Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/o-giorgos ... petrousev/basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:35 pmΟ λαρεντζακης μολις ειπε στην ανακοινωση για την ανανεωση της συνεργασιας του πως ο φετινος στοχος ειναι Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
Παρολα αυτα το χτεσινο μηνυμα του συνομιλητη μου και admin του φορουμ SteveNashidis ελεγε το εξης
''Φέτος ο πήχης είναι χαμηλά. Κανείς δεν θα μιλάει για κατάκτηση τροπαίου όπως πέρσι.''[σελ.118 στo off topic ολυμπιακου]
λυπαμαι πολυ αλλά για αλλη μια φορα ο κοσμος βλεπει ποιος επιβεβαιωνεται.Δεν πειραζει ο στοχευμενα ακομψος επιχειρηματολογος βασιλης θα ειναι εδω και θα λεει αληθειες
Κυρίως από τα ΜΜΕ, τα social media κτλ αντιμετωπίστηκε σαν καταστροφή που δεν το πήραμε. Δεν ξεκινάει κανένας τη σεζόν και λέει θα πάρω την Ευρωλίγκα. Εγώ δυσκολεύομαι κάτι τέτοιο στη διοίκηση, θέλω να πω ότι όσα χρήματα και αν δαπανήσεις, η συγκυρία, η τύχη, η αποδόση, η υγεία, υπάρχουν πολλοι παράγοντες.
Τα λόγια του Μπαρτζώκα μετέφερα σε μια μεγάλη του συνέντευξη. Θα χαμηλώσουν τους τόνους φέτος σε σχέση με πέρσι.
Λες να τα έβγαλα από το κεφάλι μου;;;;
Ποιο είναι το πρόβλημα σου και μαλώνεις συνεχώς με μέλη;;;
Άνοιξε και μαζί μου beef. Μονο σε καλό θα σου βγει.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ούτε εγώ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ισχύει αυτό που γράφω, είναι απλά η προσωπικό μου άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 2:17 pmΔεν ξερω αν ισχυει αυτο, προσωπικα οσους φιλους εχω που ειναι Ολυμπιακοι,και μπασκετικοι, τον εκραζαν και ηθελαν να φυγει.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 2:15 pmΑς πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα του Μπαρτζώκα, ελπίζοντας να γίνω κατανοητός. Αφήνω έξω το αγωνιστικό κομμάτι, τις μεταγραφικές επιλογές που κάνει, τα κολλήματα που ενδεχομένως έχει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών κλπ. Όπως είναι γνωστό, τα γεγονότα του περίφημου "πάρκινγκ" τον Οκτώβριο του 2014 οδήγησαν στην απόλυση του Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό. Με το πέρασμα των ετών, έγινε μια προσπάθεια να περάσει η απόλυση του ως μια απόφαση που πάρθηκε "εν βρασμώ ψυχής" από τους προέδρους της ομάδας, υποκινούμενη από μια μειοψηφία οργανωμένων που τον προπηλάκισαν στο πάρκινγκ και σε κάθε περίπτωση λανθασμένη και κόντρα στο "θέλω" της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τη 2η θητεία του, να έχει ένα είδος "ασυλίας" από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας. Για να το πω και αλλιώς, θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του Ολυμπιακού νοιώθει ενδόμυχα τύψεις για την απόφαση να απολυθεί ο Μπαρτζώκας μετά τα γεγονότα του "πάρκινγκ", με αποτέλεσμα ουσιαστικά να προσπαθεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Μπαρτζώκα, μη κάνοντας κριτική στις επιλογές του, θεωρώντας ως "αντιολυμπιακούς" όσους κάνουν κριτική κλπ. Για αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η συσπείρωση και η ιδιαίτερη σχέση του κόσμου του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά δεν τον έβριζα και δεν θα τον βρίσω ποτέ, άλλα ναι είμαι από αυτούς που ήθελαν να φύγει, ότι ήταν να δώσει το έδωσε, απλά παρατείνουμε την φυγή του για άλλον έναν χρόνο μήπως και μας κάτσει αυτή ριμάδα η Ευρωλίγκα...θα έπρεπε να φύγει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος σαν κύριος....του χρόνου αν δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα και ειδικά αν την πάρει ο Παναθηναικός, θα δούμε δυστυχώς πολύ άσχημα πράγματα και θα την πληρώσει ο Μπαρτζώκας..j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 2:17 pmΔεν ξερω αν ισχυει αυτο, προσωπικα οσους φιλους εχω που ειναι Ολυμπιακοι,και μπασκετικοι, τον εκραζαν και ηθελαν να φυγει.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 2:15 pmΑς πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα του Μπαρτζώκα, ελπίζοντας να γίνω κατανοητός. Αφήνω έξω το αγωνιστικό κομμάτι, τις μεταγραφικές επιλογές που κάνει, τα κολλήματα που ενδεχομένως έχει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών κλπ. Όπως είναι γνωστό, τα γεγονότα του περίφημου "πάρκινγκ" τον Οκτώβριο του 2014 οδήγησαν στην απόλυση του Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό. Με το πέρασμα των ετών, έγινε μια προσπάθεια να περάσει η απόλυση του ως μια απόφαση που πάρθηκε "εν βρασμώ ψυχής" από τους προέδρους της ομάδας, υποκινούμενη από μια μειοψηφία οργανωμένων που τον προπηλάκισαν στο πάρκινγκ και σε κάθε περίπτωση λανθασμένη και κόντρα στο "θέλω" της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τη 2η θητεία του, να έχει ένα είδος "ασυλίας" από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας. Για να το πω και αλλιώς, θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του Ολυμπιακού νοιώθει ενδόμυχα τύψεις για την απόφαση να απολυθεί ο Μπαρτζώκας μετά τα γεγονότα του "πάρκινγκ", με αποτέλεσμα ουσιαστικά να προσπαθεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Μπαρτζώκα, μη κάνοντας κριτική στις επιλογές του, θεωρώντας ως "αντιολυμπιακούς" όσους κάνουν κριτική κλπ. Για αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η συσπείρωση και η ιδιαίτερη σχέση του κόσμου του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα.
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως έγραψε πιο πάνω και ο Σακ, δεν απολύθηκε τότε ο Μπαρτζώκας. Παραιτήθηκε. Οι Αφοί μάλιστα είχαν προσπαθήσει να του αλλάξουν γνώμη και του ζήτησαν να παραμείνει, παρά τις αντιδράσεις του κόσμου.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 2:15 pmΑς πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα του Μπαρτζώκα, ελπίζοντας να γίνω κατανοητός. Αφήνω έξω το αγωνιστικό κομμάτι, τις μεταγραφικές επιλογές που κάνει, τα κολλήματα που ενδεχομένως έχει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών κλπ. Όπως είναι γνωστό, τα γεγονότα του περίφημου "πάρκινγκ" τον Οκτώβριο του 2014 οδήγησαν στην απόλυση του Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό. Με το πέρασμα των ετών, έγινε μια προσπάθεια να περάσει η απόλυση του ως μια απόφαση που πάρθηκε "εν βρασμώ ψυχής" από τους προέδρους της ομάδας, υποκινούμενη από μια μειοψηφία οργανωμένων που τον προπηλάκισαν στο πάρκινγκ και σε κάθε περίπτωση λανθασμένη και κόντρα στο "θέλω" της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τη 2η θητεία του, να έχει ένα είδος "ασυλίας" από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας. Για να το πω και αλλιώς, θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του Ολυμπιακού νοιώθει ενδόμυχα τύψεις για την απόφαση να απολυθεί ο Μπαρτζώκας μετά τα γεγονότα του "πάρκινγκ", με αποτέλεσμα ουσιαστικά να προσπαθεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Μπαρτζώκα, μη κάνοντας κριτική στις επιλογές του, θεωρώντας "αντιολυμπιακούς" όσους του κάνουν κριτική κλπ. Για αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η συσπείρωση και η ιδιαίτερη σχέση του κόσμου του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα.
Όσον αφορά τον προπηλακισμό, αν αυτό περιλαμβάνει και τις ύβρεις, τότε ο Μπαρτζώκας πράγματι προπηλακίστηκε. Αν μιλάμε για βία και χτυπήματα όμως, τότε αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ούτε τρίχα από τα μαλλιά του Μπαρτζώκα δεν πειράχτηκε εκείνο το βράδυ.
Επίσης, η αντίδραση εκείνη δεν ήταν αντίδραση μειοψηφίας. Κακώς έχει παρουσιαστεί έτσι, συμφωνώ 100% μαζί σου.
Η απώλεια του τίτλου με ανατροπή από τον Αλβέρτη είχε προκαλέσει μεγάλη κρίση και το 80%-90% του κόσμου ζητούσε αλλαγή προπονητή από το καλοκαίρι. Μόνο οι Αφοί δεν είχαν αντιληφθεί το τέλμα στο οποίο είχε φτάσει η ομάδα. Όταν παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας τον Οκτώβριο, κανείς από τους παίκτες δεν πήγε να τον χαιρετήσει. Αυτό λέει πολλά και για την κατάσταση στα αποδυτήρια εκείνη την εποχή. Και λέει ακόμα περισσότερα για την αντίληψη των Αγγελόπουλων, οι οποίοι δύο μήνες πριν είχαν αποφασίσει να πορευθούν με τον ίδιο προπονητή.
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει και η ιστορία με τον Γκέρσον στις αρχές του 2008 και το επικό "διώξε τον Εβραίο Αγγελόπουλε" που ακουγόταν για 2-3 συνεχόμενα ματς στο γήπεδο. Οι Αφοί τότε δεν πήγαιναν καν στο ΣΕΦ για να αποφύγουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Μέχρι και καφέδες έφαγε τελικά ο Γκέρσον για να αναγκαστούν να τον διώξουν.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 3:00 pmοι αφοι γενικα δεν ειναι υπερ απολυσης προπονητη..και ο σφαιρο παρα εκατσε..αμα δεν φτασει στο αμην η φαση ο προπονητης δεν αλλαζει.Ειδικα τωρα με τον μπαρτζω αν ο ιδιος δεν παραιτηθει απο μονος του ανετα θα κατσει καμια 5ετια ακομα οτι αποτελεσματα και να χει.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα, το καλοκαίρι θα φύγει μόνος του, και φέτος δήλωσε παραίτηση, άλλα οι Αφοι δεν τον άφησαν, αν ξαναχαθεί η Ευρωλίγκα του χρόνου, κάτι πάρα πολύ πιθανό, θα μας χαιρετήσει...shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 3:00 pmοι αφοι γενικα δεν ειναι υπερ απολυσης προπονητη..και ο σφαιρο παρα εκατσε..αμα δεν φτασει στο αμην η φαση ο προπονητης δεν αλλαζει.Ειδικα τωρα με τον μπαρτζω αν ο ιδιος δεν παραιτηθει απο μονος του ανετα θα κατσει καμια 5ετια ακομα οτι αποτελεσματα και να χει.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Αρα κι εσύ συμφωνείς ότι οι προπονητές δεν κρίνονται απτα αποτελέσματα στο φαιναλ 4 αλλά από τους τίτλους? Γιατί όταν χάσατε απτη Μονακο άλλα έγραφες. Παραθέτω μια συνέντευξη του Μπλοσομγκειμ που λεει γιατί μέχρι πέρσι (προ-Εβανς) σας προτιμούσε σαν αντίπαλο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 12:38 pmαυτους της τσσκα τι τους εβαλες?οτι υπηρχε αντιπαλος στην ρωσια που μπορουσαν να το χασουν το πρωταθλημα?basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 10:47 am
Επειδη αυτο το σχολιο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα θα σου απαριθμησω παραδειγματικα προπονητων που απολυθηκαν εχοντας χασει στο φαιναλ φορ της χρονιας ενω πηραν το εγχωριο πρωταθλημα μετεπειτα[στοιχεια απο το 2010 αναζητησα και βρηκα]
2010-πασουτιν,τσσκα μοσχας,εχασε στο φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε
2012-καζλαουκσας,τσσκα μοσχας,εχασε στο φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε
2014-μεσινα,τσσκα μοσχας,εχασε το φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε[ειχε χασει και το φαιναλ φορ του 2013 παλι με μεσινα προπονητη]
2022-λασο,ρεαλ μαδριτης,εχασε το φαιναλ φορ πηρε το ισπανικο πρωταθλημα και απολυθηκε[η ρεαλ μαδριτης τερματισε την συνεργασια επικαλουμενη πως δεν ηθελε να συνεχισει την συνεργασια λογω του εγκεφαλικου επεισοδιου που ειχε ο λασο,ωστοσο ο ιδιος ισχυριζονταν πως ηταν μια χαρα και ηθελε να συνεχισει.μαλλον σχετιζεται και το γεγονος πως ειχε κανει το τρομερο λαθος να μην κανει φαουλ στην τελευταια επιθεση της εφες στο 57-58 κι ετσι ουσιαστικα χαρισε το τροπαιο στην εφες]
2023-γιασικεβιτσιους,μπαρτσελονα,εχασε το φαιναλ φορ πηρε το ισπανικο πρωταθλημα με σκουπα 3-0 την ρεαλ μαδριτης και απολυθηκε[επιβαρυντικος παραγοντας ηταν πως ειχε χασει και τα φαιναλ φορ 2021,2022]
Πρωταθλήματα Ρωσίας (26):
1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
ο ματεο παντως εμεινε περσι επειδη πηρε το πρωταθλημα..
τον λασο τον διωξανε για θεματα υγειας η κοντρας με τον προεδρο..να τον διωξαν για το φαουλ, προπονητη που ηταν εκει 15χρ ποσα ηταν δεν βγαζει κανενα νοημα.
τον σαρας αποταν τον διωξαν μειωσαν και δραματικα το μπατζετ..οποτε σιγουρα επαιξε ρολο και αυτο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
απο μενα κρινεται απο τα αποτελεσματα και την εικονα των φ4..και πανω λεω οτι εγω προτιμουσα να ρθει ο σπανουλης αντι του μπαρτζωκα..Απο τις ομαδες ομως οχι τοσο,ειδικα τις δικες μας οποιος παρει πρωταθλημα δεν φευγει..JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 3:15 pmΑρα κι εσύ συμφωνείς ότι οι προπονητές δεν κρίνονται απτα αποτελέσματα στο φαιναλ 4 αλλά από τους τίτλους? Γιατί όταν χάσατε απτη Μονακο άλλα έγραφες. Παραθέτω μια συνέντευξη του Μπλοσομγκειμ που λεει γιατί μέχρι πέρσι (προ-Εβανς) σας προτιμούσε σαν αντίπαλο.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:45 pmJeight έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:27 pmΛες για οπαδους του Ολυμπιακου και σου ειπα οτι το γενικο κλιμα δεν ειναι ετσι. Στο twitter παντα θα υπαρχουν ακραιες αποψεις εδω αρκετοι Παναθηναικοι σε καθε μεταγραφη ειναι "ναι δεν ξερει αταμαν με τοσες ευρωλιγκες ξερει ο Τακης απο τα Πετραλωνα". Το ιδιο δεν ειναι?Κατ'αρχάς νομίζω δεν μεταφέρω ποτέ τον "παλμό" του τουίτερ στο φόρουμ. Είναι εντελώς αχρείαστο και δεν ξέρω αν βοηθάει σε οποιαδήποτε κουβέντα. Διότι ναι, συμφωνώ ότι πάντα θα υπάρχουν ακρότητες και κάποιοι φίλοι του παναθηναικού κάνουν το ίδιο με τον Αταμάν, αλλά κατα την άποψη μου το φαινόμενο εδώ είναι λίγο διαφορετικό. Στην περίπτωση του Μπαρτζώκα υπάρχει ένα "συλλογικό τραύμα" κατα την άποψη μου από το πάρκινγκ και το πώς έφυγε τότε, οπότε πολλοί οπαδοί αισθάνονται ότι τώρα πρέπει να δείξουν την απόλυτη στήριξη για να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Σε αυτό αν προσθέσεις ότι δέχεται πόλεμο από "πράσινα" μέσα και ότι είναι δηλωμένος Ολυμπιακός, δημιουργείται ένα κλίμα όπου οποιαδήποτε κριτική από έξω αντιμετωπίζεται σχεδόν ως εχθρική. Εντωμεταξύ είναι αρκετοί που θεωρούν τη δική τους προσωπική κριτική μετριοπαθή αλλά αν κάποιος πει κάτι τότε χαρακτηρίζεται ως μηδενιστής, γκρινιάρης ή εγκάθετος (ειδικά αν είναι φίλος άλλης ομάδας)Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:04 pmΔεν ξέρω αν ισχύει, είναι κάτι που συνέβη πριν καμιά 12αριά χρόνια, έχει αφήσει σε συλλογικό επίπεδο τέτοια επίπτωση;
Απλώς συνέπεσαν αρκετά γεγονότα, η ομάδα είχε το τελευταίο διάστημα με τον Σφαιρόπουλο και το συνεχές πικ εν ρολ του Σπανούλη παίξει ψιλοαποκρουστικό μπάσκετ, στην πορεία είχαμε το διάστημα με τον Μπλατ, τα οικονομικά προβλήματα, την περίφημη κασέτα τον Σπανούλη που συνέχιζε παρά την πτώση του (τον αγαπάω αλλά είναι η αλήθεια), η ομάδα έδειχνε και ήταν σε παρακμή. Ξαφνικά έρχεται ο Μπαρτζώκας, πράγματι με πιο νωπέ τότε τις μνήμες από το πάρκινγ και την αποπομπή του, σχηματίζει ένα κορμό που καταφέρνει να παίξει κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ, μας οδηγεί σταδιακά σε 4 συνεχόμενα φάιναλ φορ, είναι Ολυμπιακός, υπάρχει όλος αυτός ο πόλεμος που δέχεται που λειτουργεί συσπειρωτικά υπέρ του. Είναι ξεκάθαρα ένας πολύ καλός προπονητής, συγχρόνως δεν υπάρχει κάποια safe επιλογή αντικαταστάτη με μεγάλο όνομα, δεν υπάρχει ο Ίβκοβιτς,, ο Γκέρσον κλπ.
Και δεν λέω ότι δεν είναι πολύ καλός προπονητής ή ότι υπάρχει κάποια προφανής εναλλακτική. Το αντίθετο μάλιστα. Στο αντίστοιχο τόπικ είχα τον ίδιο προβληματισμό. Αλλά βλέπω μια δυσκολία να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα λάθη του (που κάθε προπονητής κάνει) επειδή αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αυτήν την ανάγκη συσπείρωσης γύρω του.
Δεν είπα overreaction. Επίσης δεν βλέπω που αποσκοπεί η αναφορά σου στην συμμετοχή μου στα τοπικ του Παναθηναικού. Επίσης δεν αποκλείω τίποτα. Έκανα μία αναφορά στο πως φαίνεται η στήριξη στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα σε κάποιον που είναι πιο "απ'έξω".manhac έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:01 pmOverreaction ? Αλήθεια τώρα ? Από όλα όσα έχεις διαβάσει στο συγκεκριμένο τοπικ σου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση όσων στηρίζουμε τον τωρινό Ολυμπιακό ? Ο Βασίλης γράφει τόμους αυτές τις μέρες. Συζητάς σε τοπικ του Παναθηναϊκού με άτομα που έχουν ευαγγέλιο τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Δλδ αποκλείεις να μας αρέσει πραγματικά το μπάσκετ και η φιλοσοφία του τωρινού Ολυμπιακού?

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το 2010 ειναι πολυ μακρινοmodernam έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:31 pm
1. από το 2010 και μετά ο Ολυμπιακός έχει πάρει 2 ευρωλίγκες. Πόσες θα ήθελες να έχει για να μην γκρινιάζεις?
... 3 τρόπαια μετά το 2010 έχει μόνο η ρεαλ .... και για ένα buzzer θα μπορούσε να έχει μόνο ο Ολυμπιακός ...
2. Αν ο γιουλ έχανε το τελευταίο σουτ προπερσι στον τελικό, θα άλλαζες την άποψή σου?
οι μεγαλες ομαδες θελουν την κουπα καθε χρονια
με αυτην την λογικη να λενε οι οπαδοι του παο ποια ομαδα εχει πιο πολλα απο 6 μετα την νεα χιλιετια
να πει η ρεαλ τι μιλατε ρε οταν εμεις παιρναμε ευρωπαικα εσεις στην ελλαδα δεν μπορουσατε να περαστε στην σλαβια πραγας και την δυναμο σοφιας
και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι
οποτε ελεγε ο μεγας ζελικο δις ις φςςςςςςςς παστ
ονλυ δε φιουτσερ ις ιμπορνταντ
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 4:11 pmτο 2010 ειναι πολυ μακρινοmodernam έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 1:31 pm
1. από το 2010 και μετά ο Ολυμπιακός έχει πάρει 2 ευρωλίγκες. Πόσες θα ήθελες να έχει για να μην γκρινιάζεις?
... 3 τρόπαια μετά το 2010 έχει μόνο η ρεαλ .... και για ένα buzzer θα μπορούσε να έχει μόνο ο Ολυμπιακός ...
2. Αν ο γιουλ έχανε το τελευταίο σουτ προπερσι στον τελικό, θα άλλαζες την άποψή σου?
οι μεγαλες ομαδες θελουν την κουπα καθε χρονια
με αυτην την λογικη να λενε οι οπαδοι του παο ποια ομαδα εχει πιο πολλα απο 6 μετα την νεα χιλιετια
να πει η ρεαλ τι μιλατε ρε οταν εμεις παιρναμε ευρωπαικα εσεις στην ελλαδα δεν μπορουσατε να περαστε στην σλαβια πραγας και την δυναμο σοφιας
και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι
οποτε ελεγε ο μεγας ζελικο δις ις φςςςςςςςς παστ
ονλυ δε φιουτσερ ις ιμπορνταντ
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Και χωρίς το πρωτάθλημα μάλλον θα έμενε ο Μπαρτζώκας, πέρσι έμεινε μόνο με το κύπελλο. Ο Αταμαν επίσης φέτος έμεινε μόνο με το κύπελλο αλλά τη προηγούμενη είχε σηκώσει τα πάντα. Δεν νομίζω πως για τις ομάδες του επιπεδου μας ο πήχης είναι τα εγχώρια. Μέσα στη 5ετια αν δεν σηκώσεις ευρωπαϊκό κατά τη γνώμη μου φεύγεις. Αν πχ ο Αταμαν μέχρι να λήξει το τωρινό του συμβολαιο (2027 ή 28 δεν θυμάμαι) δεν έχει πάρει άλλη γιουρολιγκ, αναμένουμε με θερμές αγκάλες τον Σάρας.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 3:27 pmαπο μενα κρινεται απο τα αποτελεσματα και την εικονα των φ4..και πανω λεω οτι εγω προτιμουσα να ρθει ο σπανουλης αντι του μπαρτζωκα..Απο τις ομαδες ομως οχι τοσο,ειδικα τις δικες μας οποιος παρει πρωταθλημα δεν φευγει..JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 3:15 pm
Αρα κι εσύ συμφωνείς ότι οι προπονητές δεν κρίνονται απτα αποτελέσματα στο φαιναλ 4 αλλά από τους τίτλους? Γιατί όταν χάσατε απτη Μονακο άλλα έγραφες. Παραθέτω μια συνέντευξη του Μπλοσομγκειμ που λεει γιατί μέχρι πέρσι (προ-Εβανς) σας προτιμούσε σαν αντίπαλο.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
ο αταμαν αν του χρονου δεν παρει ευρωλιγκα ηδη θα τριξει η καρεκλα πολυ εντονα με το μπατζετ που εχει φετος.αν παλι χασει και το πρωταθλημα τοτε οι πιθανοτητες αποχωρησης γερνουν πολυ κατα του.δεν ξερω αν θα του δωθει κι αλλη χρονια πιστωση χρονου.απο φετος υπηρξαν οι μουρμουρες,οχι φυσικα για να φυγει αλλά τα αν,μηπως τα γνωσταJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 19, 2025 4:36 pmΚαι χωρίς το πρωτάθλημα μάλλον θα έμενε ο Μπαρτζώκας, πέρσι έμεινε μόνο με το κύπελλο. Ο Αταμαν επίσης φέτος έμεινε μόνο με το κύπελλο αλλά τη προηγούμενη είχε σηκώσει τα πάντα. Δεν νομίζω πως για τις ομάδες του επιπεδου μας ο πήχης είναι τα εγχώρια. Μέσα στη 5ετια αν δεν σηκώσεις ευρωπαϊκό κατά τη γνώμη μου φεύγεις. Αν πχ ο Αταμαν μέχρι να λήξει το τωρινό του συμβολαιο (2027 ή 28 δεν θυμάμαι) δεν έχει πάρει άλλη γιουρολιγκ, αναμένουμε με θερμές αγκάλες τον Σάρας.
Ο παπαθεοδωρου που οκ ξερουμε τι ακρες εχει στην καε ειχε πει επι λεξει πως ο φετος ο αταμαν κρινεται ξανα απο μηδενικη βαση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο