Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:21 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:10 pm
Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 4:51 pm

Α) το πορτοκαλι σαιτ βρωμαει και ζεχνει. δεν παει να βγαλει και αλλες μεταγραφες. του αξιζει πατο να πιασει και να μην ασχολειται κανεις.

Β) παιρνει παικτη που περσι τον εκθειαζατε (οπως και τον ντορσευ) γιατι πιστευει οτι κατι εχει να δωσει που σε εσας δεν μπορεσε. μαλλον κατι παραπανω θα ξερει απο σενα.
πολυ πιο υγιες να σου φταινε τα αστρα παρα οι διαιτητες σε Ελλαδα και Ευρωλιγκα ακομα και οταν τις κατακτας, να σου φταινε οι μεσημεριανες ωρες, ο αιωνιος αντιπαλος και να εισαι πιο διχασμενος απο τον Τζειμς Μακαβοι στο Split.

Γ) ο Ντορσευ ειναι στο prime του. ο Μπραουν στην δυση του. Δεν πιανει θεση ξενου και σε εμας επαιξε το καλυτερο ως τωρα μπασκετ του. και μπορει ακομα καλυτερα.
Στην φενερ επαιρνε 1,5. πληρωσαμε 100 χιλιαρικα υπεραξια διαβατηριου σε εναν αδιαμφισβητητα καλο παικτη που και εσεις τον θελατε περσι για τους ιδιους λογους.
Πωπω με τέτοιες μπασκετικές απόψεις μάλλον σας αξίζουν οι παίχτες που παίρνετε...

Α) δεν είμαι ιδιοκτήτης του site, οπότε μου είναι αδιάφορο αν πατώσει... είδαμε και τις σελίδες που έβγαζαν τον Μπαρτζώκα ως τον κορυφαίο προπονητή σε όλα τα αθλήματα εβερ...

Β) εκθειάζαμε τον παιχτη όταν ήμασταν 17η ομάδα στη γιουρολιγκ (=προτελευταιοι) και είχε έρθει από σούπερ σεζον. Οχι οταν 3 χρονια παμε στο φαιναλ 4 και δεν καταφερουμε να παρουμε τη κουπα και ειναι ξεκάθαρο πως είναι αναγκαίο να ρθει ένας ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ κι όχι ένας ακόμη αμφίβολος παιχτης μετα απο κακή σεζόν μάλιστα. Τα υπόλοιπα που λες μάλλον πάνε προς τον ΔΠΓ, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη να τον υπερασπιστώ, σε αντίθεση με κάποιους από εσάς που κάνετε λες και είστε οικογενειακοι φίλοι με τους Αφους και τον Μπαρτζω, όποτε τους θίγουμε.

Γ) καλορίζικος λοιπόν ο Ντόρσεϊ, υπερπαίχτης ακούγεται. Απλά να ξέρεις ότι prime σημαίνει τα καλύτερα του, ενώ έρχεται μετά απο τις 2 χειρότερες σεζόν στη καριέρα του, ο Μπράουν που λες πως είναι σε πτώση έρχεται μετά από τις 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ σεζόν στη καριέρα του.

1.τον μπαρτζωκα τον εχουν βγαλει κορυφαιο προπονητη (δις) οι προπονητες της ευρωλιγκας.Μαλλον των Αφων ειναι ολοι.

2. Υπερ παικτης ο Ντορσευ δεν ειναι(λογια που δεν ειπαμε ποτε μας βαζεις) αλλα περσι τον θελατε και του δινατε και περισσοτερα γιατι ειναι ο καλυτερος με ελληνικο διαβατηριο.
επισης εννοουσα ηλικιακα ειναι στα prime του. οχι σαν αποδοση.

3.Μεχρι να αποδειχτει οτι ο Βιλντοζα ερχεται σε μας ως ο παικτης τουμπανο που θελαμε δεν μπορεις να λες οτι τον πηραμε για ν αεχει τετοιον ρολο.
αλλωστε και μονοι μας λεμε οτι ως συμπληρωματικος ειναι σουπερ οχι ως lead. οποτε και σε αυτο λαθος εισαι.

4.δεν σχολιασα την διαιτησια ως αποδοση.
εθιξες το οτι ο μπαρτζωκας μιλαει για τα αστρα.
Και γω ειπα καλυτερα να λες οτι φταινε τα αστρα παρα να βγαζεις σακακια, να αποβαλλεσαι με θεατρινισμους ακολουθωντας την γραμμη του προεδρου οτι φταιει συνεχως η διαιτησια.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3670
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:24 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:09 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 4:46 pm

Προσπαθείς ντε και καλά να αντιπαρατεθείς με όσα λέω επειδή δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, όταν η πλειοψηφία των υγειών συνοπαδων σου λέει τα ίδια με εμένα. Ξυδάκι.

Μόνο για τη τελευταία σου παράγραφο θα ασχοληθώ να απαντήσω : Λες ο οσφπ είχε θέματα τραυματισμών (γενικά είναι γνωστό πως οι Γκος και Μιλουτινοφ είναι ευπαθείς και οι Γουοκαπ και Φαλ εξουθενωνενοι) , έγινε κι αυτό με τον Μακισικ (για το οποίο δεν αμοικε ούτε μύτη) εεε και τελικά έφταιξαν τα αστα. Μετά από όλα αυτά πάει ο Μπαρτζώκας και παίρνει Έβανς και Βιλντόζα, δύο ακόμη ευπαθείς παιχτες δηλαδή. Εεε ναι αν είναι έτσι θέλει ροστερ με 20 παιχτες, όχι 17 που λες εσύ.

Σκεφτήκατε ποτέ πως αντί να γεμίζετε το ροστερ με μετριοκαλους παιχτες, να πάρετε 2-3 σούπερ και χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμους και να επενδύσετε στη ποιότητα αντι της ποσότητας? Η προκατάληψη βλέπεις δεν τελειώνει ποτέ...
Εγώ πάντως, διαβάζοντας τα σχόλια, βλέπω την πλειοψηφία των υγιών συνοπαδων μου να σε γειώνουν κανονικοτατα. Εκτός αν εννοεις ως υγιεις μόνο όσους συμφωνούν μαζί σου, που δεν νομίζω να ειναι πάνω από δυο. Το θέμα είναι ότι εσύ επιμένεις να θες να περάσει το δικό σου και μάλιστα σε ένα θέμα που δεν σε αφορά καν.
Που 'σαι.. Εχει ανοίξει θέση σύμβουλου στην ΚΑΕ. Προλαβαίνεις να στείλεις ενα βιογραφικο. Μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο...
+1 φαουλ για αυτό το ποστ.
Και θα ελεγχθούν και οι υπόλοιποι αν απάντησαν ειρωνικά.

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:25 pm

Παιδιά ας ρίξουμε λίγο τους τόνους.

Johnny πάμε να δούμε τα highlights του τελικού Φ4 να ηρεμήσουμε και να γελάσουμε?

Vulkan σχόλια σαν το παρακάτω, καθώς και προτροπές του στυλ "χαλάρωσε" καλό είναι να λείπουν.

vulkanraven έγραψε:
Που 'σαι.. Εχει ανοίξει θέση σύμβουλου στην ΚΑΕ. Προλαβαίνεις να στείλεις ενα βιογραφικο. Μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο...
Edit με πρόλαβε ο captain

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:33 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:16 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 4:55 pm

Γ) Τίποτα δεν πάει λάθος ο ένας είναι ξένος που όταν αρχίσει η επόμενη σεζόν θα έχει κλείσει τα 34 και ο άλλος είναι ο μοναδικός Έλληνας γκαρντ, κάτω των 30 επιπέδου Ευρωλίγκας με προσωπική φάση.
Τα υπόλοιπα που γράφεις δείχνουν μεγάλη επιρροή από το πορτοκαλί site μέχρι και η φρασεολογία είναι ίδια . Βέβαια μια χαρά το διαβάζω και εγω και κάτι άρθρα τελευταία ότι ο ΠΑΟ τραβάει τον Ολυμπιακό να γίνει διεκδικητής (πέρα από το ποσό αντικειμενικά είναι , γιατί μια ομάδα με τρία σερί φάιναλ φούρ περιμένει κάποιον να την τραβήξει για να γίνει διεκδικήτρια) και ότι νομίζουν ότι με Βιλντοζα ντορσει κάλυψαν τη διαφορα στην περιφέρεια , δείχνουν ότι τους έχει πιασει λίγο άγχος και είναι ελπιδοφόρο για εμάς αυτό καθώς όντως έχουν πληροφορίες !
Τώρα αν βγει και άρθρο τουρίστας φουρνιε σε κακή φυσική κατασταση αρχίζουμε να πανηγυρίζουμε !
Ρε μου είναι παντελώς αδιάφορο τι γράφουν στο sdna, αν με πλήρωναν θα σου απαντούσα, αλλά μπα... πάντως αν σε ενοχλούν αυτά τα άρθρα, θα έπρεπε να σε προβληματίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ δηλώσεις ο προπονητής σας.

Λολ.
Δε με ενοχλούν καθόλου ίσα ίσα που με δεδομένο ότι έχουν πληροφορίες για τις κινήσεις των ομάδων δείχνουν ότι η ομάδα μου έχει διάθεση να κινηθεί δυνατά στις μεταγραφές . Ούτε η δήλωση σαν δήλωση με ενοχλεί κάθε άλλο , θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα . Αλλά για κάποιον που τερμάτισε 17ος και δεν άφησε καν να ολοκληρωθεί ο εγχωριος τελικός για να μη διασυρθεί, αυτος ναι δεν είναι διεκδικητής , κάποιος που βρισκεται στο φάιναλ φορ είναι δε χρειάζεται να γίνει . Τώρα πάντα ένας το παίρνει και συγχαρητήρια που το πήρατε αλλά αυτο τι σημαίνει ότι η Ρεάλ ή η Φενέρμπαχτσε δεν ηταν διεκδικήτριες την προηγούμενη σεζόν ;

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:37 pm

SteveNashidis έγραψε:
vulkanraven έγραψε:

Εγώ πάντως, διαβάζοντας τα σχόλια, βλέπω την πλειοψηφία των υγιών συνοπαδων μου να σε γειώνουν κανονικοτατα. Εκτός αν εννοεις ως υγιεις μόνο όσους συμφωνούν μαζί σου, που δεν νομίζω να ειναι πάνω από δυο. Το θέμα είναι ότι εσύ επιμένεις να θες να περάσει το δικό σου και μάλιστα σε ένα θέμα που δεν σε αφορά καν.
Ο άλλος που ειρωνεύεται τον Μπαρτζωκα ότι του φταίνε τα άστρα θα φάει κανένα φάουλ ή μπα;

9
7 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3337
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:41 pm

vulkanraven έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Ο άλλος που ειρωνεύεται τον Μπαρτζωκα ότι του φταίνε τα άστρα θα φάει κανένα φάουλ ή μπα;
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα του στην άποψη του και εμείς πρέπει να το αποδεχτούμε, δεν υπάρχουν στεγανά στο φόρουμ, δεν γράφουν οι μισοί εδώ και οι μισοί αλλού. Αυτές τις μέρες έχει δεχτεί μια επίθεση στην ουσία ο Johny επειδή διαφωνείτε με τις θέσεις και τις απόψεις του. Αυτό απλά δεν είναι αποδεκτό, ότι συζήτηση γίνεται θα γίνεται στα πλαίσια του διαλόγου και όχι των προσβολών. Αν θεωρείς ότι κάποιο ποστ εχει κάτι επιλήψιμο μπορείτε να κάνετε αναφορά, Προτροπές να γράφουν αλλού οι συμφορουμίτες μας ή να τους ειρωνευόμαστε δεν πρέπει να επαναληφθούν.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:42 pm

Τουλούμπα εχω διαγράψει 3-4 ποστς σου, offtopic και που είναι στο όριο ειρωνείας/ οπαδισμού. Επειδή είσαι στα 4 φάουλ είναι κρίμα να αποβληθείς αλλά δε γίνεται να απαντάς σε κάθε μέλος που θέλει να πικάρει έμμεσα τον ΠΑΟ. Οπότε το λέω δημόσια θα αναγκαστώ να αποδώσω 5ο φάουλ και είναι η τελευταία προειδοποίηση.

-------

Johnnypao δεν δέχεσαι επίθεση από όλους όταν μιλάς για Ολυμπιακό. Σου απαντάνε οι περισσότεροι με επιχειρήματα και "δεν πέφτουν να σε φάνε". Διαφωνείτε και είναι οκ και η λογική λέει ότι θα πάει παρακάτω τη συζήτηση. Τα 2-3 ειρωνικά ποστ διαγράφθηκαν οπότε δε χρειάζεσαι να απαντάς σε κανέναν με ανάλογο ύφος. Αναφορά και τα υπόλοιπα η διαχειριστική ομάδα.

-------

Vulkaraaven έχεις ωραία ποστ αλλά αναλώνεσαι περισσότερο αν το μέλος που απαντάει είναι παναθηναικός. Κακώς. Εγώ και ο Τζόνιπαο είχαμε ίδια άποψη για τους χρόνους συμμετοχής παικτών στην ίδια θέση. Σε εμένα απάντησες μπασκετικά με τον τζόνι ξεφύγατε. Δεν χρειάζεται. Διέγραψα και δικά σου ποστ τις προάλλες και τόνισα να πέσουν οι τόνοι για αυτό και το σημερινό σου φάουλ.

@Ο άλλος που ειρωνεύεται τον Μπαρτζωκα ότι του φταίνε τα άστρα θα φάει κανένα φάουλ ή μπα;

Νομίζω σχολίασε δήλωσε που έκανε ο Μπαρτζώκας στην Ερτ.
Η ακριβώς φράση του ήταν η εξής.
Ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια όλη τη χρονιά. Θα την αναλύσουμε πιο μετά, δεν είναι η ώρα. Δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».
Δε χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά και μπορείτε να το επεκτείνετε χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις ειρωνείες γιατί το τι θεωρεί σωστό ο Μπαρτζώκας ως προς την περσινή χρονιά.

Συνεχίστε μπασκετικά.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

SteveNashidis έγραψε:
Κάπταιν, έχεις δίκιο για αυτό το ποστ.
Με τα άλλα (πολλά) οπαδικά ποσταρίσματα που προκαλούν τέτοιες αντιδράσεις, τι γίνεται;

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:44 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:41 pm
vulkanraven έγραψε:

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα του στην άποψη του και εμείς πρέπει να το αποδεχτούμε, δεν υπάρχουν στεγανά στο φόρουμ, δεν γράφουν οι μισοί εδώ και οι μισοί αλλού. Αυτές τις μέρες έχει δεχτεί μια επίθεση στην ουσία ο Johny επειδή διαφωνείτε με τις θέσεις και τις απόψεις του. Αυτό απλά δεν είναι αποδεκτό, ότι συζήτηση γίνεται θα γίνεται στα πλαίσια του διαλόγου και όχι των προσβολών. Αν θεωρείς ότι κάποιο ποστ εχει κάτι επιλήψιμο μπορείτε να κάνετε αναφορά, Προτροπές να γράφουν αλλού οι συμφορουμίτες μας ή να τους ειρωνευόμαστε δεν πρέπει να επαναληφθούν.
σωστα και γω ξεφυγα πιο παλια και δικαιως εφαγα φαουλ αλλα και το σχολιο του Τζονι "Πωπω με τέτοιες μπασκετικές απόψεις μάλλον σας αξίζουν οι παίχτες που παίρνετε.." ειναι ολιγον απαξιωτικές αν δεν κανω λαθος.

6
6 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:47 pm

Για πιο λόγο διαγράφηκαν ποσταρισματα μου. Μπασκετικά μιλούσα και οικονομικά μιας και αναφέρθηκε και το οικονομικό και τα μπάτζετ.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:47 pm

montechristo έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Κάπταιν, έχεις δίκιο για αυτό το ποστ.
Με τα άλλα (πολλά) οπαδικά ποσταρίσματα που προκαλούν τέτοιες αντιδράσεις, τι γίνεται;
Το ανέλυσα πιο πάνω. Σχεδόν όλοι τους έχουν διαγραμμένα ποστς . Μετά όλοι δέχτηκαν προφορική σύσταση. Σήμερα είχαμε αυτήν την προσωπική αντιπαράθεση για αυτό και το φάουλ.
Αν μας ξέφυγε κάποιο ποστ με "προσωπική αντιπαράθεση" μεταξύ μελών παρακαλώ να το ποστάρεις για να επιβληθούν ποινές.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Heisenberg

a1greece

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:51 pm

Μπαρτζώκας Σημερα: «Θα ήθελα να επιστρέψει ο Βεζένκοφ - Αν επέλεγα κάποιον από τον Παναθηναϊκό θα ήταν ο Ναν

Δεν θελει σταρς ο κοουτς γι αυτο πηρε βιλντοζα. goodpost.gif

ειπε επισης οτι το ροστερ δεν εχει ολοκληρωθει.

και γω νομιζα οτι κλεισαμε με βιλντοζα. :D

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τρί Ιούλ 02, 2024 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:52 pm

SteveNashidis έγραψε:
Vulkaraaven έχεις ωραία ποστ αλλά αναλώνεσαι περισσότερο αν το μέλος που απαντάει είναι παναθηναικός. Κακώς. Εγώ και ο Τζόνιπαο είχαμε ίδια άποψη για τους χρόνους συμμετοχής παικτών στην ίδια θέση. Σε εμένα απάντησες μπασκετικά με τον τζόνι ξεφύγατε. Δεν χρειάζεται. Διέγραψα και δικά σου ποστ τις προάλλες και τόνισα να πέσουν οι τόνοι για αυτό και το σημερινό σου φάουλ.
Σε ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση. Έχω απαντήσει σε σχόλιο σου για τους χρόνους συμμετοχής των παικτών αλλά εσύ δεν εξέφρασες την άποψη σου με ύφος "εγώ τα ξέρω όλα και ειναι όπως σας τα λεω" και ούτε προσπαθείς να μας πείσεις ότι η γη είναι τετράγωνη επειδή έτσι πιστεύεις εσύ.
Εν πάση περιπτώσει, δεχομαι το φάουλ αλλά θα παρακαλέσω λίγη περισσότερη προσοχή και σε άλλα προκλητικά ποστ. Υποτίθεται ότι είμαστε σε τοπικ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, όχι σε τοπικ για τις υποδείξεις των λαθών της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Με όλο το σεβασμό...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:54 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 5:52 pm
SteveNashidis έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση. Έχω απαντήσει σε σχόλιο σου για τους χρόνους συμμετοχής των παικτών αλλά εσύ δεν εξέφρασες την άποψη σου με ύφος "εγώ τα ξέρω όλα και ειναι όπως σας τα λεω" και ούτε προσπαθείς να μας πείσεις ότι η γη είναι τετράγωνη επειδή έτσι πιστεύεις εσύ.
Εν πάση περιπτώσει, δεχομαι το φάουλ αλλά θα παρακαλέσω λίγη περισσότερη προσοχή και σε άλλα προκλητικά ποστ. Υποτίθεται ότι είμαστε σε τοπικ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, όχι σε τοπικ για τις υποδείξεις των λαθών της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Με όλο το σεβασμό...
Σωστή η παρατήρηση σου. Υπάρχει αρκετό offtopic.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 02, 2024 5:56 pm

Ακριβώς ότι είχα μάθει. 1.200.000 Βιλντοζα,500.000 Έβανς για φέτος. Σύνολο 1.700.000 αυτά που θα έπαιρνε ο Έβανς πρίν τραυματιστεί για φέτος.

Οπότε η έξτρα προσθήκη Βιλντοζα δεν βγάζει το μπάτζετ εκτός προγραμματισμού όσο αναφορά τα ποσά που θα ξοδευτουν για τον παιχταρα στο 3. Ο Βεζενκοφ είναι ξεχωριστή περίπτωση δεν μετράει σαν μπάτζετ. Αν μείνει ελεύθερος τον ικανοποιείς οικονομικά και το παίρνεις.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”