Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα ως ιατριξο insider. Η ερευνα που μας παρειχες σου απαντησα πριν καποιες μερες γιατι ειναι πληρως αναξιοπιστη οπως και για τα παραδειγματα που ανεφερες. Εγω παρείχα στοιχεια απο το χειρουργο τον ιδιο. Αν αυτο δεν ειναι αξιοπιστο δεν ξερω τι ειναι. Τελος παντων δεν θα επεχταθω. Εσυ μπορεις να δηλωνεις ειδικος ενω κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδονυμο. Το δικο μου ειναι το ονομα μου μπορει καλιστα καποιος να το αναζητησει στο google και να δει ποιος ειμαι και που εχω τελειωσει και τι γνωσεις εχω. Επισης εχω ραψει καμια 300αρα φορες περισσοτερους τενοντες και συνδεσμους απο εσενα αλλα και παλι δεν το επαιξα ειδικος αλλα μετεφερα πληροφοριες. Περα απο αυτα ομως αν ο εβανς εχει μπει στις προπονησεις απο Φεβρουαριο και αν εχει PTSD ειναι πολυ ευκολο να το βρει καποιος απλα ρωτωντας ατομα μεσα στην ομαδα. Το τι βγαινει προς τα εξω ειναι εντελως διαφορετικο. Επειδη δεν θελω να σου ξανααπαντησω επι του θεματα μην το κανεις προσωπικο οπως προσπαθεις να το κανεις εμμεσως τις τελευταιες μερεςbig_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:33 pmMontechristo Σε εξακριβωμένα βασίζονταν (κάποιες έρευνες και άρθρα) συν την επαγγελματική μου εμπειρία και τα μεταπτυχιακά μου(φθ ,sports rehab)
Όλα αυτά σημαίνουν πως κάποιος ήξερε τι έλεγε από το Σεπτέμβρη χωρίς να λέει random (50% που λες κι εσύ) κλπ
Περι insiders κάνω χιούμορ.Τελειως ειλικρινά κάποιος που γράφει διαρκώς κάτι από μια πηγή κι αυτό το κάτι αλλάζει 4 φορές είναι προφανώς ποιο αναξιόπιστος,αλλά αυτή είναι η οπτική η δικιά μου.Εχω άλλωστε πει πως με 20χρονια moderating στη πλάτη μου το 99% των insiders είναι αναξιόπιστοι
Αυτό και μιας και είναι off topic δε θα συνεχίσω. Καλημέρα![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
3
3

- coach blue
- Reactions: 1364
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα πιο προβλέψιμος ο μποντιρογκα. Ήξεραν πάντα τι θα κάνει, ποτέ θα το κάνει, που θα το κάνει. Δεν ήταν αθλητικός και παρ όλα αυτά δεν μπορούσαν να το σταματήσουν.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:28 pmΦίλε κόουτς, μη ξεχνάς τον αυτοκράτορα του είδους, τον τεράστιο Γουώλτερ Μπέρρυ!!!Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 5:26 am
με εντυπωσιάζει το γεγονός όχι έχει signature move που την κάνει συνέχεια και κανείς δεν μπορεί να του την κόψει, τους πετάει όλους εκτός θέσης . Μια προσποίηση μπροστά και στεπ μπακ τρίποντο
![]()
![]()
το να κάνεις το ίδιο πράγμα και να μην μπορεί να σε σταματήσει κανείς είναι δείγμα τεράστιου παίκτη ( Σπανούλης , Γιουλ , Ναβαρο , Πρίντεζης - πεταχτάρι κλπ κλπ )
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Οταν ειναι πραγματα που δεν μπορεις να τα αντιληφθεις οχι να μην χρησιμοποιειται. Τωρα αν εσυ το κανει για εγκυκλοπαιδικη γνωση οκ. Αλλα μεχει εκει. Στο λεω γιατι εμεις το ζουμε. Πριν ειχαμε το dr google τωρα το dr chat gpt. Ερχονται ασθενεις τρομαγμενοι για μικροπραγματα και αλλοι που θα επρεπε να τρεξουν ερχονται καθυστερημενα γιατι τους το ειπε το ΑΙ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:42 pmΚαι ναι και όχι.
Συμφωνώ 100% ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το ChatGPT για εκτιμήσεις/προτεινόμενες θεραπείες κλπ. Στην περίπτωση μας εδώ όμως δεν είναι αυτό. Το ChatGPT (και οποιοδήποτε από τα τελευταίας μοντέλα) μπορεί μια χαρά να σου κάνει μια σούμα της βιβλιογραφίας (σε κάποιο βαθμό φυσικά, θα πρέπει να κάνεις και ψάξιμο μόνος σου). Αυτό το τελευταίο task δεν έχει να κάνει με ιατρική. Είναι απλά κατανόηση μεγάλου όγκου κειμένου και το ΑΙ μπορεί να το κάνει μια χαρά.
Το τελευταίο παράδειγμα που αναφέρεις έχει να κάνει με το knowledge cutoff του μοντέλου (μέχρι πότε έχει γίνει train δηλαδή). Δεν έχουν ολα τα μοντέλα πρόσβαση στο ίντερνετ και δεν ξέρω ακριβώς πόσο καλά είναι σε αυτό.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2986
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά αναφέρεις κάτι διαφορετικό. Οι ασθενείς που αναφέρεις χρησιμοποιούν το google και το ChatGPT για διάγνωση. Αυτό έγραψα στην πρώτη πρώτη γραμμή πως είναι λάθος. Συνήθως λες ότι έχεις πονοκέφαλο και καταλήγεις να πιστεύεις πως έχεις όγκο στον εγκέφαλο, έτσι πάειChristofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:52 pmΟταν ειναι πραγματα που δεν μπορεις να τα αντιληφθεις οχι να μην χρησιμοποιειται. Τωρα αν εσυ το κανει για εγκυκλοπαιδικη γνωση οκ. Αλλα μεχει εκει. Στο λεω γιατι εμεις το ζουμε. Πριν ειχαμε το dr google τωρα το dr chat gpt. Ερχονται ασθενεις τρομαγμενοι για μικροπραγματα και αλλοι που θα επρεπε να τρεξουν ερχονται καθυστερημενα γιατι τους το ειπε το ΑΙ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:42 pm
Και ναι και όχι.
Συμφωνώ 100% ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το ChatGPT για εκτιμήσεις/προτεινόμενες θεραπείες κλπ. Στην περίπτωση μας εδώ όμως δεν είναι αυτό. Το ChatGPT (και οποιοδήποτε από τα τελευταίας μοντέλα) μπορεί μια χαρά να σου κάνει μια σούμα της βιβλιογραφίας (σε κάποιο βαθμό φυσικά, θα πρέπει να κάνεις και ψάξιμο μόνος σου). Αυτό το τελευταίο task δεν έχει να κάνει με ιατρική. Είναι απλά κατανόηση μεγάλου όγκου κειμένου και το ΑΙ μπορεί να το κάνει μια χαρά.
Το τελευταίο παράδειγμα που αναφέρεις έχει να κάνει με το knowledge cutoff του μοντέλου (μέχρι πότε έχει γίνει train δηλαδή). Δεν έχουν ολα τα μοντέλα πρόσβαση στο ίντερνετ και δεν ξέρω ακριβώς πόσο καλά είναι σε αυτό.

Το να θέλεις να δεις όμως πρωτόκολλα αποκατάστασης, χρόνους και ποιότητα επιστροφής κλπ, αυτό πλέον δεν είναι ιατρικό θέμα, είναι απλά ανάγνωση. Και το ΑΙ μπορεί να το κάνει σε ικανοποιητικό βαθμό.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Για εγκυκλοπαιδικη γνωση συμφωνω οκ. Αλλα και παλι δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:57 pmΝαι αλλά αναφέρεις κάτι διαφορετικό. Οι ασθενείς που αναφέρεις χρησιμοποιούν το google και το ChatGPT για διάγνωση. Αυτό έγραψα στην πρώτη πρώτη γραμμή πως είναι λάθος. Συνήθως λες ότι έχεις πονοκέφαλο και καταλήγεις να πιστεύεις πως έχεις όγκο στον εγκέφαλο, έτσι πάειChristofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:52 pm
Οταν ειναι πραγματα που δεν μπορεις να τα αντιληφθεις οχι να μην χρησιμοποιειται. Τωρα αν εσυ το κανει για εγκυκλοπαιδικη γνωση οκ. Αλλα μεχει εκει. Στο λεω γιατι εμεις το ζουμε. Πριν ειχαμε το dr google τωρα το dr chat gpt. Ερχονται ασθενεις τρομαγμενοι για μικροπραγματα και αλλοι που θα επρεπε να τρεξουν ερχονται καθυστερημενα γιατι τους το ειπε το ΑΙ.
Το να θέλεις να δεις όμως πρωτόκολλα αποκατάστασης, χρόνους και ποιότητα επιστροφής κλπ, αυτό πλέον δεν είναι ιατρικό θέμα, είναι απλά ανάγνωση. Και το ΑΙ μπορεί να το κάνει σε ικανοποιητικό βαθμό.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2986
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο. Ένα από τα πράγματα που είχε πει ο Χριστοφής για τις έρευνες που είχαν αναφερθεί είναι πως παραδείγματα από τόσα χρόνια πριν δεν είναι πολύ χρήσιμα γιατί έχει προχωρήσει η επιστήμη σε διάφορους τομείς (από τις εγχειρήσεις μέχρι την αποκατάσταση). Πάνω σε αυτό μπορούμε να βάλουμε ότι μιλάμε απλά για πιθανότητες να συμβεί κάτι και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οπότε δεν είναι απαραίτητο πως επειδή έχει παρατηρηθεί κάτι σε κάποιο βαθμό στο παρελθόν, θα γίνει ξανά. Φρέσκα δεδομένα που περιλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι της «τωρινής αλήθειας» είναι πάντα πιο χρήσιμα αλλά πολλές φορές δεν μπορούμε να τα έχουμε και προσπαθούμε και με τα παλιά. Από την άλλη δεν μπορούμε απλά να αγνοήσουμε τι συνέβαινε στο παρελθόν (άλλωστε εμπεριέχει κομμάτι της αλήθειας). Στην τελική, σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω γιατί έχει υπάρξει τέτοια αντιπαράθεση, εντάξει μπορεί να έχει ptsd επειδή έχει διαβάσει τις προαναφερθείσες έρευνες οπότε τα παντρεύουμε όλα μαζί

1
1

-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην ακριβως ο ιδιος εβανς υπαρχει. Αλλα θεωρω οτι εδω ειμαστε η του υψους η του βαθους. Το θα ειναι 50% σε ποιοτητα ο παικτης που ηταν και μαλιστα αυτο συγκεντρωνει ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες κατα πολλους απο που προκυπτει? Η ιδια meta analysis του 2015 λεει οτι η αποδοση ηταν λιγο πολυ στα ιδια επιπεδα απλα μειωθηκε ο χρονος. Αυτο απεχει απο το "θα ειναι 50% σε αποδοση".
Δηλαδη αν του χρνου ο εβανςχει 13 ποντους μ.ο με 50% διποντα και 40% τριποντα μας χαλαει?
Δηλαδη αν του χρνου ο εβανςχει 13 ποντους μ.ο με 50% διποντα και 40% τριποντα μας χαλαει?
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο παίκτης δεν ήταν ιατρικά έτοιμος δεν θα έβγαινε ο Μπαρτζώκας να πει ότι το χειρουργείο που έκανε στην Λιθουανία ήταν εξαιρετικό, ούτε θα έδινε τόσο πολλές λεπτομέρειες, οτι το πόδι του έχει φτάσει στο 80% και για να δυναμώσει και άλλο χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό και οτι δεν γίνεται αυτό μέσα από προπονήσεις. Ούτε θα έλεγε οτι βλέπουμε τις προπονήσεις σε μαγνητοσκόπηση και οτι έχουμε μείνει άφωνοι από τα ψήγματα του ταλέντου του. Ούτε οτι του χρόνου τον λογίζω ως νέα μεταγραφή.
Θα το άφηνε πιο φλου αν δεν ήταν σίγουρος, γιατί αν δεν μπει να παίξει ο παίκτης πάλι από την αρχή κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Από τα παραπάνω, και επειδή εμπιστεύομαι τον Χριστοφή, την γνώση του πάνω στο θέμα και αυτά που λέει, θεωρώ ο παίκτης είναι ιατρικά έτοιμος.
Το ζήτημα είναι παίρνεις παίκτη τύπου Τζειμς που θα θέλει 30 λεπτά; Τι θα γίνει αν ο Έβανς φτάσει στο 100% και θέλει και αυτός 20-25 λεπτά;
Η παίρνεις παίκτη τύπου Davon Hall, που μπορεί να σταθεί ένα 20άλεπτο αξιοπρεπώς, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα βγάζει μάτια, αλλά πιο πολύ ένα χρήσιμο εργαλείο τύπου Γκάρντ.
Θα το άφηνε πιο φλου αν δεν ήταν σίγουρος, γιατί αν δεν μπει να παίξει ο παίκτης πάλι από την αρχή κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Από τα παραπάνω, και επειδή εμπιστεύομαι τον Χριστοφή, την γνώση του πάνω στο θέμα και αυτά που λέει, θεωρώ ο παίκτης είναι ιατρικά έτοιμος.
Το ζήτημα είναι παίρνεις παίκτη τύπου Τζειμς που θα θέλει 30 λεπτά; Τι θα γίνει αν ο Έβανς φτάσει στο 100% και θέλει και αυτός 20-25 λεπτά;
Η παίρνεις παίκτη τύπου Davon Hall, που μπορεί να σταθεί ένα 20άλεπτο αξιοπρεπώς, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα βγάζει μάτια, αλλά πιο πολύ ένα χρήσιμο εργαλείο τύπου Γκάρντ.
0
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
30 λεπτα ο τζειμς ουτε στα ονειρα του απο την στιγμη που θα ερθει στα 35 διωγμενος απο την ομαδα του και σε ομαδα του Μπαρτζωκα. θα μπει σε εξελακι και θα πει και ευχαριστω. και καλα θα κανουν γιατι μονο ετσι θα ειναι αποδοτικος. οχι μονο αυτος και ο Σασα και ο Φουρνιε. ο Εβανς αν γυρισει δυνατος ουτε αυτος θα παιζει πολυ στην αρχη λογω του τραυματισμου του. θα ειναι η πρωτη φορα νομιζω που το εξελακι θα το χρειαστουμε απαραιτητα ωστε ολοι αυτοι οι παικταραδες να ειναι παντα φρεσκοι και αποδοτικοι.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 1:22 pmΑν ο παίκτης δεν ήταν ιατρικά έτοιμος δεν θα έβγαινε ο Μπαρτζώκας να πει ότι το χειρουργείο που έκανε στην Λιθουανία ήταν εξαιρετικό, ούτε θα έδινε τόσο πολλές λεπτομέρειες, οτι το πόδι του έχει φτάσει στο 80% και για να δυναμώσει και άλλο χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό και οτι δεν γίνεται αυτό μέσα από προπονήσεις. Ούτε θα έλεγε οτι βλέπουμε τις προπονήσεις σε μαγνητοσκόπηση και οτι έχουμε μείνει άφωνοι από τα ψήγματα του ταλέντου του. Ούτε οτι του χρόνου τον λογίζω ως νέα μεταγραφή.
αρκει να κλεινουν αυτοι τα παιχνιδια.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Κυρ Ιουν 15, 2025 1:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ξεχνάω πράγματα που δεν έχω δει , είμαι νινι ακόμαmontechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:28 pm
Φίλε κόουτς, μη ξεχνάς τον αυτοκράτορα του είδους, τον τεράστιο Γουώλτερ Μπέρρυ!!!

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1230
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μεγαλη αγαπη ο Γουωλτερ. εγω τον προλαβα στην εφηβεια μου. ημουν τοσο πορωμενος που σε καποια φαση σουταρα σαν και αυτον μεχρι να το συνηθισω, ειμαι και αριστεροχειρας. ευτυχως μετα βρηκα το δικο μου στυλ γιατι ειχα φτιαξει οικοδομες με αυτο το αλα Μπέρι στυλ.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 1:28 pmδεν ξεχνάω πράγματα που δεν έχω δει , είμαι νινι ακόμαmontechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 12:28 pm
Φίλε κόουτς, μη ξεχνάς τον αυτοκράτορα του είδους, τον τεράστιο Γουώλτερ Μπέρρυ!!!![]()
![]()
1
1

-
- Reactions: 179
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 179
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις: