basket72 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2020 2:49 am
Neondreamer έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2020 2:14 am
basket72 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2020 11:54 pm
Τι καλός παίκτης ο Τζατζουάν. Τον έχω χάσει τον τελευταίο χρόνο. Που συχνάζει;
Τριγυρνούσε Ιστανμπούλ μέχρι πρότινος, στην Μπαχτσεσεχίρ του (τέως) κόουτς Στέφανου Δέδα, του fiba Εuropecup και των οικον. προβλημάτων ;)
Μου είχε διαφύγει εντελώς. Πήγε καλά;
Κατά τ' άλλα η Μπασκόνια κοιτάει κι αυτή τον Μπρουκς (και τον Πρέπελιτς) μιας κι έχει βγάλει καιρό τώρα τον Σενγκέλια σε άτυπο σφυρί. Βέβαια δεν είναι κατάλληλη εποχή για τέτοιες μετακινήσεις, αν και από χθες η ΤΣΣΚΑ κινείται σε γοργούς ρυθμούς. Πάει για φουλ αναδιάθρωση κι εκτός του Ούντο, άρχισε να ακούγεται και του Σεγκέλια.
Αν αργήσει ο Γκιλ με το ΝΒΑ, εγώ ψήνομαι να τελειώνουμε με Μπρουκς.
Κι ο Ντένμον που μάς προτάθηκε με ψήνει πολύ. 2αρι προς το κόμπο είναι, με αξιοπρεπή άμυνα και τέλειο σουτ. Νομίζω ότι με Σλούκα δένει μια χαρά! :smile:
Κι ένας Χάρισον από δίπλα και με Μπρουκς, είμαστε καλύτερα από ποτέ.
Άντε κι ένας φθηνός ξένος για μπάκαπ άσσος, τύπου Ρένφρο.
Και τον Κόνιαρη δανεικό, εφόσον κρατήσουμε Λαρεντζάκη.
Να βάλω κι ένα ροστεράκι με 7 ξένους:
1) Σλούκας, Ρένφρο
1-2) Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2) Ντένμον
2-3) Α.Χάρισσον, Μακίσικ
3) Παπανικολάου, Χαραλάμποπουλος
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν.
Πολύ πολύ δυνατο ροστερ. Σας το ευχομαι! Λιγο τσιμπημένο βέβαια οικονομικα. Επισης με 14 παικτες χωρις να παιζετε και Α1 ισως υπαρξουν θεματα ρυθμου χημείας κλπ. Θεωρω πως χρειαζεστε μια καλη 12αδα και οι επιπλέον παικτες να είναι τυπου ΒΧ , Νικολαΐδης κλπ.
Παραλληλα με Μπρουκς και Σλουκα το βλεπω να αντεχετε να σηκωσετε το συμβολαιο μοναχα ενός εκ των χαρισον/ρενφρο/ντενμον , αντε των 2 , σιγουρα όμως όχι και των τριων. Ένα λιγο πιο μετριοπαθες ροστερ αλλα με βαση το δικο σου σκεπτικο θα ηταν το εξης :
Σλουκας , Ρενφρο/Κονιαρης/άλλος
Ντενμον/Χαρισον , Σπανούλης , Λαρετζακης
Παπανικολάου , Μακισικ , ΒΧ(13ος)
Μπρουκς , Πριντεζης , Βεζενκοφ
Ελις , Μαρτιν
Και νικολαιδης 14ος ξερω γω. Ο Μπρουκς παντως παιζει πολύ πιο ευκολα στο 5 σε σχεση με τον Γκιλ , βγαινει καπως φθηνότερος και μπορει να κλεισει και πιο αμεσα , επισης μπορει να παιξει με ολους τους ψηλους σας και καλυπτει αμυντικα μεχρι και τον βεζενκοφ!! Τελος για τη θεση 5 αν και βαζω για πρωτο τον Ελις λογω της ελαχιστης παραπανω εμπειριας στο επιπεδο της ΕΛ , θεωρω πως ο Μαρτιν θα τον ξεπερασει αμεσα σε προσφορα. Τον πιστευω πολύ , όπως και πιστευω τον πρωην συμπαικτη του από την μπουντοσνοστ , τον Κομπς (ανεξηγητο που ανανεωσε τοσο νωρις εκει).
Ότι και να λεμε παντως το ζητουμενο είναι να υπογραψει ο Σλουκας (ή γκαρντ αναλογου μεγέθους) οσο συντομοτερα γινεται , χωρις αυτή τη κινηση δεν μπορει να γινει τιποτα άλλο . Δεν χρειαζεται άλλο δραμα!!