Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 151
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε άλλα νέα:
- Τα περισσότερα sites γράφουν ότι θα επανέλθουμε για Φρανσίσκο, συνεπώς μην αποκλείετε μια ανταλλαγή του Γάλλου με τον Λι.
- Η περίπτωση Λαρεντζάκη έχει ως εξής: Ανανέωση με λιγότερα ή αποδέσμευση. Οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.
Προσωπικά:
Προτιμώ ένα δίδυμο Φρανσίσκο - Γουάλας από τον Μιτσιτς. Δηλαδή, Φρανσίσκο in, Γουάλας in, Λι out(παρόλο που συμπαθώ τον παίκτη, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε κάποιον πιο έτοιμο).
Όσον αφορά τον Λαρεντζάκη, ο παίκτης ΠΡΈΠΕΙ να μείνει στην ομάδα, τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια. Τον έχω γνωρίσει από κοντά και παρόλο που τον θεωρώ αγενεστατο, πιστεύω πως έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αυτός και ο Παπανικολάου ειναι η ψυχή της ομάδας στα αποδυτήρια και μιας και βάζουμε σιγά σιγά νέο αίμα(Νετζηπογλου κλπ) κάποιος πρέπει να τους "ενσωματωσει" στα ενδότερα.
- Τα περισσότερα sites γράφουν ότι θα επανέλθουμε για Φρανσίσκο, συνεπώς μην αποκλείετε μια ανταλλαγή του Γάλλου με τον Λι.
- Η περίπτωση Λαρεντζάκη έχει ως εξής: Ανανέωση με λιγότερα ή αποδέσμευση. Οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.
Προσωπικά:
Προτιμώ ένα δίδυμο Φρανσίσκο - Γουάλας από τον Μιτσιτς. Δηλαδή, Φρανσίσκο in, Γουάλας in, Λι out(παρόλο που συμπαθώ τον παίκτη, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε κάποιον πιο έτοιμο).
Όσον αφορά τον Λαρεντζάκη, ο παίκτης ΠΡΈΠΕΙ να μείνει στην ομάδα, τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια. Τον έχω γνωρίσει από κοντά και παρόλο που τον θεωρώ αγενεστατο, πιστεύω πως έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αυτός και ο Παπανικολάου ειναι η ψυχή της ομάδας στα αποδυτήρια και μιας και βάζουμε σιγά σιγά νέο αίμα(Νετζηπογλου κλπ) κάποιος πρέπει να τους "ενσωματωσει" στα ενδότερα.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 773
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
σόρρυ για το οφφτόπικ
αλλά τελικά όντως ισχύει ότι παίζει να φύγει ο Λαρεντζάκης και δε κρύβω ότι μου κάνει τρομερά κακή εντύπωση.
το "επέκταση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές αλλά 2 χρόνια έξτρα" το καταλαβαίνω, το "αν δε το δεχτείς φεύγεις τώρα" δε μπορώ.
γράφτηκε για πειθαρχικό θέμα αλλά αν ισχύει γιατί να του γίνει πρόταση ανανέωσης; δηλαδή αν δεχτεί να πάρει 500 αντί για 750 θα έχει λυθεί και το πειθαρχικό;

το "επέκταση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές αλλά 2 χρόνια έξτρα" το καταλαβαίνω, το "αν δε το δεχτείς φεύγεις τώρα" δε μπορώ.
γράφτηκε για πειθαρχικό θέμα αλλά αν ισχύει γιατί να του γίνει πρόταση ανανέωσης; δηλαδή αν δεχτεί να πάρει 500 αντί για 750 θα έχει λυθεί και το πειθαρχικό;
0
- shaq7
- Reactions: 7122
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ινσαιντερ δεν ειμαι δινω 0% για φρανσισκο..εντωμεταξυ να πω οτι μαρεσει σαν παικτης αλλα σε ομαδα φ4 θα τον εβαζα αλλαγη και οχι βασικο.Dante's Inferno έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:52 pmΣε άλλα νέα:
ο φρανσισκο ειναι παικτης του ραζνατοβιτς που υποτιθεται μας χαλασε την μεταγραφη μπαμπ..και δεν θελουμε να τον βλεπουμε..ενω ο φρανσισκο σαν χαρακτηριστικα ειναι ο μισιτς απο το τεμου,δεν εχει σχεση με τον μπαμπ που υποτιθεται ψαχνουμε.
θεωρω οτι με τον μισιτς ειμαστε στην τελικη ευθεια..πχ δινουμε 3.7 και θελει 4.
με τον λαρε οντως ειναι περιεργη η φαση..Ειμαι της αποψης οτι η μενει με 300-400 η ας παει στο καλο αλλα τωρα αυτα που γραφονται στα σαιτ ειναι προσβλητικα για τον παικτη..αν υπαρχει πειθαρχικο τι του ζητας να ανανεωσει?
εντωμεταξυ στο τουιτερ εχουνε πιασει κουβεντα φουρνιε και γιαννης

1
1

-
- Reactions: 890
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπική μου εκτίμηση ήταν και εξακολουθεί να είναι ότι η ίδια η ομάδα δεν έχει ενδιαφερθεί όσο ζεστά παρουσιάζεται με τον παίκτη, διότι δεν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή και στις ανάγκες τις ομάδας.
Αν τον ανακοινώσουμε αύριο προφανώς και θα χαρώ που κλείσαμε έναν top tier παίκτη, δεν είμαι ανώμαλος να κάτσω να στεναχωρηθώ επειδή έπεσα έξω σε αυτό που πίστευα.
Εσύ θέλω να δούμε τι θα κάνεις αν έρθει καμία ψυχρολουσία τύπου Φρανσίσκο και ο Μίσιτς υπογράψει πουθενά άλλου.
2
1
1

-
- Reactions: 151
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αστεία αστεία, ένα μελλοντικό σλόγκαν θα μπορούσε να ειναι "Να βρείτε κάποιον/κάποιαν να σας ερωτευτεί όπως ο Shaq7 τον Μιτσιτς"shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:58 pmινσαιντερ δεν ειμαι δινω 0% για φρανσισκο..εντωμεταξυ να πω οτι μαρεσει σαν παικτης αλλα σε ομαδα φ4 θα τον εβαζα αλλαγη και οχι βασικο.Dante's Inferno έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:52 pmΣε άλλα νέα:
ο φρανσισκο ειναι παικτης του ραζνατοβιτς που υποτιθεται μας χαλασε την μεταγραφη μπαμπ..και δεν θελουμε να τον βλεπουμε..ενω ο φρανσισκο σαν χαρακτηριστικα ειναι ο μισιτς απο το τεμου,δεν εχει σχεση με τον μπαμπ που υποτιθεται ψαχνουμε.
θεωρω οτι με τον μισιτς ειμαστε στην τελικη ευθεια..πχ δινουμε 3.7 και θελει 4.

(no offence, χιουμορακι κανουμε)
Ο Φρανσίσκο θα ήταν η αλλαγή του Έβανς. Γενικά, τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι ο Μπαρτζώκας έχει εμπιστοσύνη στον Αμερικανό, για αυτό και δεν πιστεύω ότι θα κινηθούμε για Μιτσιτς τελικά. Άλλο να έρθει ο Φρανσίσκο ως αλλαγή του Έβανς κι άλλο να έρθει ο Σέρβος που δεν θα αφήσει καθόλου χρόνο στον Αμερικανό. Είναι σαν να πάει στραφι όλη η δουλειά που έκανε όσο ήταν τραυματίας(τσάμπα και οι δέκα πολυκατοικίες που σήκωνε

Όσον αφορά τον ατζέντη του, σαφώς και είναι ένα θέμα οι σχέσεις του με την ομάδα αλλά θα μπορούσαν να γίνουν εκατέρωθεν υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει λύση και στο θέμα Πετρουσεφ(πχ αυτός θα μας φέρει Φρανσίσκο κι εμείς δεν θα ζητήσουμε τον ουρανό με τ' άστρα για να δώσουμε τον Πετρουσεφ).
Τέλος, νομίζω ότι θα αποκτηθεί και ένας παίκτης σαν τον Γουάλας(αν όχι ο ίδιος) καθώς χρειαζόμαστε ένα καλό αμυντικό γκαρντ αφού ο Γουοκαπ δεν ειναι πλέον αυτός που ήταν κάποτε.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante's Inferno την Κυρ Ιούλ 13, 2025 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 257
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς δεν χρειάζεται κανένας να μειώνει κανέναν. Από κει και πέρα είναι παραπάνω από θεμιτό αν κάποιος έχει μια πληροφορία να την μεταφέρει. Αυτό απέχει βέβαια από το "ο Μίσιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, τέλος" που ακουγόταν πριν κανα μήνα. Αυτό δεν είναι πληροφορία που έμαθε κάποιος. Αυτό είναι τετελεσμένο γεγονός. Ε όταν κάποιος παρουσιάζει κάτι ως τετελεσμένο γεγονός ενώ δεν είναι, αυτό προφανώς και θα επηρεάσει την αξιοπιστία του. Αν μάλιστα χρησιμοποιεί και εκφράσεις όπως τικ τακ τικ τακ κτλ, θα υπάρξει και καζούρα λογικό είναι.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:43 pmθελω να δω τι θα λετε αν αυριο ανακοινωθει ο μισιτς..θα χει πλακα
βασικα και αν ανακοινωθει ο μισιτς απο το τεμου ακα φρανσισκο να δω τι θα λετε
παντως καποιος να λεει οτι εχει πληροφοριες εχει σιγουρα δικαιωμα..εχεις επιλογη να μην τον πιστεψεις..απο την αλλη να του κανεις προσωπικη επιθεση και να τον μειωνεις σιγουρα δεν εχεις δικαιωμα.
Η υπόθεση Μίσιτς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταλήξει θετικά. Είναι δεδομένο ότι θα έρθει Ευρώπη. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πάνω από 4-5 ομάδες στις οποίες μπορεί να καταλήξει. Άρα σίγουρα έχει πιθανότητες. Άλλο όμως αυτό και άλλο το σε 1-2 μέρες ανακοινώνεται που ακούστηκε πριν 4-5 μέρες.
Και ξαναλέω υπάρχουν άτομα που δηλώνουν ότι μεταφέρουν την τάδε πληροφορία, από την τάδε πηγή. Αυτό είναι παραπάνω από σεβαστό.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
θα απογοητευτω και θα χω πολυ λιγοτερη ορεξη για την επομενη σεζον..αλλα κλαιν μακαρι το μεγαλυτερο μου προβλημα να ηταν που θα παει ο μισιτς η αν θα παρουμε την ευρωλιγκα.
Αν το dantes inferno ειναι απο το τραγουδι των iced earth σε συγχωρω

Το να βασιστουμε στον εβανς εχω πει απειρες φορες ποσο λαθος το θεωρω..αλλα οκ οταν κλεισουν οι μεταγραφες μπορουμε να κανουμε απολογισμο..
Η διαισθηση μου ειναι οτι 99% θα παρουμε τον μισιτς..χωρις να παιζει ρολο η επιθυμια μου σε αυτο
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Ιούλ 13, 2025 5:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue
- Reactions: 1475
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακαρι , τα χαντλινγκς του ειναι αρρωστα . Εχει πουλ απ σουτ , μπασιμο .Jamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 5:16 pmπαιδια τι αλλαγη ο φρανσισκο πατε καλα?ναι δεν εινια στο επιπεδο του εβανς αλλα αν δειτε εστω τα χαιλαιτς του ο τυπος εχει με διαφορα αυτην την στιγμη την πιο εκρηκτικη τριπλα στην ευρωπη.Δεν νομιζω να ερθει ο φρανσισκο και να παιζει κατω απο 20λ
Δεν ειναι δημιουργος . Θα μπορουσε να γινει ο δικος μας ταιρις ραις οπως τοτε που το πηρε η μακαμπι .
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτα εγω μιλαγα με τον μια σιν μια προχτες που ηταν σιγουρος οτι χτες θα χει υπογραψει ο μισιτς..τι να παω να του πω τωρα?α με κοροιδεψες σταματα να γραφεις κτλ?Οποιος πιστευει κατι απο αυτα που λενε εδω τα παιδια ειναι δικο του θεμα..το να πας να τον φορτωθεις μετα δεν το βλεπω ωριμο..Οκ ενα τρολαρισματακι αθωο το δεχομαι..Απο εκει και περα δεν εβαλε κανενας το πιστολι στον κροταφο ΄΄α πιστεψε με εχω δικιο'..αν καποιος λεει πραγματα που δεν βγαινουν θα φανει η αξιοπιστια του και στο τελος δεν θα τον πιστευει κανεις ετσι και αλλιως.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 5:17 pmΠροφανώς δεν χρειάζεται κανένας να μειώνει κανέναν. Από κει και πέρα είναι παραπάνω από θεμιτό αν κάποιος έχει μια πληροφορία να την μεταφέρει. Αυτό απέχει βέβαια από το "ο Μίσιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, τέλος" που ακουγόταν πριν κανα μήνα. Αυτό δεν είναι πληροφορία που έμαθε κάποιος. Αυτό είναι τετελεσμένο γεγονός. Ε όταν κάποιος παρουσιάζει κάτι ως τετελεσμένο γεγονός ενώ δεν είναι, αυτό προφανώς και θα επηρεάσει την αξιοπιστία του. Αν μάλιστα χρησιμοποιεί και εκφράσεις όπως τικ τακ τικ τακ κτλ, θα υπάρξει και καζούρα λογικό είναι.
Η υπόθεση Μίσιτς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταλήξει θετικά. Είναι δεδομένο ότι θα έρθει Ευρώπη. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πάνω από 4-5 ομάδες στις οποίες μπορεί να καταλήξει. Άρα σίγουρα έχει πιθανότητες. Άλλο όμως αυτό και άλλο το σε 1-2 μέρες ανακοινώνεται που ακούστηκε πριν 4-5 μέρες.
Και ξαναλέω υπάρχουν άτομα που δηλώνουν ότι μεταφέρουν την τάδε πληροφορία, από την τάδε πηγή. Αυτό είναι παραπάνω από σεβαστό.
Ειδικα ο χριστοφης γραφει με το πραγματικο του ονομα,ειναι οντως γιατρος και δεν εχει πει ποτε κατι απολυτο νομιζω..το να φτανει σε σημειο να αποχωρει δεν το θεωρω σωστο.
0
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς δε χρειάζεται να του πεις να σταματήσει να γράφει. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό. Από την άλλη όπως για μια μπασκετική άποψη μπορεί να υπάρξει αντίλογος, έτσι και για μια είδηση μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Όσο δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί και προσβολές νομίζω όλα είναι αποδεκτά. Και ο insider που θα μοιραστεί την πληροφορία του και ο δύσπιστος που θα την αμφισβητήσει. Το να φεύγει κάποιος από το φορουμ δεν είναι ευχάριστο. Είτε αυτός ο κάποιος είναι ο insider, είτε είναι ο δύσπιστος.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 5:35 pmΚοιτα εγω μιλαγα με τον μια σιν μια προχτες που ηταν σιγουρος οτι χτες θα χει υπογραψει ο μισιτς..τι να παω να του πω τωρα?α με κοροιδεψες σταματα να γραφεις κτλ?Οποιος πιστευει κατι απο αυτα που λενε εδω τα παιδια ειναι δικο του θεμα..το να πας να τον φορτωθεις μετα δεν το βλεπω ωριμο..Οκ ενα τρολαρισματακι αθωο το δεχομαι..Απο εκει και περα δεν εβαλε κανενας το πιστολι στον κροταφο ΄΄α πιστεψε με εχω δικιο'..αν καποιος λεει πραγματα που δεν βγαινουν θα φανει η αξιοπιστια του και στο τελος δεν θα τον πιστευει κανεις ετσι και αλλιως.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 5:17 pm
Προφανώς δεν χρειάζεται κανένας να μειώνει κανέναν. Από κει και πέρα είναι παραπάνω από θεμιτό αν κάποιος έχει μια πληροφορία να την μεταφέρει. Αυτό απέχει βέβαια από το "ο Μίσιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, τέλος" που ακουγόταν πριν κανα μήνα. Αυτό δεν είναι πληροφορία που έμαθε κάποιος. Αυτό είναι τετελεσμένο γεγονός. Ε όταν κάποιος παρουσιάζει κάτι ως τετελεσμένο γεγονός ενώ δεν είναι, αυτό προφανώς και θα επηρεάσει την αξιοπιστία του. Αν μάλιστα χρησιμοποιεί και εκφράσεις όπως τικ τακ τικ τακ κτλ, θα υπάρξει και καζούρα λογικό είναι.
Ειδικα ο χριστοφης γραφει με το πραγματικο του ονομα,ειναι οντως γιατρος και δεν εχει πει ποτε κατι απολυτο νομιζω..το να φτανει σε σημειο να αποχωρει δεν το θεωρω σωστο.
2
2

-
- Reactions: 27
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0