Σωματομετρικά είναι ενα πολυ γερο (και σκληρό) παιδί 2.06εκ που παίζει άνετα τις θεσεις 3 και 4.Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 4:23 pmΠως ακριβως φιταρει τελεια σε εμας? Θα τον βαλουμε με ποιους διπλα, σασα, ντορσει, μιλου μαζι?kein έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 3:15 pm
Καλά ο μισκο είχε ξεκατινιαστεί πιο άσχημα με τον ΔΠΓ και τώρα είναι φιλαράκια. Σε αυτά τα θέματα τα λεφτά μετράνε μόνο και τα συμφέροντα των ομάδων.
Ο Κροάτης πάντως θα φιταρε τέλεια σε εσάς, αν έβρισκε τον τρόπο ο κοουτς να τους μοιράσει τα λεπτά συμμετοχής και να μην υπάρχει γκρίνια
Πως ειναι "τελειο" φιτ αυτο
Στην Ευρωλιγκα τα 2 τελευταία χρόνια σουτάρει άσχημα, κυρίως γιατί παίρνει άσχημες προσπάθειες. Έχει πολλές σεζόν με άνω του 40% ενω και στην Ισπανία σουτάρει καλά.
Το με πόσες μπάλες ή usage θα παίζει είναι δουλειά του προπονητή να δει αν μπορεί να τον φιταρει, και να του εξηγήσει το πλάνο.
Πάντως λογικά δεν θα συνυπάρχει πολυ με Σασα ενω τα plays του Ολυμπιακού απο τα φτερά άνετα μπορεί να τα υποστηρίξει ο Χεζονια.
Εγω βλέπω μια ξεκάθαρη 5αδα με
CMM - Dorsey - Ward - Sasha - Milu
Montero - Fournier - Pap - Mario - Jones
Δεν νομίζω οτι στα σχήματα αυτα υπάρχει πρόβλημα ρόλων
Μια ενδεχόμενη 5αδα
Μοντερο Ντορσει Μάριο Σασα Τζοουνς
Ναι θα είναι στοίχημα η χημεία και μπορεί να μην βγαίνει
Το πρόβλημα με το Χεζονια για εμένα είναι θέμα χαρακτήρα. Κάθε καλοκαίρι το κάνει Κούγκι για τα λεφτά... δεν ξέρω αν είναι σοφό να τον βάλουμε στα αποδυτήρια μας

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο