Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1525
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- coach blue
- Reactions: 1525
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο περυσι θεωρουσα οτι 10 ντορσει δεν κανουν εναν κανααν .nikolakias έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 9:11 pmΔεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ Τολιόπουλο θα ήθελα πολύ στην ομάδα μου. Ειδικά αντί για Λονγκ / Ντόρσεϋ.
Τωρα για τολιοπουλο , αντε να του δωσω τρεις ντορσει .

2
2

-
- Reactions: 917
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δικό μας παιδί ήταν και αυτό……απλά δεν του έκατσε το κατάλληλο timing! Μαζί με το ύψος βέβαια!!nikolakias έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 9:11 pmΔεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ Τολιόπουλο θα ήθελα πολύ στην ομάδα μου. Ειδικά αντί για Λονγκ / Ντόρσεϋ.
0
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρόχειρα πρόχειρα, μου έρχονται τα παιχνίδια με Ρεάλ και Βιλερμπάν στο ΣΕΦ!!…….steph.larry έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 9:08 pmΝομίζω η όποια παρανόηση έγινε λόγω της χρήσης των στατιστικών. Πάντως ούτε εγώ είδα να δουλεύει η motion απόντος του Γουόκαπ και ας μην έπεσε το offensive rating, απλώς η ομάδα ως ένα βαθμό προσαρμόστηκε και έκανε μεγάλες νίκες και λόγω προσωπικοτήτων (πχ με Μπάρτσα). Επίσης έχουν υπάρξει ματς φέτος που ήταν καταλυτικότατος, όταν έδωσε συμπληρωματικό σκορ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα που οι σκορερ μας είχαν όλη την άμυνα πάνω τους, είτε βάζοντας λει απ είτε βάζοντας κάποια corner-3s που του έδιναν προκλητικά οι αντίπαλοι.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 7:49 pm
Βρε αδερφέ Conan ….. δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ότι παίξαμε motion ειδικά με την Παρί που ο ίδιος ο κόουτς βγήκε σε τάιμ αουτ……..και λέει χτύπα το πολύ στην δεύτερη πάσα ( στον Φουρνιέ αν δεν κάνω λάθος) ………ή να λέμε ότι παίξαμε πάλι motion με την Μπάρτσα και τον Πάο………δηλαδή μόνο εγώ δεν είδα τέτοιο πράγμα??? Προσπάθεια για motion ναι, σαφέστατα και έγινε αλλά και ο Πεναρόγια και κυρίως ο Αταμάν μας την έσπασε εύκολα με τα ασφυκτικά heads out και την πίεση στην γωνία του γηπέδου (στις sidelines) στον μοναδικό μας χειριστή και στον Φουρνιε!!!!………..Motion με 2,8 πάσες εν τη απουσία Walkup απλά δεν υπάρχει……το ότι ο Μπαρτζώκας πήρε όμως αποτελέσματα εξαιτίας πολύ γενναίων προσαρμογών που έκανε στα 5-6 αυτά παιχνίδια, δείχνει γιατί είναι και ΤΟΠ προπονητής!!!! Όμως……..η ομάδα εδώ και μία τριετία Τετραετία βασίζεται στην motion δηλαδή σε Tomas-Fall και Παπ……..!!! Τέλος πάντων, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! Αλλά θεωρώ τον Θωμά το μοναδικό αναντικατάστατο γρανάζι της ομάδος ( βαρύ αλλά ναι, το πιστεύω)
……..Με Εκτίμηση αδερφέ Conan και στους λοιπούς που διαφωνείτε μαζί μου……..
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1088
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγω υποστηριζω πως ο Γουοκαπ μπορει να ειναι κορυφαιος αμυντικος, αλλα επιθετικα η ομαδα αντιμετωπιζει θεματα με αυτον μεσα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 6:21 pmΜα εσύ μόνος σου πήγες και παράθεσες το offensive rating ως παράδειγμα, τι σου φταίμε αν τελικά τα συγκεκριμένα νούμερα δεν σε δικαιώνουν.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 6:05 pm
Οκ αδερφέ……..άρα ποιος Γουόκαπ και καλά , σωστά ??? Τότε, Μακάρι όλοι σας να έχετε δίκιο και εγώ να βγω φάουλ!! Με όλη την εκτίμηση όμως που σου έχω, αν δεν έχουμε καταλάβει την αξία που έχει ο Γουόκαπ στην μπασκετική μηχανή του Ολυμπιακού , ειδικά στην λειτουργία της motion επίθεσης και επιμερίζεται το όλο θέμα σε τυχαία αποτελέσματα 5-7 αγώνων ( που παρεμπιπτόντως ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ motion η ομάδα ) έναντι μίας τριετίας αποτελεσμάτων ……….sorry αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή για αυτό ( αν και ήδη……ΑΠΑΝΤΗΣΕ)!!!
Προσωπικά ήμουν από τους υποστηρικτές και του Καλάθη στον ΠΑΟ και του Γουόκαπ στον Ολυμπιακό. Αλλά πλέον με την εξέλιξη του παιχνιδιού, του ρυθμού που παίζεται και της σημασίας των τριπόντων τείνω να αλλάξω γνώμη. Συνεχίζει φυσικά να μ' αρέσει η άμυνα του και το πως οργανώνει το παιχνίδι έστω και χωρίς το ταλέντο του Σλούκα αλλά στην επίθεση θεωρώ πως μας περιορίζει πλέον, και μότιον παίξαμε αυτά τα παιχνίδια που λείπει και την μπάλα κυκλοφορήσαμε. Όχι ότι θεωρώ τον Γκος τον ιδανικό ενορχηστρωτή μιας επίθεσης αλλά νομίζω ότι ο Γουόκαπ έπρεπε ούτως ή άλλως να έρχεται συμπληρωματικά του Γκος και όχι το αντίθετο, μπορεί και να κάνω λάθος.
Ενα θεμα ειναι πως κατεβαζει αργα την μπαλα, δεν εχει γρηγορα ποδια με την μπαλα στα χερια. Ακομα και σε fast forward, ο τυπος κανει πολλη ωρα να περασει το κεντρο...Σπαταλει τον μισο χρονο της επιθεσης!
Ενα αλλο ειναι οτι εχει θεμα με το σουτ κι ετσι σχεδον ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι τον παιζουν under, αρα ειναι πιο κλειστη η αντιπαλη αμυνα και δυσκολοτερα διασπαται.
Αυτα τα θεματα ο Γουοκαπ δεν μπορει να τα λυσει και δεν προκειται να τα λυσει ποτέ.
Ο Καλαθης απο την αλλη πλευρα, το μονο κοινο που εχει με τον Γουοκαπ εκτος της καλης αμυνας ειναι οτι δεν ειναι δυνατος στο σουτ. Αν και τα τελευταια χρονια οταν τον αφηνουν δε δισταζει και η αληθεια ειναι πως τουβλαρει λιγοτερο.
Απο κει και περα, επιθετικα ο Καλαθης ειναι απολαυση, ο καλυτερος πασερ και ο καλυτερος οργανωτης. Φυσικα και εχει πολυ γρηγορα ποδια, ενω οι μπουκες του ειναι μεγαλη απειλη για την αντιπαλη αμυνα.
Ειναι πραγματικα αποριας αξιο γιατι δεν κινηθηκαν οι ελληνικες ομαδες για αυτον λογω και ελληνικου διαβατηριου...
Πιστευω πως η παρουσια Γουοκαπ στον Ολυμπιακο εκανε τον Μπαρτσωκα να διστασει να εχει 2 ασουτους ασσους, ενω ο Αταμαν εχει γενικη αλλεργια στους ασουτους...
2
2

Γενικά μιλώντας..στις μέρες μας με ασουτους ποιντ γκαρντ τίτλους δύσκολα παίρνεις .. και ας είναι σε όλα τα αλλα απίστευτοι. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημαqspock έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 10:56 pmΚι εγω υποστηριζω πως ο Γουοκαπ μπορει να ειναι κορυφαιος αμυντικος, αλλα επιθετικα η ομαδα αντιμετωπιζει θεματα με αυτον μεσα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 6:21 pm
Μα εσύ μόνος σου πήγες και παράθεσες το offensive rating ως παράδειγμα, τι σου φταίμε αν τελικά τα συγκεκριμένα νούμερα δεν σε δικαιώνουν.
Προσωπικά ήμουν από τους υποστηρικτές και του Καλάθη στον ΠΑΟ και του Γουόκαπ στον Ολυμπιακό. Αλλά πλέον με την εξέλιξη του παιχνιδιού, του ρυθμού που παίζεται και της σημασίας των τριπόντων τείνω να αλλάξω γνώμη. Συνεχίζει φυσικά να μ' αρέσει η άμυνα του και το πως οργανώνει το παιχνίδι έστω και χωρίς το ταλέντο του Σλούκα αλλά στην επίθεση θεωρώ πως μας περιορίζει πλέον, και μότιον παίξαμε αυτά τα παιχνίδια που λείπει και την μπάλα κυκλοφορήσαμε. Όχι ότι θεωρώ τον Γκος τον ιδανικό ενορχηστρωτή μιας επίθεσης αλλά νομίζω ότι ο Γουόκαπ έπρεπε ούτως ή άλλως να έρχεται συμπληρωματικά του Γκος και όχι το αντίθετο, μπορεί και να κάνω λάθος.
Ενα θεμα ειναι πως κατεβαζει αργα την μπαλα, δεν εχει γρηγορα ποδια με την μπαλα στα χερια. Ακομα και σε fast forward, ο τυπος κανει πολλη ωρα να περασει το κεντρο...Σπαταλει τον μισο χρονο της επιθεσης!
Ενα αλλο ειναι οτι εχει θεμα με το σουτ κι ετσι σχεδον ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι τον παιζουν under, αρα ειναι πιο κλειστη η αντιπαλη αμυνα και δυσκολοτερα διασπαται.
Αυτα τα θεματα ο Γουοκαπ δεν μπορει να τα λυσει και δεν προκειται να τα λυσει ποτέ.
Ο Καλαθης απο την αλλη πλευρα, το μονο κοινο που εχει με τον Γουοκαπ εκτος της καλης αμυνας ειναι οτι δεν ειναι δυνατος στο σουτ. Αν και τα τελευταια χρονια οταν τον αφηνουν δε δισταζει και η αληθεια ειναι πως τουβλαρει λιγοτερο.
Απο κει και περα, επιθετικα ο Καλαθης ειναι απολαυση, ο καλυτερος πασερ και ο καλυτερος οργανωτης. Φυσικα και εχει πολυ γρηγορα ποδια, ενω οι μπουκες του ειναι μεγαλη απειλη για την αντιπαλη αμυνα.
Ειναι πραγματικα αποριας αξιο γιατι δεν κινηθηκαν οι ελληνικες ομαδες για αυτον λογω και ελληνικου διαβατηριου...
Πιστευω πως η παρουσια Γουοκαπ στον Ολυμπιακο εκανε τον Μπαρτσωκα να διστασει να εχει 2 ασουτους ασσους, ενω ο Αταμαν εχει γενικη αλλεργια στους ασουτους...
1
1

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον τζακσον τον εγραψε και το σπορτ ταιμ..αυτος δεν ειναι λιγο μπετατζης?επισης δεν τον θυμαμαι να δημιουργει και ποτε..
υπαρχει και ο σαμπιεν λι που περσι εκανε κατι ματσαρες με την μακαμπι.
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτη τη σεζον τις εκανε πριν 2,5 μηνες εκτος και αν εννοεις το 2024. Δεν ξερω αν μπορει να παιξει ευρωλιγκα ομως
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα πρέπει να αποκτηθεί ο Μπέβερλι πιστεύω αν το κατέχει ακόμα γιατί είναι παίχτης με παραστάσεις. Αν αποκτηθεί άλλος θα είναι στοίχημα και οι πιθανότητες με παίχτη στοίχημα είναι 80-20 με το 80 στο να μην βγει καλός. Παίρνουμε έναν καλό παίχτη που να μπορεί να παίξει κατευθείαν και να προσφέρει και περιμένουμε συντηριτικά να γυρίσει και ο Γουόκαπ μέχρι τα πολύ κρίσιμα. Γενικά πιστεύω ο παίχτης θέλει το χρόνο του να αναρρώσει. Ας είναι μέσα στο φάιναλ 4 αν φτάσουμε μέχρι εκεί που λογικά θα φτάσουμε και φέτος..
0
- Tuvok
- Reactions: 191
- Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπιζω να μην το κανει ο Τολιοπουλος αυτο. Θα παρει μεν καλυτερα λεφτα για ενα χρονο, αλλα θα σκουπιζει παγκο και δεν νομιζω να ειναι του χαρακτηρα του. Ειναι παιχτης μαχητης, οχι χειροκροτητης.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 10:54 pmμε τη σημερινή του εμφάνιση ο Τολιόπουλος έκλεισε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω παντως αν μπορουσαμε βα παρουμε παικτη τυπου Σεμπιεν Λι θα τον επαιρνα με τα χιλια. Και ας μην παιζε πολυ. Ειναι ακριβως ο παικτης που μας λειπει. Ο ανακατοσουρας τυπου εντουαρντς, τυπου χαουαρντ, λαπροβιτολα, καμπατσο, λαρκιν και ας μην ειναι εννοειται στο επιπεδο τουςTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 22, 2025 8:27 amΘα πρέπει να αποκτηθεί ο Μπέβερλι πιστεύω αν το κατέχει ακόμα γιατί είναι παίχτης με παραστάσεις. Αν αποκτηθεί άλλος θα είναι στοίχημα και οι πιθανότητες με παίχτη στοίχημα είναι 80-20 με το 80 στο να μην βγει καλός. Παίρνουμε έναν καλό παίχτη που να μπορεί να παίξει κατευθείαν και να προσφέρει και περιμένουμε συντηριτικά να γυρίσει και ο Γουόκαπ μέχρι τα πολύ κρίσιμα. Γενικά πιστεύω ο παίχτης θέλει το χρόνο του να αναρρώσει. Ας είναι μέσα στο φάιναλ 4 αν φτάσουμε μέχρι εκεί που λογικά θα φτάσουμε και φέτος..
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο τολιοπουλος αν δεν ειχε διαρευσει το ηχητικο θα ηταν ηδη στην ομαδα. Δεν νομιζω να γυρισει ποτε στον ολυμπιακο οσο ειναι οι Αγγγελοπουλοι ιδιοκτητεςTuvok έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 22, 2025 8:52 amΕλπιζω να μην το κανει ο Τολιοπουλος αυτο. Θα παρει μεν καλυτερα λεφτα για ενα χρονο, αλλα θα σκουπιζει παγκο και δεν νομιζω να ειναι του χαρακτηρα του. Ειναι παιχτης μαχητης, οχι χειροκροτητης.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 10:54 pmμε τη σημερινή του εμφάνιση ο Τολιόπουλος έκλεισε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού
3
3