Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:23 am

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 12:15 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 11:53 pm
παντως στο τουιτερ παιζει πολυ οτι η μακισαινα θα παρει ελληνικο διαβατηριο μιας και εχει ριζες απο θεσσαλονικη και αφου εχει γεννηθει ελλαδα το παιδι τους θα το παρει και ο σακ..Ανεβασε μια φωτο διαβατηριου και κανα μηνα πριν εψαχνε δασκαλο ελληνικων..Δεν ειναι και απιθανο να γινει..
ο μπιρτς πως και σας ξεφυγε?
μπιρτσιμπιρτσιδης :mrgreen:
ειναι ακριβος αυτος :D

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:49 am

Και τι να το κάνουμε το διαβατήριο του Μακισικ. 34 γίνεται και είναι παίχτης που βασίζεται μόνο στην αθλητικοτητα και την έκρηξη.

Εδώ παίρνουμε Μίσιτς με τον Μακισικ θα ασχολούμαστε.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Νοέμ 07, 2023 1:30 am

Ο μακισικ θα φτάσει 39 χρόνων και ακόμα θα αντιμετωπίζεται λες και είναι ο τζαμαριο μουν η ο Τζονσον οντομ.Ειναι να τρελενεσαι ακόμα και τώρα πόσο υποτιμάται γενικά από μερίδα Ολυμπιακών.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Νοέμ 07, 2023 1:52 am

WeRuleThisLand έγραψε:

αφηστε και κανεναν ρε παιδια :mrgreen:

1
1 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 716

Τρί Νοέμ 07, 2023 2:01 am

Οταν βάζετε μαυρο στα ονόματα μην αφήνετε τις ουρίτσες στα γράμματα. δε χρειάζεται να είσαι πρωταθλητής στο σκραμπλ για να καταλάβεις οτι λέει...Μπαφές :D

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Νοέμ 07, 2023 9:12 am

pisto-linas έγραψε:
Ο μακισικ θα φτάσει 39 χρόνων και ακόμα θα αντιμετωπίζεται λες και είναι ο τζαμαριο μουν η ο Τζονσον οντομ.Ειναι να τρελενεσαι ακόμα και τώρα πόσο υποτιμάται γενικά από μερίδα Ολυμπιακών.
πραγματικα απιστευτο !!!! και ποσοι αλλοι..
εδω μεσα ενα τεραστιο ποσοστο θελει γκαλακτικος 40 μυρια μπατζετ και καθε χρονο 3 τιτλους για να μην κραζει..αλλιως σου λενε κανουν κριτικη γιατι τα βλεπουν αυτοι και ξερουν ενω ο μπαρτζωκας με το επιτελειο του που εχουν παει 4 φαιναλ φορ δεν ξερουν..
εχουν δικαιωμα λεει να κανουν κριτικη σε παιχτες σε προεδρους σε προπονητες. παιδια εννοειτε ο καθε ενας εχει αποψη. καλο θα ηταν ομως να εχει και μια βαρυτητα!!
και εγω εχω δει 5 κυκλους μαστερ σεφ και 100 επεισοδια ακη πετρετζικη και εχω και υποκειμενικο γουστο στις γευσεις αλλα δεν μπορω να αναλαβω ενα εστιατοριο και να το τρεξω..

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Νοέμ 07, 2023 9:42 am

berry έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 11:11 pm
Ναι μεγάλη επιτυχία και αυτός ( αν και ήξερε μπάσκετ)
Εντάξει αυτός ήρθε σαν ξυλοκόπος πίσω που θα τρέξει το γήπεδο αλλά δεν θα βρει σκορ με άλλο τρόπο και τελικά στο πιο κρίσιμο ματς με την Ζαλγκιρις έπαθε Γουόκαπ και Στεφ Λαρι μαζί και τα έκανε όλα, παραλίγο να το πάρει μόνος του και να μπούμε τελευταία στιγμή πλέι οφφ. Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν θα ήταν διαφορετική η καριέρα του σε περίπτωση που είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και έκανε καλες εμφανίσεις και στα πλέι οφφ.

Ήταν και τυπαρα, αλλά δεν τον πληρώσαμε ποτέ και έφυγε :D

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 518
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Νοέμ 07, 2023 10:34 am

WALKUP έγραψε:
pisto-linas έγραψε:
εδω μεσα ενα τεραστιο ποσοστο θελει γκαλακτικος 40 μυρια μπατζετ και καθε χρονο 3 τιτλους για να μην κραζει..αλλιως σου λενε κανουν κριτικη γιατι τα βλεπουν αυτοι και ξερουν ενω ο μπαρτζωκας με το επιτελειο του που εχουν παει 4 φαιναλ φορ δεν ξερουν..
εχουν δικαιωμα λεει να κανουν κριτικη σε παιχτες σε προεδρους σε προπονητες. παιδια εννοειτε ο καθε ενας εχει αποψη. καλο θα ηταν ομως να εχει και μια βαρυτητα!!
και εγω εχω δει 5 κυκλους μαστερ σεφ και 100 επεισοδια ακη πετρετζικη και εχω και υποκειμενικο γουστο στις γευσεις αλλα δεν μπορω να αναλαβω ενα εστιατοριο και να το τρεξω..
Μπορείς όμως να σχολιάσεις αν το φαγητό που έφαγες σου άρεσε και να πεις τι θα θελες να ναι διαφορετικό. Το ότι σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο γνώστες από τον Μπαρτζώκα ή τους υπόλοιπους στην ομάδα. Την αποψάρα μας λέμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 07, 2023 10:40 am

WALKUP έγραψε:
pisto-linas έγραψε:
Ακόμα και οι ειδικοί δεν έχουν το αλάθητο
Πχ ο Μπαρτζώκας έδιωξε τον αντιτς γιατί δεν έκανε , κι ο αντιτς πέρασε τα επόμενα τρία χρόνια στο ΝΒΑ με ρόλο
Φέτος οι ειδικοί με το σχεδιασμό τους, στο Μιλάνο μπήκε να παίξει ο Παππάς σε ζωντανό παιχνίδι. Στη α1 κατεβαίνουμε με 3 ερασιτέχνες σε κάθε παιχνίδι και οι βασικοί παίζουν 30-35 λεπτά.
Τα παραπάνω δεν είναι κριτική, δεν είναι άποψη, είναι γεγονότα.
Ότι η επίθεση μας έχει πέσει 20 πόντους δεν είναι άποψη. Είναι στατιστικό δεδομένο.
Από εκεί και πέρα ο καθένας τα αξιολογεί διαφορετικά. Εσύ μπορεί να δέχεσαι ότι είναι σχέδιο των ειδικών τα παραπανω

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Νοέμ 07, 2023 11:18 am

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 1:52 am
WeRuleThisLand έγραψε:

αφηστε και κανεναν ρε παιδια :mrgreen:

Είναι και κουβαρντας

Τι ζούμε φέτος γμ το κεφάλι μου :hammer:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Νοέμ 07, 2023 11:38 am

Βέζε και Μίσιτς δεν θα πιάσουν NBA.Λογικά το κατάλαβαν όπως και ο Σπανούλης και πιστεύω να γυρίσουν σύντομα! Ίσως η κρούση μας έχει νόημα.. Αν οι Αγγελόπουλοι δεν κάνουν παζάρια ακόμα και στον Σάσα, γιατί θα μπουν και άλλοι στο παιχνίδι τουλάχιστον αυτόν τον χτυπάμε να συνεχίσει αυτό που άρχισε!

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τρί Νοέμ 07, 2023 11:42 am

Αυτό το πράγμα φέτος που ακούγεται μια φήμη και σχεδόν το δένουμε κόμπο. Εδώ θα μου πεις κάποιοι στο Τουίτερ παρουσίαζαν ρόστερ με James χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα ελευθερωθεί από το συμβόλαιο του. Εν προκειμένω ο Micic και συμβόλαιο έχει και δύσκολα θα φύγει τόσο νωρίς και αααααν φύγει, θα έχει πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές προτάσεις. Συν ότι στο Τουίτερ το έγραψε ο Κουτελιέρης που δεν έχει πετύχει ούτε το όνομα του νέου φροντιστή στο ΣΕΦ, άρα καταδικασμένη αποτυχία.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:05 pm

Πάντως για το Βεζε εγώ το πιστεύω ότι δεν θα κάτσει πολύ εκεί. Ήδη σε 3 ματς τον βάζουν ελάχιστα. Δεν ξέρω πόσο θα θελήσει να βγάλει όλη την χρονιά αν παίζει 5 λεπτά με 3 πόντους.
Βέβαια αν αποφασίσει να έρθει Ευρώπη θα γίνει σφαγή με τον Dpg πρώτο. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι αγαπάει την ομάδα και έχει φίλους εδώ. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να του τα σταξουν καλά.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:08 pm

Θα έρθει σύντομα πιστεύω. Δεν θα στηριχθεί. Αυτός για να παίξει εκεί πρέπει να κάνει όργια από την αρχή. Να βρίσκει πλεκτό με τις πρώτες προσπάθειες αλλιώς δεν θα τον βάζουν.. Αμυντικά θα τον χτυπάνε. Οι αφοί όμως λογικά θα κάνουν παζάρια και σε αυτόν και θα μπουν και άλλοι μνηστήρες! ΠΑΟ δεν νομίζω να πάει θα γινόταν χαμός χειρότερα από Σλούκα και Σπανούλη..

0
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:17 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 10:34 am
WALKUP έγραψε:

Μπορείς όμως να σχολιάσεις αν το φαγητό που έφαγες σου άρεσε και να πεις τι θα θελες να ναι διαφορετικό. Το ότι σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο γνώστες από τον Μπαρτζώκα ή τους υπόλοιπους στην ομάδα. Την αποψάρα μας λέμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum.
αδελφε μου δεκτη η αποψαρα σου. αυτο ελειπε. ελευθερια λογου εχουμε.
εγω αλλο λεω. ειμαι 34 και εχω παιξει 2 χρονια γ εθνικη με ρολο και εσκα αλλα 10. το εχω κοψει απο περσι .ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα. δεν εχει βαρυτητα η αποψη μ.. ασχετος ειμαι.!! το ιδιο ισχυει και με το φαη και με ολα!
αποψη εχουμε ολοι.. βαρυτητα δεν εχει η αποψη ολων ομως.. το φορουμ ο καθε ενας το χρησιμοποιει οπως θελει.
για εμενα ενα φορουμ μπασκετ θα ηταν ωραιο να εχει τεκμηριωση σε οτι λεγεται.και καποια μικρη αναλυση. οχι να λεει ο καθε ενας οτι του ρθει αλλα οκ.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”