Να απαντήσω περιληπτικά.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 9:55 amΕμένα άλλη είναι η απορία μου. Πώς και δεν έχει μπει σφήνα ο ΠΑΟΚ; Υποτίθεται ήθελε το μπαμ με Τολιόπουλο και δε θέλει το μπαμ με Γουοκαπ, όπου πρόκειται για βασικό παίχτη;
Επίσης οι σχέσεις με Σπανούλη ποιες είναι; Αν και δε νομίζω ο Σπανούλης να θέλει να φανεί πως κλέβει παίχτη από τον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν δε χωθεί για να κατακτήσει αλλά για να απελευθερώσει (τις δύο πλευρές -παίχτη και ΟΣΦΠ- από περαιτέρω συζητήσεις).
Σε ό τι αφορά την κόντρα Γουόκαπ και Σλούκα, αυτά λύνονται σε ένα λεπτό. Επίσης, αυτή δεν ήταν που ξεκίνησε με τη χειρονομία του Κάναν για τα λεφτά και τα συναινετικά χαμόγελα του Γουόκαπ; Ή προϋπήρχε άλλος λόγος; Αν ήταν αυτό πάντως, έτσι όπως έχουν τα πράγματα (στο μυαλό του) μην του ποστάρει "Τώρα σε καταλαβαίνω" και καρδούλα.
Ένας σχεδιασμός με Καλάθη Γουοκαπ Μπαζινα δεν είναι ορθολογικός πιστεύω για ΠΑΟΚ.
Ο Σπανούλης πήρε Τολιοπουλο στον Άρη και δεν χωράει άλλο PG. Αρης και ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τον σχεδιασμό τους.
Δεν ξέρω αν λύνονται σε ένα λεπτό. Είπε προηγουμένως ο Τουλου ότι λύνονται όλα με τα χρήματα. Εν μέρη διαφωνώ καθώς με την Εθνική ομάδα φαινόταν άλυτο το πρόβλημα σχέσεων μεταξύ τους,που δεν έπαιζαν στο τραπέζι χρήματα και υπήρχε θέμα μεταξύ τους. Ισως διαταραχθεί η ισορροπία στον ΠΑΟ . Ίσως όχι γιατί ότι έγινε σε εκείνο το ματς να είναι ένα πταίσμα στην επαγγελματική ζωή αυτών των παικτών.

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο