The contract : Υπόθεση Thomas Walkup

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 08, 2026 10:22 am

Πέραν των..."μπηχτων" εκατέρωθεν, πως το χα πει προ διμήνου?Μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία.
Ε το απολύτως λογικό έγινε, ούτε το μπάσκετ του έκοψε ο ολυμπιακος, ούτε ένα χρόνο με τα δεύτερα, ούτε ελεύθερος έμεινε, ούτε το συμβόλαιο του λύθηκε, ούτε τίποτα από τα υπερβολικά που γράφτηκαν
Ο ολυμπιακος πέτυχε μια εξαιρετική συμφωνία,ο Γουοκαπ πήρε τη συμβολαιαρα του,όλοι ικανοποιημενοι.
Το διακύβευμα είναι το συμβόλαιο του Ντορσει. Το είχα γράψει,εκ των 2 η λογική κίνηση είναι δίνεις τον Γουοκαπ, δίνεις όσα όσα στον Ντορσει.
Το 2ο δε φαίνεται να πηγαίνει κ τόσο καλά.

tarp7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:26 am

AlexD έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 2:53 am
Πίστευα ότι δεν θα τον αφήσει να φύγει για να κόψει τον τσαμπουκά, από την άλλη και 2,6 οκ, όταν θα κοιτάμε πίσω το ντιλ σε 3 χρόνια ας δούμε τι θα λέμε γιατί σαν τρελά λεφτά να μου φαίνονται. Καπετάνιος ο Θωμάς δε λέω, αλλά μπάι άουτ μεγαλύτερο από το συμβόλαιο του Φουρνιέ ξέρω γω; Οκ.
Τα 2,3 όντως είναι τρελά λεφτά αλλά και και 1,8 να πήραμε είναι πολύ καλό το ντιλ

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 08, 2026 10:28 am

big_lebowski έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 10:22 am
Πέραν των..."μπηχτων" εκατέρωθεν, πως το χα πει προ διμήνου?Μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία.
Ε το απολύτως λογικό έγινε, ούτε το μπάσκετ του έκοψε ο ολυμπιακος, ούτε ένα χρόνο με τα δεύτερα, ούτε ελεύθερος έμεινε, ούτε το συμβόλαιο του λύθηκε, ούτε τίποτα από τα υπερβολικά που γράφτηκαν
Ο ολυμπιακος πέτυχε μια εξαιρετική συμφωνία,ο Γουοκαπ πήρε τη συμβολαιαρα του,όλοι ικανοποιημενοι.
Το διακύβευμα είναι το συμβόλαιο του Ντορσει. Το είχα γράψει,εκ των 2 η λογική κίνηση είναι δίνεις τον Γουοκαπ, δίνεις όσα όσα στον Ντορσει.
Το 2ο δε φαίνεται να πηγαίνει κ τόσο καλά.
Τι εννουμε οσα οσα? Δεν θα ερθει ο Ντορσει να ζητησει συμβολαιο Βεζενκοφ και εμεις θα τα δωσουμε εμεις πηραμε buy out. Δεν λειτουργει ετσι μια σοβαρη ομαδα....

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:29 am

Όσα όσα σημαίνει όσα χρειαστεί.
Και γτ μια σοβαρή ομάδα δε λειτουργεί έτσι με τους core players της,μου εξηγείς?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:30 am

Κι εγώ αυτό βλέπω, ο Γουόκαπ αυτό ήθελε, αυτό πήρε, τώρα περί δικαίωσης κλπ αυτά είναι στο μυαλό μας περισσότερο.
Ο Ολυμπιακός πήρε ένα καλό ποσό ενώ έτσι όπως παρουσιάστηκε δεν φάνηκε να βγαίνει χαμένος και να θιχτεί η ...υπερηφάνεισ του συλλόγου μας.
Το Ντουμπάι τον χρυσοπλήρωσε, δεν μας αφορά.
Η Εστρέλα είναι ικανοποιημένοι.
Εμείς βλέπουμε την ομάδα με Τζόζεφ, Μακιντάιρ, Μοντέρο είμαστε ικανοποιημένοι.
Το μόνο που χάσαμε είναι λίγο το δράμα με τα δικαστήρια, δεν πειράζει, θα βρούμε κάτι να ασχοληθούμε.

Για τον Ντόρσεϊ εμένα δεν με αγχώνει είτε υπογράψει, είτε όχι. Είναι μια απώλεια που δεν αναπληρώνεται μεν εύκολα, όμως δεν είναι και ο μοναδικός γκαρντ στον πλανήτη, από την στιγμή που φαίνεται να ξεφεύγουμε από την "εμμονή" να κυνηγάμε με το ζόρι όλους τους καλούς διαθέσιμους Έλληνες παίκτες, και είμαι σίγουρος ότι από του χρόνου το ίδιο θα κάνει και ο Παναθηναϊκός θα βρούμε παίκτη ακόμα και αν δεν υπογράψει, δεν θα χαθεί η ομάδα. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα ας παίξουμε με τον Πλώτα, Καραγιαννίδη, Όμηρο, πραγματικά δεν με στενοχωρεί, το αντίθετο, ίσως μέσω της διαδικασίας εξελιχθούν και κάποιοι Ελληνες νεώτεροι παρά να κυνηγούμε με το ζόρι τον Ντόρσεϊ ή να κοιτάμε να ελληνοποιήσουμε όποιον παίκτη πληρεί ή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 08, 2026 10:31 am

big_lebowski έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 10:29 am
Όσα όσα σημαίνει όσα χρειαστεί.
Και γτ μια σοβαρή ομάδα δε λειτουργεί έτσι με τους core players της,μου εξηγείς?
Γιατι δεν μπορει να παρει συμβολαιο αντιστοιχο του Βεζενκοφ. Ειναι πολυ απλο. Δεν εχει ουτε την καριερα, ουτε την προιστορια με τον Σασα που θα ειναι ο επομενος αρχηγος. Ο Ενας βγαινει η πρωτη πενταδα ή mvp καθε χρονο και ο αλλος εχει παει μεχρι δευτερη πενταδα Ευρωλιγκας. Ας ειμαστε σοβαροι.....

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:38 am

Κατ αρχάς είμαι αρκετά σοβαρός, οπότε σε παρακαλώ να λείπουν τέτοιες εκφράσεις.

Κατά δεύτερον που ξέρεις πόσο θα είναι το επόμενο συμβόλαιο του Σασα?Διότι με τιμές αγοράς θα πάει πάνω από 4,5 λογικά.Η κ εκεί ισχύει ότι δεν του δίνεις όσα όσα?
Κατά τρίτον θύμισε μου.Εσυ δεν ήσουν που έλεγες στο τοπικ για τις all euroleague πόσο πιο πολύ αξίζει ο Ντορσει να είναι 1st team σε σχεση με Ναν κλπ?

Μια σοβαρή ομάδα διατηρεί τους core players της με όσα χρειαστεί. Εκτός αν δεν αντέχει οικονομικά.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Σεπ 08, 2026 10:40 am

Εγώ από την υπόθεση του Γουόκαπ κρατάω δύο πράγματα:

1. ο Οσφπ είναι σοβαρό σωματείο, συμπεριφέρεται άψογα στους παίκτες-υπαλλήλους του και όσον αφορά τις πληρωμές γίνονται με ακρίβεια δημοσίου. Σκέψου ο φουκαράς ο Γουόκαπ έψαχνε να μας προσάψει κάτι και το μόνο που βρήκε ήταν το σέρβις του αυτοκινήτου lol.

2. Είμαστε πολύ ισχυροί παραγοντικά. Η Dubai πήγε να κάνει κόλπα και στο τέλος έφαγε τα μούτρα της και ζήτησε επί της ουσίας συγγνώμη. Θα της κοστίσει ένας 34χρονος παίκτης 12 εκ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Τρί Σεπ 08, 2026 10:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 08, 2026 10:45 am

big_lebowski έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 10:38 am
Κατ αρχάς είμαι αρκετά σοβαρός, οπότε σε παρακαλώ να λείπουν τέτοιες εκφράσεις.

Κατά δεύτερον που ξέρεις πόσο θα είναι το επόμενο συμβόλαιο του Σασα?Διότι με τιμές αγοράς θα πάει πάνω από 4,5 λογικά.Η κ εκεί ισχύει ότι δεν του δίνεις όσα όσα?
Κατά τρίτον θύμισε μου.Εσυ δεν ήσουν που έλεγες στο τοπικ για τις all euroleague πόσο πιο πολύ αξίζει ο Ντορσει να είναι 1st team σε σχεση με Ναν κλπ?

Μια σοβαρή ομάδα διατηρεί τους core players της με όσα χρειαστεί. Εκτός αν δεν αντέχει οικονομικά.
Καλά τώρα που τον ανέφερες, αν ο Ντόρσευ αξιώνει 3,5+ και πες και ο Βεζένκοφ όταν έρθει η ώρα του ζητήσει 4,5-5 ο Νάν έτσι για καλημέρα δεν θα ζητήσει τίποτα 6;

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:46 am

6 δε ξέρω,αλλά λογικά του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο του ,ένα 5ρι θα το χτυπησει

Υγ το 28 λήγει το συμβόλαιο του όχι του χρόνου.Κ πάλι για 5ρι τον κοβω

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Οι Αφοί κάνουν μεν υπερβάσεις αλλά για τους παίκτες που θεωρούν ότι πρέπει, όπως τα έσκασαν για να φέρουν πίσω τον Σάσα, για να κρατήσουν τον Φαλ παλιότερα κλπ.
Για τους υπόλοιπους έχουν ένα μέγιστο ποσό που ειναι διατεθειμένοι να δώσουν.
Ο Ντόρσεϊ ανήκει όντως στην πρώτη κατηγορία; Μάλλον όχι, (κατά τους Αφούς πάντα), θα του κάνουν μια προσφορά όσο θεωρούν ότι αξίζει και αν δεν τα βρούν εκεί θα μας χαιρετήσει για άλλες πολιτείες.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 08, 2026 10:48 am

big_lebowski έγραψε:
6 δε ξέρω,αλλά λογικά του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο του ,ένα 5ρι θα το χτυπησει
5 πηρε ο Μίσιτς για να δουλεύει την Χαποέλ και λογικά κάπου εκεί και παραπάνω να ζητήσει ο Βεζένκοφ. Πιστεύω από τα 6 θα ξεκινήσει και ανάλογα και τα άλλα πορτοφόλια θα δει αν θα πάει κάτω ή πάνω και πόσο

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:54 am

tsoureki έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
5 πηρε ο Μίσιτς για να δουλεύει την Χαποέλ και λογικά κάπου εκεί και παραπάνω να ζητήσει ο Βεζένκοφ. Πιστεύω από τα 6 θα ξεκινήσει και ανάλογα και τα άλλα πορτοφόλια θα δει αν θα πάει κάτω ή πάνω και πόσο
Εγώ νομίζω ότι υπερεκτιμούμε τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες, από την στιγμή που οι περισσότερες ομάδες έχουν μπάτζετ κάτω των 20 Μ είναι μετρημένες οι ομάδες που μπορούν να δώσουν τέτοια χρήματα.
Αυτό που έχει συμβεί ως τώρα είναι η έλλειψη διαθέσιμων ποιοτικών γκαρντ να έχει ανεβάσει τις τιμές στους περιφερειακούς και αντί να παίρνουν 1 κάτι Μ να παίρνουν πάνω από 2. αλλά δεν έχουν ξεφύγει τρελά τα συμβόλαια όλων των παικτών.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 08, 2026 10:56 am

Erether έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 7:14 am
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 9:00 pm
δηλαδη δεν του κοπηκε το μπασκετ?
δεν θα αποβληθει η ντουμπαι απτην ευρωλιγκα?
δεν θα γινει η υποθεση του σταθμος στην ιστορια του μπασκετ?
δεν θα τραβηξει ο οσφπ ωστε να τιμωρηθει να μην ξαναζητησει παιχτης να φυγει απτην ομαδα?

το δικαιο του εργατη τελικα κερδισε

Εικόνα
Γιατί, πρώτη φορά φεύγει παίκτης με buy out ; Δεν είχε δηλώσει εξαρχής ο Ολυμπιακός ότι με υψηλο buy out τον δίνει; Όπως και να το κάνουμε, το 2,6 με το 1 έχει διαφορά...
Αυτό που δεν περνάει, είναι ο εκβιασμός από πλευράς παίκτη, για να αποχωρήσει μονομερώς από το συμβολαιο.

Προφανώς τα φούσκωσαν αρκετά οι δημοσιογράφοι με διάφορα πατριωτικά τσιτάτα.
ο οσφπ πηρε 1.5 χαρτι για μπαι αουτ,το 1 απτην ντουμπαι το μισο απτον ιδιο τον παιχτη
απλα σε αυτα εχουν προσθεθει και το 1 του θωμα που ηταν να παρει σαν μισθο στην ομαδα φετος
γιαυτο βγαινουν τοσα

αν ζητουσατε το 1.5 απτην αρχη θα ειχε τελειωσει η ιστορια εδω και καιρο και δεν θα τραβιοσασταν στα δικαστηρια

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Σεπ 08, 2026 11:00 am

tsoureki έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Ο Ναν θα πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα δίνει ομάδα Ευρωλίγκας όταν θα έρθει η ώρα να ανανεώσει, όπως και ο Βεζένκοφ, αντίστοιχο status έχουν.
Αν αυτό θα είναι 5 τότε 5 αν είναι 6 τότε 6. Νομίζω γύρω στα 5 θα είναι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”