Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 25, 2025 10:47 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 10:39 pm
kein έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 10:35 pm
Βλέπω ότι ο αγαπητός Kojito την έκλεισε την αναφορά αλλά το 5ο φάουλ δεν δόθηκε, και μετά λέτε γιατί γκρινιάζουμε οι Παναθηναϊκοί ...
Μου είναι πολύ λυπηρό να επιθυμεί κάποιος τον αποκλεισμό συμφορουμιτη του...
και να το λέει και δημόσια, αν για να επιστρέψει κάποιος επιθυμεί την οποιαδήποτε εκδίκηση από μέλη στο ίδιο φόρουμ τι να πω... Δεν πειράζει
Ο οριστικός αποκλεισμός σε κάθε περίπτωση δίνεται ως ύστατο μέτρο.
Κοίταξε επειδή έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα αρκετές φορές σε π.μ. (για το "Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.") και προσωπικά έχω κάνει επανειλημμένα αναφορές και αν θες μπορώ να παραθέσω σκρινσοτ, όταν μου έλεγες ότι δεν ήξερες από που βγαίνει το "Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." και ότι το έμαθες και εντάξει δεν θα συνεχιστεί, ε ναι θέλω να εφαρμοστεί ο κανονισμός με τα φάουλ. γιατί αύριο αν βγει κάποιος και πει κάτι αντίστοιχο για τον μαρινάτη θα το αφήσετε έτσι ή αν πει κάποιος αυγουλομάτηδες θα τους το χαρίσετε ? Δεν επιφέρει φάουλ ? Αν υπάρχουν φάουλ και όρια και κανόνες εφαρμόστε τα για να μην έχει κανένας πάτημα να σα την λέει. Σήμερα μόλις δώσατε πάτημα σε όλους αυτούς. Σας το λεω εγώ που είμαι ΑΚΟΜΑ εδώ και προσέχω τα λόγια μου και σέβομαι κάθε φίλο ολυμπιακό που σέβεται τον εαυτό του και μετά τους άλλους.

Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε ότι κάνετε και λάθος καμιά φορά, έστω και μια.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Μάιος 25, 2025 10:56 pm

1
1 Εικόνα
Two way player

Reactions: 35
Αγαπημένος παίκτης: Hakeem

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:00 pm

chainsaw έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 10:16 pm
Two way player έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 10:09 pm

Σωστά λουζερ είναι ο ΠΑΟ με 7/8 τελικούς.

Ο Σωλήνας το πέτυχε μαλλον
Επι dpg με 1/13 τι ειναι; Με σκούπα σε πλέι οφ, ρεκόρ συντριβής σε game 5 και χαμηλότερης επιθετικής συγκομιδής.

Υπάρχει ο Παναθηναϊκός του Θανάση Γιαννακόπουλου και ο Παναθηναϊκός του Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό.. Και αυτό δεν αλλάζει επειδή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και το πήρε μια χρονια....
Loser δεν σε λένε όταν είσαι στα κάτω σου σαν ομάδα.
Loser είσαι όταν σε υπολογίζουν για τίτλο και τελικά πας ακλαυτος.

Τώρα αν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του μια χρονιά, ή αν έσπασε ο Λεσσορ το ποδάρι του και δεν φαγατε ακόμα χειρότερη κρυάδα φέτος δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Αλλά loser ομάδα με κατάκτηση Ευρωλίγκας σε 4 συνεχόμενες δεκαετιες, ακούγεται ανέκδοτο.
Όποτε και αν ξαναπάει ο ΠΑΟ τελικό, εσύ πες μέσα σου ότι το πιθανότερο είναι να χάσει.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:01 pm

kein έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 10:39 pm

Μου είναι πολύ λυπηρό να επιθυμεί κάποιος τον αποκλεισμό συμφορουμιτη του...
και να το λέει και δημόσια, αν για να επιστρέψει κάποιος επιθυμεί την οποιαδήποτε εκδίκηση από μέλη στο ίδιο φόρουμ τι να πω... Δεν πειράζει
Ο οριστικός αποκλεισμός σε κάθε περίπτωση δίνεται ως ύστατο μέτρο.
Κοίταξε επειδή έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα αρκετές φορές σε π.μ. (για το "$#@") και προσωπικά έχω κάνει επανειλημμένα αναφορές και αν θες μπορώ να παραθέσω σκρινσοτ, όταν μου έλεγες ότι δεν ήξερες από που βγαίνει το "Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." και ότι το έμαθες και εντάξει δεν θα συνεχιστεί, ε ναι θέλω να εφαρμοστεί ο κανονισμός με τα φάουλ. γιατί αύριο αν βγει κάποιος και πει κάτι αντίστοιχο για τον μαρινάτη θα το αφήσετε έτσι ή αν πει κάποιος αυγουλομάτηδες θα τους το χαρίσετε ? Δεν επιφέρει φάουλ ? Αν υπάρχουν φάουλ και όρια και κανόνες εφαρμόστε τα για να μην έχει κανένας πάτημα να σα την λέει. Σήμερα μόλις δώσατε πάτημα σε όλους αυτούς. Σας το λεω εγώ που είμαι ΑΚΟΜΑ εδώ και προσέχω τα λόγια μου και σέβομαι κάθε φίλο ολυμπιακό που σέβεται τον εαυτό του και μετά τους άλλους.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το 5ο φάουλ είναι οριστικός αποκλεισμός και ζητάς αυτό, προς τιμη σου φανερα για ένα συνομιλητή σου και είσαι εντάξει με αυτό;
Εγώ αυτό, το να ζητάει ένα μέλος τον αποκλεισμό άλλου το θεωρώ πολύ άσχημο, οαι μάλιστα να το θεωρεί και αιτία που κάποιοι αποχώρησαν κατά τ άλλα δεν είσαι τοξικός..
Νιώθω μεγάλη απογοήτευση γιατί είχα άλλη εικόνα για σένα.
5ο φάουλ για τον Chainsaw
Κατά των κρίση των συντονιστών, απαγορεύεται η εριστική χρήση "πρωτοσέλιδων" εκφράσεων οπαδικών εφημερίδων, πχ. γατάκι, φάπα, γλεντάω, πελάτης κτλ. Οι εκφράσεις αυτές δε θα διαγράφονται στις περιπτώσεις που κρίνεται πως δεν προκαλούν κανένα συνομιλητή.

Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
[/quote]

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:05 pm

Νταξει κάπου χάνεται η μπάλα ε;

Βαλε ένα ινσταντ ριπλέι ρε

Και καλό είναι να μην τα αναγάγουμε σε ομαδική αντιπαράθεση όλα αυτά και να χωριζομαστε σε στρατόπεδα

Μπορεί να χει πει διαφορα ο πριονης αλλά αυτό δεν είναι για αποβολή είπαμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6573
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:10 pm

berry έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 10:56 pm
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ko/5053979
αυτο το μονο που μας λεει καινουριο ειναι οτι σιγουρα δεν υπαρχει ρητρα..οτι η μονανο τον υπολογιζει για του χρονου ειναι αυτονοητο..

ο σπανουλης αποκλειεται να ασχοληθηκε με μας πριν τον τελικο...απο δω και περα θα γινει οτι ειναι να γινει

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:11 pm

Ρε σακ μη γίνεσαι σαν αυτούς που περιμένουν ακόμα επιστροφή Πετρουσεφ και ανάσταση Έβανς

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:14 pm

Δεν λεω οτι θα γινει..λεω οτι αν ειναι να γινει κατι απο αυριο θα γινει..ακομα και εχουν αποφασισει οι αφοι να του κανουν προταση αποκλειεται να την καναν χτες..αυριο θα την κανουν..και αν ο σπανουλης θελει να φυγει τοτε θα παει να τους το πει..και παλι πιθανον να μην τον αφησουν.

το οτι ηδη εχει κανει 3 μεταγραφες παντως θα ναι τεραστια γαιδουρια να τους φτυσει παντως.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:22 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:01 pm
kein έγραψε:

Κοίταξε επειδή έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα αρκετές φορές σε π.μ. (για το "$#@") και προσωπικά έχω κάνει επανειλημμένα αναφορές και αν θες μπορώ να παραθέσω σκρινσοτ, όταν μου έλεγες ότι δεν ήξερες από που βγαίνει το "Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." και ότι το έμαθες και εντάξει δεν θα συνεχιστεί, ε ναι θέλω να εφαρμοστεί ο κανονισμός με τα φάουλ. γιατί αύριο αν βγει κάποιος και πει κάτι αντίστοιχο για τον μαρινάτη θα το αφήσετε έτσι ή αν πει κάποιος αυγουλομάτηδες θα τους το χαρίσετε ? Δεν επιφέρει φάουλ ? Αν υπάρχουν φάουλ και όρια και κανόνες εφαρμόστε τα για να μην έχει κανένας πάτημα να σα την λέει. Σήμερα μόλις δώσατε πάτημα σε όλους αυτούς. Σας το λεω εγώ που είμαι ΑΚΟΜΑ εδώ και προσέχω τα λόγια μου και σέβομαι κάθε φίλο ολυμπιακό που σέβεται τον εαυτό του και μετά τους άλλους.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το 5ο φάουλ είναι οριστικός αποκλεισμός και ζητάς αυτό, προς τιμη σου φανερα για ένα συνομιλητή σου και είσαι εντάξει με αυτό;
Εγώ αυτό, το να ζητάει ένα μέλος τον αποκλεισμό άλλου το θεωρώ πολύ άσχημο, οαι μάλιστα να το θεωρεί και αιτία που κάποιοι αποχώρησαν κατά τ άλλα δεν είσαι τοξικός..
Νιώθω μεγάλη απογοήτευση γιατί είχα άλλη εικόνα για σένα.
5ο φάουλ για τον Chainsaw
Κατά των κρίση των συντονιστών, απαγορεύεται η εριστική χρήση "πρωτοσέλιδων" εκφράσεων οπαδικών εφημερίδων, πχ. γατάκι, φάπα, γλεντάω, πελάτης κτλ. Οι εκφράσεις αυτές δε θα διαγράφονται στις περιπτώσεις που κρίνεται πως δεν προκαλούν κανένα συνομιλητή.

Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
[/quote]

Κοίταξε, αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που γράφει σε θέματα του ολυμπιακού και ΔΕΝ ειρωνεύεται και ΔΕΝ προκαλεί και ΔΕΝ προσπαθεί πλαγίως να εκνευρίσει τους απέναντι, και ΔΕΝ έχει καμιά ανοχή σε προσβολές και βια και καφρίλα, αυτός είμαι εγώ. Ρώτησε όποιο μέλος ολυμπιακό θες, αν προσέχω μια μια κάθε μου έκφραση. ΟΠΟΤΕ μην μου λες ότι είμαι τοξικός και 3 τελειςς μετά ειρωνικά, γιατί εγώ δεν σου έχω απαντήσει ποτέ σε ειρωνικό τόνο και σε σέβομαι σαν άτομο όταν συνομιλώ μαζί σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει για σένα, αφήνοντας νύξη. Θα σε παρακαλούσα κι εσύ να με σέβεσαι με το ίδιο τρόπο και να μην με χαρακτηρίζεις με κάτι που υποθέτεις. Γιατί αντίστοιχα όταν μου έγραφες :
"Για το Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό. πες με αφελή ή εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν είχα καμία αίσθηση του τι σημαίνει και πως χρησιμοποιείται οπότε προφανώς και το προσπέρασα μες στο χαμό, καμία βρισιά δεν είναι"αποδεκτή "
Εγώ καλή τη πίστη το δέχτηκα, το πίστεψα και συνέχιζα να κάνω αναφορά κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιούσε. Το συγκεκριμένο μέλος με 4 φάουλ συνεχίζει συστηματικά να το χρησιμοποιεί και να του χαρίζεται η αποβολή.
Ναι φανερά χωρίς περιστροφές ζήτησα να εφαρμοστεί η ποινή γιατί άτομα που προκαλούν επαναληπτικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό τον ΑΜΙΓΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ χαρακτήρα που θέλετε κι εγώ θέλω) να έχει το φόρουμ. Το είπα ανοιχτά, σε μήνυμα στο ίδιο το μέλος με το καθαρός θάρρος της πράξης μου.

Αν δεν θέλετε να το κάνετε , ΟΚ εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι, μην προσπαθείς όμως να βγάλεις εμένα τοξικό γιατί ζήτησα κάτι αυτονόητο.

Για την ιστορία το Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν. βγαίνει από το "push-Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." (το γράφω όσο μπορώ πιο ευπρεπές). Αν εσείς σαν διαχείριση νομίζετε ότι είμαι εγώ ο τοξικός, κι όχι ο φίλος που τα κάνει συνεχεία παρά τις αναφορές και τον θέλετε τόσο πολύ εδώ μέσα, τι να πω. Ειλικρινά θλίβομαι.

0
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δε παίζει ρε παιδιά να αφήσει έτσι τη Μονακό ο Σπανούλης. Όσο και να αγαπάει τον Ολυμπιακό, θα το εκλάβει σαν να τους παρατάει εκεί που τον εμπιστεύονται, και δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας,

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4420
Προειδοποιήσεις: 3

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:14 pm
Δεν λεω οτι θα γινει..λεω οτι αν ειναι να γινει κατι απο αυριο θα γινει..ακομα και εχουν αποφασισει οι αφοι να του κανουν προταση αποκλειεται να την καναν χτες..αυριο θα την κανουν..και αν ο σπανουλης θελει να φυγει τοτε θα παει να τους το πει..και παλι πιθανον να μην τον αφησουν.

το οτι ηδη εχει κανει 3 μεταγραφες παντως θα ναι τεραστια γαιδουρια να τους φτυσει παντως.
δεν υπαρχει περιπτωση να παει προπονητης σε μια διοικηση να πει δεν αντεχω θελω να φυγω και να του πουνε εχεις συμβολαιο

δεν υφισταται τετοιο σεναριο

ο σπανουλης δεν θα ερθει μονο αν δεν θελει ο ιδιος να ερθει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4420
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:24 pm

steph.larry έγραψε:
Δε παίζει ρε παιδιά να αφήσει έτσι τη Μονακό ο Σπανούλης. Όσο και να αγαπάει τον Ολυμπιακό, θα το εκλάβει σαν να τους παρατάει εκεί που τον εμπιστεύονται, και δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας,
ναι ειδικα ο σπανουλης δεν εχει κατι παρομοιο στο παρελθον η πρωτα φορα θα ειναι :welcome:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:32 pm

Για αρχη οντως να πω ο κειν οτι ειναι απο τους καλυτερους συνομιλητες εδω,ουτε προκαλει ουτε τιποτα..αλλα το Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. βγαινει απο το δημητρακης..παλι κοροιδευτικα το λενε οσοι το λενε αλλα οτι βγαινει απο εκει που ειπε ο κειν πρωτη φορα το ακουω ειμαι μονιμως μες στο τουιτερ..ενω απο τους παναθηναικους βγηκε το υποκοριστικο. Ισως να κανω και λαθος αλλα περιεργο θα μου φανει ..

Αν υπαρχει καποιος που ξερει καλυτερα το lore ας εμβαθυνει :lol:

4
4 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:24 pm
steph.larry έγραψε:
ναι ειδικα ο σπανουλης δεν εχει κατι παρομοιο στο παρελθον η πρωτα φορα θα ειναι :welcome:
Τουλούμπα (φοβερό γλυκό το συγκεκριμένο), βιάστηκες να μου απαντήσεις εριστικά και έχασες την ουσία του σχολίου.

Για να σε βοηθήσω λοιπόν, θα σου υπενθυμίσω ότι ο Σπαν ζει για τις προκλήσεις και για να είναι σε περιβάλλον όπου τον εμπιστεύονται να είναι μπροστάρης. Φυσικά πιστεύω ότι ήδη το ήξερες, αλλά επειδή ειρωνικά αναφέρεσαι στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, προφανώς τότε είχε κρίνει ότι τις παραπάνω δύο προϋποθέσεις δε θα τις έβρισκε στην ομάδα σας.

Έτσι λοιπόν και τώρα που η Μονακό τον έχει ως αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της και όχι για wingman, είναι κόντρα στο χαρακτήρα του να τους αφήσει. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πιο πιθανό θα ήταν για λόγους ανωτέρας βίας, όπως οικογένειας κτλ, παρά για χάρη του Ολυμπιακού και μόνο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece

Κυρ Μάιος 25, 2025 11:36 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 11:32 pm
Για αρχη οντως να πω ο κειν οτι ειναι απο τους καλυτερους συνομιλητες εδω,ουτε προκαλει ουτε τιποτα..αλλα το Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. βγαινει απο το δημητρακης..παλι κοροιδευτικα το λενε οσοι το λενε αλλα οτι βγαινει απο εκει που ειπε ο κειν πρωτη φορα το ακουω ειμαι μονιμως μες στο τουιτερ..ενω απο τους παναθηναικους βγηκε το υποκοριστικο. Ισως να κανω και λαθος αλλα περιεργο θα μου φανει ..
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, ειλικρινα.
Το Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν. βγαίνει από αυτό που γράφω πιο πάνω, είναι γνωστό σύνθημα συνδεσμιτικό , το οποίο δυστυχώς δεν είναι καλό να το αναφέρω, αν θες στείλε μου πμ να στο πω. Είναι εντελώς κατάπτυστο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”