Αν η ομάδα είναι σε προχωρημενες συνομιλίες με τον Μισιτς και τον καθε Μισιτς, κάποιος το ξέρει επειδή έχει προσωπική σχέση με κάποιον εντός ομαδας (συμβαινει, ειναι μικρος ο κοσμος) και το μεταφέρει εδω δε καταλαβαίνω το πρόβλημα. Υπαρχουν παιδια που καλοπροαιρετα μεταφέρουν ο.τι μπορεί να γνωρίζουν γιατι ξερουν οτι μοιραζομαστε την ιδια καψα και ναι, φυσικά ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποια τρολς που ειναι attention whores. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι ποιοι.
Mπορεί οι “πραγματικοί” insiders να πέσουν έξω; Φυσικά και μπορούν. Ποιος είναι ο απόλυτος insider; O Παναγιώτης Αγγελοπουλος; Ερχεται αυτός στο forum, γράφει ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Μισιτς, τον παίρνει τηλ αύριο ο παιχτης, του λέει έχω πρόταση 5.5 εκ από Φενερ, πάω εκει, γεια σας. Εκει τι λεμε; Να τα βάλουμε με τη ζωή που έχει ανατροπες; Δε το ξέραμε, τώρα κατεβήκαμε στον πλανητη;
Η εξέλιξη που έγινε χθες είναι ακόμα πιο εξωφρενικό να φορτώνεται σ’ αυτούς που μιλούσαν για συμφωνία. Ολοι ξεραμε ότι υπάρχει αυτή η προθεσμία για το ΝΒΑ και αυτό που έγινε χθες πιθανότατα έπιασε εξαπινης και τους ίδιους τους αμεσα εμπλεκομενους. Οταν λοιπον η ανατροπή έρχεται από εξωγενη παραγοντα που ήμασταν όλοι εν πλήρη γνώση ότι υπάρχει, μου φαίνεται ότι απλά ψάχνουμε κάποιον να κατηγορησουμε επειδή δεν έγινε αυτό που θέλαμε. Ναι ειχε ελαχιστες πιθανοτητες τις οποιες ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να αγνοησουμε γιατί υπήρχε ένα wishful thinking ότι το ΝΒΑ είναι κρεατομηχανη αλλά “δε θα συμβεί σε εμάς.” Ε τελικά συνέβη.
Το ποιντ μου είναι το εξής. Αν κάποιος μοιαζει για τρολ, ας το εκθέτουμε - αν και, ακομα καλυτερα, μπορούμε και να τον αγνοούμε. Αν κάποιος ξέρει κάτι από μεσα, ,δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να υπάρχει ανατροπή και αυτό δε σημαίνει ότι η πληροφορία ήταν λάθος. Το να βγάζουμε τους εαυτούς μας από το κάδρο όμως και να συμπεριφορομαστε λες και είμαστε τίποτα μωρά που τα ξεγελασαν σορού αλλά είναι αποποίηση ευθυνών τις οποιες καλώς ή κακως εχουν και οι δεκτες (οχι μονο οι πομποι) και τις οποιες βολικά ξεχνάμε.