Τελικός F4 2023- Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:02 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:55 pm
Redfly έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:49 pm

Προσωπικά με βάση τα ροστερ των ομάδων στην Α1, πάνω από 10 χρόνια. Άλλες φορές, δυο κλάσεις ανώτεροι άλλες οριακά ανώτεροι εκτός και αν θεωρεί κάποιος την Α1 ανώτερου επιπέδου από την ευρωλίγκα. Πάντως χαίρομαι που πολλοί μη ολυμπακοί είδαν το ματσάκι. Θα στέλνω πάντα λινκ αν ζητάτε όπως έκανα και σήμερα (να στέλνουμε και ένα pm με ευχαριστώ όμως, δε κάνει κακό).
Εσύ εννοούσες ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Α1 τα τελευταία πολλά χρόνια, κάτι που δεν ισχύει. Και όχι, δεν είδα το παιχνίδι, έχω περίπολο.
Μα στην Α1 εννοούσα, αν είσαι καλύτερος στην ευρώπη μπορείς να μου πεις με ποιο τρόπο μπορεί να είσαι χειρότερος στην Ελλάδα? Ποια χρονιά πήγες καλύτερα στην ευρώπη , δε θυμάμαι?

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Redfly την Κυρ Μάιος 21, 2023 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Μεγάλη στενοχώρια... αλλά νιώθω ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τον ΘΡΥΛΟ. Στα τελευταία 2 λεπτά αγχωθήκαμε υπερβολικά, χάσαμε το momentum στο τρίποντο του Rodríguez και την «κούπα» με το μοναδικό εύστοχο σουτ του Llull. Ετούτη η ὁμάς έχει ΜΕΛΛΟΝ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:09 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:53 pm
jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:29 pm

Κάτσε ρε Περικλή, τι λέμε τωρα; Τι looser σωματείο και ειρωνείες για τα λάβαρα που θυμίζουν σαιτς και οπαδούς άλλων ομαδων;;

Μήπως δεν έχει τελειώσει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο μεσα σου και μεταφέρεις μια νοοτροπία "νίκης με κάθε μέσο" και μη ανοχήςστο γεγονος ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι αποτυχιες;;

Όταν τα παίρναμε με buzzers και τους πιάναμε κορόιδα ήμασταν winners; Νομίζω ότι χρειάζεται νηφαλιοτητα. Εχουμε αποδείξει ως οπαδοί ότι έχουμε εξαιρετικη ικανότητα να γκρεμίζουμε ότι καλό και ελπιδοφόρο χτίζεται με κόπο επειδή χάσαμε ένα ματς εδώ η ένα τρόπαιο εκεί.

Κανείς, μα κανείς δεν δίνει σημασία στο προτσες (που λεγανε και οι μαρξιστες παλια);; Τι να πούνε και οι sixers ή η Βοστωνη;;;; :peace:

Έχουμε χτισει κάτι πολύ σπουδαίο και χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπασκετ.
Κοίταξε , δεκτό σεβαστό αυτό που λες . Τέτοια ώρα τέτοια λόγια

ΑΛΛΑ

έχω χορτάσει από Φ4 και τελικούς με τον Ολυμπιακό. Από κούπες δεν έχω χορτάσει

Ξέρεις τι;

Με τον τρόπο που έχασε απόψε την κούπα ο Ολυμπιακός, ναι για μένα είναι loser .

Είχες 3 λεπτά και έπαιζες μεταξύ 4-6 πόντους διαφορά και έκανε επιθέσεις με τον Γουοκαπ να φοβάται να πάρει σουτ . Ήσουν 78-72 στο 03:00

Ναι δεκτό δεν υπάρχει νηφαλιότητα . Αλλά το αποπανω με τα Φ4 δεν είναι ψέμα....

Δεν βλέπω ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό .

Το καταφύγιο μου ήταν ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Του είχα τεράστια αγάπη .

Αλλά συγνώμη, δεν αντέχω άλλες πικρές , θα βάλω την ψυχική μου υγεία πάνω από τον Ολυμπιακό

Θέλω ποτό για να ηρεμήσω . Το Λονδίνο ήταν πριν 11 χρόνια. Μετά στα Φ4 και στους τελικούς loser και πικρές

Τέλος πάντων. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Καταλαβαινομαστε. Κι εσύ την πικρία μου κι εγώ τη νηφαλιότητα σου
Φέτος πράγματι μπορούσαμε να το πάρουμε αν πχ ήταν ο τελικός σειρά αγώνων. Αλλά με την ίδια λογική δε θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει άλλες χρονιές. Ένα ματς ήταν, και έχασε το φαβορί. Γίνεται συχνά, και εμείς το πάθαμε πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Τις άλλες δεν πήγαμε σαν φαβορί.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:11 pm

Redfly έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:55 pm

Εσύ εννοούσες ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Α1 τα τελευταία πολλά χρόνια, κάτι που δεν ισχύει. Και όχι, δεν είδα το παιχνίδι, έχω περίπολο.
Μα στην Α1 εννοούσα, αν είσαι καλύτερος στην ευρώπη μπορείς να μου πεις με ποιο τρόπο μπορεί να είσαι χειρότερος στην Ελλάδα? Ποια χρονιά πήγες καλύτερα στην ευρώπη , δε θυμάμαι?
Είστε η καλύτερη ομάδα στην Α1 τα τελευταία πολλά χρόνια;

0
glenrice90

junior
Reactions: 413
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:12 pm

Ηταν η τέλεια ευκαιρία, αυτό είναι το θέμα. Σάσα χαιρετάει και θα κανουμε ένα mini-rebuild το καλοκαίρι αναγκαστικά οπότε προφανώς νιώθουμε απίστευτη ξενερα.

Αυτά περί βαριάς φανέλας και λουζερ μενταλιτι δε μπορώ να τα ακούω καν. Η βαριά φανέλα ήταν έτοιμη να σκουπιστει απ' τον Ζοτς και απ' τη "λουζερ" ομάδα έχουμε βαρεθεί να μετράμε μπαζερ υπέρ μας.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Να θυμισω οτι λεγαμε οτι δεν θα ξαναδουμε Φ4 για χρονια οταν σταματησε ο σπαν και ηδη ειμαστε στα 2..Η χρονια ηταν ονειρικη και τεραστια υπερβαση αλλα με πολυ πικρο τελος δυστυχως..Τι να κανουμε ετσι ειναι το μπασκετ,ολη η ευρωπη θεωρει οτι ημασταν η καλυτερη ομαδα φετος,απολαυσαμε πολλες παιχνιδαρες της ομαδας,μπορουσαμε να το παρουμε αλλα τα χασαμε στο τελος συν οτι ο γιουλ εβαλε καλαθαρα οπως ο μισιτς περσι..

Η ομαδα ιδια θα ειναι του χρονου,μπορει και ο σασα να πεισμωσε και να θελει να το σηκωσει πριν φυγει..Οσο υπαρχει ο μπαρτζωκας και οι αφοι εγω δεν φοβαμαι. Περηφανος για αυτην την ομαδα και ας μην πηραμε το κατσαρολι..

3
3 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:17 pm

Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον ορισμό λουζερ διότι δεν μπορείς να παίζεις δύο σερί χρονιά το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και να μην έχεις μια κούπα. Κάτι λείπει.

Απ' την άλλη γενικά ο οργανισμός του μπασκετικού ΟΣΦΠ έχει κάνει λάβαρο το :
"μέχρι τέλους" και το
" έχουμε την καλύτερη ομάδα έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ".
Εγώ θα σταθώ στο ότι αν στη θέση ενός εκ των Μπλάκ , μπολομποι, λουτζη, Λαρεντζάκη, πητερς που ήταν όλοι υπό το μηδέν σήμερα βρισκόταν ένας παίκτης του 1.5 μυρίου , σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:19 pm

shaq7 έγραψε:
Να θυμισω οτι λεγαμε οτι δεν θα ξαναδουμε Φ4 για χρονια οταν σταματησε ο σπαν και ηδη ειμαστε στα 2..Η χρονια ηταν ονειρικη και τεραστια υπερβαση αλλα με πολυ πικρο τελος δυστυχως..Τι να κανουμε ετσι ειναι το μπασκετ,ολη η ευρωπη θεωρει οτι ημασταν η καλυτερη ομαδα φετος,απολαυσαμε πολλες παιχνιδαρες της ομαδας,μπορουσαμε να το παρουμε αλλα τα χασαμε στο τελος συν οτι ο γιουλ εβαλε καλαθαρα οπως ο μισιτς περσι..

Η ομαδα ιδια θα ειναι του χρονου,μπορει και ο σασα να πεισμωσε και να θελει να το σηκωσει πριν φυγει..Οσο υπαρχει ο μπαρτζωκας και οι αφοι εγω δεν φοβαμαι. Περηφανος για αυτην την ομαδα και ας μην πηραμε το κατσαρολι..
Με τον Σπανούλη σήμερα όπως και πέρυσι , θα τα είχες πάρει , αυτή είναι η διαφορά

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:27 pm

Ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε σειρές αντί για φάιναλ 4 στην Ευρωλίγκα, το nba έχει δείξει το δρόμο.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:28 pm

BillyPao έγραψε:
Redfly έγραψε:

Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης ή μου φαίνεται? Μα για την Α1 αναφέρομαι, θα γίνουμε κουραστικοί αν γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Ρε φίλοι συν-παναθηναικοί, αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω.

Μόλις χάθηκε ένα ευρωπαικό με ζόρικο τρόπο. Μην έρχεστε με διάθεση να αναλύσετε ποιά είναι η καλύτερη ομάδα και ποιός είναι λούζερ, δεν βοηθάει αυτή η κουβέντα όταν έρχεται από την απέναντι μεριά.

Και αύριο μέρα είναι για πιο αντικειμενικές συζητήσεις.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:29 pm

HackerBaby έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:27 pm
Ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε σειρές αντί για φάιναλ 4 στην Ευρωλίγκα, το nba έχει δείξει το δρόμο.
Όχι.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:33 pm

Rebedierdos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:17 pm
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον ορισμό λουζερ διότι δεν μπορείς να παίζεις δύο σερί χρονιά το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και να μην έχεις μια κούπα. Κάτι λείπει.

Απ' την άλλη γενικά ο οργανισμός του μπασκετικού ΟΣΦΠ έχει κάνει λάβαρο το :
"μέχρι τέλους" και το
" έχουμε την καλύτερη ομάδα έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ".
Εγώ θα σταθώ στο ότι αν στη θέση ενός εκ των Μπλάκ , μπολομποι, λουτζη, Λαρεντζάκη, πητερς που ήταν όλοι υπό το μηδέν σήμερα βρισκόταν ένας παίκτης του 1.5 μυρίου , σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά.
Βαφτίζεις λουζερ μια ομάδα που χάνει 2 ματς στο φ4 στον πόντο. Να σου θυμίσω πως κι η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟ στην ιστορία του κέρδισε τον τίτλο για δυο χαμένα σουτ. Επίσης για δυο σουτ το πήρε ο ΟΣΦΠ το 12. Απλά έτσι είναι τα φ4. 25% που λέει κι ο Ζελικο

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:35 pm

BillyPao έγραψε:
Redfly έγραψε:

Το Λαύριο είναι. Πάμε on topic τώρα;

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:35 pm

Redfly έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης ή μου φαίνεται? Μα για την Α1 αναφέρομαι, θα γίνουμε κουραστικοί αν γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.
Όταν λες κάτι που δεν ισχύει, φυσικά και υπάρχει πρόβλημα κατανόησης. Εκτός και αν έχετε πάρει 10 σερί πρωτάθληματα και δεν το ξέρω.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”