι για βασικος στο του μπαρτζωκα. Επισης αν και τον ηθελα απο περυσι τον Αγραβανη οτι εχει καει απο μονος του. Στην θεωρια ειναι εξαιρετικο ροστερ εκτος απο την επισημανση του Λεντει. Αν φυγει ομως ο Σλουκας και παρεις Ντορσει πρεπι αναγκαστικα να παρεις επιπλεον χειριστη οποτε ή φευγει ο καναν και παιρνεις κομπο που μπορει να κατεβασει την μπαλα πολυ καλα.
Με τα λεφτά του Μίροτιτς σου πήρα Λεντέι και Κάλινιτς, κι έχεις παράπονο;

Αν φύγει ο Σλούκας, το θέμα δεν είναι ποιός θα κατεβάζει τη μπάλα. Πολλοί μπορούν να το κάνουν.
Το θέμα είναι ποιός θα δημιουργεί και θα βλέπει γήπεδο. Ο ρόλος αυτός αναγκαστικά θα πέσει στον Γκος (πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει) και στον Γουόκαπ (το έκανε και πέρυσι).

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:40 pm

Eτσι οπως πανε τα πραγματα με τους ελληνες το καλυτερο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι το τουρκικο.
Εχεις οσους ξενους θελεις αλλα μονο μεχρι 5 αποστολη.Στη περιπτωση μας 6.
Ετσι πιστευω τουλαχιστον οτι ειναι το καλυτερο.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”