Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:49 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 2:38 pm
Τώρα μου ήρθε αλλά ο Λεσόρτ δεν ήταν που ήθελε να δοκιμάσει ΝΒΑ και ο Παναθηναϊκός δεν τον άφησε ή θυμάμαι λάθος.
Για τον Γουόκαπ νομίζω έχουν εξαντληθεί ότι ήταν να ειπωθεί σν και μένουν ερωτηματικά.

1. Η πρόταση του Ντουμπάι όντως είναι 3 Μ για 3 χρόνια;
2. Αν ναι με ποιο σκεπτικό; Δεν είναι η αξία που θα έβρισκε οπουδήποτε αλλού και αποκλείεται να είχε παρόμοιες προτάσεις ο Γουόκαπ από αλλού, γιατί ανέβηκε τόσο πολύ; (και σε δολλάρια να είναι)
3. Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει όντως του χρόνου να κάνει πρόταση σε κάποιον γεννημένο το 1992 (αρχές, τέλος κάπου εκεί ) και μάλιστα τριετές δηλαδή μέχρι τα 37 του και έχοντας ήδη τον ίδιας χρονιά γεννημένο Φαλ;
ναι ο λεσορ ειχε προταση απο τους νικς και ηθελε να κανει το ονειρο του (αλλα και ολης της μαρτινικας που τον στηριζει)πραγματικοτητα.. ο παο ηταν ξεκαθαρος οτι εχει συμβολαιο και ουτε να το σκεφτεται...γενικα οποιαδηποτε προσπαθεια να φανει ο παο ανωτερος στις σχεσεις με τους παικτες και τα συμβολαια εχει κανει μεγαλο backfire :lol:

γιατι αν το ντουμπαι δεν του εκανε τετοια προταση αλλα οσα αξιζει δεν θα το σκεφτοταν ο θωμας..εμεις αν θελουμε να παρουμε τον Χ παικτη της ρεαλ δεν θα παμε να του δωσουμε οσα παιρνει αλλα θα του πουμε δελεαστικο ποσο.

ο δπγ μεχρι στιγμης εχει κανει στους παντες προταση..και τον μπουρνελε να διωξουμε το ιδιο θα κανει..το οξυμωρο της υποθεσης ειναι που αν ο γουοκαπ θα παιζει για αυτους δεν θα υπαρχει προβλημα με το διαβατηριο,θα λενε ο ολυμπιακος τον εκανε εμεις δεν φταιμε :lol:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:54 pm

Στη "Magic Euroleague" αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον των Νικς για τον Ματίας Λεσόρ, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από ρεπορτάζ στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Γάλλου από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν υπάρχει opt out στο συμβόλαιό του.

https://www.sdna.gr/mpasket/1224395_epi ... niks-lesor

Για το αν η μετακίνηση του Γιαμπουσέλε στους Σίξερς μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τού έβαλε στο μυαλό ιδέες:

Άνοιξε μια πόρτα γι αυτόν, κάτι που φαινόταν απροσδόκητο. Αυτό σε εμπνέει. Για μένα, είναι διαφορετικό, ήμουν με συμβόλαιο, δεν είχα ρήτρα. Δεν είναι μυστικό ότι οι Νικς, που έχουν τα δικαιώματά μου, προσπάθησαν να με φέρουν εδώ. Ο σύλλογος άσκησε βέτο.

https://www.sport24.gr/basket/lesor-den ... athinaiko/

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:21 pm
Ότι ο Θωμάς έκανε τον σκύλο με τελετουργικό και έχει καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες απλά τον κάνει ωραίο τύπο χαβαλετζη και ευχάριστη παρέα ..
Και ο παπας τα έκανε είναι και αυτός λιντερ;;

Leader είναι ο μακισικ που έπιανε όλους τους Αμερικανούς να τους βγάλει έξω να γίνει φίλος του να τους περάσει την νοοτροπία του κλαμπ

Ο Παπ.. δεν χρειάζεται να κάνω σχόλιο νομίζω

Και ο φουρνιε που λέει εγώ θα ρχομαι στην δεύτερη 5δα γιατί ο Τάιλερ πάει καλά στην πρώτη

Αν και δεν ξέρουμε τι κάνει σε κλειστές πόρτες ο Θωμάς ούτε έξω αγωνιστικά έχει δείξει κάποιου είδους leadership
o γουόκαπ είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά leadership δεν ήταν ποτέ. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Δεν θυμάμαι ποτέ μεχρι τώρα να θεωρείται ο γουόκαπ leadership

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:01 pm

Ενδιαφέρον των Νικς για τον Χεζονια διάβασα. Ρε τον Τσάκο πάει να μας φάει τον παίχτη και να τον πάρει στους Νικς

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:04 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 3:01 pm
Ενδιαφέρον των Νικς για τον Χεζονια διάβασα. Ρε τον Τσάκο πάει να μας φάει τον παίχτη και να τον πάρει στους Νικς
Τα είπαμε πριν 500 135 χιλιάδες σελίδες: παίκτης από ομάδα της χώρας του "Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα"

#insiders #lidl #ιωάννου #μελάγιες #κοακόλα

:banana:

υγ. 6 σελίδες ακόμα για το number of the beast

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:11 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:54 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:50 pm
Για το συμβόλαιο και την αδικία έχει χυθεί πολύ μελάνι. Έχω εκφέρει την άποψη μου πολλάκις.

Θα δεχτώ τον ισχυρισμό σου περί leadership και floor General. Οπως και να έχει επιμένω ότι σε μια ομάδα με την δυναμική της Ντουμπάι και με σοβαρό προπονητή κοντά στο level του Μπι, ο Ουόκαπ είναι ικανός να κάνει παπάδες και να ταιριάξει γάντι με τους υπολοίπους.
Ο Γουοκαπ εχει τα χαρακτηριστικα να ειναι μελος οποιασδηποτε ομαδας της ευρωλιγκας. Καθε προπονητης θα τον ηθελε ειμαι σιγουρος. Οχι να χυσει ενα καραβι λεφτα . Αλλα αν ειχε την ευκαιρια σιγουρα θα τον επαιρνε. Ο καθε προπονητης. Αυτο δεν αναιρει οτι εχω γραψει παραπανω.
Εγω θεωρω οτι θα μεινει. Απλα δεν ξερω τελιξα αν ειναι επιθυμια ή πραγματικοτητα

Να αλλαξει την μοιρα οποιασδηποτε ομαδας ομως δεν προκειται να το κανει
Μπορεί να μην αλλάξει την μοίρα μιας ομάδας όπως το έκανε ο Φουρνιέ, αλλά είναι εξίσου ικανός να αλλάξει την μοίρα μιας ομάδας όπως η Ντουμπαι που έχει πολύ ταλέντο.

Εμείς τόσα χρόνια είχαμε ξυλοκόπους και παρακαλάγαμε για λίγο ταλέντο, κάποια άλλη ομάδα όπως ο ΠΑΟ της έλειπε ένας Μπόνγκα, ένας Φάιλ, ένας Γιαμπουσέλε να ρίξει ξύλο.

Ε ο Θωμάς είναι για μένα το missing peace μιας ομάδας όπως η Ντουμπάι που θέλει κάποιον να οργανώσει, έναν low mistake guard με εμπειρία και με καλή αμυντική προσήλωση. Γι αυτό τον πληρώνει και τρία χαρτιά, δεν νομίζω ότι τρελάθηκαν εκεί στο Ντουμπάι και πληρώνουν υπεραξίες.

Οπως και ο DPG έχει λεφτά και σου λέει δίνω 1.5 χαρτί ρήτρα για να φέρω Μπαντιο, έτσι και ο Πασκουάλ θεωρεί ότι του λείπει ένας Ουόκαπ, ένας Καλάθης για να πάει φ4 (και σωστά κατά την γνώμη μου γιατί πέρυσι η Ντουμπαι σκόραρε κατά ριπάς και πέρναγε για πλάκα τους 100 πόντους).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:12 pm

του χεζονια ειναι πολυ περιεργη η περιπτωση..ο παικτης πληρωσε το αουτ για το ΝΒΑ χωρις να εχει βρει ομαδα στο ΝΒΑ..αν δεν βρει τι γινεται? η υποθεση βρομαει οτι το κανει για να ερθει πισω στα κοψιματα με μεγαλο συμβολαιο..παντως να ειμαστε εμεις αυτοι χλωμο αφου εχει τον μισκο μανατζερ.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:15 pm

shaq7 έγραψε:
του χεζονια ειναι πολυ περιεργη η περιπτωση..ο παικτης πληρωσε το αουτ για το ΝΒΑ χωρις να εχει βρει ομαδα στο ΝΒΑ..αν δεν βρει τι γινεται? η υποθεση βρομαει οτι το κανει για να ερθει πισω στα κοψιματα με μεγαλο συμβολαιο..παντως να ειμαστε εμεις αυτοι χλωμο αφου εχει τον μισκο μανατζερ.
Καλά ο μισκο είχε ξεκατινιαστεί πιο άσχημα με τον ΔΠΓ και τώρα είναι φιλαράκια. Σε αυτά τα θέματα τα λεφτά μετράνε μόνο και τα συμφέροντα των ομάδων.
Ο Κροάτης πάντως θα φιταρε τέλεια σε εσάς, αν έβρισκε τον τρόπο ο κοουτς να τους μοιράσει τα λεπτά συμμετοχής και να μην υπάρχει γκρίνια

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:17 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 2:23 pm
big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 10:08 am
666 σελίδα παρεπιπτοντως (για μένα τουλάχιστον)

Just saying

Καλημέρα

Υγ τα ποστ μου εχτές είχαν μια ένταση ίσως, είναι τσιτωμενος λόγω μιας επέμβασης που κάνει ο γιος μ σήμερα.
@shaq7 όλα καλά με emoticons δεν έχω θέμα φίλε,ζητώ συγνώμη αν σε πήρα από τα μούτρα
Περαστικά και εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά!!!
Περαστικά και από εμένα φίλε, σιδερένιος!

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 3:19 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 3:14 pm
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 3:06 pm

Εγώ φταίω ; Πας καλά ; Είπα κανέναν καραγκιοζοπαίχτη ; Ή επιτρέπεται πλέον να λεμε έτσι και άλλους εκτός από τον ΔΠΓ τον Σλούκα ; Έλα λίγο να προσέχουμε τι γράφουμε αν θελουμε να μην κλειδώνει
δεν είπα ότι φταις μωρέ, ότι θα κλειδώσει το τόπικ από τις απαντήσεις που θα λάβεις εννοούσα.

ανάλαφρο σχόλιο ήταν εξ ου και το εμότζι.
Ξέρω πως το έγραψες και δεν είναι μομφή για εσένα αυτό, αλλά αν δεν κόψουμε το χούι αυτό που έχουμε το βαλκανικό κόμπλεξ να μειώνουμε τους άλλους Ε ας τι κλειδώνουμε να πηγαίνουν κάποιοι να βγάζουν το άχτι τους σε πιο κατάλληλα σαητ. Η να το κάνουμε αμερικαν μπαρ κι εμείς :mrgreen: όχι να υπάρχει ανοχή μονομερής …

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:01 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 3:19 pm
όχι να υπάρχει ανοχή μονομερής …
Αν υπάρχει οποιοδήποτε παράπονο προς τους διαχειριστές μπορείς με p.m. Μια εβδομάδα οφ για συνεχείς παρόμοιες νύξεις.
Ενα φάουλ γιατί ενω ξέρεις την διαδικασία της αναφοράς συνεχίζεις την οφτοπικ συζήτηση κάνοντας τον άτυπο αυτόν που αποκαλείς εμενα.

Διαγραφησαν τα οφτοπικ, επεξεργάστηκε η ανάρτηση του Christofis και ξεκλειδώνει το νήμα.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:07 pm

Ο Μισκο αυτό κάνει πάντα. Λόγω πετρουσεφ είχαν χαλάσει οι σχέσεις μας αλλά επειδή ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα δυνατά πορτοφόλια αν θέλει να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του θα φέρει ένα δωράκι

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:14 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 4:07 pm
Ο Μισκο αυτό κάνει πάντα. Λόγω πετρουσεφ είχαν χαλάσει οι σχέσεις μας αλλά επειδή ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα δυνατά πορτοφόλια αν θέλει να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του θα φέρει ένα δωράκι
εμεις ομως θελουμε να μπλεξουμε με τυπο σαν τον μισκο?αν παιξουν τετοια φουστια στην ρεαλ γιατι να μην το κανουν του χρονου και σε μας..βεβαια βλεπουμε οτι ολοι οι μανατζερ ιδιοι ειναι...οποτε ισως δεν εχει σημασια στο τελος.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 22, 2026 4:23 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 3:15 pm
shaq7 έγραψε:
Καλά ο μισκο είχε ξεκατινιαστεί πιο άσχημα με τον ΔΠΓ και τώρα είναι φιλαράκια. Σε αυτά τα θέματα τα λεφτά μετράνε μόνο και τα συμφέροντα των ομάδων.
Ο Κροάτης πάντως θα φιταρε τέλεια σε εσάς, αν έβρισκε τον τρόπο ο κοουτς να τους μοιράσει τα λεπτά συμμετοχής και να μην υπάρχει γκρίνια
Πως ακριβως φιταρει τελεια σε εμας? Θα τον βαλουμε με ποιους διπλα, σασα, ντορσει, μιλου μαζι?

Πως ειναι "τελειο" φιτ αυτο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”