Παρ Ιουν 28, 2024 11:13 pm
montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 11:11 pm
kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 28, 2024 11:00 pm
Παιδιά, θα καταθέσω την άποψή μου. Όσο και να διυλίζουμε τον κόνωπα, η αλήθεια είναι ότι κάθε μεταγραφή είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Τι εννοώ, ένας παίκτης μπορεί να είναι ψιλοπεσμένος και με τη σωστή ομάδα να αποτελέσει ιδανικό φιτ. Σε αυτό παίζει ρόλο το τεχνικό τιμ, τα αποδυτήρια, όλα. Αυτό βέβαια δεν το λέω μόνο για το Φουρνιέ, αλλά γενικά. Ακόμη, μπορεί ένας παίκτης να κάνει αρκετό καιρό να προσαρμοστεί. Βέβαια, να πω εδώ ότι ο παικταράς δείχνει την κλάση του και ας μην είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έξω υπάρχει ένας λυσσασμένος κοουτς Μπι, αλλά και οι πρόεδροι που μετά το φετινό στραπατσο (αυτό ήταν), θα (αντί)δράσουν.
Προσωπικά με ενδιαφέρει καταρχάς να παίξουμε εντυπωσιακό μπάσκετ, και να διορθωθούν τα φετινά προβλήματα. Δεν νομίζω να επιτρέψουν οι αφοί να χαθεί ο Βεζενκοφ, είναι κομμάτι του Ολυμπιακού.Από και πέρα, βλέπουμε για τίτλους κτλ. Να πω για ακόμα μια φορά, ότι μερικά πράγματα ΔΕΝ αγοράζονται.
Το ζήτημα με τον Φουρνιέ είναι αν έχει τη διάθεση να κουράζεται στις προπονήσεις, να μαθαίνει καινούργια/άγνωστα συστήματα, να ιδρώνει τη φανέλα, ή αν απλώς θέλει να καθαρίζει φασολάκια αλά Μίροτιτς.
Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σε αυτό είναι ο Μπαρτζώκας, αφού μιλήσει με τον παίκτη. Τελεία.
Προσωπικά, θα ήθελα ένα παίκτη με το εκρηκτικό στυλ του Τζέιμς ή του Ναν.
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
kite26 την Παρ Ιουν 28, 2024 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!