2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 29, 2020 11:54 pm

Neondreamer έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 10:38 pm

Με τα 400-500 του Βεζε φέρνεις για 5ο ψηλό (τουίνερ) κι έναν ταύρο όπως ο Τζατζουάν Τζόνσον, κι είμεθα όλράιτ στη φροντλάιν
Τι καλός παίκτης ο Τζατζουάν. Τον έχω χάσει τον τελευταίο χρόνο. Που συχνάζει; :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 30, 2020 12:07 am

Ο βεζενκοφ που θα βρει περισσοτερα απο τα 400 που του δινουμε?Αμα τα βρει μπραβο του ας παει ..Με 400-600 φερνεις καποιον σαν τον χικς και καλυτερο..

0
basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2020 12:44 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2020 12:07 am
Ο βεζενκοφ που θα βρει περισσοτερα απο τα 400 που του δινουμε?Αμα τα βρει μπραβο του ας παει ..Με 400-600 φερνεις καποιον σαν τον χικς και καλυτερο..
Ότι φέρνεις- φέρνεις κι ότι μπορεί να βρει- μπορεί να βρει.΄΄Οχι πολλά περισσότερα, αλλά εκεί γύρω στο 400αρι-500ρι μπορεί κάτι να γίνει. Στην Ισπανία έχει ονοματάκι σε ομάδες Γιούροκαπ π.χ. Άνετα τον έβλεπα σε μια Μάλαγα ας πούμε ή ακόμα και σε καμία Βαλένθια, ως συμπληρωματικός του Α. Γουάιτ ή κάποιου σαν αυτόν που θα υπογράψουνε για πρώτο PF.

To βασικό όμως που θέλει στο φόντο, ο Σάσα, είναι ρόλος. Βλέπει (και με το δίκιο του) ότι με Πρι και αμερικάνο αθλητικό 4ρι, δύσκολα θα βρει χρόνο. Παίζει να έχει μικρότερο χρόνο και από τα 2 του πρώτα χρόνια στην ομάδα- εκτός κι αν έχουμε πάλι σωρεία τραυματισμών. :cry:

Σε κάθε περίπτωση τα 400 είναι καλά λεφτά για τον Βεζένκοφ, στην Ευρωλίγκα θα παίζει, τη γλώσσα τη μιλάει, τη χώρα του έχει δίπλα, δεν νομίζω να είναι εύκολη επιλογή το τι θα κάνει. :oops:

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Σάβ Μάιος 30, 2020 2:14 am

basket72 έγραψε:
Neondreamer έγραψε:

Με τα 400-500 του Βεζε φέρνεις για 5ο ψηλό (τουίνερ) κι έναν ταύρο όπως ο Τζατζουάν Τζόνσον, κι είμεθα όλράιτ στη φροντλάιν
Τι καλός παίκτης ο Τζατζουάν. Τον έχω χάσει τον τελευταίο χρόνο. Που συχνάζει; :P
Τριγυρνούσε Ιστανμπούλ μέχρι πρότινος, στην Μπαχτσεσεχίρ του (τέως) κόουτς Στέφανου Δέδα, του fiba Εuropecup και των οικον. προβλημάτων ;)

0
basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2020 2:49 am

Neondreamer έγραψε:
basket72 έγραψε:
Neondreamer έγραψε:

Τριγυρνούσε Ιστανμπούλ μέχρι πρότινος, στην Μπαχτσεσεχίρ του (τέως) κόουτς Στέφανου Δέδα, του fiba Εuropecup και των οικον. προβλημάτων ;)
Μου είχε διαφύγει εντελώς. Πήγε καλά;

Κατά τ' άλλα η Μπασκόνια κοιτάει κι αυτή τον Μπρουκς (και τον Πρέπελιτς) μιας κι έχει βγάλει καιρό τώρα τον Σενγκέλια σε άτυπο σφυρί. Βέβαια δεν είναι κατάλληλη εποχή για τέτοιες μετακινήσεις, αν και από χθες η ΤΣΣΚΑ κινείται σε γοργούς ρυθμούς. Πάει για φουλ αναδιάθρωση κι εκτός του Ούντο, άρχισε να ακούγεται και του Σεγκέλια.

Αν αργήσει ο Γκιλ με το ΝΒΑ, εγώ ψήνομαι να τελειώνουμε με Μπρουκς.
Κι ο Ντένμον που μάς προτάθηκε με ψήνει πολύ. 2αρι προς το κόμπο είναι, με αξιοπρεπή άμυνα και τέλειο σουτ. Νομίζω ότι με Σλούκα δένει μια χαρά! :smile:
Κι ένας Χάρισον από δίπλα και με Μπρουκς, είμαστε καλύτερα από ποτέ.
Άντε κι ένας φθηνός ξένος για μπάκαπ άσσος, τύπου Ρένφρο.
Και τον Κόνιαρη δανεικό, εφόσον κρατήσουμε Λαρεντζάκη.

Να βάλω κι ένα ροστεράκι με 7 ξένους:
1) Σλούκας, Ρένφρο
1-2) Σπανούλης, Λαρεντζάκης
2) Ντένμον
2-3) Α.Χάρισσον, Μακίσικ
3) Παπανικολάου, Χαραλάμποπουλος
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν.

Agio96

senior
Reactions: 45

Σάβ Μάιος 30, 2020 3:49 am

basket72 έγραψε:
Neondreamer έγραψε:
basket72 έγραψε:

Κατά τ' άλλα η Μπασκόνια κοιτάει κι αυτή τον Μπρουκς (και τον Πρέπελιτς) μιας κι έχει βγάλει καιρό τώρα τον Σενγκέλια σε άτυπο σφυρί. Βέβαια δεν είναι κατάλληλη εποχή για τέτοιες μετακινήσεις, αν και από χθες η ΤΣΣΚΑ κινείται σε γοργούς ρυθμούς. Πάει για φουλ αναδιάθρωση κι εκτός του Ούντο, άρχισε να ακούγεται και του Σεγκέλια.

Κι ο Ντένμον που μάς προτάθηκε με ψήνει πολύ. 2αρι προς το κόμπο είναι, με αξιοπρεπή άμυνα και τέλειο σουτ. Νομίζω ότι με Σλούκα δένει μια χαρά! :smile:

1) Σλούκας, Ρένφρο
2) Ντένμον
2-3) Α.Χάρισσον, Μακίσικ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν.
Χίλιες φορές κονιαρη πάρα το γυρολόγος κ 33 χρόνων ρενφρο.. Το πρόβλημα τόσα χρόνια ήταν οι ξένοι μας, θα πάρουμε κ άλλο σάπιο; αν είναι να πάρουμε ξένο ή παίχτης που θα βοηθήσει σημαντικά με ρόλο ή θα ναι σταρ.. Αν είναι να πάρουμε ρολιστα ας είναι Έλληνας αυτός.. Επίσης, λίγο ακριβό ροστερακι μου φαίνεται..

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μάιος 30, 2020 4:35 am

basket72 έγραψε:
Neondreamer έγραψε:
basket72 έγραψε:

1) Σλούκας, Ρένφρο
2) Ντένμον
2-3) Α.Χάρισσον, Μακίσικ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν.
Πολύ πολύ δυνατο ροστερ. Σας το ευχομαι! Λιγο τσιμπημένο βέβαια οικονομικα. Επισης με 14 παικτες χωρις να παιζετε και Α1 ισως υπαρξουν θεματα ρυθμου χημείας κλπ. Θεωρω πως χρειαζεστε μια καλη 12αδα και οι επιπλέον παικτες να είναι τυπου ΒΧ , Νικολαΐδης κλπ.

Παραλληλα με Μπρουκς και Σλουκα το βλεπω να αντεχετε να σηκωσετε το συμβολαιο μοναχα ενός εκ των χαρισον/ρενφρο/ντενμον , αντε των 2 , σιγουρα όμως όχι και των τριων. Ένα λιγο πιο μετριοπαθες ροστερ αλλα με βαση το δικο σου σκεπτικο θα ηταν το εξης :

Σλουκας , Ρενφρο/Κονιαρης/άλλος
Ντενμον/Χαρισον , Σπανούλης , Λαρετζακης
Παπανικολάου , Μακισικ , ΒΧ(13ος)
Μπρουκς , Πριντεζης , Βεζενκοφ
Ελις , Μαρτιν

Και νικολαιδης 14ος ξερω γω. Ο Μπρουκς παντως παιζει πολύ πιο ευκολα στο 5 σε σχεση με τον Γκιλ , βγαινει καπως φθηνότερος και μπορει να κλεισει και πιο αμεσα , επισης μπορει να παιξει με ολους τους ψηλους σας και καλυπτει αμυντικα μεχρι και τον βεζενκοφ!! Τελος για τη θεση 5 αν και βαζω για πρωτο τον Ελις λογω της ελαχιστης παραπανω εμπειριας στο επιπεδο της ΕΛ , θεωρω πως ο Μαρτιν θα τον ξεπερασει αμεσα σε προσφορα. Τον πιστευω πολύ , όπως και πιστευω τον πρωην συμπαικτη του από την μπουντοσνοστ , τον Κομπς (ανεξηγητο που ανανεωσε τοσο νωρις εκει).

Ότι και να λεμε παντως το ζητουμενο είναι να υπογραψει ο Σλουκας (ή γκαρντ αναλογου μεγέθους) οσο συντομοτερα γινεται , χωρις αυτή τη κινηση δεν μπορει να γινει τιποτα άλλο . Δεν χρειαζεται άλλο δραμα!!

2
2 Εικόνα
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Σάβ Μάιος 30, 2020 9:29 am

basket72 έγραψε:
Neondreamer έγραψε:
basket72 έγραψε:

1) Σλούκας, Ρένφρο
2) Ντένμον
2-3) Α.Χάρισσον, Μακίσικ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν.
Θα προτιμούσα να λειπει ο Ρενφρο και τα χρήματα αυτά να πάνε σε κάτι καλύτερο από Ντενμον.
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2020 4:35 am
basket72 έγραψε:
Neondreamer έγραψε:

Κατά τ' άλλα η Μπασκόνια κοιτάει κι αυτή τον Μπρουκς (και τον Πρέπελιτς) μιας κι έχει βγάλει καιρό τώρα τον Σενγκέλια σε άτυπο σφυρί. Βέβαια δεν είναι κατάλληλη εποχή για τέτοιες μετακινήσεις, αν και από χθες η ΤΣΣΚΑ κινείται σε γοργούς ρυθμούς. Πάει για φουλ αναδιάθρωση κι εκτός του Ούντο, άρχισε να ακούγεται και του Σεγκέλια

1) Σλούκας, Ρένφρο
2) Ντένμον
2-3) Α.Χάρισσον, Μακίσικ
4) Πρίντεζης, Βεζένκοφ
4-5)Μπρουκς
5) Έλλις, Μάρτιν.

Παραλληλα με Μπρουκς και Σλουκα το βλεπω να αντεχετε να σηκωσετε το συμβολαιο μοναχα ενός εκ των χαρισον/ρενφρο/ντενμον , αντε των 2 , σιγουρα όμως όχι και των τριων. Ένα λιγο πιο μετριοπαθες ροστερ αλλα με βαση το δικο σου σκεπτικο θα ηταν το εξης :

Ο Μπρουκς νομιζω δεν παει πανω απο 600-700, φθηνη σχετικά λύση θα ειναι.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4009
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Μάιος 30, 2020 10:36 am

O Brooks είναι καλός, χρήσιμος παίκτης και σοβαρός επαγγελματίας. Διάβασα μια συνέντευξη-αφιέρωμα του πέρσι και μου έκανε καλή εντύπωση σαν τύπος.

https://www.pennlive.com/pennstate/2019 ... italy.html

Δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει να αφήσει τώρα την Ιταλία με δεδομένο πως έχει σύζυγο και μικρό παιδί εκεί. Δεν γνωρίζω επίσης αν η Armani θα τον κρατήσει.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2020 11:00 am

ssoulliss έγραψε:
O Brooks είναι καλός, χρήσιμος παίκτης και σοβαρός επαγγελματίας. Διάβασα μια συνέντευξη-αφιέρωμα του πέρσι και μου έκανε καλή εντύπωση σαν τύπος.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει να αφήσει τώρα την Ιταλία με δεδομένο πως έχει σύζυγο και μικρό παιδί εκεί. Δεν γνωρίζω επίσης αν η Armani θα τον κρατήσει.
¨Ετσι που τα λες είναι φίλε Ssoulis, αλλά η Αρμάνι τον έχει ήδη αφήσει. Κοιτάει Ντατόμε για το 3/4 της, έχει και τον Μίτσοβ στην ίδια θέση και πάει για Ντ. Γουίλιαμς ή ακόμα και Σεγκέλια στο 4.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Σάβ Μάιος 30, 2020 11:20 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2020 11:00 am
ssoulliss έγραψε:

¨Ετσι που τα λες είναι φίλε Ssoulis, αλλά η Αρμάνι τον έχει ήδη αφήσει. Κοιτάει Ντατόμε για το 3/4 της, έχει και τον Μίτσοβ στην ίδια θέση και πάει για Ντ. Γουίλιαμς ή ακόμα και Σεγκέλια στο 4.
Thanks, δεν το γνώριζα ότι έχει φύγει. Καλή λύση για ψηλός, τότε. Με εξαίρεση πέρυσι σε όλες τις ομάδες του έπαιζε βασικός και με αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και η ομάδες του ήταν πάντα καλές. Είναι σοβαρό παιδί όπως ο Hunter που ήρθε από τη Siena.

Πιο πολύ θα κούμπωνε στον Ολυμπιακό ο Deon Thompson της Unicaja, που είναι και λίγο καλύτερος σουτέρ από τον Brooks. Αλλά μάλλον είναι πιο ακριβός, τώρα που το σκέφτομαι. :D

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 30, 2020 11:24 am

Ο Μπρουκς για συμπληρωματικός είναι κάτι παραπάνω από καλός. Δεν εκβιάζει προσπάθειες, έχει αξιόπιστο σουτ, συμμετέχει στα ριμπάουντ, μ' αρέσει γενικά. Όχι τόσο βέβαια σαν 4-5άρι.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2020 11:28 am

ssoulliss έγραψε:

Thanks, δεν το γνώριζα ότι έχει φύγει. Καλή λύση για ψηλός, τότε. Με εξαίρεση πέρυσι σε όλες τις ομάδες του έπαιζε βασικός και με αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και η ομάδες του ήταν πάντα καλές. Είναι σοβαρό παιδί όπως ο Hunter που ήρθε από τη Siena.

Πιο πολύ θα κούμπωνε στον Ολυμπιακό ο Deon Thompson της Unicaja, που είναι και λίγο καλύτερος σουτέρ από τον Brooks. Αλλά μάλλον είναι πιο ακριβός, τώρα που το σκέφτομαι. :D
Να ΄σαι καλά! O N. Tόμπσον είναι πιο πολύ 5 πια- ωραίος παίκτης κι αν θυμάμαι καλά πήγε καλά φέτος με τη Μάλαγα και πέρσι στην Μπούργος. Αλλά δεν σουτάρει παρά ελάχιστα ο Τόμπσον. Τον μπέρδεψες σε αυτό το κομμάτι. Σε αντίθεση με τον Μπρουκς που όντως σουτάρει και σουτάρει και καλά.

Δεν τα έχω φρέσκα τα στατσ του Τόμπσον αλλα΄τον θυμάμαι να παίρνει πολύ λίγα σουτ από το 3π.
Τον θυμάμαι να πρωτοεμφανίζεται και στα μέρη μας πλάκα- πλάκα. Ίκάρος ή κάτι τέτοιο; :oops:

basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2020 11:37 am

RipCity έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2020 9:29 am

Θα προτιμούσα να λειπει ο Ρενφρο και τα χρήματα αυτά να πάνε σε κάτι καλύτερο από Ντενμον.

Ο Μπρουκς νομιζω δεν παει πανω απο 600-700, φθηνη σχετικά λύση θα ειναι.
Ο Ρένφρο στο ρόστερ αυτό, δένει πολύ καλά. Είναι πολύ καλή λύση για αλλαγή των 12-15'. Άσχετα με την ηλικία του ή οποία μόνο αβαντάζ του δίνει στο διάβασμα του παιχνιδιού. Έκανε μεστή χρονιά στη Ρωσία φέτος. Απ΄ όπου και να έχει περάσει, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι αυτό που λέμε αθόρυβος (στην μπάλα, το λένε, βασικά :smile: )
Ο Ντένμον εμένα μου αρέσει πολύ ως παίκτης (με προβληματίζει ότι έχει 2μιση χρόνια στην Κίνα, είναι αλήθεια αυτό) και δεν τον είχα σκεφτεί ως χθες που είδα σε ένα ιταλικό σάιτ ότι τον πρότειναν σε μας κ τη Βίρτους. Στο μυαλό μου είχα ένα πιο κόμπο παίχτη που να περνάει στον άσσο ότν βγαίνει ο Σλούκας και παράλληλα να γεμίζει σε μέγεθος/αθλητικότητα/αμυντική προσήλωση. Να πω την αλήθεια για μένα το δίδυμο που μου κολλάει είναι οι Σλούκας- Λ. Μπράουν. Στην ουσία κ οι 2 κόμπο είναι κι ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλον.

Για Μπρουκς, συμφωνώ κι ίσως να λες κι (σχετικά) πολλά. Εγώ κάπου στα 500- 600 κιόλας τον υπολογίζω.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Σάβ Μάιος 30, 2020 11:37 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2020 11:28 am
ssoulliss έγραψε:

Να ΄σαι καλά! O N. Tόμπσον είναι πιο πολύ 5 πια- ωραίος παίκτης κι αν θυμάμαι καλά πήγε καλά φέτος με τη Μάλαγα και πέρσι στην Μπούργος. Αλλά δεν σουτάρει παρά ελάχιστα ο Τόμπσον. Τον μπέρδεψες σε αυτό το κομμάτι. Σε αντίθεση με τον Μπρουκς που όντως σουτάρει και σουτάρει και καλά.

Δεν τα έχω φρέσκα τα στατσ του Τόμπσον αλλα΄τον θυμάμαι να παίρνει πολύ λίγα σουτ από το 3π.
Τον θυμάμαι να πρωτοεμφανίζεται και στα μέρη μας πλάκα- πλάκα. Ίκάρος ή κάτι τέτοιο; :oops:
https://www.basketball-reference.com/in ... son-1.html
https://www.euroleague.net/competition/ ... areerstats

Έχει βελτιωθεί πολύ στο σουτ. Διαφωνούμε. :D Ακόμη και στο FIBA World Cup φαινόταν η διαφορά σε σχέση με παλιότερα. Ο Brooks έχει πολύ καλό σουτ από μέση απόσταση, στο τρίποντο υστερεί.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”