ναι ετσι μου ειχε πει ο δικος μου .οχι οτι εκλεισε, οτι ειχε συμφωνησει να ερθει σε ενα πρωτο προφορικο επιπεδο.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:37 pmΑν θυμάμαι καλά εσύ έγραφες ότι έκλεισε ο Μούσα ε?Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:31 pmμεγαλη μαστιγα οι insiders. εχουν καταστρεψει την νεολαια. κατι πρεπει να γινει με τους αδίστακτους εμπορους πληροφοριων.
ερχονται απεξαρτημενα ή καθαρα παιδια που διαβαζουν μελαγιες,ζερβα,λαλακη και κουβοπουλο και τα σπρωχνουν στα σκληρα των slow horses, του τρελογιατρου χριστόφη, του mia sin mia(ειναι η δοσολογια) και ενος χημικου(ακόμα χειρότερα).
κοινωνία ώρα μηδεν!
![]()
ε ετσι ειναι αυτα αλλαζουν. ποτε απο την μια πλευρα ποτε απο την αλλην. επεσε ομως μεσα με φουρνιε.
Αν μου πει η πηγη μου κλεισαμε τον ταδε θα το μεταφερω, αν δεν βγει στα τετοια μου ολοκληρωτικα. δεν θα ζητησω κανενος τζονιπαο την εγκριση ουτε θα απολογηθω που δεν επεσα μεσα.
αλλωστε αλλουνου πληροφορια μεταφερω, οχι αποκλειστικα δικη μου.
επισης εγω δεν χαμπαριαζω απο οσους κραζουν σαν εσενα οσους εχουν πληροφοριες. εννοω δεν αποχωρω ουτε λεω δεν ξαναγραφω και τετοια. ειμαι ανιωθος σαν τον μικρο Τσάκο με τα γυαλια στην παρουσιαση των Αφων.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο