Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 28, 2024 11:03 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 11:01 pm

καλα θες να παμε να δουμε και για τον ναν τι γραφοταν περσι εδω μεσα? Εγω και 3-4 λεγαμε θα κανει πλακα..οι περισσοτεροι λεγαν οτι ειναι κουτσος ..οτι εχει να παιξει 2 χρονια και τετοια.Ειμαι σιγουρος οτι και τον ντονσιτς να φερουμε οι μισοι θα τον λενε χοντρο και πιο αργο του γλυνιαδακη..συν οτι τον εχει σβησει ο καλαιτζακης.
γιαυτο μας αρεσει η μεταγραφικη περιοδος για να γραφουμε τετοια goodpost.gif

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 28, 2024 11:03 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 11:01 pm
Boston1 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:51 pm

«Πρώην παίκτης» και άλλους πρώιμους χαρακτηρισμούς βλέπουμε στο φόρουμ λες και έχουμε πολλούς παίκτες σαν το Φουρνιέ στην ομάδα. Όπως έχω πει και πριν, τα ποσοστά του Ναν δεν ήταν καλύτερα πριν έρθει στον ΠΑΟ και αλλάξει τις ισορροπίες.
Αν έρθει ο Φουρνιέ, μαζί με Ντόρσευ και Εβανς θα αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Ούτε Βεζένκοφ χρειάζεται να περιμένουμε. Πολύ καλός ο Βεζένκοφ και μακάρι να ήταν λιγότερη περίπλοκη η περίπτωση του. Αλλά με Φουρνιέ δε θα χρειαστεί να χάσουμε πολύτιμο χρόνο ούτε να δοκιμαστεί ο Πίτερς στη θέση 3 που πολλοί ξεχνούν ότι ήταν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Λίγκας.
καλα θες να παμε να δουμε και για τον ναν τι γραφοταν περσι εδω μεσα? Εγω και 3-4 λεγαμε θα κανει πλακα..οι περισσοτεροι λεγαν οτι ειναι κουτσος ..οτι εχει να παιξει 2 χρονια και τετοια.Ειμαι σιγουρος οτι και τον ντονσιτς να φερουμε οι μισοι θα τον λενε χοντρο και πιο αργο του γλυνιαδακη..συν οτι τον εχει σβησει ο καλαιτζακης.
Δεν έχεις άδικο, προσωπικά έγραφα για το Ναν ότι θα κάνει πλάκα. Θα μου πεις Παναθηναϊκός είσαι τι θα έγραφες ?

Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός όσο μπορώ, αλήθεια δεν τον πιστεύω τον Φουρνιερ

1
1 Εικόνα
Eddie Jonson 7
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 28, 2024 11:09 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 9:24 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 9:20 pm

καλα τοτε ειναι και δικος μας ο σασα αν γυρισει.Δεν βγαζει νοημα να δωσεις 3.5-4 εκ για φουρνιε και να μην τα δωσεις και για σασα.Παντως οι αφοι φετος δειχνουν να βαζουν βαθια το χερη στην τσεπη.Ντορσει 5 εκ για 3 χρονια και ο εβανς θα παιρνει σιγουρα1.7-1.8 και τον πρωτο χρονο θα παρει λογικα 800-900.Τα 4 εκ τον χρονο για φουρνιε ειναι πολλα λεφτα.Εννοειται πως αν ειναι στα καλα του θα γραφει 15-20 ποντους σε καθε ματς αλλα να δουμε κατα ποσο θα ειναι στα καλα του.Παντως θα ηταν καλυτερα να δινανε 3-3.5 εκ για μισιτς
τα ποσα αυτα εχουν πολλα μεσα. πληρωμες μανατζερ,ποσοστα, εχξτρα μπονους κλπ δεν μπορεις να βρεις ακριβως το ποσο που θα παρει ο φουρνιε στην προκειμενη, οποτε στα 9 για 2 χρονια δεν ξερουμε τι παει στον Φουρνιε.

ο μισιτς δεν εχει δειξει καμια διαθεση να φυγει απο το ΝΒΑ.τουλαχιστον ως τωρα
Η πρόταση που ανέφερε πριν ο φίλος : 3,6 το χρόνο και 1,2 σε μπόνους και 600000€ ο ατζέντης του……πλήρως διασταυρωμένο !! Άντε να δούμε……μακάρι να διαψευστούμε ευχάριστα φέτος!

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 28, 2024 11:09 pm

Στον Κύδωνα Χανίων τον νικούσα στο σπριντ το Γλυνιαδάκη.
Αλλά, εντάξει, ήταν ψηλότερος. Απλά έτσι έχω να το θυμάμαι:)

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Eddie Jonson 7
Reactions:

Παρ Ιουν 28, 2024 11:10 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 9:32 pm
Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 9:12 pm

απο το γραφειο μανατζερ που δουλευει ο γνωστος μου.
πριν απο λιγο.
Εικόνα

:banana: :banana: :banana: :banana:
Έτσι ακριβώς έγινε…….ΣΩΣΤΟΣ!

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 28, 2024 11:11 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 11:00 pm
Παιδιά, θα καταθέσω την άποψή μου. Όσο και να διυλίζουμε τον κόνωπα, η αλήθεια είναι ότι κάθε μεταγραφή είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Τι εννοώ, ένας παίκτης μπορεί να είναι ψιλοπεσμένος και με τη σωστή ομάδα να αποτελέσει ιδανικό φιτ. Σε αυτό παίζει ρόλο το τεχνικό τιμ, τα αποδυτήρια, όλα. Αυτό βέβαια δεν το λέω μόνο για το Φουρνιέ, αλλά γενικά. Ακόμη, μπορεί ένας παίκτης να κάνει αρκετό καιρό να προσαρμοστεί. Βέβαια, να πω εδώ ότι ο παικταράς δείχνει την κλάση του και ας μην είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έξω υπάρχει ένας λυσσασμένος κοουτς Μπι, αλλά και οι πρόεδροι που μετά το φετινό στραπατσο (αυτό ήταν), θα (αντί)δράσουν.
Προσωπικά με ενδιαφέρει καταρχάς να παίξουμε εντυπωσιακό μπάσκετ, και να διορθωθούν τα φετινά προβλήματα. Δεν νομίζω να επιτρέψουν οι αφοί να χαθεί ο Βεζενκοφ, είναι κομμάτι του Ολυμπιακού.Από και πέρα, βλέπουμε για τίτλους κτλ. Να πω για ακόμα μια φορά, ότι μερικά πράγματα ΔΕΝ αγοράζονται.
Το ζήτημα με τον Φουρνιέ είναι αν έχει τη διάθεση να κουράζεται στις προπονήσεις, να μαθαίνει καινούργια/άγνωστα συστήματα, να ιδρώνει τη φανέλα, ή αν απλώς θέλει να καθαρίζει φασολάκια αλά Μίροτιτς.
Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σε αυτό είναι ο Μπαρτζώκας, αφού μιλήσει με τον παίκτη. Τελεία.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 28, 2024 11:13 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:
Παιδιά, θα καταθέσω την άποψή μου. Όσο και να διυλίζουμε τον κόνωπα, η αλήθεια είναι ότι κάθε μεταγραφή είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Τι εννοώ, ένας παίκτης μπορεί να είναι ψιλοπεσμένος και με τη σωστή ομάδα να αποτελέσει ιδανικό φιτ. Σε αυτό παίζει ρόλο το τεχνικό τιμ, τα αποδυτήρια, όλα. Αυτό βέβαια δεν το λέω μόνο για το Φουρνιέ, αλλά γενικά. Ακόμη, μπορεί ένας παίκτης να κάνει αρκετό καιρό να προσαρμοστεί. Βέβαια, να πω εδώ ότι ο παικταράς δείχνει την κλάση του και ας μην είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έξω υπάρχει ένας λυσσασμένος κοουτς Μπι, αλλά και οι πρόεδροι που μετά το φετινό στραπατσο (αυτό ήταν), θα (αντί)δράσουν.
Προσωπικά με ενδιαφέρει καταρχάς να παίξουμε εντυπωσιακό μπάσκετ, και να διορθωθούν τα φετινά προβλήματα. Δεν νομίζω να επιτρέψουν οι αφοί να χαθεί ο Βεζενκοφ, είναι κομμάτι του Ολυμπιακού.Από και πέρα, βλέπουμε για τίτλους κτλ. Να πω για ακόμα μια φορά, ότι μερικά πράγματα ΔΕΝ αγοράζονται.
Το ζήτημα με τον Φουρνιέ είναι αν έχει τη διάθεση να κουράζεται στις προπονήσεις, να μαθαίνει καινούργια/άγνωστα συστήματα, να ιδρώνει τη φανέλα, ή αν απλώς θέλει να καθαρίζει φασολάκια αλά Μίροτιτς.
Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σε αυτό είναι ο Μπαρτζώκας, αφού μιλήσει με τον παίκτη. Τελεία.
Προσωπικά, θα ήθελα ένα παίκτη με το εκρηκτικό στυλ του Τζέιμς ή του Ναν.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιουν 28, 2024 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

αυτο που ειπε ο μοντεκριστο..Αν εχει κινητρο ο φουρνιε ειναι το θεμα..που για να ερθει λογικα θα χει..Ουτε βαρυνε στα 31 ουτε εχασε την αθλητικοτητα και προφανως ουτε ξεχασε να σουταρει. Αγωνιστικος ρυθμος λεγεται..οποιος δει τον σασα δηλαδη τωρα να παιζει θα λεει δωστε του 4εκ και οχι τραβα παιξε στις κουκουβαουνες..

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 28, 2024 11:20 pm

kite26 έγραψε:
montechristo έγραψε:

Προσωπικά, θα ήθελα ένα παίκτη με το εκρηκτικό στυλ του Τζέιμς ή του Ναν.
Τέτοιος έχει δείξει πως είναι ο Κίναν Έβανς.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 28, 2024 11:21 pm

ασχετο αλλα ο αγαπημενος παικτης του σουπερμανταρ που μας προτεινε συνεχεια rudy gay μολις εκλεισε περιστερι..ουτε αυτον μπορεσαμε να παρουμε :D

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Ιουν 28, 2024 11:26 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:
Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Μπαγκέτες θα ζυμώνει, έχει και μια κάποια κουλτούρα το παιδί!

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245

Παρ Ιουν 28, 2024 11:30 pm

Είμαστε στη διεκδίκηση του Φουρνιε (αν είμαστε ) και συζητάμε αν μας κάνει ή όχι παίχτης των 20 πόντων μο στο nba στα 31, που έχει παραγκωνιστεί λόγω τσακωμού με τον Θιμποντο . Μόνο ο Πόρτερ είναι καλύτερος του , αλλά υπάρχει το ρίσκο που περιγράφει ο μοντεκριστο με το λύκο .
Μια χαρά εκρηκτικός είναι για την Ευρώπη και έχει προσωπική φάση . Τα κολλάει και συστηματικά από τα 8 μέτρα , ανοίγει το γήπεδο καλύτερα από όλους τους πλάγιους στην Ευρώπη. Αν έρθει είναι υποψήφιος mvp.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1443
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Ιουν 28, 2024 11:36 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 10:11 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 7:10 pm
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Δεν είμαστε ο Ολυμπιακός... Είμαστε κάποιοι εκτός Ολυμπιακού που μιλάνε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και ούτω καθεξής... Άμα δεν λυθεί αυτό το (γελοίο είναι η αλήθεια) ζήτημα, δύσκολα θα συμφωνήσουμε σε πιο σύνθετα θέματα για το εάν και κατά πόσο ήταν πετυχημένη ή αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα και όποιον άλλο τραβάει η ψυχή μας.
Εντυπωσιακό ότι πήρε 6 like αυτή η τοποθέτηση. Αν δεν είναι ο Ολυμπιακός ο κόσμος του , τότε ποιος/τι είναι ;; Χωρίς τον κόσμο του τι είναι ο ΧΨ Ολυμπιακός;;

Τεσπά , ας συμφωνήσουμε ότι δύσκολα θα συμφωνήσουμε και στα υπόλοιπα που είναι πιο σύνθετα
Οι ιδιοκτήτες του είναι, οι οποίοι όποτε θέλουν τον χρηματοδοτούν με μερικά απιθανοεκατομμύρια και τον στέλνουν στα ουράνια ή τουλάχιστον στο φάιναλ φορ :lol: και όποτε θέλουν τον υποβιβάζουν στην Α2, και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Είναι εντυπωσιακό ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις την πραγματικότητα... γιατί αν δεν την καταλαβαίνεις πραγματικά, σου έχω μια ακόμη συγκλονιστική πληροφορία: δεν υπάρχει Άη Βασίλης! :secret:

2
2 Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιουν 28, 2024 11:50 pm

Delpo1987 έγραψε:
Παρ Ιουν 28, 2024 11:30 pm
Είμαστε στη διεκδίκηση του Φουρνιε (αν είμαστε ) και συζητάμε αν μας κάνει ή όχι παίχτης των 20 πόντων μο στο nba στα 31, που έχει παραγκωνιστεί λόγω τσακωμού με τον Θιμποντο . Μόνο ο Πόρτερ είναι καλύτερος του , αλλά υπάρχει το ρίσκο που περιγράφει ο μοντεκριστο με το λύκο .
Μια χαρά εκρηκτικός είναι για την Ευρώπη και έχει προσωπική φάση . Τα κολλάει και συστηματικά από τα 8 μέτρα , ανοίγει το γήπεδο καλύτερα από όλους τους πλάγιους στην Ευρώπη. Αν έρθει είναι υποψήφιος mvp.
Φρένο αδερφέ! 6.9 πόντους είχε πέρισυ, 6.1 πρόπερσι, 14.1 το 2021, 13 το 2020 και το 2020 & 2021 έπαιζε σχεδόν 30’ ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έπαιζε μέσω όρο 17’-18’. Εντωμεταξύ είναι τέρμα ασταθής αφού στο ένα παιχνίδι μπορεί να είχε 0/10 FG ενώ στο επόμενο 9/10 και αυτό γίνεται συνέχεια τα τελευταία 2 χρόνια. Πάντως, σε 3-4 παιχνίδια που τον είχα δει φέτος, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που είχαμε ευχαριστηθεί με την Γαλλία, αφού ο Σπανούλης φαίνεται να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση παρόλο που έχει να παίξει μπάσκετ 3 χρόνια.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1477
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Παρ Ιουν 28, 2024 11:59 pm

Ισχύει αλλά

Αλλαααααα ούτε σοβαρούς τραυματισμους είχε ούτε παππούς είναι ούτε τίποτα

Το μπάσκετ δεν ξεχνιέται. Αν βρει κίνητρο είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει σε πολύ υψηλά στάνταρ

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”