Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 11:01 pm
kein έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 10:47 pm
Κοίταξε επειδή έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα αρκετές φορές σε π.μ. (για το "$#@") και προσωπικά έχω κάνει επανειλημμένα αναφορές και αν θες μπορώ να παραθέσω σκρινσοτ, όταν μου έλεγες ότι δεν ήξερες από που βγαίνει το "Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." και ότι το έμαθες και εντάξει δεν θα συνεχιστεί, ε ναι θέλω να εφαρμοστεί ο κανονισμός με τα φάουλ. γιατί αύριο αν βγει κάποιος και πει κάτι αντίστοιχο για τον μαρινάτη θα το αφήσετε έτσι ή αν πει κάποιος αυγουλομάτηδες θα τους το χαρίσετε ? Δεν επιφέρει φάουλ ? Αν υπάρχουν φάουλ και όρια και κανόνες εφαρμόστε τα για να μην έχει κανένας πάτημα να σα την λέει. Σήμερα μόλις δώσατε πάτημα σε όλους αυτούς. Σας το λεω εγώ που είμαι ΑΚΟΜΑ εδώ και προσέχω τα λόγια μου και σέβομαι κάθε φίλο ολυμπιακό που σέβεται τον εαυτό του και μετά τους άλλους.
Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε ότι κάνετε και λάθος καμιά φορά, έστω και μια.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το 5ο φάουλ είναι οριστικός αποκλεισμός και ζητάς αυτό, προς τιμη σου φανερα για ένα συνομιλητή σου και είσαι εντάξει με αυτό;
Εγώ αυτό, το να ζητάει ένα μέλος τον αποκλεισμό άλλου το θεωρώ πολύ άσχημο, οαι μάλιστα να το θεωρεί και αιτία που κάποιοι αποχώρησαν κατά τ άλλα δεν είσαι τοξικός..
Νιώθω μεγάλη απογοήτευση γιατί είχα άλλη εικόνα για σένα.
5ο φάουλ για τον Chainsaw
Κατά των κρίση των συντονιστών, απαγορεύεται η εριστική χρήση "πρωτοσέλιδων" εκφράσεων οπαδικών εφημερίδων, πχ. γατάκι, φάπα, γλεντάω, πελάτης κτλ. Οι εκφράσεις αυτές δε θα διαγράφονται στις περιπτώσεις που κρίνεται πως δεν προκαλούν κανένα συνομιλητή.
Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
[/quote]
Κοίταξε, αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που γράφει σε θέματα του ολυμπιακού και ΔΕΝ ειρωνεύεται και ΔΕΝ προκαλεί και ΔΕΝ προσπαθεί πλαγίως να εκνευρίσει τους απέναντι, και ΔΕΝ έχει καμιά ανοχή σε προσβολές και βια και καφρίλα, αυτός είμαι εγώ. Ρώτησε όποιο μέλος ολυμπιακό θες, αν προσέχω μια μια κάθε μου έκφραση. ΟΠΟΤΕ μην μου λες ότι είμαι τοξικός και 3 τελειςς μετά ειρωνικά, γιατί εγώ δεν σου έχω απαντήσει ποτέ σε ειρωνικό τόνο και σε σέβομαι σαν άτομο όταν συνομιλώ μαζί σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει για σένα, αφήνοντας νύξη. Θα σε παρακαλούσα κι εσύ να με σέβεσαι με το ίδιο τρόπο και να μην με χαρακτηρίζεις με κάτι που υποθέτεις. Γιατί αντίστοιχα όταν μου έγραφες :
"Για το Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό. πες με αφελή ή εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν είχα καμία αίσθηση του τι σημαίνει και πως χρησιμοποιείται οπότε προφανώς και το προσπέρασα μες στο χαμό, καμία βρισιά δεν είναι"αποδεκτή "
Εγώ καλή τη πίστη το δέχτηκα, το πίστεψα και συνέχιζα να κάνω αναφορά κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιούσε. Το συγκεκριμένο μέλος με 4 φάουλ συνεχίζει συστηματικά να το χρησιμοποιεί και να του χαρίζεται η αποβολή.
Ναι φανερά χωρίς περιστροφές ζήτησα να εφαρμοστεί η ποινή γιατί άτομα που προκαλούν επαναληπτικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό τον ΑΜΙΓΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ χαρακτήρα που θέλετε κι εγώ θέλω) να έχει το φόρουμ. Το είπα ανοιχτά, σε μήνυμα στο ίδιο το μέλος με το καθαρός θάρρος της πράξης μου.
Αν δεν θέλετε να το κάνετε , ΟΚ εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι, μην προσπαθείς όμως να βγάλεις εμένα τοξικό γιατί ζήτησα κάτι αυτονόητο.
Για την ιστορία το Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν. βγαίνει από το "push-Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." (το γράφω όσο μπορώ πιο ευπρεπές). Αν εσείς σαν διαχείριση νομίζετε ότι είμαι εγώ ο τοξικός, κι όχι ο φίλος που τα κάνει συνεχεία παρά τις αναφορές και τον θέλετε τόσο πολύ εδώ μέσα, τι να πω. Ειλικρινά θλίβομαι.