FabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 5:41 pm
Διάβασα λίγο και κατάλαβα πως οι υπόλοιποι προπονητές κρίνονται αν αποτύχουν. Αν αποτύχει ο Μπαρτζώκας έχουμε "πάρκινγκ".
Ευτυχώς το ΣΕΦ φέτος πριν το game 2 απέδειξε πως οι φωνές αυτές είναι μειοψηφία.
Όχι όσοι ασκούν κριτική, θέλουν άλλο προπονητή, γκαρντ με σουτ κλπ. Οι "εμμονικός", "κομπλεξικός", "πάρκινγκ" κλπ
φιλε μου αμα θελεις να σου απαντησω πανω σε αυτο
Υπαρχουν καποιοι οπως εγω που θα θελαμε να απομακρυνθει ο προπονητης.απλα αν ρωτησεις γιατι θελεις να φυγει ο προπονητης θα σου απαντησω πως πιστευω πως εχει εμμονες με παικτες,συστηματα,τροπο προετοιμασιας της ομαδας.δηλαδη το εμμονικος δεν το φωναζουμε σαν αουγκανοι ''φυγε εμμονικε'' αλλά αιτιολογουμε γιατι θελουμε να φυγει
Οσο αφορα το παρκινγκ βεβαιως κανεις δεν θελει να προπηλακιζεται ετσι ενας ανθρωπος.δεν ειναι ανθρωπινο και δεν ειναι η σωστη μεθοδος για να εκφρασεις την δυσαρεσκεια σου.Ωστοσο ως coach οταν εχεις αποτυχει σε 4 φαιναλ φορ πρεπει καποιες φορες να καταλαβαινεις πως μπορει να ερθει το πληρωμα του χρονου.Μαλιστα ο ιδιος ο μπαρτζωκας ειπε πως σκεφτηκα πως ισως δεν εχω κατι αλλο να προσφερω στην ομαδα.Πολλες φορες οταν φτανεις να σκεφτεις κατι τεοιο,ισχυει κιολας.Για ολους μας ισχυει αυτο.Σε καθε δουλεια που μπορει να κανει ο καθενας.Υπαρχουν στιγμες που ολοκληρωνεις το εργο σου κρινεσαι για αυτο και προχωρας.Γιατι δηλαδη πρεπει να το τεντωσεις το σχοινι και να επιμενεις εκει,να φθειρεσαι κι εσυ ο ιδιος.πρεπει να καταλαβαινεις μεσα σου ποια στιγμη δεν εχεις κατι αλλο να δωσεις και οχι να φτανουμε σε σημειο ο κοσμος να αγανακτει μαζι σου
αν ο μπαρτζωκας ειχε φυγει το 2014 μετα το χαμενο πρωταθλημα ολοι μας θα τον θυμομασταν ως εναν προπονητη που πηρε με τον ολυμπιακο μια ευρωλιγκα και δεν θα υπηρχε κανενα παρκινγκ
Ομοιως και τωρα αλλοι ελεγαν οτι ο κυκλος εκλεισε με τον χαμενο τελικο το 23,αλλοι το 24,οι περισσοτεροι φετος μετα το χαμενο φαιναλ φορ
Προσωπικα αν ο ο μπαρτζωκας εφευγε μετα τον χαμενο τελικο του 23 ή ακομα και περσι το 24 πχ θα ειχα εντελως διαφορετικη αποψη για αυτα που προσφερε στην ομαδα σε σχεση με αυτην που εχω τωρα.απλα εχει κουρασει η φαση να το πουμε λαικα