Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
υπάρχουν άτομα που εκτός από τα "τικ τακ" κτλ έχουν γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως "ο Μίσιτς έκλεισε, ασχοληθείτε με τον σέντερ" που δεν έχουν καμία σχέση με μια πληροφορία τύπου "υπήρξε επαφή με τον Μίσιτς", "ο Ολυμπιακός του έκανε/θα του κάνει πρόταση" που αφήνουν περιθώριο να μη γίνει η μεταγραφή.
έχει κλείσει ο Μίσιτς; η απάντηση είναι όχι, τη στιγμή που μιλάμε έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και σίγουρα δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε έγγραφο της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
ακόμη κι αν τελικά έρθει η πληροφορία ότι έκλεισε στις 20-25 Ιουνίου είναι ψευδής.
υπάρχει και η πολύ πρόσφατη ιστορία με τον Μιλουτίνοφ για να σας κάνει λίγο πιο συγκρατημένους όσους αναφέρετε ότι ο Μίσιτς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.
αν δε θέλετε να κριθείτε για αυτά που γράφετε μπορείτε απλά να μη τα γράφετε ή να τα γράφετε στη σωστή τους διάσταση.
έχει κλείσει ο Μίσιτς; η απάντηση είναι όχι, τη στιγμή που μιλάμε έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και σίγουρα δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε έγγραφο της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
ακόμη κι αν τελικά έρθει η πληροφορία ότι έκλεισε στις 20-25 Ιουνίου είναι ψευδής.
υπάρχει και η πολύ πρόσφατη ιστορία με τον Μιλουτίνοφ για να σας κάνει λίγο πιο συγκρατημένους όσους αναφέρετε ότι ο Μίσιτς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.
αν δε θέλετε να κριθείτε για αυτά που γράφετε μπορείτε απλά να μη τα γράφετε ή να τα γράφετε στη σωστή τους διάσταση.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θεωρουσαμε εξ αρχης οτι οσα γραφονται εδω εχουν 1% πιθανοτητες να γινουν δεν θα υπηρχαν δεσμευσεις παρεξηγησεις κλπ
Οπως γραφτηκε παραπανω καθε μελος του φορουμ εχει εναν τρειντμαρκ τροπο γραφης . Αλλοι ειναι για σοβαρες συζητησεις , αλλοι ειναι εδω για να κανουν την πλακα τους , αλλοι γραφουν τον καημο τους για παικτες που θα ηθελαν να δουν . Οποτε αναλογα ποιος γραφει τι ειτε διαβαζετε ειτε προσπερνατε .
Οσο για την ταση να την λεει ο ενας στον αλλο αν πεσει σε κατι εξω αυτο ειναι γενικη εικονα , οχι μονο σε μεταγραφικες πληροφοριες .
Δεν ειναι κατι νεο , δινουμε μεγαλυτερη σημασια απο οτι χρειαζεται .
Δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους
Οσο για τα μεταγραφικα επειδη δεν εχω σοσιαλ κλπ δεν εχω εικονα απο φημες , πληροφοριες κλπ οποτε γραφω ονοματα με βαση τι θα ηθελα να δω στην ομαδα .
Πχ θα μου αρεσε να δω στην ομαδα λαντειλ και φρανσισκο .
Οπως γραφτηκε παραπανω καθε μελος του φορουμ εχει εναν τρειντμαρκ τροπο γραφης . Αλλοι ειναι για σοβαρες συζητησεις , αλλοι ειναι εδω για να κανουν την πλακα τους , αλλοι γραφουν τον καημο τους για παικτες που θα ηθελαν να δουν . Οποτε αναλογα ποιος γραφει τι ειτε διαβαζετε ειτε προσπερνατε .
Οσο για την ταση να την λεει ο ενας στον αλλο αν πεσει σε κατι εξω αυτο ειναι γενικη εικονα , οχι μονο σε μεταγραφικες πληροφοριες .
Δεν ειναι κατι νεο , δινουμε μεγαλυτερη σημασια απο οτι χρειαζεται .
Δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους
Οσο για τα μεταγραφικα επειδη δεν εχω σοσιαλ κλπ δεν εχω εικονα απο φημες , πληροφοριες κλπ οποτε γραφω ονοματα με βαση τι θα ηθελα να δω στην ομαδα .
Πχ θα μου αρεσε να δω στην ομαδα λαντειλ και φρανσισκο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Πέμ Ιουν 26, 2025 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο βεζενκοφ εκανε κρα οτι ηθελε να επιστρεψει στην ευρωπη . Ο μισιτς απο την αλλη δεν μου δειχνει κατι αναλογο .Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 11:58 amΟ Σάσα πέρσι παραιτήθηκε από ολόκληρο(!) το συμβόλαιο του (6,9 μύρια αν θυμάμαι καλά). Αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι δεν πήρε τα 3μιση-4 που δικαιούταν, αλλά πλήρωσε ουσιαστικά και την εφορία του συμβολαίου. Γιαυτό και κατά τη γνώμη μου το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό ήταν τόσο ψηλό. Κάπως έπρεπε η ομάδα να του ανταποδώσει αυτα τα χρήματα.
Το συμβόλαιο του Μισιτς είναι 8,1 μύρια. Χοντρικά 4μιση θα πάνε στον Μίσιτς και 3,6 η εφορία πες. Προσωπική εκτίμηση οι δύο υποθέσεις δεν είναι ίδιες.
1. Δεν ξέρω αν ο Μίσιτς έχει τέτοια κάψα να παίξει Ευρώπη, που θα αφήσει 4,5 μύρια για να υπογράψει εδώ με λιγότερα.
2. Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ομαδα να του δώσει 4,5 στην Ευρώπη και ποια θα είναι αυτή.
3. Πιθανόν η ομάδα που θα υπογράψει στην Ευρώπη να πρέπει να του "δώσει" και τα 3μιση (της εφορίας) που πρέπει να χαρίσει στους Χορνετς, για να τον πάρει.
Με απλά λόγια για να μη χάσει λεφτά ο Μίσιτς, πρέπει να πάρει στην Ευρώπη πάνω από 5μιση εκατομμύρια το χρόνο, για 3ετες.
Ένα δεύτερο σενάριο είναι οι Χορνετς να αποφασίσουν οι ίδιοι να τον αποδεσμεύσουν. Σε αυτή την περίπτωση του πληρώνουν κανονικά το συμβόλαιο (αν δε τον πάρει κάποια άλλη ομάδα από τους waivers) και ο παίκτης είναι ελεύθερος. Σε συμβόλαιο 8,1 εκατομμυρίων επίσης δε το θεωρώ τόσο πιθανόν. Δεν είναι Πετρουσεφ που έπερνε ψίχουλα δηλαδή. Επίσης στο ρόστερ των Χορνετς έχει ξεκάθαρη θέση αυτή τη στιγμή πίσω από Λαμελο (μόνιμα τραυματίας) και Τρε Μαν που είναι περισσότερο 2αρι που παίζει και στο 1. Κάτι σαν 2-3ος point guard δηλαδή. Οπότε δύσκολο να τον πληρώσουν για να φύγει.
Τρίτο σενάριο είναι ένα νέο trade, αλλά αυτό είναι κάτι που χρονικά δε μπορείς να το προσδιορίσεις. Δεν εξαρτάται καν από τον Μίσιτς ουσιαστικά. Και εκεί πάλι θα πρέπει να δούμε σε ποια ομάδα θα πάει. Αν η ομάδα αυτή θα έχει κάποιο ρόλο για εκείνον ή απλά θα είναι ένας salary filler. Αυτό μπορεί να τραβήξει μέχρι και Φλεβάρη.
Σε καθε περίπτωση δε βλέπω πιθανό η περίπτωση να ξεκαθαρίζει σύντομα. Ξαναλέω τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις από τα όσα γνωρίζω για το ΝΒΑ. Δε γνωρίζω όμως τον παικτη, τι έχει στο μυαλό του και τα λοιπά. Μπορεί να ναι τόσο ψημένος για Ευρώπη που θα βάλει λεφτά απτην τσέπη, για να μείνει ελεύθερος.
Δεν θα μου κανει εκπληξη δηλαδη να βρει ενα συμβολαιο στο nba και να συνεχισει εκει για οσο μπορει να παιρνει καποια καλα λεφτα .
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στην Αμερική είχαν αναφέρει ότι ο Σάσα παραιτήθηκε από ολόκληρο(!) το συμβόλαιο του. Μεσα στο συμβόλαιο ενα ποσό (κοντά στο 45%) παει στην εφορία. Στο ΝΒΑ τα εγγυημένα συμβόλαια πληρώνονται κανονικά. Αν μία ομάδα σε κάνει waive τα λεφτά στα δίνει. Αν μία ομάδα σε κάνει waive τα λεφτά του συμβολαίου πάνε κανονικά στο payroll της σεζόν. Με επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος απλά να μην πληρωθούν αυτά τα λεφτά. Δηλαδη έστω και τυπικά η ομάδα σε κάνει waive, ασχετα αν υπάρχει μεταξυ σας συμφωνία να της χαρίσεις τα λεφτά. Τώρα εφόσον αυτό το συμβόλαιο συμπεριλαμβάνει και την εφορία, το ποσό της εφορίας δεν είμαι βέβαιος ότι οι Ραπτορς θα δεχοντουσαν να το αναλάβουν αυτοί, για έναν παίκτη που ενώ είχε εγγυημένο συμβόλαιο, ήθελε να φύγει. Η λογική λέει ότι είναι δουλειά του παίκτη να το αναλάβει. Και εφόσον η πληροφορία λέει ότι ο Βεζενκοφ παραιτήθηκε από ολόκληρο το συμβόλαιο, εγώ καταλαβαίνω ότι και τη εφορία, αυτός την πληρωσε. Όχι οι Ραπτορς.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 12:01 pmΚάτσε πλήρωσε φόρο για λεφτά που δεν πήρε;Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 11:58 amΟ Σάσα πέρσι παραιτήθηκε από ολόκληρο(!) το συμβόλαιο του (6,9 μύρια αν θυμάμαι καλά). Αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι δεν πήρε τα 3μιση-4 που δικαιούταν, αλλά πλήρωσε ουσιαστικά και την εφορία του συμβολαίου. Γιαυτό και κατά τη γνώμη μου το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό ήταν τόσο ψηλό. Κάπως έπρεπε η ομάδα να του ανταποδώσει αυτα τα χρήματα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά τι πιθανότητες έχει το 30% του φόρουμ να έχει άκρες με τον μπαρτζωκα ή τους αφους ; Και ενας να έχει οντως θα μιλάμε για θαύμα..Εδώ δεν μπορούν να μάθουν οι δημοσιογράφοι..θα μπορούσα και εγώ να βλέπω ειδήσεις από τουιτερ να πετάω και καμιά δική μου και να φαίνεται ότι όντως γνωρίζω .. Αυτό γίνεται και στην έξω ζωή , μπορεί να πουλάω φούμαρα σε κάποιον και αυτός μετά να τα γράφει εδώ σαν πληροφορίες..χωρίς να το κάνει με πρόθεση να κοροϊδεψει
Προσωπικά όμως δεν με ενοχλεί ούτε θέλω να σταματήσουν να δίνουν πληροφορίες.. δημιουργείται και θέμα για συζήτηση … από την άλλη μεγάλα παιδιά είμαστε μπορούμε να φιλτράρουμε τι θα πιστέψουμε.. το ότι το είπε ο σακ7 ή ο τάδε δεν είναι να το δένουμε και σχοινί κορδόνι ενώ δεν συμφωνώ και με το να τους στήνουμε στον τοίχο μετά ,αρκετοί για καλό τα λένε
Προσωπικά όμως δεν με ενοχλεί ούτε θέλω να σταματήσουν να δίνουν πληροφορίες.. δημιουργείται και θέμα για συζήτηση … από την άλλη μεγάλα παιδιά είμαστε μπορούμε να φιλτράρουμε τι θα πιστέψουμε.. το ότι το είπε ο σακ7 ή ο τάδε δεν είναι να το δένουμε και σχοινί κορδόνι ενώ δεν συμφωνώ και με το να τους στήνουμε στον τοίχο μετά ,αρκετοί για καλό τα λένε
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η σημερινή εξέλιξη δεν εκθέτει κατ εμέ κανέναν πραγματικο insider, εκθέτει μονο τα τρόλ αλλα κυριως τους δέκτες, κι αυτό πρέπει να απασχολήσει αυτούς δλδ εμάς που διαβάζουμε.
Αν η ομάδα είναι σε προχωρημενες συνομιλίες με τον Μισιτς και τον καθε Μισιτς, κάποιος το ξέρει επειδή έχει προσωπική σχέση με κάποιον εντός ομαδας (συμβαινει, ειναι μικρος ο κοσμος) και το μεταφέρει εδω δε καταλαβαίνω το πρόβλημα. Υπαρχουν παιδια που καλοπροαιρετα μεταφέρουν ο.τι μπορεί να γνωρίζουν γιατι ξερουν οτι μοιραζομαστε την ιδια καψα και ναι, φυσικά ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποια τρολς που ειναι attention whores. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι ποιοι.
Mπορεί οι “πραγματικοί” insiders να πέσουν έξω; Φυσικά και μπορούν. Ποιος είναι ο απόλυτος insider; O Παναγιώτης Αγγελοπουλος; Ερχεται αυτός στο forum, γράφει ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Μισιτς, τον παίρνει τηλ αύριο ο παιχτης, του λέει έχω πρόταση 5.5 εκ από Φενερ, πάω εκει, γεια σας. Εκει τι λεμε; Να τα βάλουμε με τη ζωή που έχει ανατροπες; Δε το ξέραμε, τώρα κατεβήκαμε στον πλανητη;
Η εξέλιξη που έγινε χθες είναι ακόμα πιο εξωφρενικό να φορτώνεται σ’ αυτούς που μιλούσαν για συμφωνία. Ολοι ξεραμε ότι υπάρχει αυτή η προθεσμία για το ΝΒΑ και αυτό που έγινε χθες πιθανότατα έπιασε εξαπινης και τους ίδιους τους αμεσα εμπλεκομενους. Οταν λοιπον η ανατροπή έρχεται από εξωγενη παραγοντα που ήμασταν όλοι εν πλήρη γνώση ότι υπάρχει, μου φαίνεται ότι απλά ψάχνουμε κάποιον να κατηγορησουμε επειδή δεν έγινε αυτό που θέλαμε. Ναι ειχε ελαχιστες πιθανοτητες τις οποιες ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να αγνοησουμε γιατί υπήρχε ένα wishful thinking ότι το ΝΒΑ είναι κρεατομηχανη αλλά “δε θα συμβεί σε εμάς.” Ε τελικά συνέβη.
Το ποιντ μου είναι το εξής. Αν κάποιος μοιαζει για τρολ, ας το εκθέτουμε - αν και, ακομα καλυτερα, μπορούμε και να τον αγνοούμε. Αν κάποιος ξέρει κάτι από μεσα, ,δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να υπάρχει ανατροπή και αυτό δε σημαίνει ότι η πληροφορία ήταν λάθος. Το να βγάζουμε τους εαυτούς μας από το κάδρο όμως και να συμπεριφορομαστε λες και είμαστε τίποτα μωρά που τα ξεγελασαν σορού αλλά είναι αποποίηση ευθυνών τις οποιες καλώς ή κακως εχουν και οι δεκτες (οχι μονο οι πομποι) και τις οποιες βολικά ξεχνάμε.
Αν η ομάδα είναι σε προχωρημενες συνομιλίες με τον Μισιτς και τον καθε Μισιτς, κάποιος το ξέρει επειδή έχει προσωπική σχέση με κάποιον εντός ομαδας (συμβαινει, ειναι μικρος ο κοσμος) και το μεταφέρει εδω δε καταλαβαίνω το πρόβλημα. Υπαρχουν παιδια που καλοπροαιρετα μεταφέρουν ο.τι μπορεί να γνωρίζουν γιατι ξερουν οτι μοιραζομαστε την ιδια καψα και ναι, φυσικά ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποια τρολς που ειναι attention whores. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι ποιοι.
Mπορεί οι “πραγματικοί” insiders να πέσουν έξω; Φυσικά και μπορούν. Ποιος είναι ο απόλυτος insider; O Παναγιώτης Αγγελοπουλος; Ερχεται αυτός στο forum, γράφει ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Μισιτς, τον παίρνει τηλ αύριο ο παιχτης, του λέει έχω πρόταση 5.5 εκ από Φενερ, πάω εκει, γεια σας. Εκει τι λεμε; Να τα βάλουμε με τη ζωή που έχει ανατροπες; Δε το ξέραμε, τώρα κατεβήκαμε στον πλανητη;
Η εξέλιξη που έγινε χθες είναι ακόμα πιο εξωφρενικό να φορτώνεται σ’ αυτούς που μιλούσαν για συμφωνία. Ολοι ξεραμε ότι υπάρχει αυτή η προθεσμία για το ΝΒΑ και αυτό που έγινε χθες πιθανότατα έπιασε εξαπινης και τους ίδιους τους αμεσα εμπλεκομενους. Οταν λοιπον η ανατροπή έρχεται από εξωγενη παραγοντα που ήμασταν όλοι εν πλήρη γνώση ότι υπάρχει, μου φαίνεται ότι απλά ψάχνουμε κάποιον να κατηγορησουμε επειδή δεν έγινε αυτό που θέλαμε. Ναι ειχε ελαχιστες πιθανοτητες τις οποιες ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να αγνοησουμε γιατί υπήρχε ένα wishful thinking ότι το ΝΒΑ είναι κρεατομηχανη αλλά “δε θα συμβεί σε εμάς.” Ε τελικά συνέβη.
Το ποιντ μου είναι το εξής. Αν κάποιος μοιαζει για τρολ, ας το εκθέτουμε - αν και, ακομα καλυτερα, μπορούμε και να τον αγνοούμε. Αν κάποιος ξέρει κάτι από μεσα, ,δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να υπάρχει ανατροπή και αυτό δε σημαίνει ότι η πληροφορία ήταν λάθος. Το να βγάζουμε τους εαυτούς μας από το κάδρο όμως και να συμπεριφορομαστε λες και είμαστε τίποτα μωρά που τα ξεγελασαν σορού αλλά είναι αποποίηση ευθυνών τις οποιες καλώς ή κακως εχουν και οι δεκτες (οχι μονο οι πομποι) και τις οποιες βολικά ξεχνάμε.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα γίνεται ακύρωση του συμβολαίου, ούτε στο καπ δεν φαινόταν ότι πήρε λεφτά ο βεζε..ακυρώθηκε το ντιλ δεν έδωσε λεφτά το ΝΒΑ άρα δεν πληρώνει εφορία .. ο σασα δηλαδή να πλήρωσε δύο εφορίες δεν μου στέκει καθόλουStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 12:46 pmΔεν είμαι απολυτα βέβαιος αλλά νομίζω πως έτσι πάει. Το συμβόλαιο είναι πρακτικά με το ΝΒΑ και είναι εγγυημένο. Τα λεφτά στην εφορία (λογικά) θα πληρωθούν. Δεν ξέρω αν παίζει να πουν οι Ραπτορς.. α ξέρετε ο κύριος Βεζενκοφ δεν πληρώθηκε, άρα τα 3μυρια της εφορίας του μη τα περιμένετε.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδια χαλαρωστε λιγο. Ο παικτης μπορει οντως να εχει κλεισει στον Ολυμπιακο(οπως ειπα και χθες τα μεσανυχτα πριν γινει ολο αυτο το σουσουρο δεν λενε τετοιο οι δικες κου πληροφοριες αλλα για αλλον παικτη οτι ειναινπιο προχωρημενο) αλλα οτι μιλησαμ με Μισιτς και οτι καναμε μεγαλη προταση ισχυει οπως ισχυε και με τον Μιροτιτς οπως ισχυε και με τον τζειμς. Και θα αποκαλυφθει στην πορεια του χρονου. Το οτι οι Σανς τον αξιοποιησαν δεν σημαινει οτι δεν θα φυγει απο το ΝΒΑ ουτε οτι θα ερθει σωνει ντε και καλα θα ερθει στον Ολυμπιακο. Δεν αλλαζει κατι απλα παρατηνει τη τελικη λυση του θεματος.
Για μενα το πιο σημαντικο νεο των τελευταιων 48 ωρων δεν ειναι αυτο αλλα το γεγονος οτι η Χαποελ παει για μονιμη εγκατασταση στη Βουλγαρια αρα δεν θα συμμετεχει στο ισραηλινο πρωταθλημα που ειναι το μεγακυτερο αγκαθι. (Οι πληροφοριες μου τονεπιβεβαιωνουν οτι μπορει να λαβει ειδικη αδεια
Και ισως ναμπαιξει κονο στα πλειοφς) Αυτο σημαινει οτινυπαρχει ακομη ενα γερο πορτοφολι στην αγορα χωρις ιδιαιτερα μειονεκτηματα, με γνωστο προπονητη και φιλοδοξιες.
Για μενα το πιο σημαντικο νεο των τελευταιων 48 ωρων δεν ειναι αυτο αλλα το γεγονος οτι η Χαποελ παει για μονιμη εγκατασταση στη Βουλγαρια αρα δεν θα συμμετεχει στο ισραηλινο πρωταθλημα που ειναι το μεγακυτερο αγκαθι. (Οι πληροφοριες μου τονεπιβεβαιωνουν οτι μπορει να λαβει ειδικη αδεια
Και ισως ναμπαιξει κονο στα πλειοφς) Αυτο σημαινει οτινυπαρχει ακομη ενα γερο πορτοφολι στην αγορα χωρις ιδιαιτερα μειονεκτηματα, με γνωστο προπονητη και φιλοδοξιες.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ σε αυτό έχω μείνει. Ήξερα ότι μόνο σε περίπτωση απόσυρσης από το μπάσκετ παίζει η ακύρωση συμβολαίου (κι εκεί υπάρχει η δικλείδα ότι πρέπει να μείνεις για έναν χρόνο τουλάχιστον εκτός). Ξαναλέω μπορεί να υπάρχουν παραθυράκια και να μην το γνωρίζω.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 12:53 pmΌταν μια ομάδα κάνει waive έναν παίκτη πληρώνει όλο το συμβολαιο κι ο,τι αυτό περιλαμβάνει εκτός αν εντός 48 ωρών κάποια άλλη ομάδα το αναλάβει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο