Το ότι οι βρισιές δεν είναι αποδεκτές είναι ένα, και το να θέλουμε ένα μέλος να το αποκλείσουμε ή να φύγει είναι το άλλο. Προσωπικά τον οριστικό αποκλεισμό τον θεωρώ ένα ύστατο μέσο και γι' αυτό έχουμε προσθέσει ένα ευρος εναλλακτικών τρόπων.kein έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 11:22 pmΚοίταξε, αν υπάρχει ένας εδώ μέσα που γράφει σε θέματα του ολυμπιακού και ΔΕΝ ειρωνεύεται και ΔΕΝ προκαλεί και ΔΕΝ προσπαθεί πλαγίως να εκνευρίσει τους απέναντι, και ΔΕΝ έχει καμιά ανοχή σε προσβολές και βια και καφρίλα, αυτός είμαι εγώ. Ρώτησε όποιο μέλος ολυμπιακό θες, αν προσέχω μια μια κάθε μου έκφραση. ΟΠΟΤΕ μην μου λες ότι είμαι τοξικός και 3 τελειςς μετά ειρωνικά, γιατί εγώ δεν σου έχω απαντήσει ποτέ σε ειρωνικό τόνο και σε σέβομαι σαν άτομο όταν συνομιλώ μαζί σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει για σένα, αφήνοντας νύξη. Θα σε παρακαλούσα κι εσύ να με σέβεσαι με το ίδιο τρόπο και να μην με χαρακτηρίζεις με κάτι που υποθέτεις. Γιατί αντίστοιχα όταν μου έγραφες :
"Για το Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό. πες με αφελή ή εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν είχα καμία αίσθηση του τι σημαίνει και πως χρησιμοποιείται οπότε προφανώς και το προσπέρασα μες στο χαμό, καμία βρισιά δεν είναι"αποδεκτή "
Εγώ καλή τη πίστη το δέχτηκα, το πίστεψα και συνέχιζα να κάνω αναφορά κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιούσε. Το συγκεκριμένο μέλος με 4 φάουλ συνεχίζει συστηματικά να το χρησιμοποιεί και να του χαρίζεται η αποβολή.
Ναι φανερά χωρίς περιστροφές ζήτησα να εφαρμοστεί η ποινή γιατί άτομα που προκαλούν επαναληπτικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό τον ΑΜΙΓΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ χαρακτήρα που θέλετε κι εγώ θέλω) να έχει το φόρουμ. Το είπα ανοιχτά, σε μήνυμα στο ίδιο το μέλος με το καθαρός θάρρος της πράξης μου.
Αν δεν θέλετε να το κάνετε , ΟΚ εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι, μην προσπαθείς όμως να βγάλεις εμένα τοξικό γιατί ζήτησα κάτι αυτονόητο.
Για την ιστορία το $#@ βγαίνει από το "push-Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." (το γράφω όσο μπορώ πιο ευπρεπές). Αν εσείς σαν διαχείριση νομίζετε ότι είμαι εγώ ο τοξικός, κι όχι ο φίλος που τα κάνει συνεχεία παρά τις αναφορές και τον θέλετε τόσο πολύ εδώ μέσα, τι να πω. Ειλικρινά θλίβομαι.
Δεν έχει να κάνει με τον Tsilarxo, τον Chainshaw, ή οποιοδήποτε μέλος.
Εμένα πραγματικά το τελευταίο, το να θέλουμε ένα μέλος να το αποκλείσουμε με στενοχωρεί περισσότερο όταν συμβαίνει από τους καβγάδες, τις διαφορές, τις γκρίνιες, τις αποχωρήσεις και αν ή μάλλον όταν αποχωρήσω από μοντ δεν θα είναι για τις κατηγορίες και την γκρίνι και δεν ξέρω τι άλλο, είναι επειδή αισθάνομαι αποτυχία του σκοπού του φόρουμ αντί να είμαστε μια παρεά να είμαστε ο ένας ενάντια στον άλλο και αντί να διορθώνεται αυτό να χειροτερεύει.
Δεν ήμουν ειρωνικός, ούτε καν νευριασμένος, ήμουν, είμαι απογοητευμένος. Λες για έλλειψη σεβασμού, νομίζω ότι σου έχω δείξει σεβασμό, και στα p.m που έχω προσπαθησει να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου, και στο φόρουμ. Συγγνώμη ωστόσο για το τοξικός. και τον τόνο, δέχομαι το σκεπτικό σου, δεν το αποδέχομαι, όπως μάλλον κι εσύ το δικό μου.