Λοιπον μπηκαμε στη μεγαλη Ευρωπαικη εβδομαδα της χρονιας και λεω να πω τι σκεφτομαι......
Οπως εγραψα και τις προαλλες θεωρω οτι οποιος περασει απ το Ολυμπιακος-Μονακο θα παρει την κουπα......αυτην την αισθηση εχω......ειδικα αν περασουμε εμεις......αλλα εχουμε καιρο γι αυτα ,ας επικεντρωθουμε στον ημιτελικο....
Θεωρω τη Μονακο μια πολυ επικινδυνη ομαδα.......μας ματσαρουν καλα,εχουν αθλητικοτητα ,εχουν και ψυχολογια αφου εχουν βρει τον τροπο να μας νικανε........το βασικοτερο ειναι οτι εχουν τον καλυτερο κατ εμε και πιο επιδραστικο(για την ομαδα του)παιχτη της διοργανωσης.......
Να σβησεις απ το χαρτη τον Τζειμς δε γινεται.....εχει χιλιους τροπους να απελευθερωθει για να σουταρει,να παει προς το καλαθι οπυ ειναι πολυ δυνατος ή να ψαξει τους συμπαιχτες του.......κρινοντας απ το mentallity του θεωρω οτι θα ειναι σεληνιασμενος την Παρασκευη οπως ηταν και στα games 3 και 5 με τη Μακαμπι,σ αυτα δηλαδη που εκαιγε η μπαλα.......
Το κακο σεναριο δεν ειναι θεωρω να μας βαλει 20-25 ποντους.......το κακο θα ειναι να μας βαλει τοσους και να βρουν αλλους τοσους απο αμεσες ασιστ ή πασες που οδηγουν σε ασιστ για ευκολα καλαθια......κατι πρεπει να του δωσεις....εγω θα τον πιεζα πολυ να τον κουρασω,θα του εδινα συγκεκριμενους διαδρομους προς το καλαθι ωστε να μην εχει ολες τις γωνιες πασας και θα εστελνα και μικρες βοηθειες απο αυτους που θα μαρκαραν τους πιο ΄΄ακινδυνους΄΄τους παιχτες(Ντιαλο.Μπλοσομ,Τζον Μπραουν......)
Στη δικη μας επιθεση μπορουμε να τους βαλουμε δυσκολα.......ο Μοτεγιουνας αν και ειναι πανεξυπνος εχεις ισως τα πιο αργα πλαγια βηματα στη λιγκα.....πρεπει να παει το pnr συννεφο οταν θα ναι μεσα......επισης να φορτωσουμε μπαλες τον Φαλ....δεν εχουν παιχτη να τον σπρωξει,ουτε καν Τζεκιρι δεν εχουν.....
Συνηθως η Μονακο μας παιζει αρκετα κλειστα......κλεινει τη ρακετα και μας δινει σουτ απο συγκεκριμενους παιχτες......ρισκαρει το σουτ για να μην φαει τη δημιουργια μας με τα ευκολα καλαθια απο κοντα.......οποτε ειναι κρισιμο να εχουμε ενα υποφερτο τουλαχιστον ποσοστο στα 3ποντα.....
Ειμαστε το φαβορι,ειμαστε καλυτερη και πιο εμπειρη ομαδα και νομιζω πως δε θα χουμε κι ολο αυτο το βαρος που κουβαλαγαμε με τη Φενερ......ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι ολα καλα θα πανε........