WALKUP έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 9:12 am
pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 1:30 am
Ο μακισικ θα φτάσει 39 χρόνων και ακόμα θα αντιμετωπίζεται λες και είναι ο τζαμαριο μουν η ο Τζονσον οντομ.Ειναι να τρελενεσαι ακόμα και τώρα πόσο υποτιμάται γενικά από μερίδα Ολυμπιακών.
πραγματικα απιστευτο !!!! και ποσοι αλλοι..
εδω μεσα ενα τεραστιο ποσοστο θελει γκαλακτικος 40 μυρια μπατζετ και καθε χρονο 3 τιτλους για να μην κραζει..αλλιως σου λενε κανουν κριτικη γιατι τα βλεπουν αυτοι και ξερουν ενω ο μπαρτζωκας με το επιτελειο του που εχουν παει 4 φαιναλ φορ δεν ξερουν..
εχουν δικαιωμα λεει να κανουν κριτικη σε παιχτες σε προεδρους σε προπονητες. παιδια εννοειτε ο καθε ενας εχει αποψη. καλο θα ηταν ομως να εχει και μια βαρυτητα!!
και εγω εχω δει 5 κυκλους μαστερ σεφ και 100 επεισοδια ακη πετρετζικη και εχω και υποκειμενικο γουστο στις γευσεις αλλα δεν μπορω να αναλαβω ενα εστιατοριο και να το τρεξω..
Ακόμα και οι ειδικοί δεν έχουν το αλάθητο
Πχ ο Μπαρτζώκας έδιωξε τον αντιτς γιατί δεν έκανε , κι ο αντιτς πέρασε τα επόμενα τρία χρόνια στο ΝΒΑ με ρόλο
Φέτος οι ειδικοί με το σχεδιασμό τους, στο Μιλάνο μπήκε να παίξει ο Παππάς σε ζωντανό παιχνίδι. Στη α1 κατεβαίνουμε με 3 ερασιτέχνες σε κάθε παιχνίδι και οι βασικοί παίζουν 30-35 λεπτά.
Τα παραπάνω δεν είναι κριτική, δεν είναι άποψη, είναι γεγονότα.
Ότι η επίθεση μας έχει πέσει 20 πόντους δεν είναι άποψη. Είναι στατιστικό δεδομένο.
Από εκεί και πέρα ο καθένας τα αξιολογεί διαφορετικά. Εσύ μπορεί να δέχεσαι ότι είναι σχέδιο των ειδικών τα παραπανω