Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:30 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:23 pm
Tsilarxos έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:22 pm

Με επιστροφή Σάσα ίσως και να προτιμώ τον Μιχαλιουκ από Φουρνιε. Απλά ο Ουκρανός δε νομίζω να πει έρχομαι τώρα. Θα περιμένει όπως πέρσι μέχρι Οκτώβριο μπας και βρεί minimum συμβόλαιο
Δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλουμε ο Μιχαλιουκ
Είναι ελάχιστα πιο ψηλός και πιο αθλητικός από Φουρνιε. Οπότε επειδή θα παίζει κυρίως στο 3 ο παίχτης που θα έρθει μετά την απόκτηση Βιλντοζα ίσως ο Ουκρανός κολλήσει καλύτερα. Είναι περισσότερο small forward.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

https://www.sport24.gr/basket/loyka-vil ... 43695.html

2,5 εκατ ΕΥΡΩ παίρνει ο Vildoza για 2 χρόνια στον Οσφπ, δεν διευκρινίζεται αν είναι 1+1 (το πιο λογικό σενάριο) ή κλειστό 2ετες. Ο παο πληρώνει στον παιχτη 500χιλ ΕΥΡΩ σε αποζημίωση για να τον αποδεσμεύσει.

ΥΓ. Σύμφωνα με τον Hoopfellas.gr (σχετικά έγκυρος) ο Vildoza είναι τέλειο fit για τον Οσφπ και win-win για Παο γιατί αν πήγαινε ο παίχτης στον ερυθρό θα έπαιρνε λιγότερα λεφτά και άρα η αποζημίωση που θα έπρεπε να δοθεί θα ήταν μεγαλύτερη. Επίσης λέει πως αν ερθει ο Βεζενκοφ, ο ΟΣΦΠ δεν θα πάρει επιπλέον 3/2αρι και θα κρατήσει τον McKissic εκεί. Παράλληλα, αν ερθει ο Σάσα θα φύγει ένας εκ των Πιτερς ή Ράιτ (πιο δύσκολα ο Μιλουτινοφ, αλλά υπάρχει κι αυτό το σενάριο). Αν δεν έρθει ο Βεζενκοφ, ο Οσφπ θα πάρει Χουγκαζ ή Βουκσεβιτς και παραλληλα ένα ξενο 3/2αρι αντι του Μακισικ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Ιούλ 02, 2024 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:31 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 3:02 pm
υπαρχουν 2 τασεις
αυτοι που λενε θελουμε και φουρνιε ή καποιον σαν τον φουρνιε

και αυτοι που λενε καλοι ειμαστε ετσι, ειμαστε πολυ καλυτεροι απο περσι.

Μονο που η συγκριση δεν πρεπει να γινει με την περσινη ομαδα που ειχαμε και με την περσινη ευρωλιγκα που ειχαμε. και εξηγω.

ο ανταγωνισμος εχει ανεβει πολυ. πολλες ομαδες ενισχυθηκαν σημαντικα και το επιπεδο δυσκολιας ανεβηκε. θελουμε ομαδα που να ειναι απλως καλυτερη απο περσι?
γιατι σιγουρα την εχουμε ηδη αυτη την ομαδα ή θελουμε ομαδα που θα παει για την κουπα(οχι Φ4 μονο) σε μια ακομα πιο ανταγωνιστικη ευρωλιγκα?
Για να ξερουμε και τι ζηταμε.

Στην ελλαδα θα παλεψουμε με Παναθηναικο. ο Παναθηναικος ηδη ενισχυθηκε με Μπραουν και θα παρει και ενα καλο 5αρι λογικα.
θελουμε να παρουμε τα σκηπτρα παλι ή θελουμε να ξυνουμε ταβανι και να κανει μαγικα ο Μπαρτζωκας μπας...και τους βαλουμε απο κατω? Για να ξερω δηλαδη.

οποτε τι μου λετε δεν θελουμε φουρνιε,αντι-φουρνιε Σασα, και οτι καλα ειμαστε οπως ειμαστε?

100 χρονια ολυμπιακος φετος. ευκαιρια να παρουμε οτι καλυτερο μπορουμε. και εφοσον ο Μπαρτζωκας θελει φουρνιε , σασα (που τους θελει) κλπ να τους παρουμε αν μπορουμε.
Το τι θα γινει με αποχωρησεις και διαχειριση του υπεραριθμου ροστερ ειναι δουλεια του Μπαρτζωκα να το λυσει. οχι δικη μας.

Εγω ζηταω και ποθω η ομαδα να ειναι στα φαβορι για την κατακτηση ευρωλιγκας και πρωταθλημα στην Ελλαδα. τιποτα λιγοτερο. τελος.
Και τα δυο ισχύουν …και καλύτερος είσαι απο περσυ αλλα ΚΑΙ θες κατι καλό στο 3 γιατι στα 35 ο Παπ δεν μπορει να κάνει τον Σπάιντερμαν ….θεωρητικα πάντα ….μην το ξεχναμε ΠΟΤΕ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:32 pm

Airman έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:54 pm

Αναρωτηθείτε αν αγαπάτε το άθλημα ή αν απλά αγαπάτε να κερδίσει η ομάδα σας... Τόσα ποστ, τόσες απόψεις μόνο και μόνο γιατί ; Για να δούμε αν είναι καλύτερος ο ΔΠΓ ή οι Αφοί ; Αυτό είναι το άθλημα που αγαπάτε ; :banghead:
Κάποιοι απλά αγαπάμε τον Ολυμπιακό περισσότερο από το μπάσκετ σαν άθλημα , τι συμπέρασμα θες να βγάλεις από αυτό ;; Δεν θα κάτσω να δω Φινλανδία Μπαχάμες επειδή από αγάπη στο μπάσκετ πχ .

Δεν αναφέρομαι σε ακρότητες όπως στις δύο τελευταίες προτάσεις. Λέω κάτι πολύ συγκεκριμένο σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια :)
Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:51 pm
Μπαρτζώκας Σημερα: «Θα ήθελα να επιστρέψει ο Βεζένκοφ - Αν επέλεγα κάποιον από τον Παναθηναϊκό θα ήταν ο Ναν

Δεν θελει σταρς ο κοουτς γι αυτο πηρε βιλντοζα. goodpost.gif

Ας περίμενε τότε να μην ήταν ανυπόμονος ή εγωιστής :P

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Tsilarxos

a1greece

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:33 pm

Κάναμε έγκυρο τώρα και τον τζιμ στο. Hoopfellas?

Κάνεις δεν είναι έγκυρος παρά μόνο αυτό που είπε ο κοουτς. Δεν έκλεισε το ρόστερ. Πάμε για 3αρι άμεσα. Αυτή είναι η θέση που πονάει τώρα στο ρόστερ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:34 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:27 pm
kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:26 pm
Δεν είναι εύκολο να φύγει ο Βεζενκοφ παιδιά. Πότε θα ξέρουμε; Εννοώ, θα φανεί από την κουβέντα που θα κάνει με τους Ράπτορς;
Μάλλον αύριο θα πάρει την απόφαση του
Ξυπνάμε λέει αύριο το πρωί και μαθαίνουμε για έλευση Βεζενκοφ! Φανταστικό! Νομίζω ότι και από αυτά που διάβασα από το sportando, πρώτος στόχος αποτελεί ο Φουρνιέ και αν δεν κάτσει αυτός τότε θα πάμε για Σβι. Κάτι τέτοιο κατάλαβα, αν και δεν ξέρω πολλά ιταλικά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Delpo1987

junior
Reactions: 245

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:22 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:15 pm

Μα δεν κάνει μαντεψιες για ότι να ναι όμως . Κάνει στοχευμένες ! Δε νομίζω ότι ο Πίτερς έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι διεκδικούμε τον Βεζενκοφ δεδομένο ηταν όταν μείνει ελεύθερος θα τον κυνηγήσουμε . Επίσης ο συγκεκριμένος όσο ο ΠΑΟ ηταν στη διεκδίκηση δεν ανέφερε ποτέ το πως θα φανεί στα 4αρια είτε του ενός είτε του αλλου , τώρα που μάλλον δρομολογείται η κατασταση τον πήρε ο πόνος για τον Πίτερς .
ο κομισαριος γραφει σε ενα σαιτ που υποστηριζει τον παο οποτε θα γραψει αυτα που θελει να γραψει,οπως θα κανει και ενας αντιστοιχος του οσφπ

το αυτονοητο που ολοι σκεφτομαστε οτι ειτε στον παο ειτε στον οσφπ η ελευση του βεζενκοφ δημιουργει θεμα
μεχρι στιγμης επειδη ο παο δεν εχει παρει 5αρι δημιουργει μικροτερο θεμα αποτι στον οσφπ
αν παρει 5αρι τοτε θα ειναι ακριβως το ιδιο το προβλημα και στις 2 ομαδες

δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιος παπαθ. η καποιος ζερβας για να γραψει τα αυτονοητα
πολυ απλα δεν βγαινουν οι θεσεις και τα νουμερα πρεπει καποιος να φυγει
Δε διαφωνούμε σε κάτι , εγω έγραψα ότι ο Πίτερς πρέπει να φύγει , το ότι το αναφέρει τώρα είναι αυτό που σχολιάζω . Και πριν κάποιες μέρες το ίδιο ίσχυε όσον αφορά το πρόβλημα που δημιουργείται . Αυτός όμως δεν το θεωρούσε πρόβλημα καθώς ηταν παιχταράς ο βεζενκοφ και ολοι οι καλοί χωράνε . Δες τη Μάτζικ γιουρολινγκ μετά το τρέιντ και θα καταλάβεις την αλλαγή στάσης .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5667
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:39 pm

θα κανω ενα σχολιο μπας και παει προς το μπασκετικο η κουβεντα γιατι τα αλλα μας κουρασαν ολους θεωρω..

Δεν μαρεσει ολο αυτο το μανατζερικο με τον εβανς και τον βιλντοζα..Μας μπερδεψε χωρις λογο..Υποθετω οτι για να μην τα σπασουμε με το γραφειο γινεται ολο αυτο..Επισης μου δειχνει οτι ο εβανς δεν προκειται να παιξει του χρονου εκτος θαυματος..
θα χουμε μια περιφερεια με 7 παικτες μετριοκαλους..αντι λιγοτερους αλλα με κοχονες..Προσωπικα αλλαζα γκος εβανς βιλντοζα με τον ΄΄μισιτς΄΄ η τον τζειμς..Ακομα και τον τομπσον της εφες.

Δεν ξερω ποσοι τον εχουν δει τον μιχαλιουκ που εχει γινει τοσο χοτ ονομα ..Ουσιαστικα εχει 2 χρονια να παιξει μπασκετ και μονο ενα καλο γιουρομπασκετ τι ηταν εχει κανει.. Εγω σε 2-3 ματς που τον ειδα φετος μου κανει για 3ρι με καλο σουτ,μετρια αθλητικοτητα ,αρκετα καλο με την μπαλα και την αμυνα. Αν καποιος νομιζει οτι θα βαζει 20ρες πιστευω αλλον παικτη περιμενει..Η εικασια μου ειναι οτι αν βαζει 12π μ.ο να πουμε και ευχαριστω.Μπορει ο μπαρτζω να θελει 3D παικτη,εκει ναι ας τον παρει.. Προσωπικα θα επαιρνα κολσον αντι μιχαλιουκ (αν πουμε οτι φουρνιε δεν μπορεις) χωρις δευτερη σκεψη. Ο ναναλι πχ τωρα που δεν ειναι αθλητικος μου μοιαζει αρκετα με τον ουκρανο.

3
3 Εικόνα
Eddie Jonson 7
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:40 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:29 pm
vulkanraven έγραψε:

Καλά δεν είναι και μόνο δική του απόφαση γιατί θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, πρέπει να δούμε και τι θέλουν να κάνουν οι Ράπτορς και δεν ξέρουμε και αν θα τον πάρει και καμία άλλη ομάδα αν τον κάνουν waive.
O Μιχαλιούκ γιατί θεωρείς ότι δεν ταιριάζει; Σου φαίνεται πιο πολύ γκαρντ;
O Μιχάλιουκ και εγώ θεωρώ ότι ίσως ταιριάζει περισσότερο…….αλήθεια είναι αυτό, με δύο όμως σοβαρές από μέρους μου επισημάνσεις :
1) Δεν έχει δοκιμαστεί Ευρώπη καθόλου……Είναι Αμερικάνακι τελείως!!😂😂😂
2) αλλιώς να λες ο Ολυμπιακός του Φουρνιέ και αλλιώς ο Ολυμπιακός του ……ποιού????Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός την συγκεκριμένη στιγμή έχει ανάγκη έναν Φουρνιέ περισσότερο από τον Μιχάλιουκ!!!……για ευνόητους λόγους!

Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:42 pm

Παιδιά εγώ θα πω για άλλη μια φορά, ότι αν ισχύουν τα δύο σενάρια του hoopefellas που ανέφερε ο Τζόνι πιο πριν, τότε ξεκάθαρα προτιμώ το 2ο. Απ' το να επιστρέψει ο παικταρας Σάσα, αλλά να κλείσει εδώ η περιφέρεια με τον McKissik, χίλιες φορές να μείνει NBA ο Σάσα φέτος, να φύγει ο στρατιώτης ΣακΑτακ και να έρθει ένα υπερόπλο στο 3. :peace:

Edit: Ειδικά αν στο 2ο σενάριο έρθει και ο Βουκσεβιτς. Δε το συζητάω καν!

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Τρί Ιούλ 02, 2024 6:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:43 pm

Eddie Jonson 7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:40 pm
Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:29 pm

Καλά δεν είναι και μόνο δική του απόφαση γιατί θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, πρέπει να δούμε και τι θέλουν να κάνουν οι Ράπτορς και δεν ξέρουμε και αν θα τον πάρει και καμία άλλη ομάδα αν τον κάνουν waive.
O Μιχαλιούκ γιατί θεωρείς ότι δεν ταιριάζει; Σου φαίνεται πιο πολύ γκαρντ;
O Μιχάλιουκ και εγώ θεωρώ ότι ίσως ταιριάζει περισσότερο…….αλήθεια είναι αυτό, με δύο όμως σοβαρές από μέρους μου επισημάνσεις :
1) Δεν έχει δοκιμαστεί Ευρώπη καθόλου……Είναι Αμερικάνακι τελείως!!😂😂😂
2) αλλιώς να λες ο Ολυμπιακός του Φουρνιέ και αλλιώς ο Ολυμπιακός του ……ποιού????Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός την συγκεκριμένη στιγμή έχει ανάγκη έναν Φουρνιέ περισσότερο από τον Μιχάλιουκ!!!……για ευνόητους λόγους!
Να μου πει κάποιος ότι προτιμάται ο Φουρνιέ επειδή έχει πιο πολλά ηγετικά χαρακτηριστικά να το δεχτώ, αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα ότι έπαιζε NBA ο Σβι. Αν είσαι παιχτρόνι (βλέπε Ναν) τα βρίσκεις τα πατήματά σου.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:44 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:34 pm
vulkanraven έγραψε:

Ξυπνάμε λέει αύριο το πρωί και μαθαίνουμε για έλευση Βεζενκοφ! Φανταστικό! Νομίζω ότι και από αυτά που διάβασα από το sportando, πρώτος στόχος αποτελεί ο Φουρνιέ και αν δεν κάτσει αυτός τότε θα πάμε για Σβι. Κάτι τέτοιο κατάλαβα, αν και δεν ξέρω πολλά ιταλικά.
Ναι, το πιθανότερο είναι αυτό που κατάλαβες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:44 pm

JohnnyPao έγραψε:
https://www.sport24.gr/basket/loyka-vil ... 43695.html

2,5 εκατ ΕΥΡΩ παίρνει ο Vildoza για 2 χρόνια στον Οσφπ, δεν διευκρινίζεται αν είναι 1+1 (το πιο λογικό σενάριο) ή κλειστό 2ετες. Ο παο πληρώνει στον παιχτη 500χιλ ΕΥΡΩ σε αποζημίωση για να τον αποδεσμεύσει.

ΥΓ. Σύμφωνα με τον Hoopfellas.gr (σχετικά έγκυρος) ο Vildoza είναι τέλειο fit για τον Οσφπ και win-win για Παο γιατί αν πήγαινε ο παίχτης στον ερυθρό θα έπαιρνε λιγότερα λεφτά και άρα η αποζημίωση που θα έπρεπε να δοθεί θα ήταν μεγαλύτερη. Επίσης λέει πως αν ερθει ο Βεζενκοφ, ο ΟΣΦΠ δεν θα πάρει επιπλέον 3/2αρι και θα κρατήσει τον McKissic εκεί. Παράλληλα, αν ερθει ο Σάσα θα φύγει ένας εκ των Πιτερς ή Ράιτ (πιο δύσκολα ο Μιλουτινοφ, αλλά υπάρχει κι αυτό το σενάριο). Αν δεν έρθει ο Βεζενκοφ, ο Οσφπ θα πάρει Χουγκαζ ή Βουκσεβιτς και παραλληλα ένα ξενο 3/2αρι αντι του Μακισικ.
Συγγνώμη, αλλά αν πράγματι γράφουνε αυτά, είναι ό,τι πιο άκυρο έχω διαβάσει.
Αν δεν έρθει ο Βεζένκοφ (εννοούμε για φέτος, γιατί του χρόνου θα έρθει σίγουρα, εκτός αν κάνει καριέρα στο ΝΒΑ) γιατί πρέπει να πάρουμε άλλο 4αρι ή 4/5αρι, από τη στιγμή που θα έχουμε Πίτερς, Πετρούσεφ, Παπανικολάου, Ράιτ; Το λογικό είναι να πάμε φέτος ως έχει και του χρόνου να πάρουμε και τον Σάσα.
Αν έρθει ο Βεζένκοφ, γιατί δεν θα πάρουμε 2/3αρι, τη στιγμή μάλιστα που λέει ότι μπορεί να φύγει ο Πίτερς; Μόνο για οικονομικούς λόγους μπορώ να φανταστώ. Αλλά δεν βλέπω να προκύπτει κάτι τέτοιο, ειδικά για φέτος που οι Αφοί δείχνουν να μπαίνουν για τα καλά.

2
2 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:49 pm

Ο σβι είναι αρκετά αθλητικός για Ευρώπη. Προφανώς και δεν ξέρουμε αν μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας. Μπορεί να σου βγει και χουαντσο. Πολύ καλό Ευρωμπάσκετ με Ισπανία αλλά Ευρώπη δεν έδειξε ένα χρόνο τίποτα το ιδιαίτερο. Τα τουρνουά εθνικών είναι παγίδα για να κρίνεις ένα παίχτη.

Τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν για το 3αρι που ψάχνουμε τα έχει πάντως.

Από την άλλη ο φούρνιε φέρνει σκορ, όνομα, ηγετικά χαρακτηριστικά αλλά άμυνα δεν παίζει ούτε με τα μάτια. Οπότε ο προπονητής πρέπει να βρει τρόπους να τον καλύψει. Επίσης δεν είναι καθόλου αθλητικός .

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:49 pm

Mathematician92 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:42 pm
Παιδιά εγώ θα πω για άλλη μια φορά, ότι αν ισχύουν τα δύο σενάρια του hoopefellas που ανέφερε ο Τζόνι πιο πριν, τότε ξεκάθαρα προτιμώ το 2ο. Απ' το να επιστρέψει ο παικταρας Σάσα, αλλά να κλείσει εδώ η περιφέρεια με τον McKissik, χίλιες φορές να μείνει NBA ο Σάσα φέτος, να φύγει ο στρατιώτης ΣακΑτακ και να έρθει ένα υπερόπλο στο 3. :peace:

Edit: Ειδικά αν στο 2ο σενάριο έρθει και ο Βουκσεβιτς. Δε το συζητάω καν!
Εγώ τα έχω πει, ο Σακ Ατακ καλώς ή κακώς θα πρέπει να αποχωρήσει. Τα είδατε τα χθεσινά με την Πορτογαλία, μη πάθουμε τα ίδια. Αν τον θέλετε τόσο πολύ, ας βοηθήσει από άλλο πόστο.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”