Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:37 pm

kein έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:22 pm
Κοίταξε, αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που γράφει σε θέματα του ολυμπιακού και ΔΕΝ ειρωνεύεται και ΔΕΝ προκαλεί και ΔΕΝ προσπαθεί πλαγίως να εκνευρίσει τους απέναντι, και ΔΕΝ έχει καμιά ανοχή σε προσβολές και βια και καφρίλα, αυτός είμαι εγώ. Ρώτησε όποιο μέλος ολυμπιακό θες, αν προσέχω μια μια κάθε μου έκφραση. ΟΠΟΤΕ μην μου λες ότι είμαι τοξικός και 3 τελειςς μετά ειρωνικά, γιατί εγώ δεν σου έχω απαντήσει ποτέ σε ειρωνικό τόνο και σε σέβομαι σαν άτομο όταν συνομιλώ μαζί σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει για σένα, αφήνοντας νύξη. Θα σε παρακαλούσα κι εσύ να με σέβεσαι με το ίδιο τρόπο και να μην με χαρακτηρίζεις με κάτι που υποθέτεις. Γιατί αντίστοιχα όταν μου έγραφες :
"Για το Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό. πες με αφελή ή εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν είχα καμία αίσθηση του τι σημαίνει και πως χρησιμοποιείται οπότε προφανώς και το προσπέρασα μες στο χαμό, καμία βρισιά δεν είναι"αποδεκτή "
Εγώ καλή τη πίστη το δέχτηκα, το πίστεψα και συνέχιζα να κάνω αναφορά κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιούσε. Το συγκεκριμένο μέλος με 4 φάουλ συνεχίζει συστηματικά να το χρησιμοποιεί και να του χαρίζεται η αποβολή.
Ναι φανερά χωρίς περιστροφές ζήτησα να εφαρμοστεί η ποινή γιατί άτομα που προκαλούν επαναληπτικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό τον ΑΜΙΓΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ χαρακτήρα που θέλετε κι εγώ θέλω) να έχει το φόρουμ. Το είπα ανοιχτά, σε μήνυμα στο ίδιο το μέλος με το καθαρός θάρρος της πράξης μου.

Αν δεν θέλετε να το κάνετε , ΟΚ εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι, μην προσπαθείς όμως να βγάλεις εμένα τοξικό γιατί ζήτησα κάτι αυτονόητο.

Για την ιστορία το $#@ βγαίνει από το "push-Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." (το γράφω όσο μπορώ πιο ευπρεπές). Αν εσείς σαν διαχείριση νομίζετε ότι είμαι εγώ ο τοξικός, κι όχι ο φίλος που τα κάνει συνεχεία παρά τις αναφορές και τον θέλετε τόσο πολύ εδώ μέσα, τι να πω. Ειλικρινά θλίβομαι.
Το ότι οι βρισιές δεν είναι αποδεκτές είναι ένα, και το να θέλουμε ένα μέλος να το αποκλείσουμε ή να φύγει είναι το άλλο. Προσωπικά τον οριστικό αποκλεισμό τον θεωρώ ένα ύστατο μέσο και γι' αυτό έχουμε προσθέσει ένα ευρος εναλλακτικών τρόπων.
Δεν έχει να κάνει με τον Tsilarxo, τον Chainshaw, ή οποιοδήποτε μέλος.
Εμένα πραγματικά το τελευταίο, το να θέλουμε ένα μέλος να το αποκλείσουμε με στενοχωρεί περισσότερο όταν συμβαίνει από τους καβγάδες, τις διαφορές, τις γκρίνιες, τις αποχωρήσεις και αν ή μάλλον όταν αποχωρήσω από μοντ δεν θα είναι για τις κατηγορίες και την γκρίνι και δεν ξέρω τι άλλο, είναι επειδή αισθάνομαι αποτυχία του σκοπού του φόρουμ αντί να είμαστε μια παρεά να είμαστε ο ένας ενάντια στον άλλο και αντί να διορθώνεται αυτό να χειροτερεύει.
Δεν ήμουν ειρωνικός, ούτε καν νευριασμένος, ήμουν, είμαι απογοητευμένος. Λες για έλλειψη σεβασμού, νομίζω ότι σου έχω δείξει σεβασμό, και στα p.m που έχω προσπαθησει να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου, και στο φόρουμ. Συγγνώμη ωστόσο για το τοξικός. και τον τόνο, δέχομαι το σκεπτικό σου, δεν το αποδέχομαι, όπως μάλλον κι εσύ το δικό μου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:39 pm

kein έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:36 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:32 pm
Για αρχη οντως να πω ο κειν οτι ειναι απο τους καλυτερους συνομιλητες εδω,ουτε προκαλει ουτε τιποτα..αλλα το Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. βγαινει απο το δημητρακης..παλι κοροιδευτικα το λενε οσοι το λενε αλλα οτι βγαινει απο εκει που ειπε ο κειν πρωτη φορα το ακουω ειμαι μονιμως μες στο τουιτερ..ενω απο τους παναθηναικους βγηκε το υποκοριστικο. Ισως να κανω και λαθος αλλα περιεργο θα μου φανει ..
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, ειλικρινα.
Το $#@ βγαίνει από αυτό που γράφω πιο πάνω, είναι γνωστό σύνθημα συνδεσμιτικό , το οποίο δυστυχώς δεν είναι καλό να το αναφέρω, αν θες στείλε μου πμ να στο πω. Είναι εντελώς κατάπτυστο.
οντως?παναθηναικων η ολυμπιακων?στειλτο σε πμ γιατι μου κινησες την περιεργεια :lol: οκ δεν ειχα ιδεα οτι βγαινει απο κατι τετοιο οποτε ακυρο.

0
Dakotas

senior
Reactions: 207
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:39 pm

Πιστεύω πως το γυαλί με τον μπαρτζωκα άρχισε να ραγίζει πρόπερσι,με τον τρόπο που έχασε από την Ρεάλ και να τελειώνει σχεδόν ο κύκλος του πέρυσι
Θεωρώ πως το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να φύγει μόνος του μετά τους τελικούς ανεξαρτήτως αποτέλεσματος,να ηρεμίσει έναν χρόνο και να πάει σε μια ομάδα όπου θα λειτουργεί με λιγότερη πίεση
Εξαιρετικός προπονητής,ξαναέβαλε τον Ολυμπιακό στην ελίτ,ανέβασε πολλους παίκτες αλλά το προπέρσινο με την Ρεάλ τον τσάκισε ψυχολογικά,και το περσινό που το πήραμε πιστεύω ήταν το κερασάκι στην τούρτα

0
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:40 pm

kein έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:32 pm
Για αρχη οντως να πω ο κειν οτι ειναι απο τους καλυτερους συνομιλητες εδω,ουτε προκαλει ουτε τιποτα..αλλα το Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. βγαινει απο το δημητρακης..παλι κοροιδευτικα το λενε οσοι το λενε αλλα οτι βγαινει απο εκει που ειπε ο κειν πρωτη φορα το ακουω ειμαι μονιμως μες στο τουιτερ..ενω απο τους παναθηναικους βγηκε το υποκοριστικο. Ισως να κανω και λαθος αλλα περιεργο θα μου φανει ..
Το $#@ βγαίνει από αυτό που γράφω πιο πάνω, είναι γνωστό σύνθημα συνδεσμιτικό , το οποίο δυστυχώς δεν είναι καλό να το αναφέρω, αν θες στείλε μου πμ να στο πω. Είναι εντελώς κατάπτυστο.
Πάντως kein και γω την ίδια εντύπωση με τον Shaq είχα για το υποκοριστικό. Πάντως συμφωνώ και με το υπόλοιπο σχόλιο, τα γραπτά σου είναι πάντα μετρημένα και με σεβασμό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:42 pm

steph.larry έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:35 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:24 pm

ναι ειδικα ο σπανουλης δεν εχει κατι παρομοιο στο παρελθον η πρωτα φορα θα ειναι :welcome:
Τουλούμπα (φοβερό γλυκό το συγκεκριμένο), βιάστηκες να μου απαντήσεις εριστικά και έχασες την ουσία του σχολίου.

Για να σε βοηθήσω λοιπόν, θα σου υπενθυμίσω ότι ο Σπαν ζει για τις προκλήσεις και για να είναι σε περιβάλλον όπου τον εμπιστεύονται να είναι μπροστάρης. Φυσικά πιστεύω ότι ήδη το ήξερες, αλλά επειδή ειρωνικά αναφέρεσαι στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, προφανώς τότε είχε κρίνει ότι τις παραπάνω δύο προϋποθέσεις δε θα τις έβρισκε στην ομάδα σας.

Έτσι λοιπόν και τώρα που η Μονακό τον έχει ως αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της και όχι για wingman, είναι κόντρα στο χαρακτήρα του να τους αφήσει. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πιο πιθανό θα ήταν για λόγους ανωτέρας βίας, όπως οικογένειας κτλ, παρά για χάρη του Ολυμπιακού και μόνο.
και στον παο μια χαρα τον ειχαν αυτος αποφασισε να φυγει για να κανει το λεργασι του καπου αλλου

το ιδιο συμβαινει και τωρα το παρελθον του εχει δειξει οτι δεν υπολογιζει αυτα που γραφεις ουτε εχει τετοιες ευαισθησιες

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:46 pm

παντως υπαρχει μια διαφορα..τοτε ο σπαν ηταν ελευθερος..τωρα εχει συμβολαιο.
για τους λογους που εφυγε τοτε δεν το θεωρω οτι ηταν προδοσια..οπως φυσικα δεν θεωρω ουτε του σλουκα..νταξει ποναει εμας που τους αγαπαγαμε αλλα thats life..

επισης τωρα αν ο ανθρωπος πει οτι μου λειπουν τα παιδια μου και η γυναικα μου ποιος θα τον πει προδοτη..

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:50 pm

Πάντως πριν καν τον προχθεσινό ημιτελικό μου μεταφέρθηκε, από άτομο που θεωρώ 100% αξιόπιστο, η πληροφορία πως οι σχέσεις του Σπανούλη με την διοίκηση της Μονακό δεν είναι και οι καλύτερες λόγω μιας σειράς γεγονότων με αποκορύφωμα ένα συμβάν που έχει σχέση με τα εισιτήρια του final four (είχε ζητήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό για δικούς του ανθρώπους και οι διοικούντες αρνήθηκαν παρόλο που υπήρχαν άπλετα διαθέσιμα)

Όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι βέβαια, απλά μιας και άρχισε σχετική φημολογία, το παραθέτω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:50 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:46 pm
παντως υπαρχει μια διαφορα..τοτε ο σπαν ηταν ελευθερος..τωρα εχει συμβολαιο.
για τους λογους που εφυγε τοτε δεν το θεωρω οτι ηταν προδοσια..οπως φυσικα δεν θεωρω ουτε του σλουκα..νταξει ποναει εμας που τους αγαπαγαμε αλλα thats life..

επισης τωρα αν ο ανθρωπος πει οτι μου λειπουν τα παιδια μου και η γυναικα μου ποιος θα τον πει προδοτη..
μα δεν εννουσα οτι ειχε συμβολαιο τοτε εννοουσα ο τροπος που εφυγε δεν εδειξε καποια ευαισθησια στις βοηθειες που τπυ ειχε παρεχει ο θανασης

δεν τα σκεφτηκε αυτα οτι καποιοι τον πιστεψαν τον βοηθησαν τον εμπιστευονταν
ηθελε να κανει το λεγκασι του και αυτο εκανε

1
1 Εικόνα
steph.larry

senior

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:42 pm
steph.larry έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:35 pm

Τουλούμπα (φοβερό γλυκό το συγκεκριμένο), βιάστηκες να μου απαντήσεις εριστικά και έχασες την ουσία του σχολίου.

Για να σε βοηθήσω λοιπόν, θα σου υπενθυμίσω ότι ο Σπαν ζει για τις προκλήσεις και για να είναι σε περιβάλλον όπου τον εμπιστεύονται να είναι μπροστάρης. Φυσικά πιστεύω ότι ήδη το ήξερες, αλλά επειδή ειρωνικά αναφέρεσαι στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, προφανώς τότε είχε κρίνει ότι τις παραπάνω δύο προϋποθέσεις δε θα τις έβρισκε στην ομάδα σας.

Έτσι λοιπόν και τώρα που η Μονακό τον έχει ως αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της και όχι για wingman, είναι κόντρα στο χαρακτήρα του να τους αφήσει. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πιο πιθανό θα ήταν για λόγους ανωτέρας βίας, όπως οικογένειας κτλ, παρά για χάρη του Ολυμπιακού και μόνο.
και στον παο μια χαρα τον ειχαν αυτος αποφασισε να φυγει για να κανει το λεργασι του καπου αλλου

το ιδιο συμβαινει και τωρα το παρελθον του εχει δειξει οτι δεν υπολογιζει αυτα που γραφεις ουτε εχει τετοιες ευαισθησιες
Διαφωνούμε, αλλά οκ, c'est la vie. Στον Παο θα ήταν πίσω απο Διαμαντίδη σε ιεραρχία, σε ρόλους, σε όλα. Η ιδιοσυγκρασία του είναι να είναι πρώτος όπου και να πάει σε ό,τι και να κάνει.

Κι αυτό το χαρακτηριστικό το έχει πριν ασχοληθεί καν επαγγελματικά με το μπάσκετ, από τις εποχές που βαρούσε μόνος του τρίποντα στο γυμνάσιο στη Λάρισα, καθώς τυγχάνουμε και συντοπίτες με τον Σπαν και κοντινός μου φίλος τον είχε συμμαθητή.

Την πετριά με το μπάσκετ, να θέλει να είναι πρώτος στο μπάσκετ και να το εισπράττει από το περιβάλλον του, την έχει από τα παιδικά του χρόνια.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Δευ Μάιος 26, 2025 12:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:55 pm

steph.larry έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:40 pm
kein έγραψε:

Πάντως kein και γω την ίδια εντύπωση με τον Shaq είχα για το υποκοριστικό. Πάντως συμφωνώ και με το υπόλοιπο σχόλιο, τα γραπτά σου είναι πάντα μετρημένα και με σεβασμό.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, εδώ μέσα είσαστε πολύ ολυμπιακοί που εκτιμάω μπασκετικα , μακαρι να είχα το κουράγιο να συνεχίσω να μπαίνω, εχω αρχίσει να κουραζομαι, με την καφρίλα και τους συνδεσμίτες.
Το σύνθημα δυστυχώς δεν είναι αθώο, το έστειλα στον shaq, αν θες ρώτα τον.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Δευ Μάιος 26, 2025 12:00 am

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:
Κοίταξε, αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που γράφει σε θέματα του ολυμπιακού και ΔΕΝ ειρωνεύεται και ΔΕΝ προκαλεί και ΔΕΝ προσπαθεί πλαγίως να εκνευρίσει τους απέναντι, και ΔΕΝ έχει καμιά ανοχή σε προσβολές και βια και καφρίλα, αυτός είμαι εγώ. Ρώτησε όποιο μέλος ολυμπιακό θες, αν προσέχω μια μια κάθε μου έκφραση. ΟΠΟΤΕ μην μου λες ότι είμαι τοξικός και 3 τελειςς μετά ειρωνικά, γιατί εγώ δεν σου έχω απαντήσει ποτέ σε ειρωνικό τόνο και σε σέβομαι σαν άτομο όταν συνομιλώ μαζί σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει για σένα, αφήνοντας νύξη. Θα σε παρακαλούσα κι εσύ να με σέβεσαι με το ίδιο τρόπο και να μην με χαρακτηρίζεις με κάτι που υποθέτεις. Γιατί αντίστοιχα όταν μου έγραφες :
"Για το Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό. πες με αφελή ή εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν είχα καμία αίσθηση του τι σημαίνει και πως χρησιμοποιείται οπότε προφανώς και το προσπέρασα μες στο χαμό, καμία βρισιά δεν είναι"αποδεκτή "
Εγώ καλή τη πίστη το δέχτηκα, το πίστεψα και συνέχιζα να κάνω αναφορά κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιούσε. Το συγκεκριμένο μέλος με 4 φάουλ συνεχίζει συστηματικά να το χρησιμοποιεί και να του χαρίζεται η αποβολή.
Ναι φανερά χωρίς περιστροφές ζήτησα να εφαρμοστεί η ποινή γιατί άτομα που προκαλούν επαναληπτικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό τον ΑΜΙΓΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ χαρακτήρα που θέλετε κι εγώ θέλω) να έχει το φόρουμ. Το είπα ανοιχτά, σε μήνυμα στο ίδιο το μέλος με το καθαρός θάρρος της πράξης μου.

Αν δεν θέλετε να το κάνετε , ΟΚ εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι, μην προσπαθείς όμως να βγάλεις εμένα τοξικό γιατί ζήτησα κάτι αυτονόητο.

Για την ιστορία το $#@ βγαίνει από το "push-Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." (το γράφω όσο μπορώ πιο ευπρεπές). Αν εσείς σαν διαχείριση νομίζετε ότι είμαι εγώ ο τοξικός, κι όχι ο φίλος που τα κάνει συνεχεία παρά τις αναφορές και τον θέλετε τόσο πολύ εδώ μέσα, τι να πω. Ειλικρινά θλίβομαι.
Το ότι οι βρισιές δεν είναι αποδεκτές είναι ένα, και το να θέλουμε ένα μέλος να το αποκλείσουμε ή να φύγει είναι το άλλο. Προσωπικά τον οριστικό αποκλεισμό τον θεωρώ ένα ύστατο μέσο και γι' αυτό έχουμε προσθέσει ένα ευρος εναλλακτικών τρόπων.
Εμένα πραγματικά το τελευταίο, το να θέλουμε ένα μέλος να το αποκλείσουμε με στενοχωρεί περισσότερο όταν συμβαίνει από τους καβγάδες, τις διαφορές, τις γκρίνιες, τις αποχωρήσεις και αν ή μάλλον όταν αποχωρήσω από μοντ δεν θα είναι για τις κατηγορίες και την γκρίνι και δεν ξέρω τι άλλο, είναι επειδή αισθάνομαι αποτυχία του σκοπού του φόρουμ αντί να είμαστε μια παρεά να είμαστε ο ένας ενάντια στον άλλο και αντί να διορθώνεται αυτό να χειροτερεύει.
Δεν ήμουν ειρωνικός, ούτε καν νευριασμένος, ήμουν, είμαι απογοητευμένος. Λες για έλλειψη σεβασμού, νομίζω ότι σου έχω δείξει σεβασμό, και στα p.m που έχω προσπαθησει να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου, και στο φόρουμ. Συγγνώμη ωστόσο για το τοξικός. και τον τόνο, δέχομαι το σκεπτικό σου, δεν το αποδέχομαι, όπως μάλλον κι εσύ το δικό μου.
Κοίταξε, εγώ είχα το θάρρος και βγήκα μπροστά και μίλησα ευθέως για τον ελέφαντα που βρίσκεται στο δωμάτιο. Πίστευα ότι θα μπορούσες να διαχωρίσεις ποια άτομα έχουν κάτι να προσφέρουν , ποιοι είναι συνδεσμίτες που προκαλούν και ποιοι έχουν βάλει πλάτη εδώ μέσα για να παιχτεί "μπάλα" όχι "ξύλο".

Ότι είχα να πω το είπα, έχω κουραστεί και εφόσον τέτοια άτομα θέλετε στο φόρουμ, τέτοια κρατήστε. Μετά όμως ΜΗΝ απορείτε όταν ένας ένας αποχωρεί.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
steph.larry

senior

Δευ Μάιος 26, 2025 12:01 am

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:

Απλώς δράττομαι της αφορμής για να προσθέσω ότι είναι τουλάχιστον αστείο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για τους προέδρους. Ναι βάζουν τα λεφτά τους, αλλά εμείς υποτίθεται είμαστε με τις ομάδες, που επίσης υποτίθεται ότι είναι πάνω από πρόσωπα. Επίσης ας σκεφτούμε λίγο αν ο dpg φερειπείν (μιας και για αυτόν ξεκίνησε η κουβέντα) δεν ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας, τι πορεία πιθανόν θα είχε; Mε γνώμονα τη συμπεριφορά του και τα διαχρονικά δείγματα γραφής πάντα.

Οκ, εδώ μέσα είμαστε όλοι οπαδοί ή φιλάθλοι κάποιων όμαδων κι η πλειοψηφία παίζει μάλλον σε κόκκινους και πράσινους. Προφανώς θα διαφωνούμε, σαφώς δεν θα ταυτιζόμαστε όλοι με όλους, αλλά κόβω το χέρι μου ότι πιο πολλά κοινά έχουμε εμείς όλοι εδώ μεταξύ μας (ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης), παρά με τον κάθε Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλο, Μαρινάκη, Αλαφούζο κ.ο.κ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 12:03 am

Και εγώ να πω με την σειρά μου ότι ο Kein δεν προκαλεί ποτέ, και δεν έχει πέσει ποτέ στην αντίληψη μου κάτι που να δείχνει ότι θέλει να εκνευρίσει τον συνομιλητή του. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα…

Για τον χαρακτηρισμό του Γιανακοπουλου και εγώ νόμιζα ότι είναι απλά υποκοριστικό του Δημητράκη….αλλα οκ, όσο ζεις μαθαίνεις…..

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1230
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Μάιος 26, 2025 12:10 am

Για τον Μπαρτζώκα αυτά τα περί ψυχολογίας δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ στο ρεπερτόριο του. Ο Μπαρτζώκας θεωρεί και το λέει συνεχώς ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζεται να πεις και πολλά στους παίκτες γιατί ξέρουν ποιο είναι το διακύβευμα. Για τον Μπαρτζώκα σημαντικό είναι οι παίκτες να ακολουθήσουν το πλάνο. Θεωρεί πως εάν το κάνουν θα κερδίσουν.
Είδε κανείς κάποιον παίκτη την Παρασκευή να ακολουθεί κάποιο πλάνο ή λειτουργούσαν περισσότερο με το ένστικτο; Εάν η ομάδα χρειάζεται ψυχολόγο τότε σίγουρα ο Μπαρτζώκας δεν είναι ο άνθρωπος μας.
Ο Μπαρτζώκας ουδέποτε δούλεψε ζητήματα πνευματικής προετοιμασίας. Δεν πιστεύει σε τέτοια πράγματα.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1230
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Μάιος 26, 2025 12:54 am

Και ενα ωραιο που διαβασα στο Χ

Ο σάρας είναι προπονηταρα έχει πλέον 1 στα 6

Ο μπαρτζωκας είναι λουζερ έχει 1 στα 6

3