Κι εγώ αυτό βλέπω, ο Γουόκαπ αυτό ήθελε, αυτό πήρε, τώρα περί δικαίωσης κλπ αυτά είναι στο μυαλό μας περισσότερο.
Ο Ολυμπιακός πήρε ένα καλό ποσό ενώ έτσι όπως παρουσιάστηκε δεν φάνηκε να βγαίνει χαμένος και να θιχτεί η ...υπερηφάνεισ του συλλόγου μας.
Το Ντουμπάι τον χρυσοπλήρωσε, δεν μας αφορά.
Η Εστρέλα είναι ικανοποιημένοι.
Εμείς βλέπουμε την ομάδα με Τζόζεφ, Μακιντάιρ, Μοντέρο είμαστε ικανοποιημένοι.
Το μόνο που χάσαμε είναι λίγο το δράμα με τα δικαστήρια, δεν πειράζει, θα βρούμε κάτι να ασχοληθούμε.
Για τον Ντόρσεϊ εμένα δεν με αγχώνει είτε υπογράψει, είτε όχι. Είναι μια απώλεια που δεν αναπληρώνεται μεν εύκολα, όμως δεν είναι και ο μοναδικός γκαρντ στον πλανήτη, από την στιγμή που φαίνεται να ξεφεύγουμε από την "εμμονή" να κυνηγάμε με το ζόρι όλους τους καλούς διαθέσιμους Έλληνες παίκτες, και είμαι σίγουρος ότι από του χρόνου το ίδιο θα κάνει και ο Παναθηναϊκός θα βρούμε παίκτη ακόμα και αν δεν υπογράψει, δεν θα χαθεί η ομάδα. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα ας παίξουμε με τον Πλώτα, Καραγιαννίδη, Όμηρο, πραγματικά δεν με στενοχωρεί, το αντίθετο, ίσως μέσω της διαδικασίας εξελιχθούν και κάποιοι Ελληνες νεώτεροι παρά να κυνηγούμε με το ζόρι τον Ντόρσεϊ ή να κοιτάμε να ελληνοποιήσουμε όποιον παίκτη πληρεί ή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις.