Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

junior
Reactions: 198
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 15, 2025 3:18 am

Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:17 pm
νομιζω πως ο καρλικ τζοους ειναι αυτο ακριβως που χρειαζομαστε στον ασσο.Δεν θελουμε ουτε τοπ παιχτη τυπου μισιτς,τζειμς και ειναι αναβαθμιση σε σχεση με τον γκος. Συμφωνω με τον φιλο πανω. Με εβαν ηγετη στα γκαρντ και πισω του τους σκορερς ντορσει,εβανς και ακομα τους 2 πολους σκορ σασα,μιλου ειμαστε παραπανω απο πληρεις. Ο τζοουνς ειναι ενας καλος αμυντικος,καλος floor general και top tier mid range shooter κατι που λειπει πολυ απο την ομαδα.

1.Γουοκαπ
2.Εβανς
3.Φουρνιε
4.Σασα
5.Μιλου(χεις)

Καρλικ
Ντορσει
Γουορντ
Πιτερς
Χειζ(Μιλου)

Μακισικ(λαρυ), Παπανικολαου

Τρομερο ροστερ
Θα άλλαζα λίγο τους starters

Carlik, Walkup
Fournier, Evans, Dorsey
Ward, Papanikolaou
Vezenkov, Peters
Milutinov, Kevarrius, C/PF

Προσωπικά μου φαίνεται τέλειο. Το 5αρο4 το αφήνεις εκτός λίστας ξένων και παίρνεις Καραγιαννίδη για Ελλάδα.

0
Stam Tziant

junior

Κυρ Ιουν 15, 2025 3:26 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:33 pm
αυτα τα με εβανς ηγετη μην τα πετατε τοσο αποτομα ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια :D

ωραιο ειναι που ο μπαρτζωκας τον υπολογιζει σοβαρα για του χρονου αλλα συνεχιζει να ερχεται απο 1.5 χρονο αποχη..και εναν τραυματισμο που κανενας δεν εχει επιστρεψει οπως ηταν πριν απο αυτον..καπου ειχε παρει το ματι μου οτι 8/10 δεν ξαναπαιζουν καν μπασκετ..το πε και ο μπαρτζω αυτο..Ακομα και να επανελθει θα βγαζει μικρο τραυματισμους μεχρι να ρθει στα ισια του..μονο με θαυμα θα μπει του χρονου και θα τα ρημαξει ολα οπως τον υπολογιζεται..
Εχω την εντυπωση οτι θα ναι και ο πρωτος παικτης που επανερχεται οπως πριν (αν πανε ολα καλα οπως θελουμε) απο τετοιον τραυματισμο.

να ειμαστε πιο ρεαλιστες στο να τι περιμενουμε απο αυτον γιατι θα τον καψουμε κιολας τον παικτη...καλα δεν πιστευω οτι θα κανει τετοιο πραγμα ο μπαρτζωκας να του φορτωσει ολη την χρονια πανω του απλα ετσι κουβεντα να γινεται.
Γενικά από όσα έχω διαβάσει (και μπορείς να τα βρεις σε έρευνες) παίζουν πολλά ρόλο στο πως θα επιστρέψει ένας παίκτης. Ένας παράγοντας που δείχνει να επηρεάζει είναι το πόσο γρήγορα έγινε το χειρουργείο. Ένας δεύτερος είναι ο χρόνος επιστροφής σε φουλ αθλητική δράση (αγώνες). Παίκτες που επανέρχονται γρήγορα (6μηνο κοντά) είναι πιο πιθανόν να ξαναπαθουν ρήξη στον τένοντα. Φυσικά και η αποκατάσταση (ακόμα και η πνευματική) παίζει μεγάλο ρόλο. Αυτό το 80% που αναφέρεις δεν ισχύει. Υπάρχουν αθλητές που δεν επιστρέφουν ή επιστρέφουν σε χαμηλότερο επίπεδο αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό.

Ο Andre Roberson έχει περάσει τον ίδιο τραυματισμό και στα 34 του είναι από τους πιο αθλητικούς παίκτες στην Ευρώπη. Ίσως χρειαστεί έναν περιορισμό στο χρόνο συμμετοχής (τύπου 20λεπτο μαξ) και πιθανόν ξεκούραση σε αρκετά παιχνίδια στην Ελλάδα και κάποιες διαβολοβδομάδες.

Γενικά η βιβλιογραφία για τον τραυματισμό έχει δείξει περιορισμό στο χρόνο συμμετοχής των παικτών, αλλά όχι τόσο συχνά πτώση στην απόδοση τους. Αν ο Έβανς δεν ξαναπάθει κάποιον αντίστοιχα σοβαρό τραυματισμό, θεωρώ πως σιγά σιγά θα μπορούσε να ξαναβρεθεί στα αρχικά του στάνταρ σε βάθος χρόνου.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Κυρ Ιουν 15, 2025 3:39 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Stam Tziant

junior

Κυρ Ιουν 15, 2025 3:28 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:34 am
Η ομάδα πρέπει να πάρει γκαρντ στο 1 με τρίποντο και διείσδυση! Θα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης αν το κανει
Δυστυχώς δεν βγαίνεις πρωταθλητής Ευρώπης στις μεταγραφές αδερφέ. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν υπογράφεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2253
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Ιουν 15, 2025 5:26 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 10:46 pm

Παιδιά αυτό το έχετε δει?

Πέραν ότι είναι παικταράς, μου θυμίζει λίγο Σπανούλη στον τρόπο που παίζει και που χρησιμοποιείται από τον κόουτς.

με εντυπωσιάζει το γεγονός όχι έχει signature move που την κάνει συνέχεια και κανείς δεν μπορεί να του την κόψει, τους πετάει όλους εκτός θέσης . Μια προσποίηση μπροστά και στεπ μπακ τρίποντο

:shot: :obey:

το να κάνεις το ίδιο πράγμα και να μην μπορεί να σε σταματήσει κανείς είναι δείγμα τεράστιου παίκτη ( Σπανούλης , Γιουλ , Ναβαρο , Πρίντεζης - πεταχτάρι κλπ κλπ )

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Dimmitz

euroleague
Reactions: 759

Κυρ Ιουν 15, 2025 9:23 am

montechristo έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:39 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 11:33 pm
αυτα τα με εβανς ηγετη μην τα πετατε τοσο αποτομα ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια :D
Μη λιποθυμήσεις τσάμπα!
Δεν είπε 'Εβανς (Κίναν), αλλά Εβάν (Φουρνιέ). Το λέει καθαρά: "...και πίσω του τους σκόρερς Ντόρσεϊ, Έβανς..."
Μην πάθεις τίποτα για ένα σίγμα!!!

Πάλι καλά που έχουμε και εσένα ως ψυχραιμότερο να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους γιατί δεν θέλει και πολύ να ανάψουν τα αίματα με Shaq :roofl:

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 759

Κυρ Ιουν 15, 2025 9:39 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:34 am
Η ομάδα πρέπει να πάρει γκαρντ στο 1 με τρίποντο και διείσδυση! Θα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης αν το κανει
Pull up τρίποντο εκτός από Φουρνιέ έχει και ο Ντόρσει και ο Έβανς, που ουσιαστικά είναι δυο νέες προσθήκες.

Γι αυτό δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε Μισιτς/Τζέιμς. Δεν χρειάζεται βασικά να διαταραχθεί ο τρόπος παιχνιδιού και ο ρόλος του Φουρνιέ. Ο Φουρνιέ του χρόνου θα είναι 20% καλύτερος από φέτος. Αυτό έχει δείξει η προϊστορία. Έχει μάθει το σύστημα, έχει δεθεί με τους συμπαίκτες του, αισθάνεται πιο άνετα στην Αθήνα, ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει κ.ο.κ.

Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Πέρυσι ξεκινήσαμε την χρόνια με:

Γκός, Ουόκαπ, Βιλτόζα, Μακίσικ, Φουρνιέ (τον Ντόρσει δεν τον βάζω στους απώ πανω γιατί δεν υπολογιζόταν).

Φέτος έχουμε ήδη στα γκάρντ:

Ουόκαπ, Λι, Φουρνιέ, Έβανς, Ντόρσει.

Τι διάφορες έχουν οι δυο πεντάδες;

Ουσιαστικά αντικαταστάθηκαν οι Γκός, Βιλτόζα, Μακίσικ με Έβανς, Ντόρσει, Λι. Από την πρώτη τριάδα, ο μόνος που ουσιαστικά απειλούσε μετά από σκριν ήταν ο Βιλτόζα. Ο Βιλτόζα είτε ήταν άστοχος, είτε άβουλος με αποτέλεσμα να μην απειλεί μετά από σκριν ενώ θεωρητικά είχε αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι του.

Η φετινή τριάδα έρχεται να το διορθώσει αυτό. Έβανς και Ντόρσει απειλούν μετά από σκριν, και έχουν και pull up έτσι για μπόνους. Ο Λι δεν απειλεί, αλλά έχει τα στοιχεία του slasher και ουσιαστικά παίρνει τον ρόλο του Μακίσικ.

Δηλαδή, ο Έβανς θεωρητικά πάντα παίρνει τον ρόλο του Γκός, ο Ντόρσει τον ρόλο του Βιλτόζα και ο Λι τον ρόλο του Μακίσικ + ότι ήμαστε με +1 παίκτη στο τρία που προορίζεται για σοβαρό ρόλο.

Επειδή, όμως, δεν μπορείς να πας μόνο με Έβανς όπως έχουμε επισημάνει όλοι, θες ένα παίκτη που θα μπορεί να δώσει πράγματα σε οργάνωση-εκτέλεση όσο ο Έβανς θα φορμαριζεται.

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να πας να πάρεις παίκτη που θα έχει ρόλο 30 λεπτών. Θες έναν παίκτη τύπου Devon Hall στα γκάρντ, ο οποίος να είναι αθλητικός, να έχει ως προτεραιότητα την άμυνα, αλλά να είναι καλός σε spot up εκτελέσεις (όχι pull up). Δηλαδή θες έναν νέο Ουόκαπ αλλά με τρίποντο.

Και επειδή αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει στην Ευρώπη (μόνο ο Μπαμπ ταίριαζε σε αυτο) θα πας από NBA μεριά.

Ελπίζω να σας κάλυψα.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1763
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Ιουν 15, 2025 9:46 am

coach blue έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:52 am
golitog7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:43 am
Δεν γίνεται να μην πάρουμε παίκτη με pull up τρίποντο, απλά δε γίνεται. Είδατε πως ξεκλείδωσε η άμυνα του ΠΑΟ μόλις έτρεξε κάποια Plays ο Ντορσευ, ο οποίος στον τομέα της απόφασης είναι και κάτω του μετρίου. Μοναδική περίπτωση να μην πάρουμε τέτοιον παίκτη είναι να υπολογίζουν τον Έβανς που προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο. Τι να πω, αυτοί που είναι δίπλα του κάτι θα ξέρουν περισσότερο

Ας κάνουν ντιλ με ζαλγκιρις να τον πάρουν.
Κοντός με 40% fg & 35% 3p,με σχεδόν 3 λάθη μ.ο

Δεν με ψήνει καθόλου

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 939

Κυρ Ιουν 15, 2025 10:07 am

Ο μεγαλύτερος γαμι@ς που εμφανίστηκε μετά τον Σπανούλη στην Euroleague είναι ο Μίσιτς και γράφουμε ότι δεν το θέλουμε γιατί έχουμε τον Εβανς που γυρνάει μετά από 1.5 χρόνο και τον Dorsey που δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσει.

:Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen: :Amen:

6
4 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6599
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:13 pm

Πάντως από chat gtp λέει ότι οι αθλητές πιθανόν να χάσουν την εκρηκτικότητα τους ,το άλμα τους και τέτοια .. Δηλαδή αυτά του Έβανς με τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης και την αθλητικότητά στον θεό δύσκολα να τα δούμε,τουλαχιστον του χρόνου ..Λέει ότι αν δεν βγουν και άλλοι τραυματισμοί ίσως επανέλθουν σταδιακά

Ίσως αναγκαστεί να διαφοροποιήσει το παιχνίδι του να γίνει πιο floor general..και να αφήσει τις μπουκες

Γενικά πάντως θα μπει σταδιακά στα ματς .. γιατί βλέπω αν δεν έχει έρθει άλλος παίκτης μπροστά του να τρώει κράξιμο από τα φιλικά..ούτε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε άσχημα στην Ευρωλίγκα..Τα ξέρει ο μπαρτζω όλα αυτά οπότε δεν πρόκειται να το κάνει

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1891
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:23 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:26 am
E όχι κι 8/10

Εγώ είχα γράψει από Σεπτέμβριο πως φέτος τον ξεχνάτε και πως 30-50% βάσει ερευνών δεν γυρνάνε είτε καθόλου είτε στο επίπεδο που ήταν,αλλά ιατρικοί insiders έλεγαν πως γυρνάει δεκεμβρη,τον Δεκέμβρη πως γυρνάει φεβρουαριο ,τον Φεβρουάριο πως γυρναει Μαρτιο ,τον Μάρτιο πως είναι έτοιμος αλλά δε τον βάζει ο Μπαρτζωκας (ο ιδιος ο Μπαρτζωκας ειπε πως υπολειποταν 15-20% σε δυναμη και μολις εσχατως αυτο ηρθε σε ισορροπια)και εσχατως έπεσε και το ptsd στο τραπέζι :lol:

Το πως θα είναι ο Έβανς του χρόνου είναι στοίχημα ακόμα.Μονο μόλις μπει σε αγώνες θα φανεί
1. Το ότι το είχες γράψει από Σεπτέμβριο, τι ακριβώς σημαίνει; Κι εγώ μπορώ να γράψω οτιδήποτε. Το θέμα είναι αν αυτό που γράφω βασίζεται σε εξακριβωμένα στοιχεία (στην υπόθεση Έβανς εμείς δεν είχαμε τέτοια) ή αν το κατεβάζει η κούτρα μου. Έχω 50% πιθανότητες να πέσω μέσα και μετά να βγαίνω να λέω "εγώ είχα γράψει..."

2. Φαίνεται ότι αφού μας τέλειωσε η στοχοποίηση και διακωμώδηση του Μπαρτζώκα, των αφών και των παικτών, τώρα είναι η σειρά των φίλων εδώ μέσα που μας μεταφέρουν αυτά που γνωρίζουν ή έμαθαν ή άκουσαν. Τους αποκαλούμε ειρωνικά "ιατρικούς insider" και βάζουμε στο τέλος και :lol.

3. Το ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις παίρνουν και likes από Ολυμπιακούς (τους οποίους αυτοί οι "ιατρικοί insiders" νοιάζονταν να ενημερώσουν, όσο μπορούσαν, για να έχουν μιά καθαρότερη εικόνα) μου δείχνει ότι κακώς μας ξεστράβωναν με τις γνώσεις τους οι φίλοι που έχουν κάποια γνώση. Έπρεπε να μην μοιράζονται τίποτα μαζί μας, για να μη τους τη λέει και ο ...Τζεφ Μπρίτζες.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1891
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:28 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 5:26 am
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιουν 14, 2025 10:46 pm

Παιδιά αυτό το έχετε δει?

Πέραν ότι είναι παικταράς, μου θυμίζει λίγο Σπανούλη στον τρόπο που παίζει και που χρησιμοποιείται από τον κόουτς.

με εντυπωσιάζει το γεγονός όχι έχει signature move που την κάνει συνέχεια και κανείς δεν μπορεί να του την κόψει, τους πετάει όλους εκτός θέσης . Μια προσποίηση μπροστά και στεπ μπακ τρίποντο

:shot: :obey:

το να κάνεις το ίδιο πράγμα και να μην μπορεί να σε σταματήσει κανείς είναι δείγμα τεράστιου παίκτη ( Σπανούλης , Γιουλ , Ναβαρο , Πρίντεζης - πεταχτάρι κλπ κλπ )
Φίλε κόουτς, μη ξεχνάς τον αυτοκράτορα του είδους, τον τεράστιο Γουώλτερ Μπέρρυ!!!

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:30 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:13 pm
Πάντως από chat gtp λέει ότι οι αθλητές πιθανόν να χάσουν την εκρηκτικότητα τους ,το άλμα τους και τέτοια .. Δηλαδή αυτά του Έβανς με τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης και την αθλητικότητά στον θεό δύσκολα να τα δούμε,τουλαχιστον του χρόνου ..Λέει ότι αν δεν βγουν και άλλοι τραυματισμοί ίσως επανέλθουν σταδιακά

Ίσως αναγκαστεί να διαφοροποιήσει το παιχνίδι του να γίνει πιο floor general..και να αφήσει τις μπουκες

Γενικά πάντως θα μπει σταδιακά στα ματς .. γιατί βλέπω αν δεν έχει έρθει άλλος παίκτης μπροστά του να τρώει κράξιμο από τα φιλικά..ούτε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε άσχημα στην Ευρωλίγκα..Τα ξέρει ο μπαρτζω όλα αυτά οπότε δεν πρόκειται να το κάνει
Θα σου πω κατο εντελως φιλικα ομως . Μην χρησιμοποιεται το chaτ gpt για ιατρικα θεματα. Αν ηταν απλα θεμα γνωσεων δεν θα καναμε 5-6 χρονια ειδικοτητα και αλλα 1-2 εξειδίκευσης για να μπορουνε να δουμε ασθενεις. Στην ιατρικη 1+1 δεν ειναι παντα 2. Επισης ο αριστουχος της ιατρικης σχολης δεν ειναι απαραιτητα καλος γιατρος. Οποτε μακρια απο το Chat GPt αν εχετε ιατρικο θεμα.

Θα στο πω πιο απλα:

Ηρθε μια κοπελα να της κανω foxy eyes με μηματα καθως το chat GPT με παρουσιασε ως expert γιατι ειναι μια θεραπεια που την προσφερω και την αναφερω στο σαιτ μου. Αυτη τη θεραπεια ομως την κανω σε πολυ μικρο αριθμο πελατων πλεον καθως πρεπει να ξερω οτι η ασθενης δεν ειναι κουκου. Αρα δεν θα με χαρακτηριζα expert γιατι εχω σταματησει να την προσφερω στο ευρυτερο κοινο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Κυρ Ιουν 15, 2025 12:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
big_lebowski

junior
Reactions: 191
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:33 pm

Montechristo Σε εξακριβωμένα βασίζονταν (κάποιες έρευνες και άρθρα) συν την επαγγελματική μου εμπειρία και τα μεταπτυχιακά μου(φθ ,sports rehab)

Όλα αυτά σημαίνουν πως κάποιος ήξερε τι έλεγε από το Σεπτέμβρη χωρίς να λέει random (50% που λες κι εσύ) κλπ

Περι insiders κάνω χιούμορ.Τελειως ειλικρινά κάποιος που γράφει διαρκώς κάτι από μια πηγή κι αυτό το κάτι αλλάζει 4 φορές είναι προφανώς ποιο αναξιόπιστος,αλλά αυτή είναι η οπτική η δικιά μου.Εχω άλλωστε πει πως με 20χρονια moderating στη πλάτη μου το 99% των insiders είναι αναξιόπιστοι,αυτό έχω διαπιστώσει (έχουν κ συγκεκριμένο τρόπο να γράφουν ίδιο κατά πλειοψηφία,πολλά πράγματα,αντικρουομενα,συγκεγχυμενα κλπ)

Αυτό και μιας και είναι off topic δε θα συνεχίσω. Καλημέρα :)

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2992
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:42 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Ιουν 15, 2025 12:30 pm
Οποτε μακρια απο το Chat GPt αν εχετε ιατρικο θεμα.
Και ναι και όχι.

Συμφωνώ 100% ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το ChatGPT για εκτιμήσεις/προτεινόμενες θεραπείες κλπ. Στην περίπτωση μας εδώ όμως δεν είναι αυτό. Το ChatGPT (και οποιοδήποτε από τα τελευταίας μοντέλα) μπορεί μια χαρά να σου κάνει μια σούμα της βιβλιογραφίας (σε κάποιο βαθμό φυσικά, θα πρέπει να κάνεις και ψάξιμο μόνος σου). Αυτό το τελευταίο task δεν έχει να κάνει με ιατρική. Είναι απλά κατανόηση μεγάλου όγκου κειμένου και το ΑΙ μπορεί να το κάνει μια χαρά.

Το τελευταίο παράδειγμα που αναφέρεις έχει να κάνει με το knowledge cutoff του μοντέλου (μέχρι πότε έχει γίνει train δηλαδή). Δεν έχουν ολα τα μοντέλα πρόσβαση στο ίντερνετ και δεν ξέρω ακριβώς πόσο καλά είναι σε αυτό.

0
Εικόνα
Jeight

junior
Reactions: 130
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Ιουν 15, 2025 12:45 pm

Αυτο το 50% δεν γυρνανε οι αθλητες στο επιπεδο που ηταν απο που προκυπτει? Γιατι εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα την ιδια ερευνα να λεει οτι δεν υπηρχε σημαντικη αποκλιση στην αποδοση αλλα μονο στα λεπτα συμμετοχης. Ετσι και αλλιως σε εμας δεν θα επιαζε οσο επαιζε στην Ζαλγκιρις.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”