Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

redcard

senior
Reactions: 799
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 26, 2025 12:43 pm

Η σημερινή εξέλιξη δεν εκθέτει κατ εμέ κανέναν πραγματικο insider, εκθέτει μονο τα τρόλ αλλα κυριως τους δέκτες, κι αυτό πρέπει να απασχολήσει αυτούς δλδ εμάς που διαβάζουμε.

Αν η ομάδα είναι σε προχωρημενες συνομιλίες με τον Μισιτς και τον καθε Μισιτς, κάποιος το ξέρει επειδή έχει προσωπική σχέση με κάποιον εντός ομαδας (συμβαινει, ειναι μικρος ο κοσμος) και το μεταφέρει εδω δε καταλαβαίνω το πρόβλημα. Υπαρχουν παιδια που καλοπροαιρετα μεταφέρουν ο.τι μπορεί να γνωρίζουν γιατι ξερουν οτι μοιραζομαστε την ιδια καψα και ναι, φυσικά ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποια τρολς που ειναι attention whores. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι ποιοι.

Mπορεί οι “πραγματικοί” insiders να πέσουν έξω; Φυσικά και μπορούν. Ποιος είναι ο απόλυτος insider; O Παναγιώτης Αγγελοπουλος; Ερχεται αυτός στο forum, γράφει ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Μισιτς, τον παίρνει τηλ αύριο ο παιχτης, του λέει έχω πρόταση 5.5 εκ από Φενερ, πάω εκει, γεια σας. Εκει τι λεμε; Να τα βάλουμε με τη ζωή που έχει ανατροπες; Δε το ξέραμε, τώρα κατεβήκαμε στον πλανητη;

Η εξέλιξη που έγινε χθες είναι ακόμα πιο εξωφρενικό να φορτώνεται σ’ αυτούς που μιλούσαν για συμφωνία. Ολοι ξεραμε ότι υπάρχει αυτή η προθεσμία για το ΝΒΑ και αυτό που έγινε χθες πιθανότατα έπιασε εξαπινης και τους ίδιους τους αμεσα εμπλεκομενους. Οταν λοιπον η ανατροπή έρχεται από εξωγενη παραγοντα που ήμασταν όλοι εν πλήρη γνώση ότι υπάρχει, μου φαίνεται ότι απλά ψάχνουμε κάποιον να κατηγορησουμε επειδή δεν έγινε αυτό που θέλαμε. Ναι ειχε ελαχιστες πιθανοτητες τις οποιες ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να αγνοησουμε γιατί υπήρχε ένα wishful thinking ότι το ΝΒΑ είναι κρεατομηχανη αλλά “δε θα συμβεί σε εμάς.” Ε τελικά συνέβη.

Το ποιντ μου είναι το εξής. Αν κάποιος μοιαζει για τρολ, ας το εκθέτουμε - αν και, ακομα καλυτερα, μπορούμε και να τον αγνοούμε. Αν κάποιος ξέρει κάτι από μεσα, ,δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να υπάρχει ανατροπή και αυτό δε σημαίνει ότι η πληροφορία ήταν λάθος. Το να βγάζουμε τους εαυτούς μας από το κάδρο όμως και να συμπεριφορομαστε λες και είμαστε τίποτα μωρά που τα ξεγελασαν σορού αλλά είναι αποποίηση ευθυνών τις οποιες καλώς ή κακως εχουν και οι δεκτες (οχι μονο οι πομποι) και τις οποιες βολικά ξεχνάμε.

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

senior
Reactions: 294

Πέμ Ιουν 26, 2025 12:46 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 12:07 pm
Δεν νομίζω ότι στέκει ότι πληρώνει φόρο σε λεφτά που δεν παίρνει κάποιος… Είναι σαν να απαρνιέσαι κληρονομιά .. θα σου πουν ναι αλλά πλήρωσε εφορία σαν να τα έπαιρνες ;
Δεν είμαι απολυτα βέβαιος αλλά νομίζω πως έτσι πάει. Το συμβόλαιο είναι πρακτικά με το ΝΒΑ και είναι εγγυημένο. Τα λεφτά στην εφορία (λογικά) θα πληρωθούν. Δεν ξέρω αν παίζει να πουν οι Ραπτορς.. α ξέρετε ο κύριος Βεζενκοφ δεν πληρώθηκε, άρα τα 3μυρια της εφορίας του μη τα περιμένετε.

0
big_lebowski

junior
Reactions: 234
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 26, 2025 12:53 pm

Όταν μια ομάδα κάνει waive έναν παίκτη πληρώνει όλο το συμβολαιο κι ο,τι αυτό περιλαμβάνει εκτός αν εντός 48 ωρών κάποια άλλη ομάδα το αναλάβει

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6866
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 26, 2025 12:55 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 12:46 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 12:07 pm
Δεν νομίζω ότι στέκει ότι πληρώνει φόρο σε λεφτά που δεν παίρνει κάποιος… Είναι σαν να απαρνιέσαι κληρονομιά .. θα σου πουν ναι αλλά πλήρωσε εφορία σαν να τα έπαιρνες ;
Δεν είμαι απολυτα βέβαιος αλλά νομίζω πως έτσι πάει. Το συμβόλαιο είναι πρακτικά με το ΝΒΑ και είναι εγγυημένο. Τα λεφτά στην εφορία (λογικά) θα πληρωθούν. Δεν ξέρω αν παίζει να πουν οι Ραπτορς.. α ξέρετε ο κύριος Βεζενκοφ δεν πληρώθηκε, άρα τα 3μυρια της εφορίας του μη τα περιμένετε.
Μα γίνεται ακύρωση του συμβολαίου, ούτε στο καπ δεν φαινόταν ότι πήρε λεφτά ο βεζε..ακυρώθηκε το ντιλ δεν έδωσε λεφτά το ΝΒΑ άρα δεν πληρώνει εφορία .. ο σασα δηλαδή να πλήρωσε δύο εφορίες δεν μου στέκει καθόλου

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1352

Πέμ Ιουν 26, 2025 12:55 pm

Παιδια χαλαρωστε λιγο. Ο παικτης μπορει οντως να εχει κλεισει στον Ολυμπιακο(οπως ειπα και χθες τα μεσανυχτα πριν γινει ολο αυτο το σουσουρο δεν λενε τετοιο οι δικες κου πληροφοριες αλλα για αλλον παικτη οτι ειναινπιο προχωρημενο) αλλα οτι μιλησαμ με Μισιτς και οτι καναμε μεγαλη προταση ισχυει οπως ισχυε και με τον Μιροτιτς οπως ισχυε και με τον τζειμς. Και θα αποκαλυφθει στην πορεια του χρονου. Το οτι οι Σανς τον αξιοποιησαν δεν σημαινει οτι δεν θα φυγει απο το ΝΒΑ ουτε οτι θα ερθει σωνει ντε και καλα θα ερθει στον Ολυμπιακο. Δεν αλλαζει κατι απλα παρατηνει τη τελικη λυση του θεματος.

Για μενα το πιο σημαντικο νεο των τελευταιων 48 ωρων δεν ειναι αυτο αλλα το γεγονος οτι η Χαποελ παει για μονιμη εγκατασταση στη Βουλγαρια αρα δεν θα συμμετεχει στο ισραηλινο πρωταθλημα που ειναι το μεγακυτερο αγκαθι. (Οι πληροφοριες μου τονεπιβεβαιωνουν οτι μπορει να λαβει ειδικη αδεια
Και ισως ναμπαιξει κονο στα πλειοφς) Αυτο σημαινει οτινυπαρχει ακομη ενα γερο πορτοφολι στην αγορα χωρις ιδιαιτερα μειονεκτηματα, με γνωστο προπονητη και φιλοδοξιες.

0
Stam Tziant

senior
Reactions: 294

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:05 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 12:53 pm
Όταν μια ομάδα κάνει waive έναν παίκτη πληρώνει όλο το συμβολαιο κι ο,τι αυτό περιλαμβάνει εκτός αν εντός 48 ωρών κάποια άλλη ομάδα το αναλάβει
Κι εγώ σε αυτό έχω μείνει. Ήξερα ότι μόνο σε περίπτωση απόσυρσης από το μπάσκετ παίζει η ακύρωση συμβολαίου (κι εκεί υπάρχει η δικλείδα ότι πρέπει να μείνεις για έναν χρόνο τουλάχιστον εκτός). Ξαναλέω μπορεί να υπάρχουν παραθυράκια και να μην το γνωρίζω.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 963

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:07 pm

Για τον Σορτς που δεν τον πήραμε και τον πήραν οι απέναντι ποια η άποψη σας; Δεν ήταν αυτό που θέλουμε ;

0
Jeight

senior
Reactions: 285
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:09 pm

Ολη αυτη η συζητηση ειναι ανευ λογου και αιτιας και καποιοι βγαζετε χολη χωρις λογο. Και ο σασα ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο πριν τον αποδεσμευσουν οι Ραπτορς. Ο μισιτς καλλιστα θα μκπορουσε να εχει κανει οσα λενε τα πιο παλια παιδια εδω οπως ο Heisenberg kai o Christofis, να εχει ακουσει 10 προτασεις, να ειναι σε προχωρημενες συζητησεις και να εχει κανει ραντεβου με τους Αγγελοπουλους γιατι πιστευε οτι θα εμεν ελευθερος σε λιγες μερες.

Τα front office του NBA πολλες φορες ανακοινωνουν τετοιες προθεσεις την τελευταια στιγμη. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Και ο μισιτς ταρακουλο θα επαθε λογικα γιατι το χε σιγουρο οτι θα γυριζε ευρωπη απο τον Ιουλη

0
mia sin mia

Reactions: 31

Επειδή όπως και στη έξω ζωή μας βρίσκεται πάντα πονηροι που βγάζουν χολή και κόμπλεξ και μάλιστα χωρίς λογική.. Ότι είπαμε 4 5 εδώ μέσα είναι η πραγματικότητα... Δυστυχως δεν μπορούμε να κερδίσουμε την τρέλα τον Αμερικανών.. Ο παίκτης δεν πήγε στην φενερ η οπουδήποτε ώστε να εκτεθεί εγώ ή κάποιος.. Έγινε κάτι που δεν μπορεί να το νικήσει ουτε ο ίδιος ο Μίσιτς.. Γι αυτό σοβαρευτειτε.. Εννοείται πως η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μισιτς.. Κ εννοείται ότι τόσες μέρες το κράταγε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.. Οπότε ξαναλέω σοβαρευτειτε.. Αν νομίζετε ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε και παίζουμε τότε υπάρχει πρόβλημα κ δείτε το..

Υ. Γ μια συμβουλή μου είναι να αναμένετε....

2
2 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 285
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:10 pm

prime7 έγραψε:
Για τον Σορτς που δεν τον πήραμε και τον πήραν οι απέναντι ποια η άποψη σας; Δεν ήταν αυτό που θέλουμε ;
Πως ηταν αυτο που θελουμε? Κακος σουτερ, κακος αμυντικος θελει παρα πολυ την μπαλα στα χερια του

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 982
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:13 pm

Το έρχεται, δεν έρχεται ο Μίσιτς, μου θύμισε μία δική μας "διαμαντένια" περίπτωση....

Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχάρα ;;; :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 642

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:14 pm

mia sin mia έγραψε:
Επειδή όπως και στη έξω ζωή μας βρίσκεται πάντα πονηροι που βγάζουν χολή και κόμπλεξ και μάλιστα χωρίς λογική.. Ότι είπαμε 4 5 εδώ μέσα είναι η πραγματικότητα... Δυστυχως δεν μπορούμε να κερδίσουμε την τρέλα τον Αμερικανών.. Ο παίκτης δεν πήγε στην φενερ η οπουδήποτε ώστε να εκτεθεί εγώ ή κάποιος.. Έγινε κάτι που δεν μπορεί να το νικήσει ουτε ο ίδιος ο Μίσιτς.. Γι αυτό σοβαρευτειτε.. Εννοείται πως η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μισιτς.. Κ εννοείται ότι τόσες μέρες το κράταγε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.. Οπότε ξαναλέω σοβαρευτειτε.. Αν νομίζετε ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε και παίζουμε τότε υπάρχει πρόβλημα κ δείτε το..

Υ. Γ μια συμβουλή μου είναι να αναμένετε....
με bold οι λόγοι που γίνεται όλη αυτή η κουβέντα για τους insiders :peace:

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2028
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:16 pm

prime7 έγραψε:
Τι σημασία έχει τώρα αυτό;

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 642

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:51 am
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 10:35 am

Reignman και τζαζ_θρυλος ΠΡΕΠΕΙ να ξαναγυρίσουν στο φόρουμ.

#ΦΕΡΤΟΝ
Συντάσσομαι, όπως και με την επιλογή του Αβατάρ.
και ο AlexD (αν θυμάμαι καλά το νικνέιμ) που έγραφε πολύ ωραία να επιστρέψει

#ΦΕΡΤΟΝ

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Πέμ Ιουν 26, 2025 1:25 pm

redcard έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 12:43 pm
Mπορεί οι “πραγματικοί” insiders να πέσουν έξω; Φυσικά και μπορούν. Ποιος είναι ο απόλυτος insider; O Παναγιώτης Αγγελοπουλος; Ερχεται αυτός στο forum, γράφει ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Μισιτς,
Τώρα μου έδωσες ιδέα τι θα έκανα τα λεφτά μου αν κέρδιζα κανα Euro Jackpot. Θα αγόραζα τον Ολυμπιακό και θα είχα διπλό κέρδος:

1. Θα μάθαινα πρώτος απ’ όλους τα νέα της ομάδας μου.

2. Θα έφτιαχνα burner account στο basketforum και σε διάφορα άλλα social και θα κυκλοφορούσα φήμες λέγοντας ότι είμαι insider.

Καμία Ferrari ή βίλα με πισίνες δεν μπορεί να ξεπεράσει την ηδονή αυτών των 2 συνδυασμένων.

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”