ειναι ακριβος αυτοςτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:15 amο μπιρτς πως και σας ξεφυγε?shaq7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 11:53 pmπαντως στο τουιτερ παιζει πολυ οτι η μακισαινα θα παρει ελληνικο διαβατηριο μιας και εχει ριζες απο θεσσαλονικη και αφου εχει γεννηθει ελλαδα το παιδι τους θα το παρει και ο σακ..Ανεβασε μια φωτο διαβατηριου και κανα μηνα πριν εψαχνε δασκαλο ελληνικων..Δεν ειναι και απιθανο να γινει..
μπιρτσιμπιρτσιδης![]()
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
WeRuleThisLand

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
3
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αφηστε και κανεναν ρε παιδιαWeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:49 am
Εδώ παίρνουμε Μίσιτς με τον Μακισικ θα ασχολούμαστε.
-
WALKUP

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πραγματικα απιστευτο !!!! και ποσοι αλλοι..pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 1:30 amΟ μακισικ θα φτάσει 39 χρόνων και ακόμα θα αντιμετωπίζεται λες και είναι ο τζαμαριο μουν η ο Τζονσον οντομ.Ειναι να τρελενεσαι ακόμα και τώρα πόσο υποτιμάται γενικά από μερίδα Ολυμπιακών.
εδω μεσα ενα τεραστιο ποσοστο θελει γκαλακτικος 40 μυρια μπατζετ και καθε χρονο 3 τιτλους για να μην κραζει..αλλιως σου λενε κανουν κριτικη γιατι τα βλεπουν αυτοι και ξερουν ενω ο μπαρτζωκας με το επιτελειο του που εχουν παει 4 φαιναλ φορ δεν ξερουν..
εχουν δικαιωμα λεει να κανουν κριτικη σε παιχτες σε προεδρους σε προπονητες. παιδια εννοειτε ο καθε ενας εχει αποψη. καλο θα ηταν ομως να εχει και μια βαρυτητα!!
και εγω εχω δει 5 κυκλους μαστερ σεφ και 100 επεισοδια ακη πετρετζικη και εχω και υποκειμενικο γουστο στις γευσεις αλλα δεν μπορω να αναλαβω ενα εστιατοριο και να το τρεξω..
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει αυτός ήρθε σαν ξυλοκόπος πίσω που θα τρέξει το γήπεδο αλλά δεν θα βρει σκορ με άλλο τρόπο και τελικά στο πιο κρίσιμο ματς με την Ζαλγκιρις έπαθε Γουόκαπ και Στεφ Λαρι μαζί και τα έκανε όλα, παραλίγο να το πάρει μόνος του και να μπούμε τελευταία στιγμή πλέι οφφ. Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν θα ήταν διαφορετική η καριέρα του σε περίπτωση που είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και έκανε καλες εμφανίσεις και στα πλέι οφφ.
Ήταν και τυπαρα, αλλά δεν τον πληρώσαμε ποτέ και έφυγε
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείς όμως να σχολιάσεις αν το φαγητό που έφαγες σου άρεσε και να πεις τι θα θελες να ναι διαφορετικό. Το ότι σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο γνώστες από τον Μπαρτζώκα ή τους υπόλοιπους στην ομάδα. Την αποψάρα μας λέμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum.WALKUP έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 9:12 amπραγματικα απιστευτο !!!! και ποσοι αλλοι..pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 1:30 amΟ μακισικ θα φτάσει 39 χρόνων και ακόμα θα αντιμετωπίζεται λες και είναι ο τζαμαριο μουν η ο Τζονσον οντομ.Ειναι να τρελενεσαι ακόμα και τώρα πόσο υποτιμάται γενικά από μερίδα Ολυμπιακών.
εδω μεσα ενα τεραστιο ποσοστο θελει γκαλακτικος 40 μυρια μπατζετ και καθε χρονο 3 τιτλους για να μην κραζει..αλλιως σου λενε κανουν κριτικη γιατι τα βλεπουν αυτοι και ξερουν ενω ο μπαρτζωκας με το επιτελειο του που εχουν παει 4 φαιναλ φορ δεν ξερουν..
εχουν δικαιωμα λεει να κανουν κριτικη σε παιχτες σε προεδρους σε προπονητες. παιδια εννοειτε ο καθε ενας εχει αποψη. καλο θα ηταν ομως να εχει και μια βαρυτητα!!
και εγω εχω δει 5 κυκλους μαστερ σεφ και 100 επεισοδια ακη πετρετζικη και εχω και υποκειμενικο γουστο στις γευσεις αλλα δεν μπορω να αναλαβω ενα εστιατοριο και να το τρεξω..
Ακόμα και οι ειδικοί δεν έχουν το αλάθητοWALKUP έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 9:12 amπραγματικα απιστευτο !!!! και ποσοι αλλοι..pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 1:30 amΟ μακισικ θα φτάσει 39 χρόνων και ακόμα θα αντιμετωπίζεται λες και είναι ο τζαμαριο μουν η ο Τζονσον οντομ.Ειναι να τρελενεσαι ακόμα και τώρα πόσο υποτιμάται γενικά από μερίδα Ολυμπιακών.
Πχ ο Μπαρτζώκας έδιωξε τον αντιτς γιατί δεν έκανε , κι ο αντιτς πέρασε τα επόμενα τρία χρόνια στο ΝΒΑ με ρόλο
Φέτος οι ειδικοί με το σχεδιασμό τους, στο Μιλάνο μπήκε να παίξει ο Παππάς σε ζωντανό παιχνίδι. Στη α1 κατεβαίνουμε με 3 ερασιτέχνες σε κάθε παιχνίδι και οι βασικοί παίζουν 30-35 λεπτά.
Τα παραπάνω δεν είναι κριτική, δεν είναι άποψη, είναι γεγονότα.
Ότι η επίθεση μας έχει πέσει 20 πόντους δεν είναι άποψη. Είναι στατιστικό δεδομένο.
Από εκεί και πέρα ο καθένας τα αξιολογεί διαφορετικά. Εσύ μπορεί να δέχεσαι ότι είναι σχέδιο των ειδικών τα παραπανω
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι και κουβαρνταςτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 1:52 amαφηστε και κανεναν ρε παιδιαWeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:49 am
Εδώ παίρνουμε Μίσιτς με τον Μακισικ θα ασχολούμαστε.![]()
Τι ζούμε φέτος γμ το κεφάλι μου

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas12

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το πράγμα φέτος που ακούγεται μια φήμη και σχεδόν το δένουμε κόμπο. Εδώ θα μου πεις κάποιοι στο Τουίτερ παρουσίαζαν ρόστερ με James χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα ελευθερωθεί από το συμβόλαιο του. Εν προκειμένω ο Micic και συμβόλαιο έχει και δύσκολα θα φύγει τόσο νωρίς και αααααν φύγει, θα έχει πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές προτάσεις. Συν ότι στο Τουίτερ το έγραψε ο Κουτελιέρης που δεν έχει πετύχει ούτε το όνομα του νέου φροντιστή στο ΣΕΦ, άρα καταδικασμένη αποτυχία.
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Πάντως για το Βεζε εγώ το πιστεύω ότι δεν θα κάτσει πολύ εκεί. Ήδη σε 3 ματς τον βάζουν ελάχιστα. Δεν ξέρω πόσο θα θελήσει να βγάλει όλη την χρονιά αν παίζει 5 λεπτά με 3 πόντους.
Βέβαια αν αποφασίσει να έρθει Ευρώπη θα γίνει σφαγή με τον Dpg πρώτο. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι αγαπάει την ομάδα και έχει φίλους εδώ. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να του τα σταξουν καλά.
Βέβαια αν αποφασίσει να έρθει Ευρώπη θα γίνει σφαγή με τον Dpg πρώτο. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι αγαπάει την ομάδα και έχει φίλους εδώ. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να του τα σταξουν καλά.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Θα έρθει σύντομα πιστεύω. Δεν θα στηριχθεί. Αυτός για να παίξει εκεί πρέπει να κάνει όργια από την αρχή. Να βρίσκει πλεκτό με τις πρώτες προσπάθειες αλλιώς δεν θα τον βάζουν.. Αμυντικά θα τον χτυπάνε. Οι αφοί όμως λογικά θα κάνουν παζάρια και σε αυτόν και θα μπουν και άλλοι μνηστήρες! ΠΑΟ δεν νομίζω να πάει θα γινόταν χαμός χειρότερα από Σλούκα και Σπανούλη..
-
WALKUP

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αδελφε μου δεκτη η αποψαρα σου. αυτο ελειπε. ελευθερια λογου εχουμε.Sokos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:34 amΜπορείς όμως να σχολιάσεις αν το φαγητό που έφαγες σου άρεσε και να πεις τι θα θελες να ναι διαφορετικό. Το ότι σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο γνώστες από τον Μπαρτζώκα ή τους υπόλοιπους στην ομάδα. Την αποψάρα μας λέμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum.WALKUP έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 9:12 am
πραγματικα απιστευτο !!!! και ποσοι αλλοι..
εγω αλλο λεω. ειμαι 34 και εχω παιξει 2 χρονια γ εθνικη με ρολο και εσκα αλλα 10. το εχω κοψει απο περσι .ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα. δεν εχει βαρυτητα η αποψη μ.. ασχετος ειμαι.!! το ιδιο ισχυει και με το φαη και με ολα!
αποψη εχουμε ολοι.. βαρυτητα δεν εχει η αποψη ολων ομως.. το φορουμ ο καθε ενας το χρησιμοποιει οπως θελει.
για εμενα ενα φορουμ μπασκετ θα ηταν ωραιο να εχει τεκμηριωση σε οτι λεγεται.και καποια μικρη αναλυση. οχι να λεει ο καθε ενας οτι του ρθει αλλα οκ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο