Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Στα 35 ε? Πηγαινε δωσε 2 μυρια του χρονου στον Γουοκαπ που θα εχει ενα χρονο μπασκετ επιπεδου μαξ. Και μετα να βγαινει να λεει ο προεδρας σας οτι αντιπαλος του ειναι η Ρεαλ. Ε ρε γλεντια....
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι συμφωνώ. Στα πλαίσια του εντυπωσιασμού πιο πολύ. Αλλά καταλαβαίνω από αυτό που λες ότι μάλλον του βαλε χέρι ο Τρινκέρι.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:04 amΝα απαντήσω περιληπτικά.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 9:55 amΕμένα άλλη είναι η απορία μου. Πώς και δεν έχει μπει σφήνα ο ΠΑΟΚ; Υποτίθεται ήθελε το μπαμ με Τολιόπουλο και δε θέλει το μπαμ με Γουοκαπ, όπου πρόκειται για βασικό παίχτη;
Επίσης οι σχέσεις με Σπανούλη ποιες είναι; Αν και δε νομίζω ο Σπανούλης να θέλει να φανεί πως κλέβει παίχτη από τον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν δε χωθεί για να κατακτήσει αλλά για να απελευθερώσει (τις δύο πλευρές -παίχτη και ΟΣΦΠ- από περαιτέρω συζητήσεις).
Σε ό τι αφορά την κόντρα Γουόκαπ και Σλούκα, αυτά λύνονται σε ένα λεπτό. Επίσης, αυτή δεν ήταν που ξεκίνησε με τη χειρονομία του Κάναν για τα λεφτά και τα συναινετικά χαμόγελα του Γουόκαπ; Ή προϋπήρχε άλλος λόγος; Αν ήταν αυτό πάντως, έτσι όπως έχουν τα πράγματα (στο μυαλό του) μην του ποστάρει "Τώρα σε καταλαβαίνω" και καρδούλα.
Ένας σχεδιασμός με Καλάθη Γουοκαπ Μπαζινα δεν είναι ορθολογικός πιστεύω για ΠΑΟΚ.
Ο Σπανούλης πήρε Τολιοπουλο στον Άρη και δεν χωράει άλλο PG. Αρης και ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τον σχεδιασμό τους.
Δεν ξέρω αν λύνονται σε ένα λεπτό. Είπε προηγουμένως ο Τουλου ότι λύνονται όλα με τα χρήματα. Εν μέρη διαφωνώ καθώς με την Εθνική ομάδα φαινόταν άλυτο το πρόβλημα σχέσεων μεταξύ τους,που δεν έπαιζαν στο τραπέζι χρήματα και υπήρχε θέμα μεταξύ τους. Ισως διαταραχθεί η ισορροπία στον ΠΑΟ . Ίσως όχι γιατί ότι έγινε σε εκείνο το ματς να είναι ένα πταίσμα στην επαγγελματική ζωή αυτών των παικτών.
Σόρρυ, δε γνώριζα ότι ο Τολιόπουλος έφυγε τελικώς (είμαι το ακριβώς ανάποδο του insider
Για το τελευταίο σκέλος, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι είναι μπίζνες. Ωστόσο ο Ζοτς όντως μπορεί να μη θέλει να πάρει το ρίσκο να διαταραχθούν τα αποδυτήρια. Η ομάδα, ο πρόεδρος και ο προηγούμενος προπονητής δε νομίζω να είχαν τέτοιο θέμα πάντως. Επίσης ωραία διάσταση δίνει ο Τουλούμπας λέγοντας ουσιαστικά πως δε θα συμπέσουν και για πολύ (ώστε να διαταραχθούν) γιατί ο ένας θα φεύγει κι ο άλλος θα έρχεται. Τελοσπάντων πολύ ντόρος για το τίποτα πιστεύω (εκτός απτον παίχτη που θεωρεί πως ρίχνεται).
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περαστικά big. Να πάει καλά η επέμβαση.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:08 am666 σελίδα παρεπιπτοντως (για μένα τουλάχιστον)
Just saying
Καλημέρα
Υγ τα ποστ μου εχτές είχαν μια ένταση ίσως, είναι τσιτωμενος λόγω μιας επέμβασης που κάνει ο γιος μ σήμερα.
@shaq7 όλα καλά με emoticons δεν έχω θέμα φίλε,ζητώ συγνώμη αν σε πήρα από τα μούτρα
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μια διόρθωση μόνο στο παραπάνω, ο Γουοκαπ αξιώνει ότι αξίζει 3μυρια, δεν ξέρω πόσο θα θέλει να ρίξει το νέρο στο κρασί και να ρίξει τόσο το κασέ του.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν τρολαρουν σημαινει οτι δεν θα τον παρουν κιολας ειναι απλοτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 4:32 amρε η προταση της ντουμπαι ειναι τρολαριστικη σου λεει ζητας εσυ 3 εκατ ε εμεις δινουμε το αναποδο 600κmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 12:34 am
Ακριβώς αυτό. Αν ο Ολυμπιακός έμπαινε σε διαπραγματεύσεις τότε θα μπορούσε να αποσπάσει το 1-1 και κάτι εκατομμύρια από τη Ντουμπάι. Όταν λες ότι θες 3 εκατομμύρια ακατέβατα (αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται), ε τότε τους το ξεκόβεις.
Ο τρόπος που το χειρίζεται ο Ολυμπιακός είναι κακός κατά τη γνώμη μου. Αν κρίνεις ότι δεν έχεις ανάγκη τον παίκτη τότε προσπάθησε να τον πουλήσεις και να πάρεις το μεγαλύτερο ρεαλιστικά ποσό που μπορείς. Αν κρίνεις ότι τον θέλεις τότε προσπάθησε με κάποιο τρόπο να έχεις ευχαριστημένο τον παίκτη (νέο καλό συμβόλαιο;).
Το να εκβιάζεις τον παίκτη να μείνει στο συμβόλαιό του κυρίως τον Ολυμπιακό θα βλάψει.
και πετανε το μπαλακι στον θωμα να βγαλει ακρη αν μπορεσει σιγα μην κατσουν να ασχολουνται με καποιον που τους λεει με συμβολαιο παιχτη 1 εκατ δωστε 3 να τον παρετε
αν τους ελεγε ο οσφπ απτην αρχη με καλη θεληση 1/1.5 το συζηταμε θα ειχε τελειωσει η ιστορια,τωρα τους τρολλαρουν
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θυμαμαι να άκουω από ΒΠ ότι ο σορτς είχε κάποιου είδους out. Χαρακτηριστικά είχε πει
«Μεγάλο μπράβο στον σορτς γιατί στην ουσία έπαιζε τελικούς χωρίς συμβόλαιο»
Τώρα αν για νιοστή φορά έλεγε ψέματα προς εξυπηρέτησης κάποιας ατζέντας δεν το ξέρω.
Η Συμπαντική αλήθεια είναι ότι κανείς δεν αφήνει τα assets του χωρίς να παίρνει αυτό που θέλει. Αλλιώς είναι βλαξ και ενεργεί απέναντι στα συμφέροντα του συλλόγου.
je suis jazz thrillos 
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Dim. Στο λεω με οση καλη διαθεση μπορω. Ουτε εμενα μπυ αρεσει η απαξιωση και εχω μιλησει με καλα λογια και για Σλουκα (edit: χαρακτηρισμοί) και Φαλ ειδικα για το αγωνιστικο κομματι. Αλλα ο Γουοκαπ να ακνει διεκδικητρια την Ντουμπαι; Αληθεια; Ο Γουοκαπ ειναι ενας εξαιρετικος Ρολιστας. Μεχρι εκει.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 9:55 amΣυμφωνώ με τους φίλους Παναθηναϊκούς σε αυτό. Εμείς τα βλέπουμε από την δική μας οπτική γωνία (και της ομάδας) και μας τυφλώνει ο φανατισμός.manos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 6:19 am
Ο φανατισμός δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα λογικά.
Του δίνει 1.6, του λέει σε θέλω, αλλά θα είσαι 3ος στην ιεραρχία (βάση χρημάτων). Ελπίζω να είναι αρκετά σαφές αυτό.
Ο Walkup λέει κοίτα, οι άλλοι μου δίνουν 3 εκατομμύρια, με εμένα βασικό πήρες Ευρωλίγκα, πήγες σε 4 final-4, έπαιξα Ελλάδα και χρησιμοποίησες το διαβατήριό μου. Τα 1.6 δεν είναι αρκετά όταν δίνεις σε άλλους 2.2.
Ο Ολυμπιακός για να μην βγει χαμένος πρέπει είτε να ικανοποιήσει τον παίκτη δίνοντάς του ένα συμβόλαιο πιθανότατα λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια, είτε να τον δώσει με το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να πάρει. Στην περίπτωση που τον κρατήσει με το ζόρι θα βγει χαμένος. Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός. Ο Walkup θέλει να φύγει. Δεν είπε «αν με κρατήσετε με το ζόρι θα βάζω αυτοκαλάθια».
Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε στην πραγματικότητα, απλά βλέπω ότι πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και κυνηγάτε φαντάσματα κατηγορώντας τον παίκτη, ο οποίος δεν έκανε κάτι παράλογο ούτε κάτι πρωτάκουστο.
Επίσης, έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ απαξίωσης για τους παίκτες μας (είτε λέγεται Σλούκας, Φαλ, Ουόκαπ). Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο να γίνεται στο άλλο στρατόπεδο.
Anyway, σε αυτούς που λένε ότι μέχρι και ο Τζόζεφ είναι καλύτερος από τον Θωμά, θα χαρώ να δω τον Ουόκαπ του χρόνου να κάνει την Ντουμπάι διεκδικήτρια τίτλου κάτω από τις οδηγίες του Πασκουάλ.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε ευχομαι να πανε ολα καλα με την επεμβαση του μικρου λεμποφσκι . Η ενταση ειναι μερος της συζητησης και αν δεν ξεφυγει η κουβεντα με χαρακτηρισμους νομιζω οτι κανενας δεν προκειται να σε παρεξηγησει.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:08 am666 σελίδα παρεπιπτοντως (για μένα τουλάχιστον)
Just saying
Καλημέρα
Υγ τα ποστ μου εχτές είχαν μια ένταση ίσως, είναι τσιτωμενος λόγω μιας επέμβασης που κάνει ο γιος μ σήμερα.
@shaq7 όλα καλά με emoticons δεν έχω θέμα φίλε,ζητώ συγνώμη αν σε πήρα από τα μούτρα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ντουμπάι έχει παικταράδες. Έχει τον Καμπεγκέλε που είναι από τα καλύτερα Σέντερ στην λίγκα με τα πιο υψηλά PIR πέρυσι, έχει τον Μούσα που στο δεύτερο μισό που έπαιξε έκανε καλές εμφανίσεις, έχει τον Μπέικον που έκανε κάποιες παιχνιδάρες και τον τίμιο Ραιτ στον άσο που έπαιζε πολύ καλά και σταθερά, έχει και Πετρούσεφ. Φέτος προσέθεσε σκληράδα με Μπλοσογκειμ και Ντιακιτε και πήρε και τον Οκόμπο για έξτρα σκόρινγκ και δημιουργία. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον έχει και κανονικό προπονητή στον πάγκο.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:56 amDim. Στο λεω με οση καλη διαθεση μπορω. Ουτε εμενα μπυ αρεσει η απαξιωση και εχω μιλησει με καλα λογια και για Σλουκα(πριν αρχισει τα καραγκιοζιλικια) και Φαλ ειδικα για το αγωνιστικο κομματι. Αλλα ο Γουοκαπ να ακνει διεκδικητρια την Ντουμπαι; Αληθεια; Ο Γουοκαπ ειναι ενας εξαιρετικος Ρολιστας. Μεχρι εκει.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 9:55 am
Συμφωνώ με τους φίλους Παναθηναϊκούς σε αυτό. Εμείς τα βλέπουμε από την δική μας οπτική γωνία (και της ομάδας) και μας τυφλώνει ο φανατισμός.
Επίσης, έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ απαξίωσης για τους παίκτες μας (είτε λέγεται Σλούκας, Φαλ, Ουόκαπ). Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο να γίνεται στο άλλο στρατόπεδο.
Anyway, σε αυτούς που λένε ότι μέχρι και ο Τζόζεφ είναι καλύτερος από τον Θωμά, θα χαρώ να δω τον Ουόκαπ του χρόνου να κάνει την Ντουμπάι διεκδικήτρια τίτλου κάτω από τις οδηγίες του Πασκουάλ.
Ο Θωμάς είναι ένας εξαιρετικός ρολίστας, έχει όμως leadership skills και είναι ακριβώς αυτό που λείπει από την Ντουμπάι για να την μετατρέψει σε σοβαρή ομάδα. Ένας floor general με αμυντικό φίλτρο που θα βάλει όλα τα κομμάτια της σκακιέρας στην θέση τους.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για αρχη επειδη το ειδα τωρα τελευταιο.. οχι και leadership skills ο θωμας ρε παιδια..
ποιος τα εχασε και τα βρηκε ο θωμας?μιλαμε για τον παικτη που μεχρι και οι φανατικοι υποστηριχτες του λεγαν οχι ρε παιδια να παιζει ο θωμας το τελευταιο 5λ ,δεν μπορει....
για καποιο λογο η λογικη αποψη βαφτιζεται φανατισμος..δηλαδη ο νικολας αστερης που ειπε τα αυτονοητα ειναι φανατικος ολυμπιακος?
τουλουμπα σιγουρα εχεις μπει για να τρολαρεις..μας λες οτι ο παο ειναι με τον εργαζομενο που εστελνε μπραβους στο σπιτι του του μπεικον να τον σαπισουν αν βγει απο την πορτα του σπιτιου του.Ο σορτς αν του ζητουσες να δωσει λεφτα θα σου ελεγε φερε πρωτα τα 5εκ που εχω υπογραψει κλειστο συμβολαιο..
για καποιο λογο η λογικη αποψη βαφτιζεται φανατισμος..δηλαδη ο νικολας αστερης που ειπε τα αυτονοητα ειναι φανατικος ολυμπιακος?
τουλουμπα σιγουρα εχεις μπει για να τρολαρεις..μας λες οτι ο παο ειναι με τον εργαζομενο που εστελνε μπραβους στο σπιτι του του μπεικον να τον σαπισουν αν βγει απο την πορτα του σπιτιου του.Ο σορτς αν του ζητουσες να δωσει λεφτα θα σου ελεγε φερε πρωτα τα 5εκ που εχω υπογραψει κλειστο συμβολαιο..
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δε του έδιναν τα μισθά 2 ετών βρε τουλούμπα (αυτά που είχε συμφωνήσει δηλαδή) γι' αυτό πήρε και τόσο καιρό η υπόθεση του. πριν 3 χρόνια έγιναν όλα αυτά, σίγουρα θα θυμάσαι σχόλια και άρθρα ότι ο Άντριους εκβιάζει τον Παναθηναϊκό και ζητάει όλο το συμβόλαιο του.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 9:24 amτου τα εδιναν τα μισθα αυτος ηθελε και κατι ασχετα μπαι αουτ που τελικα μετα την παρεμβαση ελπα δεν τα πηρεyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 9:18 am
τον φέρατε με διετές κλειστό συμβόλαιο και μετά από ένα μήνα του είπατε ότι δε τον θέλετε και αυτός ζήτησε τα συμφωνηθέντα. δε θέλατε να τα δώσετε οπότε τον είχατε στην εξέδρα μέχρι να μεσολαβήσει η ELPA και να βρεθεί λύση.
ούτε σεβαστήκατε "το δίκιο του εργάτη" ούτε την επιθυμία του παίκτη και όλα αυτά για 100κ![]()
μην ξεχνας οτι τοτε ηταν σκοτεινες εποχες σκληρου πεδουλακισμου δεν ηταν οπως τωρα που ο οργανισμος ειναι σαν την τζαιαντ του γιανκου δρακου![]()
και του χολμς το συμβολαιο περυσι ουσιαστικα το κοψαμε γιατι πηγαινε μαστουρωμενος στις προπονησεις δεν πηρε φραγκο για τους 3 τελευταιους μηνες
αυτες οι περιπτωσεις τι σχεση εχουν με του γουοκαπ?
ειναι τελειως διαφορετικες περιπτωσεις
είχε άδικο να το κάνει που υπέγραψε διετές και μετά από ένα μήνα του είπατε να φύγει και τον παρκάρατε;
αν μη τι άλλο η υπόθεση του είναι χειρότερη από του Γουόκαπ γιατί στην περίπτωση του δεύτερου δε τέθηκε ποτέ θέμα για το αν θα πάρει τα συμφωνηθέντα, η όλη ανακατωσούρα γίνεται για το αν θα πάρει περισσότερα από ό,τι προβλέπεται ή θα φύγει.
μπδγ δεν ήταν σκοτεινές εποχές τότε, κάθε άλλο, όλα αυτά έγιναν όταν ο κ. Δημήτρης έδιωξε Διαμαντίδη/Αλβέρτη και επέστρεψε και εμείς οι Ολυμπιακοί θα χρειαζόμασταν κλιματιστικά.
(εν τω μεταξύ όντως θα τα χρειαζόμασταν κυριολεκτικά, σε αυτό έπεσε μέσα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Leadership skills δεν εννοώ στο γήπεδο, αλλά στα αποδυτήρια. Σε εμάς τόσα χρόνια αυτός με τον Παπ ξεκινούσαν όλα τα τελετουργικά της ομάδας. Στο γήπεδο είναι απλά ένας πολύ καλός floor general, αυτό που χρειάζεται η Ντουμπάι δηλαδή για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 11:42 amγια αρχη επειδη το ειδα τωρα τελευταιο.. οχι και leadership skills ο θωμας ρε παιδια..![]()
![]()
ποιος τα εχασε και τα βρηκε ο θωμας?μιλαμε για τον παικτη που μεχρι και οι φανατικοι υποστηριχτες του λεγαν οχι ρε παιδια να παιζει ο θωμας το τελευταιο 5λ ,δεν μπορει....
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Leadership skills δεν ειναι μονο αυτος που θελει μια μπαλα στα τελευταια 2 λεπτα για να το παρει πανω του ουτε μονο αυτος που θα παρει το πιο δυσκολο σουτ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 11:42 amγια αρχη επειδη το ειδα τωρα τελευταιο.. οχι και leadership skills ο θωμας ρε παιδια..![]()
![]()
Leadership skill μπορει να εχει καποιος αθλητης ακομα και off court και στην καθημερινη αλληλεπιδραση με συμπαικτες-προπονητες κλπ. Ακομα και αυτο μετραει σε μια ομαδα.
Επισης είναι εξαιρετικα σπανιο αθλητης να ειναι βασικοτατος σε ομαδα στο υψηλοτερο επιπεδο με τετοια διαρκεια και να μην εχει και leadership skills.
Μετα απο οσα εχουμε δει παντως με το Θωμα, θεωρω πως η ομαδα τον υπολογιζει για την επομενη σεζον και πως θα του γινει και καποια προταση αναπροσαρμογης. Τωρα αν θα τα βρουν ή αν θα τα παρει κρανα και θα παει του χρονου στον ΠΑΟ, θα το δειξει η ιστορια. Παντως αν ανανεωσει ενα χρονο ο Σλουκας, παρει ο Παναθηναικος τον Γκος (διαβασα πως ειχε βολιδοσκοπησει την Ζαλγκιρις και μαλιστα ειδα και μερικα βιντεο που λεγαν πως ο Γκος ειναι ο καταλληλος pg για τον ΠΑΟ) και τον Γουοκαπ, παιζει να δουμε το καλοκαιρι του 2027 στον ΠΑΟ τη γραμμη pg που ειχε σχεδιασει ο Μπαρτζωκας το καλοκαιρι του 2023!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο