shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 4:37 pm
ο ολυμπιακος εχει αν οχι το καλυτερο ονομα σαν οργανισμος σιγουρα ενα απο τα καλυτερα..ενα σορο ακυροι παικτες το δηλωνουν αυτο απο δω και απο εκει..και οσοι ερχονται και παιζουν σταζουν μελι για την διαχειριση και την ζωη που εχουν εδω..δεν υπαρχει καν αντιλογος σε αυτο.
Το οτι ο γουοκαπ θελει 2.5εκ αλλιως θελει να τον αφησουμε τσαμπα να παει στο ντουμπαι ειναι να χαμε να λεγαμε..ο θωμας ειναι παραλογος εδω..και δεν εχει και τιποτα να το στηριξει,οκ νιωθει αδικημενος..δικαιωμα του..αυτο δεν βαραινει καπου τον ολυμπιακο.Αν ειναι ετσι να πει και ο μιλου αφηστε με να παω χαποελ μου δινουν 5εκ,ξερω οτι εχω συμβολαιο και με θελετε αλλα στα @@ μου..μου δινουν παραπανω λεφτα αρα πρεπει να με αφησετε να παω..
Περι Μιλου.
Ο Μιλου επι εποχες που δεν υπηρχε φραγκο με την κοντρα αφων και του πατερα(μητριας τους) ηρθε προταση 1 εκατομμυριο (σε εποχες που το να πληρωθει buyout ηταν σεναριο επιστημονικης φαντασιας) απο την ΤΣΣΚΑ και τρελα λεφτα για αυτον. Ο οποιος Μολουτινοφ επαιρνε τις ψωροδεκαρες που υπεγραψε οταν ηρθε στα 20 του στην ομαδα και υπεγραψε πενταετες. Την επομενη σεζον εκανε σεζον καριερας πριν φυγει ελευθερος για ΤΣΣΚΑ καθως η ομαδα παρεπεε και δεν του εκανε καν προταση καθως δεν ειχε τα χρηματα να το κανει.
Ο Θωμας ειναι μελος κορμου με ελληνικο διαβατηριο που εν μεσω κοβιντ πηρε σχεδον διπλασιασμο αποδοχων. Το αν πηρε στραγαλια ή αν ειναι δυσαρεστημενος και θελει να φυγει ποσως με ενδιαφερει προσωπικα. Εχει συμβολαιο ναι, η ομαδα τον χρειαζεται ναι, δεν θελει να τον δωσει παρα μονο εφοσον και αν παρει τρελο νουμερο ναι. Τοτε ολα τα αλλα περι εκδικητικης στασης ειναι παραμυθακια για να κοιμουνται ησυχα το βραδυ με τον κακο Ολυμπιακο.
Δεν θελουμε να μπουμε σε βαση διαπραγματευσης γιατι απλα δεν θελουμε να διαπραγματευτουμε γιατι εχει προγραμματιστει η ομαδα με τον Γουοναπ παροντα. Αν μας δωσουν τρελα λεφτα τοτε θα το σκεφρουμε . Απο εκει και περα δεν θα χαλασει η ομαδα τον προγραμματισμο της γιατι ενας παικτης γλυκαθηκε απο λεφτα που δεν θα επρεπε να ξερει οτι του τα δινουνε γιατι εχει συμβολαιο.
Τζειμς, Φρασισκο, Μουρ, Φλιν ειναι περιπτωσεις παικτων σχετικα προσφατες που φαγαμε τρελο ακυρο απο τις ομαδες τους. Εμεις γιατι αλλαξουμε τον σχεδιασμο μας για ψωροδεκαρες οταν ειμαστε μαγαζι γωνια.
Συγνωμη για τον τονο μου αλλα κουραστηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδι.
Υ.Γ. Ετοιμαστειτε για Χεζονιαδα