EuroLeague Final Four KAUNAS 2023

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 13, 2023 4:40 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Σάβ Μάιος 13, 2023 4:24 pm
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες ήταν οι κανονικές τιμές των φτηνοτερων εισητηρίων?
Πουλάνε σε διάφορα γκρουπακια στο Facebook εισητηρία άλλα μου φαίνονται εξωφρενικές οι τιμές. 600 ευρώ τα φτηνότερα για το ημιτελικούς -τελικο τέρμα πάνω διάζωμα..

Έχω χάσει επεισόδια? Έχουν ανέβει τόσο πολύ τα εισητηρία η απλά θέλουν να βγάλουν κέρδος?

Μόλις βρήκα αυτό το site. Έχει εισητηρία με το φτηνότερο στα 349 για όλα τα ματς. Δεν ξέρω την αξιοπιστία του.

https://www.stubhub.ie/euroleague-final ... 105727034/
https://www.viagogo.com/ww/Euroleague-B ... NYQAvD_BwE

Κάπου τόσο έχουν. Είναι ανάλογα και τις θέσεις. Σ αυτό το σάιτ τα φθηνότερα παίζουν από 200 για ημιτελικούς και 250 για τον τελικό. Οι πάνω γωνίες προφανώς. Πάντα κάπου τόσο ακριβά τα θυμάμαι. Είναι όντως υπερβολικό. Χρειάζεσαι πάνω από χιλιάρικο για το διήμερο στο πιο οικονομικό

0
Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Σάβ Μάιος 13, 2023 4:46 pm

220 ήταν τα αρχικά φθηνότερα. Τώρα που αποκλείστηκε η Μακάμπι έχουν πέσει οι τιμές μεταπώλησης ευτυχώς. Από 800+ σε 450 για τελικο-ημιτελικο οι κακές θέσεις στο viagogo.

Το stubhub δεν το χα τσεκαρει. Νομίζω είναι σχετικά αξιόπιστα και τα 2.

**Το 350(450) πουλήθηκε. Έχουν μείνει με 390 κάποια. Αλλά τελική τιμή με χρεώσεις site ΦΠΑ είναι κάνα κατοσταρι πάνω.

*** Την πάτησαν οι Ισραηλινοί. Παίζει να την πατήσουμε κι εμείς από Μονακό βέβαια

Υπάρχει και το biletwise που ήταν η περσινή πλατφόρμα που έχει κάποιες προσφορές. Χειρότερες όταν τσεκαρα το μεσημέρι.

Και υπάρχει και το λιθουανικο site. Bilietai.lt που είναι το φετινό επίσημο. Επίσης χειρότερες προσφορές το μεσημέρι.

Διαμονή ακριβές επιλογές γενικα σε rbnb booking. Ειδικά για μόνος σου. (Αν είναι σε φάση αναζήτησης κανείς ας στείλει pm)

Μεγάλο αγκάθι τα αεροπορικά. Υπάρχει μια αποδεκτή... πτήση για ρίγα που φτάνεις ξημερώματα Παρασκευής. Και μια που φτάνεις με ανταπόκριση Βίλνιους αλλά 15.00 και είναι οριακό για τον ημιτελικό μας.
Επιστροφή δεν έχω βρει κάτι νορμάλ σε ώρες/ανταποκρίσεις.

Ακούγεται θα μπουν απευθείας πτήσεις από ετζιαν αλλά μάλλον οι λίγες που έχουν μπει θα έχουν γεμίσει ήδη. Δεν ξέρω αν θα μπουν άλλες.

Α κι ένα πρακτορείο που κανει ταξίδια για Ολυμπιακό έβγαλε ένα πακέτο 1200 ευρώ με απευθείας πτήσεις (τα εισιτήρια έξτρα). Πανάκριβο θεωρητικά (3 βράδια επιστροφή μετά τον τελικό). Έχει γεμίσει κι αυτό κι αναμένουμε νέες θέσεις αν τυχόν τα καταφέρουν. Ναι δεν είναι ιδανικός προορισμός το Κάουνας. Μπασκόνια επειδή η Ισπανία είναι μεγάλη χώρα είχες περισσότερες επιλογές. Και όλες οι υπόλοιπες επιλογές φ4 ήταν μεγάλες πόλεις.

(Pm δεκτά για εν δυνάμει συνταξιδιωτες για επιμερισμό κοστων διαμονής και ίσως μετακίνησης)

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Redoctor_33 την Σάβ Μάιος 13, 2023 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Antanas

Reactions: 7
Αγαπημένη ομάδα: Zalgiris

Σάβ Μάιος 13, 2023 4:46 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Σάβ Μάιος 13, 2023 4:24 pm
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες ήταν οι κανονικές τιμές των φτηνοτερων εισητηρίων?
Πουλάνε σε διάφορα γκρουπακια στο Facebook εισητηρία άλλα μου φαίνονται εξωφρενικές οι τιμές. 600 ευρώ τα φτηνότερα για το ημιτελικούς -τελικο τέρμα πάνω διάζωμα..

Έχω χάσει επεισόδια? Έχουν ανέβει τόσο πολύ τα εισητηρία η απλά θέλουν να βγάλουν κέρδος?

Μόλις βρήκα αυτό το site. Έχει εισητηρία με το φτηνότερο στα 349 για όλα τα ματς. Δεν ξέρω την αξιοπιστία του.

https://www.stubhub.ie/euroleague-final ... 105727034/
Tickets started from 250 euros with taxes, its quite a lottery if you looking to skelbiu.lt

P.s I still have a ticket just remove facebook sell post because I though I will sell to legit fan not some Lithuanian reseller

0
reggie-aelara

Reactions: 2

Σάβ Μάιος 13, 2023 8:19 pm

Καλησπέρα σας. Καταρχήν καλή επιτυχία στην ομάδα στο δύσκολο ματς με την Μονακό.
Εγώ έκλεισα πτήση για Βαρσοβία την Τετάρτη και επιστροφή την Κυριακή. Είναι δύο μέρες πριν βέβαια αλλά ήταν σχετικά οικονομική. Πριν δύο μέρες που είδα είχε εισιτήρια με Ryan Air. Από Θεσσαλονίκη μιλάω. Βαρσοβία κουνάει είναι 5-6 ώρες ταξίδι. Και για Ρίγα που είχα κοιτάξει ήταν ακριβά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτηση σας.

0
rforfo

sophomore
Reactions: 0

Σάβ Μάιος 13, 2023 9:46 pm

Καλησπέρα. Πουλάω ένα εισιτήριο για το φ4. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει μήνυμα

0
Antanas

Κυρ Μάιος 14, 2023 11:11 am

Guys I got some questions about traveling so this is general information

Use Warsaw and Riga airports its way more economical options, bus from Poland and Latvia leaves everyday day to Kaunas or Vilnius. Travel time with bus will be around 5-6 hours but you will save a lot of money.

There is always Vilnius option, from Vilnius to Kaunas is around 1.5 hour drive, with busses every 20 min and trains every hour. But flight to Vilnius its expensive.

If you looking for accommodation Kaunas right now is super expensive, there is cheaper option Jonava (20 km from Kaunas) or same Vilnius.

If you need any more advises please let me know, btw I also have a ticket there was some people who were asking but I didn't sold it yet.

Have a nice day

2
2 Εικόνα
Redoctor_33

senior

Κυρ Μάιος 14, 2023 7:37 pm

@antanas Thank you for all the info!

Found a flight to Warsaw that arrives there at 9.50 (10.50 Kaunas time. Friday). But haven't found any buses that depart in time to reach the semifinal at 18.00 (kaunas time)

I checked through rome2rio.

Would be better to rent a car ?

Greek mode on.

Θα ξεκινήσει κανείς άλλος από Βαρσοβία τέτοια ώρα την Παρασκευή;

Καμία ιδέα για πτήσεις τσάρτερ απευθείας από Κάουνας;

(to grefis έβγαλε νέο πακέτο με ~1450€ πτήσεις τσάρτερ + 420-550 εισιτήρια τριημέρου, λογικά ηδη θα ξεπούλησε) Είπα να επιλέξω τον δρόμο της περιπέτειας πάντως:

0. Άδεια απτή δουλειά Χ
1. 1ο Αεροπορικό ✓
2. Mεταφορα Κάουνας Χ
3. Εισιτήριο ημιτελικού Χ
4. Διαμονή Χ
5. Εισιτήριο τελικού Χ
6. 4στερος ?
7. Επιστροφή σε αεροδρόμιο αναχώρησης Χ
8. Πτήση επιστροφής Χ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 14, 2023 8:41 pm

Redoctor_33 έγραψε:

Found a flight to Warsaw that arrives there at 9.50 (10.50 Kaunas time. Friday). But haven't found any buses that depart in time to reach the semifinal at 18.00 (kaunas time)

Greek mode on.

(to grefis έβγαλε νέο πακέτο με ~1450€ πτήσεις τσάρτερ + 420-550 εισιτήρια τριημέρου, λογικά ηδη θα ξεπούλησε) Είπα να επιλέξω τον δρόμο της περιπέτειας πάντως:

0. Άδεια απτή δουλειά Χ
1. 1ο Αεροπορικό ✓
2. Mεταφορα Κάουνας Χ
4. Διαμονή Χ
5. Εισιτήριο τελικού Χ
6. 4στερος ?
8. Πτήση επιστροφής Χ
Ζεις επικίνδυνα :D
Βρες εισιτήρια για τους αγώνες τουλάχιστον. Τα υπόλοιπα βρίσκονται, κανένα ωτοστόπ κανένα παγκάκι για διανυκτέρευση :lol:

0
Redoctor_33

senior

Κυρ Μάιος 14, 2023 9:09 pm

@quincy. Ναι στα κοκκινα. Εισιτηριο πιστευω θα βρω απο viagogo και πιο μετα και λογικα πιο φθηνα ακομα. Ξεπουλανε οι Ισραηλινοι. Ευχαριστουμε mike.

Βρειτε μου 3 κοκκινους συντροφους απο Βαρσοβιααα!

(ειπαμε οτι εχω 1/1 φ4? 2012 Πολη. και αχαστα game5 στο σεφ φυσικα)

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Antanas

Κυρ Μάιος 14, 2023 10:46 pm

Redoctor_33 έγραψε:

Greek mode on.

0. Άδεια απτή δουλειά Χ
1. 1ο Αεροπορικό ✓
2. Mεταφορα Κάουνας Χ
4. Διαμονή Χ
5. Εισιτήριο τελικού Χ
6. 4στερος ?
8. Πτήση επιστροφής Χ
Yes, that could be an option. Never try that before and Kaunas center will be full of cars, but its a good option. We use this company "City bee" to rent cars over here (in Baltic counties)

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 15, 2023 11:35 am

Λοιπον μπηκαμε στη μεγαλη Ευρωπαικη εβδομαδα της χρονιας και λεω να πω τι σκεφτομαι......
Οπως εγραψα και τις προαλλες θεωρω οτι οποιος περασει απ το Ολυμπιακος-Μονακο θα παρει την κουπα......αυτην την αισθηση εχω......ειδικα αν περασουμε εμεις......αλλα εχουμε καιρο γι αυτα ,ας επικεντρωθουμε στον ημιτελικο....
Θεωρω τη Μονακο μια πολυ επικινδυνη ομαδα.......μας ματσαρουν καλα,εχουν αθλητικοτητα ,εχουν και ψυχολογια αφου εχουν βρει τον τροπο να μας νικανε........το βασικοτερο ειναι οτι εχουν τον καλυτερο κατ εμε και πιο επιδραστικο(για την ομαδα του)παιχτη της διοργανωσης.......
Να σβησεις απ το χαρτη τον Τζειμς δε γινεται.....εχει χιλιους τροπους να απελευθερωθει για να σουταρει,να παει προς το καλαθι οπυ ειναι πολυ δυνατος ή να ψαξει τους συμπαιχτες του.......κρινοντας απ το mentallity του θεωρω οτι θα ειναι σεληνιασμενος την Παρασκευη οπως ηταν και στα games 3 και 5 με τη Μακαμπι,σ αυτα δηλαδη που εκαιγε η μπαλα.......
Το κακο σεναριο δεν ειναι θεωρω να μας βαλει 20-25 ποντους.......το κακο θα ειναι να μας βαλει τοσους και να βρουν αλλους τοσους απο αμεσες ασιστ ή πασες που οδηγουν σε ασιστ για ευκολα καλαθια......κατι πρεπει να του δωσεις....εγω θα τον πιεζα πολυ να τον κουρασω,θα του εδινα συγκεκριμενους διαδρομους προς το καλαθι ωστε να μην εχει ολες τις γωνιες πασας και θα εστελνα και μικρες βοηθειες απο αυτους που θα μαρκαραν τους πιο ΄΄ακινδυνους΄΄τους παιχτες(Ντιαλο.Μπλοσομ,Τζον Μπραουν......)
Στη δικη μας επιθεση μπορουμε να τους βαλουμε δυσκολα.......ο Μοτεγιουνας αν και ειναι πανεξυπνος εχεις ισως τα πιο αργα πλαγια βηματα στη λιγκα.....πρεπει να παει το pnr συννεφο οταν θα ναι μεσα......επισης να φορτωσουμε μπαλες τον Φαλ....δεν εχουν παιχτη να τον σπρωξει,ουτε καν Τζεκιρι δεν εχουν.....
Συνηθως η Μονακο μας παιζει αρκετα κλειστα......κλεινει τη ρακετα και μας δινει σουτ απο συγκεκριμενους παιχτες......ρισκαρει το σουτ για να μην φαει τη δημιουργια μας με τα ευκολα καλαθια απο κοντα.......οποτε ειναι κρισιμο να εχουμε ενα υποφερτο τουλαχιστον ποσοστο στα 3ποντα.....
Ειμαστε το φαβορι,ειμαστε καλυτερη και πιο εμπειρη ομαδα και νομιζω πως δε θα χουμε κι ολο αυτο το βαρος που κουβαλαγαμε με τη Φενερ......ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι ολα καλα θα πανε........

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 15, 2023 1:18 pm

assistant77 έγραψε:
Παρ Μάιος 12, 2023 1:54 pm
lefpan έγραψε:
Παρ Μάιος 12, 2023 12:07 pm

Αμ εμένα, που κληρώθηκα δικαστικός αντιπρόσωπος στην Εύβοια;
Θα κυττάξω να ξεμπερδέψω την καταμέτρηση μέχρι τις 9:00 και τα υπόλοιπα γραψίματα στο ξενοδοχείο το βράδυ μετά τον τελικό και την κούπα!

Πάντως, οι εφορευτικές συνήθως δεν πάνε και δεν τρέχει τίποτα. Αν, όμως, πας να ψηφίσεις, υπάρχει κίνδυνος να σε μαγκώσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος και να σε κρατήσει εκεί για την υπόλοιπη μέρα. Πράξε ανάλογα!
Εσυ την πατησες αλλα θα κανεις την καρδια σου πετρα με το τιμιο παραδακι που θα τσεπωσεις.......ο τελικος ειναι 8,οχι 9 αλλα και παλι παρε ενα ταμπλετ μαζι κι η δουλεια θα γινει......
Οσο για τον ετερο Καππαδοκη......φαρμακοποιος εισαι δεν εχεις εναν φιλο καρδιολογο,ψυχιατρο εστω παθολογο να σου γραψει ενα χαρτακι να τη σκαπουλαρεις;;;;;;;;;;εδω εχουμε εμεις η ΄΄πλεμπα΄΄΄.......
αδερφε χαρτι βγαζω απο μονος μου αν θελω ,εχω μονοεδρικο φαρμακειο οποτε ειμαι on call 24/7 απλα σκεφτομαι οτι θα χωσω καποιον αλλο στη θεση μου και δεν μου κανει καρδια να το κανω . δεν θα με ενοχλουσε τοσο πολυ αν δεν ηταν η 7η συνεχομενη φορα που "κληρωνομαι " για εφ. επιτροπη . τεσπα θα το δω μαλλον απο κινητο αν εχει καποιος να μου προτεινει κανενα σαιτ safe ας στειλει pm.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Μάιος 15, 2023 1:32 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:

αδερφε χαρτι βγαζω απο μονος μου αν θελω ,εχω μονοεδρικο φαρμακειο οποτε ειμαι on call 24/7 απλα σκεφτομαι οτι θα χωσω καποιον αλλο στη θεση μου και δεν μου κανει καρδια να το κανω . δεν θα με ενοχλουσε τοσο πολυ αν δεν ηταν η 7η συνεχομενη φορα που "κληρωνομαι " για εφ. επιτροπη . τεσπα θα το δω μαλλον απο κινητο αν εχει καποιος να μου προτεινει κανενα σαιτ safe ας στειλει pm.
Άρα ψηφίζεις σε χωριό; Συνήθως στα χωριά όσοι είναι Εφορευτική επιτροπή πάνε. Είναι εύκολες αυτές οι εκλογές, ούτε διπλές, ούτε τριπλές, ούτε τοπικά, συνεννοήσου με τα άλλα μέλη να το πάτε βάρδια, Απ' το πρωί εσύ και κατά το απογευματάκι φεύγεις και έρχεται ο άλλος, δεν πρόκειται να τραβήξει και πολύ. Αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει και βοηθό δεν νομίζω να έχει θέμα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 15, 2023 1:58 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Παρ Μάιος 12, 2023 1:54 pm

Εσυ την πατησες αλλα θα κανεις την καρδια σου πετρα με το τιμιο παραδακι που θα τσεπωσεις.......ο τελικος ειναι 8,οχι 9 αλλα και παλι παρε ενα ταμπλετ μαζι κι η δουλεια θα γινει......
Οσο για τον ετερο Καππαδοκη......φαρμακοποιος εισαι δεν εχεις εναν φιλο καρδιολογο,ψυχιατρο εστω παθολογο να σου γραψει ενα χαρτακι να τη σκαπουλαρεις;;;;;;;;;;εδω εχουμε εμεις η ΄΄πλεμπα΄΄΄.......
Φιλε αυτο ειναι τιμιο που λες και σε τιμα αλλα ετσι διαιωνιζεται μια αρρωστη κατασταση.........δεν καταλαβαινω γιατι να παει καποιος δωρεαν που δουλευει 6 10ωρα τη βδομαδα και περιμενει μια Κυριακη να ξεκουραστει και να την αφιερωσει στην οικογενεια του και να μη δωσουν ενα 100ρικο στους δημοσιους υπαλληλους να πανε εφορευτικη........το κοστος ειναι ευτελες μπροστα στα 100δες εκατομμυρια που σκορπανε για τις προεκλογικες καμπανιες.......

ΥΓ παρεπιπτοντως οι δημοσιοι υπαλληλοι (το ξερω γιατι ειχαν καλεσει τη γυναικα μου που ειναι δασκαλα )απαλασσονται απ αυτην την υποχρεωση.....
ΥΓ 2 εγω παντως δεν ειμαι μαλλον τοσο τιμιος....δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να παω ποτε εφορευτικη......αν ηθελα να περασω 16+ωρες απ τη ζωη μου σ ενα εκλογικο κεντρο εχω πολλους δικηγορους φιλους που δινουν 120 ευρω στο βοηθο τους που υπογραμμιζει με το χαρακα τα ονοματα..........
ΥΓ 3 οσον αφορα το site αν δεν εχεις euroleague tv που ειναι η καλυτερη λυση τοτε αυτο που θα σου προτεινα ειναι το sportushub.stream.....

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 15, 2023 9:09 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 1:58 pm

ΥΓ 2 εγω παντως δεν ειμαι μαλλον τοσο τιμιος....δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να παω ποτε εφορευτικη......αν ηθελα να περασω 16+ωρες απ τη ζωη μου σ ενα εκλογικο κεντρο εχω πολλους δικηγορους φιλους που δινουν 120 ευρω στο βοηθο τους που υπογραμμιζει με το χαρακα τα ονοματα..........
Τα 120 ευρώ στον γραμματέα τα δίνει το κράτος (960 στον δικαστικό αντιπρόσωπο και 120 στον γραμματέα). Δεν ξέρω αν εννοείς ότι ο δικηγόρος δίνει και αυτός άλλα 120 ευρώ στον γραμματέα (καμιά φορά γίνεται και αυτό).
Η δουλειά του γραμματέα δεν είναι απλώς να υπογραμμίζει με το χάρακα. Κάνει και άλλα πολλά πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική!!!
Έχει πολλή δουλειά το Σάββατο για να γραφτούν όλα τα ονόματα όλων των υποψηφίων εις τετραπλούν (ή να κολληθούν προεκτυπωμένες καταστάσεις, που και αυτό είναι άλλο μανίκι). Επίσης, πρέπει να συμμετέχει στην καταμέτρηση και στην συμπλήρωση των πρακτικών με τους σταυρούς που έλαβε ο καθένας. Μιλάμε για πολλή δουλειά.
Ο γραμματέας, τουλάχιστον κουτσοπληρώνεται.
Οι άμοιροι της εφορευτικής επιτροπής πάνε τσάμπα. Πάντως, εγώ σε όλες τις εκλογές που έχω διοριστεί, έχω πέσει σε πολύ ευσυνείδητα παιδιά που βοηθάνε χωρίς γκρίνιες. Στο τέλος, κάτι δίνεις και σε αυτούς από τα δικά σου (ειδικά αν είναι γάτοι/ες και βοηθήσουν την κατάσταση).

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”