2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:50 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:35 pm
assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:27 pm

Δυστυχως τα καλα του ο Μιροτιτς τα χει αφησει πισω του..........κι εγω ειμαι αρνητικος στο να δωσουμε 2,5Μ για εναν 33χρονο.......αν ειχαμε μπατζετ 30 εκατομμυρια να το συζηταγα.......
Στο ροστερ που εβαλα πιο πανω προτεινα Λεντει και Χομς στο 4(μαζι με Πητερς).......και οι δυο μαζι θα κοστισουν λιγοτερο απ τον Μιρο......
Εναλλακτικα θα επαιρνα Καλινιτς αντι του ενος 4ριου και θα επαιρνα για 5ο ψηλο(αν υπηρχε η δυνατοτητα)Μητογλου ή Αγρα.........
Εφόσον φαίνεται ο Μητο δεν είναι για μας, ας μην το συζητάμε αυτό το σενάριο με Αγρα σε παρακαλώ. Σήμερα έφυγε ο Σάσα, σήμερα. Δείξε λίγο έλεος.

Παρόλο που το Καλινιτς είναι ωραίο και θα άξιζε όπως και να χει.

Να έχουμε σοβαρό Γκαρντ θέλω (Σλουκα ή άλλον, άσο ή κόμπο) και στο 4 είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Για 5ος ψηλος μου κανει ο Αγρα......αν χρειαστει να μπει 5 λεπτα στην ευρωλιγκα δε θα σε εκθεσει.......μονο ετσι μπορεις να εξοικονομησεις θεση ξενου για το 3(Καλινιτς ή οποιονδηποτε).........
Αλλιως πας με 5 ξενους στους ψηλους+++Σακ--Γκος.........μετρημενα κουκια ειναι ,δεν υπαρχουν χιλιες επιλογες.......

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:58 pm

Σλουκας Γουοκαπ Λου
Γκος Κανααν Μακισικ
Παπ Λαρυ
Μιροτιτς Πιτερς
Μιλου Φαλ

Ιδιο πλανο με περσι,1 παικτης καινουριος μονο και στην ουσια κουμπωνει ακριβως στον ρολο του σασα μονο που μπορει να παιζει και 5..Δεν διαλυεις ολη την ομαδα που δεν σηκωσε την κουπα για ενα σουτ..
Το 1.5 του σασα μικραινει αρκετα την αυξηση του μπατζετ που ειναι αρκετη ομως για να εισαι φαβορι και παλι για το φ4 και γιατι οχι την κουπα..

Στο χωριο μου λενε less is more..και επειδη ο μπαρτζωκας ειπε οτι θελει να κρατησει ολη την ομαδα το βλεπω πιθανο σεναριο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:00 pm

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σασα! Μακάρι να πιάσει στο ΝΒΑ και να πραγματοποιηθεί το όνειρο του. Ευτυχώς πάει και σε ένα σύλλογο που θα μπορέσει να τον βοηθήσει να κρύψει τις αδυναμίες του και να αναδείξει τις αρετές του.

Στα δικά μας, αν δεν ανανεώσει ο Σλούκας θα γίνει κάπως ασφυκτική η κατάσταση με τα διαβατήρια, ενώ θα έχουμε πάντα και τον αστερίσκο του Walkup.

Δεν ξέρω επίσης πως θα αποφύγουμε μεγάλο ανακάτεμα στην τράπουλα αν δεν μείνει ο Σλούκας και δεν πάρουμε κάποιον τοπ παίκτη στο 4. Ο Hernangomez που ακούγεται καταλαβαίνω είναι περισσότερο wishful thinking παρά ρεαλιστικό σενάριο. Δεν έχει σοβαρή ευρωπαϊκή εμπειρία κιόλας, πέρα από την εθνική του ομάδα.

Ο Costello πιστεύετε θα μπορούσε να γίνει το 4-5 που χρειαζόμαστε; Δεν νομίζω ότι μπορεί να καλύψει επαρκώς το 4 με τον Peters να πω την αλήθεια. Σαν backup του Vezenkov θα ταίριαζε πολύ περισσότερο.

Κάτι που επίσης θα έπρεπε να σκεφτούν στην ομάδα είναι αν μας παίρνει να μην έχουμε καθόλου αθλητικοτητα στο 3-5. Γενικά μόνο ο McKissic είναι πραγματικά αθλητικός/εκρηκτικός.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2786
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:00 pm

Ξέρετε τι γίνεται με τα buyouts? Νομίζω τώρα είναι περίπου 800κ που επιτρέπεται να πληρώσει μια ομάδα ΝΒΑ. Τα υπόλοιπα τα πληρώνει ο παίκτης ή υπάρχει κάποια τρύπα;

0
Εικόνα
assistant

nba

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:04 pm

shaq7 έγραψε:
Σλουκας Γουοκαπ Λου
Γκος Κανααν Μακισικ
Παπ Λαρυ
Μιροτιτς Πιτερς
Μιλου Φαλ

Ιδιο πλανο με περσι,1 παικτης καινουριος μονο και στην ουσια κουμπωνει ακριβως στον ρολο του σασα μονο που μπορει να παιζει και 5..Δεν διαλυεις ολη την ομαδα που δεν σηκωσε την κουπα για ενα σουτ..
Το 1.5 του σασα μικραινει αρκετα την αυξηση του μπατζετ που ειναι αρκετη ομως για να εισαι φαβορι και παλι για το φ4 και γιατι οχι την κουπα..

Στο χωριο μου λενε less is more..και επειδη ο μπαρτζωκας ειπε οτι θελει να κρατησει ολη την ομαδα το βλεπω πιθανο σεναριο.
Αν ενας απ τους 4 ψηλους παθει μια θλασουλα και μεινει 2 βδομαδες εξω ποιος θα μπει να παιξει;;;;;;;;ή θα το κλεισουμε το μαγαζι;;;;;
Δυστυχως με τον Γκος που πηραμε δε χωραει το πουλεν μου ο Κααναν.......δε γινεται να πας με 9 κοντους και 4 ψηλους........ειναι εκτος μπασκετικης λογικης..........

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:11 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:50 pm
AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:35 pm

Εφόσον φαίνεται ο Μητο δεν είναι για μας, ας μην το συζητάμε αυτό το σενάριο με Αγρα σε παρακαλώ. Σήμερα έφυγε ο Σάσα, σήμερα. Δείξε λίγο έλεος.

Παρόλο που το Καλινιτς είναι ωραίο και θα άξιζε όπως και να χει.

Να έχουμε σοβαρό Γκαρντ θέλω (Σλουκα ή άλλον, άσο ή κόμπο) και στο 4 είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Για 5ος ψηλος μου κανει ο Αγρα......αν χρειαστει να μπει 5 λεπτα στην ευρωλιγκα δε θα σε εκθεσει.......μονο ετσι μπορεις να εξοικονομησεις θεση ξενου για το 3(Καλινιτς ή οποιονδηποτε).........
Αλλιως πας με 5 ξενους στους ψηλους+++Σακ--Γκος.........μετρημενα κουκια ειναι ,δεν υπαρχουν χιλιες επιλογες.......
Ε είσαι αδίστακτος. Τι 5' ρε συ; ναι προφανώς για να μας έκανε το 17 όταν έβαζε μπαζερ πέφτοντας σαν να παίζει στο Χόλιγουντ μας κάνει αγωνιστικά. Αλλά δεν νομίζεις ότι έχει καεί λίγο η περίπτωση του; δεν είναι λίγο ρίσκο να φέρεις έναν τέτοιο χαρακτήρα;

Επιλογές όντως δεν υπάρχουν πολλές, σε αυτό δεν διαφωνώ. Αλλά και πάλι προτιμώ να παίξω με 2 5αρια, ένα 4/5 και να καλύπτει άμα χρειαστεί ποτέ ο Παπ το 4, παρά να πάρουμε Άγρα. steamingears.gif

- Ο Ερναγκομεθ ξεκίνησε από ρεπορτάζ πριν 3-4 εβδομάδες που έλεγε ότι εξετάζουμε την περίπτωση του σε περίπτωση που φύγει ο Βεζε. Από τότε δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο η αλήθεια είναι εκτός του ότι γενικά μάλλον έρχεται Ευρώπη.

-Μακάρι shaq7 να κρατήσουν και Σλουκα με τέτοιο συμβόλαιο και να έρθει και ο Μίροτιτς, προφανώς είμαι ευχαριστημένος έτσι :roofl:

0
pk13

euroleague
Reactions: 132

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:14 pm

Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός και πάρει τον Μιροτιτς μια χαρά θα το καλύψει το κενό του Βεζενκωφ. Αν δεν τον πάρει, ο Λεντει είναι πολύ τίμια επιλογή αλλά δεν μπορεί επουδενι να δώσει ότι έδινε ο Σάσα, οπότε ίσως χρειαστεί να αλλάξει τον Καναν με έναν πιο καθαρό σκόρερ που να έχει και το ενας εναντιον ενός περισσότερο.

Κομβικης σημασίας η παραμονη Σλουκα γιατί εαν φυγει και αυτος μπλεκει πολύ το πράγμα. Αντε να μπλέξεις σε διαπραγματεύσεις με Φενερ για Ντορσευ ή να πας να ανταγωνιστείς τη μισή Ευρώπη για Τόμπσον ή Εξουμ.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1183

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:15 pm

Νομιζω σοβαρευτειτε λιγο φιλοι μου. Σιγα μην τελειωσε μπασκετικα Ο μιροτιτς προχτες εριξε 25 στην Ρεαλ. Ο Μιροτιτς δεν ειναι και 35 ουτε βασιζοταν ποτε στην αθλητικοτητα ενω στο θεμα αμυνας δεν τον λες και τρυπα ειδικα σε εμας που απο πισω θα εχει Φαλ και Μιλουτινοφ αντι τους μετριους αμυντικα Σανλι και Τομπιτς και τον βεσελι που ειναι/ηταν καλος μονο πανω απο την στεφανη. Απλα ο γιασικεβιτσιους κατακρεουργησε το επιθετικο ταλεντο των παιχτων για μα τους ενταξει σε πολυπλοκα συστηματα θελοντας να το παιξει πασκουαλ χωρις να εχει την τεχνογνωσια κατα εμενα.

Ο μιροτιτς ακομη και στα 32 μπορει να ειναι πολυ πιο επιδραστικος απο τον 28αρη βεζενκοφ σε οποαιδηποτε ομαδα εκτος Ολυμπιακου. Και αυτο λογω του γεγονοτος οτι ο Σασα ητανε στην ομαδα 5 χρονια, εχει δεθει με τον κοσμο, θα σκιζοτανε χυνοντας και την τελευταια σταγονα ιδρωτα παιζοντα 41 απο τα 40 λεπτα του αγωνα. Θα ζητουσα ο ιδιος αλλαγη γιατι μπορει να ηταν αρνητικος. Με αλλα λογια την ομαδα την ποναει. Επισης ηταν εκει απο την μερα μηδεν της εποχης Μπαρτζωκα γνωριζοντας το οικοδομημα αυτης της ομαδας απο τα θεμελια με τους αυτοματισμους να γινονται αυθορμητα. Για να μην αναφερω οτι ηταν ενα απο τα πιο σημαντικα κομματια των αποδυτηριων, των πιο υγειων αποδυτηριων οπως τοσοι και τοσοι ξενοι εχουν πει τα τελυταια 2-3 χρονια. Μην λετε οτι θελετε επειδη δεν απεδωσε στον ημιτελικο με την Ρεαλ. Θυμηθειται τον βεζενκοφ με την Φενερ φετος και με την Εφες περσι στο φαιναλ φορ. Ο μιροτιτς με το τροπο παιχνιδιου του Μπαρτζωκα εχει ανετα 15-20 ποντους.

Το θετικοτης υποθεσης ειναι μονο οτι ο μιροτιτς εχει ζητησει αρχικα να ξεκινησουν διαπραγματευσεις με τον ολυμπιακο πραγμα οτι εχει και αυτος γινει οπαδος του τροπου που επαιξε ο ολυμπιακος ολη την χρονια περσι. Επισης θα παρει ενα ποσο των 2,5 εκ. Απο εμας και σιγουρα αλλα τοσα απο την Μπαρτσα.

Φυσικα θεωρω οτι ειναι δυσκολο εως αδυνατο να συμβει αλλα απο το να λεμε οτι δεν αξιζει τα 2.5 εκ. ο Μιροτιτς ενω ζηταει κοντα 2 ο τομπσον που εκανε μια καλη χρονια στην ευρωλιγκα ή 1,5 ο Παπαγιαννης ή Ντορσει το λες και αδιανοητο.

Αλλα επειδη θελω να ειμαι ρεαλιστης ( αν και μου αρεσει να ονειρευομαι) χρειαζεσαι 3 4αρια ενα μα παταει στο 3 και ενα στο 5. Εμενα ο λεντει δεν μου αρεσει. Παικτης εξαιρετικα ταλαντουχος επιθετικα αλλα με χαμηλο μπασκετικο iq γενικα. Θα τον επαιρνα μονο κανενα απο τα αλλα 2 4αρια μου(ενας τουλαχιστον βασικος) δεν ακουμπουσε στο 5

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:20 pm

pk13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:14 pm

Κομβικης σημασίας η παραμονη Σλουκα γιατί εαν φυγει και αυτος μπλεκει πολύ το πράγμα. Αντε να μπλέξεις σε διαπραγματεύσεις με Φενερ για Ντορσευ ή να πας να ανταγωνιστείς τη μισή Ευρώπη για Τόμπσον ή Εξουμ.
ο ντρορσευ ζηταει πανω απο 1.5 συν πρεπει να τα βρεις και να χρυσοπληρωσεις την φενερ
ο εξουν δηλωσε οτι θα το παει μεχρι τελους για να βρει ομαδα στην αμερικη
και ο τομσον εχει αρχικη τιμη 2.6,απο εκει ξεκινας δηλαδη

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:39 pm

Καλή επιτυχία στο Σάσα.Αγαπημένος παίχτης από την εποχή που έπαιζε στον Άρη.Μεγάλη η στεναχωρια που φεύγει αλλά απόλυτα κατανοητή η απόφαση του.
Προσωπικά πιστεύω ότι θα φύγει και ο Σλούκας όποτε μιλάμε για μια εντελώς διαφορετικη ομάδα του χρόνου.

Γκος,Γουοκαπ,Λούντζης
Ντορσει,Κανααν,Λαρεντζάκης
Παπ,Σακ
Λεντει,Πίτερς,Αγραβάνης
Φάλ,Μιλουτινοφ

Εναλλακτικά αντι του Αγραβάνη μπορούμε να πάρουμε τον Βούκσεβιτς.Πρέπει οπωσδήποτε ο 5 ψηλός να έχει ελληνικό διαβατήριο δεν μπορείς αλλιώς να βγάλεις ρόστερ.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:51 pm

Rice έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:39 pm
Καλή επιτυχία στο Σάσα.Αγαπημένος παίχτης από την εποχή που έπαιζε στον Άρη.Μεγάλη η στεναχωρια που φεύγει αλλά απόλυτα κατανοητή η απόφαση του.
Προσωπικά πιστεύω ότι θα φύγει και ο Σλούκας όποτε μιλάμε για μια εντελώς διαφορετικη ομάδα του χρόνου.

Γκος,Γουοκαπ,Λούντζης
Ντορσει,Κανααν,Λαρεντζάκης
Παπ,Σακ
Λεντει,Πίτερς,Αγραβάνης
Φάλ,Μιλουτινοφ

Εναλλακτικά αντι του Αγραβάνη μπορούμε να πάρουμε τον Βούκσεβιτς.Πρέπει οπωσδήποτε ο 5 ψηλός να έχει ελληνικό διαβατήριο δεν μπορείς αλλιώς να βγάλεις ρόστερ.
Κάτσε να βγει η ποινή του Μητογλου, στις 4 Ιουλίου, και μετά βλέπουμε τι θα κάνει και ο Παναθηναϊκός με τον Αγραβάνη, και αν θα τον αφήσει ελεύθερο.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1183

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:04 pm

Ιδανικο Ροστερ σε περιπτωση που φυγει και ο σλουκας και δεδομενου οτι δεν θα πληρωσουν οι Αφοι υπεραξια στον τομπσον και ο Μητογλου εκλεισε στους απεναντι

1. Γουοκαπ, , Γκος, Φραντσισκο
2. Ντορσει ή Καναν, Λαρεντζακης
3.Παπανικολαου, Μακκισικ
4.Μιροτιτς, Πιτερς, Κορνελυ( αν και δεν τρελαινομαι) ή Μικυ
5.Φαλ,Μιλουτινοφ

Λουντζης στη θεση του Φραντσισκο ατην ελλαδα
Το ξερω οτι θα με φατε με τον παικτη του περιστεριου αλλα και ο τζειμς επαιζε στον κολοσσο και μετα πηγε φαιναλ φορ με τη μπασκονια, το ιδιο και ποσοι αλλοι. Αν εχεις τα λεφτα να παρεις τομπσον ή κατι αντιστοιχο παω πασο αλλα δεν το βλεπω. Αν μεινει ο σλουκας τοτε αλλαζει το πραγμα κρατας καναν και εισαι κομπλε.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:09 pm

Christofis έγραψε:
Ιδανικο Ροστερ σε περιπτωση που φυγει και ο σλουκας και δεδομενου οτι δεν θα πληρωσουν οι Αφοι υπεραξια στον τομπσον και ο Μητογλου εκλεισε στους απεναντι

3.Παπανικολαου, Μακκισικ
5.Φαλ,Μιλουτινοφ

Το ξερω οτι θα με φατε με τον παικτη του περιστεριου αλλα και ο τζειμς επαιζε στον κολοσσο και μετα πηγε φαιναλ φορ με τη μπασκονια, το ιδιο και ποσοι αλλοι. Αν εχεις τα λεφτα να παρεις τομπσον ή κατι αντιστοιχο παω πασο αλλα δεν το βλεπω. Αν μεινει ο σλουκας τοτε αλλαζει το πραγμα κρατας καναν και εισαι κομπλε.
Κάτσε μισό. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη ένσταση με τον συγκεκριμένο... Γιατί από Τόμσον/Σλουκα πάμε εκεί; και εντάξει άμα βάλεις Ντορσει που θα πληρώσεις υπεραξία το καταλαβαίνω, αν κρατήσεις Κανααν όμως γιατί να μην πάρεις κάτι πιο σίγουρο σε σκόρερ;

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:13 pm

Christofis έγραψε:

3.Παπανικολαου, Μακκισικ
5.Φαλ,Μιλουτινοφ

Δηλαδη 8 ξενοι σιγουρα και αν δεν μπορεσουμε να φερουμε Ντορσει και μεινει ο Κααναν 9 ξενοι.........νομιζω πως το σεναριο σου δεν υπαρχει ουτε στην ακρη του μυαλου οποιουδηποτε ασχολειται με την ομαδα.....φιλικα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 01, 2023 9:17 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 8:04 pm
shaq7 έγραψε:
Σλουκας Γουοκαπ Λου
Γκος Κανααν Μακισικ
Παπ Λαρυ
Μιροτιτς Πιτερς
Μιλου Φαλ

Αν ενας απ τους 4 ψηλους παθει μια θλασουλα και μεινει 2 βδομαδες εξω ποιος θα μπει να παιξει;;;;;;;;ή θα το κλεισουμε το μαγαζι;;;;;
Δυστυχως με τον Γκος που πηραμε δε χωραει το πουλεν μου ο Κααναν.......δε γινεται να πας με 9 κοντους και 4 ψηλους........ειναι εκτος μπασκετικης λογικης..........
Αν παθει ενας απο τα 5ρια παιζει 5 ο μιροτιτς,αν παθει κατι ο μιροτιτς παιζει ο παπ 4..τουλαχιστον οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι λενε οτι ο παπ θα παιζει και 4 φετος.
Να φυγει ο κανααν και να ερθει ενα 4ρο5ρι ξενος που θα παιζει 0 λεπτα αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι λιγο δυσκολο..

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”