Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 31, 2020 9:32 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2020 12:47 am
Τελευταια ειδηση απο τον συγκεκριμενο , εχει βαλει ατυπο πωλητηριο λεει ο δπγ στην καε στα 80 εκατ . Του εχουν ερθει 2 ενδιαφερουσες προτασεις που εφταναν ομως τα 40 εκατ.
Ενδιαφέρουσα υπόθεση

Δεν παίρνω υποψιν μου φήμες αλλα ας υποθέσουμε ότι ισχύει.

Τι ακριβώς μπαίνει προς πώληση;

Τι ακριβως κοστολογείται 80εκ;

Γήπεδο δεν υπάρχει, καποιο προπονητικό κέντρο δεν υπάρχει, κάποιου άλλου τύπου αθλητική εγκατάσταση δεν υπάρχει. Υπάρχουν τα γραφεία της ΚΑΕ αλλα δεν ξερω κατα πόσο είναι ιδιόκτητα.

Αρα πωλείται τι;

Μπασκετική τεχνογνωσία;

Το brand name; Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια ανάλυση της πορείας της αξιας του ονόματος του Παναθηναϊκό τα τελευταία 10 χρόνια.

Αν υπήρχαν 2 μαλιστα περιπτώσεις που προτείνουν πραγματικά 40 εκ για την αγορά της ΚΑΕ θα ήταν το deal της δεκαετίας

Υγ κύριοι όχι μεταγραφικά σεναρια σε αυτότο νημα

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
montgomery12

Reactions: 13

Κυρ Μάιος 31, 2020 10:31 am

shtarkws έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τελευταια ειδηση απο τον συγκεκριμενο , εχει βαλει ατυπο πωλητηριο λεει ο δπγ στην καε στα 80 εκατ . Του εχουν ερθει 2 ενδιαφερουσες προτασεις που εφταναν ομως τα 40 εκατ.
Ενδιαφέρουσα υπόθεση

Γήπεδο δεν υπάρχει, καποιο προπονητικό κέντρο δεν υπάρχει, κάποιου άλλου τύπου αθλητική εγκατάσταση δεν υπάρχει. Υπάρχουν τα γραφεία της ΚΑΕ αλλα δεν ξερω κατα πόσο είναι ιδιόκτητα.

Αρα πωλείται τι;

Μπασκετική τεχνογνωσία;

Το brand name; Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια ανάλυση της πορείας της αξιας του ονόματος του Παναθηναϊκό τα τελευταία 10 χρόνια.

Αν υπήρχαν 2 μαλιστα περιπτώσεις που προτείνουν πραγματικά 40 εκ για την αγορά της ΚΑΕ θα ήταν το deal της δεκαετίας

Αν ισχύει ότι υπήρξαν αυτές οι προτάσεις αγοράς τις ΚΑΕ με 40 εκ. και δεν έγιναν δεκτές επειδή κοστολογείται στα 80 εκ, (γιατί τόσο δεν γνωρίζω και εγώ.. οι μετοχές είναι 80 εκ.; δύσκολο..), τότε η απόρριψη αυτών των προτάσεων ίσως είναι χαμένες ευκαιρίες. Πάντως αυτό που γνωρίζω είναι πως κάποιος όταν δεν έχει πραγματική πρόθεση να πουλήσει, υπερτιμολογεί την αξία του προιόντος του.

1
1 Εικόνα
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 31, 2020 10:50 am

montgomery12 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2020 10:31 am
shtarkws έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Ενδιαφέρουσα υπόθεση

Αρα πωλείται τι;

Μπασκετική τεχνογνωσία;

Αν ισχύει ότι υπήρξαν αυτές οι προτάσεις αγοράς τις ΚΑΕ με 40 εκ. και δεν έγιναν δεκτές επειδή κοστολογείται στα 80 εκ, (γιατί τόσο δεν γνωρίζω και εγώ.. οι μετοχές είναι 80 εκ.; δύσκολο..), τότε η απόρριψη αυτών των προτάσεων ίσως είναι χαμένες ευκαιρίες. Πάντως αυτό που γνωρίζω είναι πως κάποιος όταν δεν έχει πραγματική πρόθεση να πουλήσει, υπερτιμολογεί την αξία του προιόντος του.
Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές. Όχι 80, ούτε 20 δεν είναι το κόστος της ομάδας. Κάτι που κάθε χρόνο χάνει χρήματα και δεν έχει καν ενα ιδιόκτητο γήπεδο δεν έχει καμία ουσιαστική αξία. Αν ήταν πραγματική επιχείρηση θα έκανε αίτηση γισ χρεωκοπια. Λόγω συναισθήματος απλά κρατάει την ΚΑΕ ο dpg.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2594
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 31, 2020 2:33 pm

Καλα ναι συμφωνω απολυτα και με τους 3 σας. Προφανως οταν λες πουλαω την ΚΑΕ σημαινει πως πουλας το brand name και ο,τι βρισκεται στην ιδιοκτησια της . Τωρα τι ιδιοκτησια εχει η καε παναθηναικος πραγματικα δεν ξερω . Ωστοσο αν οντως ισχυει οτι καποιος ειχε προθεση να δωσει στον γιαννακοπουλο σαραντα(!!) εκατομμυρια για να παρει τον παναθηναικο προφανως θα χε και προθεση να κανει γερη επενδυση .

Ουτε εγω λαμβανω υποψιν τις φημες , ουτε εγω ξερω ποιος θα εδινε εστω 20 εκατ για κατι που σε βαζει μεσα , αν ομως υπαρχει εστω 1% πιθανοτητα αυτο να ισχυει χασαμε μεγαλη ευκαιρια. Ο δπγ φαινεται να μην εχει διαθεση να σκασει πολυ χρημα αλλα κοστολογωντας τη ΚΑΕ στα 80 εκατ φαινεται σαν να μην θελει ουτε να την δωσει.

Παντως χωρις δικο σου γηπεδο και χωρο πραγματικα δεν ξερω πως μπορεις να προχωρησεις σαν συλλογος . Θα βοηθουσε παρα πολυ στην οικονομικη αυτονομια του συλλογου να πετυχαινε το παο αλαιβ οπως και θα βοηθουσε αυτοι οι 2 που υποτιθεμενα ζητησαν να αγορασουν τη καε με 40 εκατ να γινουν μετοχοι και ο παναθηναικος να εχει 3 μετοχους σαν ιδιοκτητες , τον δπγ και τους αλλους δυο. Θα μου πεις ομως πως κανεις δεν θα θελει να συνεργαστει με τον δημητρακη...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 31, 2020 9:00 pm

80 εκ δεν πρεπει να εδωσε ο μαρινακης για την παε που ειχε και ενα καραισκακι και προπονητικες εγκαταστασεις φοβερες..
Παντως εγω πιστευω οτι αν οντως ηθελε να πουλησει ο δγ δεν θα δυσκολευοταν..Η ομαδα εχει παρα πολυ κοσμο απο πισω που στηριζει και παιρνει διαρκειας,χωρις να βαλει καποιος λεφτα μπορει να εχει μια ομαδα με 5-6 εκ μπατζετ και να εχει απο πισω εναν ''στρατο'' που νοιαζει ολους τους μεγαλοκαρχαριες..Αλλη δυναμη εχεις οταν εισαι προεδρος σε παο οσφπ παοκ αεκ. Το να δινουν και 2-3 εκ απο την τσεπη τους δεν λεει και κατι για αυτους..

Εγω πιστευω γιαυτο ριχνει το μπατζετ ο δγ φετος..δεν θα εχει την πλατη του κοσμου με τα διαρκειας,με τον οσφπ στην α2 χανει και ενα σορο εσοδα απο τηλεοπτικα κα χορηγους,το πρωταθλημα που τον νοιαζει το εχει σιγουρο οποτε γιατι να βαλει λεφτα..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μάιος 31, 2020 9:20 pm

80 εκ δεν πρεπει να εδωσε ο μαρινακης για την παε που ειχε και ενα καραισκακι και προπονητικες εγκαταστασεις φοβερες..
120εκ συνολικά και μόλις το 50% του Καραϊσκάκη:
https://www.newsit.gr/athlitika/agorase ... s/2131046/
Και φυσικά την εγγύηση συμμετοχής στον πακτωλό που λέγεται Τσου Λου.
Παντως εγω πιστευω οτι αν οντως ηθελε να πουλησει ο δγ δεν θα δυσκολευοταν..
Συμφωνώ, αλλά δε θέλει. Τον φαντάζεσαι να βλέπει τον επόμενο να πετυχαίνει εκεί που απέτυχε ο ίδιος να κανει έστω το 1/6 από αυτά που έκανε ο πατέρας και ο θείος του; Θα πέσει από την ταράτσα της ΒΙΑΝΕΞ.
Η ομαδα εχει παρα πολυ κοσμο απο πισω που στηριζει και παιρνει διαρκειας,χωρις να βαλει καποιος λεφτα μπορει να εχει μια ομαδα με 5-6 εκ μπατζετ και να εχει απο πισω εναν ''στρατο'' που νοιαζει ολους τους μεγαλοκαρχαριες..Αλλη δυναμη εχεις οταν εισαι προεδρος σε παο οσφπ παοκ αεκ. Το να δινουν και 2-3 εκ απο την τσεπη τους δεν λεει και κατι για αυτους..
Ακριβώς και είναι πολλά ακόμη. Πχ βάζω μια θυγατρική μου να κάνει σπόνσορινγκ στο όνομα ή τη φανέλα του συλλόγου... Τρελές κομπίνες, φοροδιαφυγές και ξέπλυμα μπορούν να γίνουν από αυτά κι είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανιχθευθούν.
Εγω πιστευω γιαυτο ριχνει το μπατζετ ο δγ φετος..δεν θα εχει την πλατη του κοσμου με τα διαρκειας,με τον οσφπ στην α2 χανει και ενα σορο εσοδα απο τηλεοπτικα κα χορηγους,το πρωταθλημα που τον νοιαζει το εχει σιγουρο οποτε γιατι να βαλει λεφτα..
Είναι και τσακωμένος με τους οργανωμένους, εκτός όλων των άλλων. Το "τσακωμένος" είναι ευφημιστικό, "στα μαχαίρια" είναι η σωστή έκφραση, σε βιντεάκια στο ίνστα τους αποκαλεί με το όνομά τους και τους απειλεί, όπως κάνουν κι αυτοί, σε ανοιχτό πόλεμο είναι.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
nikolas12

Honorary
Reactions: 883
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Κυρ Μάιος 31, 2020 10:43 pm

Τα 80 εκατομμύρια μου ακούγονται υπερβολικά σαν ποσό ασχέτως του brand name που είναι ο Παναθηναϊκός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το 2011 θα ευσταθούσε αν αναλογιστούμε τις συνεχόμενες κατακτήσεις και τη μόνιμη κυριαρχία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δυστυχώς όμως η αξία της ομάδας έχει πέσει από το 2012 και μετά και δεν είναι πρόβλημα μόνο οι δηλώσεις του DPG περί κατάκτησης, δεν είναι το μικρό μπάτζετ κάποιες χρονιές (και άλλοι πήραν Ευρωλίγκες με μικρά μπάτζετ), αλλά η έλλειψη σταθερότητας που είχε η ομάδα, όποτε πήγαινε να χτίσει κάτι καλό πότε με Αργύρη, πότε με καλές μεταγραφές τύπου James, Singleton, όλο και κάτι θα γινόταν και θα διαλυόταν όλο αυτό.

Εκεί όμως κράταγε την ομάδα με το γεγονός ότι κέρδιζε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και μπορούσε να προκαλεί με ημερομηνίες, στόρι στο insta και εκδηλώσεις πάθους. Όταν όμως παρατραβάς στο σχοινί, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες και δυστυχώς δεν αναγνώρισε ότι οι αιώνιοι αντίπαλοι τραβούν ο ένας στον άλλο στην κορυφή. Όταν έβαλε τα τρίποντα ο Σπανούλης, έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα την επόμενη χρονιά. Τώρα που έφυγε ο Ολυμπιακός, η Α1 είναι πιο αδιάφορη από ποτέ και μην ακούσω κάτι απίστευτες δικαιολογίες τύπου "Ματσάρα το ΑΕΚ-ΠΑΟ, ποιος χρειάζεται μωρέ τον Ολυμπιακό στην Α1;", γιατί οι φετινοί ευρωπαϊκοί αγώνες αποτελούν από μόνοι τους επιχείρημα για το αντίθετο.

Επίσης το να προσπαθείς να ντύσεις στα πράσινα ό,τι παίκτη έχει περάσει από τον Ολυμπιακό δεν το λες και τρομερή στρατηγική. Μόνο ο Παπαπέτρου ήταν μια σημαντική προσθήκη (και εγώ είμαι στους Ολυμπιακούς που δεν τον ήθελα στην ομάδα και οι πιο παλιοί θα το θυμούνται), τώρα το να φέρνεις Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Lojeski σε κακή φάση καριέρας δεν είναι και για παράσημο, ούτε χτυπάς σοβαρά τον αιώνιο αντίπαλο. Για μένα το κορυφαίο είναι να φέρει τον πτωτικό Μάντζαρη που πριν κάποια χρόνια απέρριψε την πρότασή του και μετά του κατέβασε τα μύρια όσα στο Instagram :smile:

Θεωρώ πως η αλλαγή ιδιοκτησίας, καλό θα κάνει στον ΠΑΟ και ειδικά μια πρόταση κοντά στα 40 εκατομμύρια είναι μια χαρά. Το ενδιαφέρον για το ελληνικό πρωτάθλημα το έχει χάσει, στην Ευρώπη βλέπει πόσο δύσκολο είναι να κοντράρεις τα μεγάλα μπάτζετ, με τους οργανωμένους είναι τσακωμένος, νομίζω ο ίδιος ο DPG έχει κουραστεί και αν φύγει από την Ευρωλίγκα θα κάνει τεράστιο λάθος. Οπότε μια νέα διοίκηση θα μπορούσε να φέρει φρέσκο αέρα, ανάλογα και με τα χρήματα που θα μπορούσε να διαθέσει φυσικά.

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Δευ Ιουν 01, 2020 8:42 am

Είναι και τσακωμένος με τους οργανωμένους, εκτός όλων των άλλων. Το "τσακωμένος" είναι ευφημιστικό, "στα μαχαίρια" είναι η σωστή έκφραση, σε βιντεάκια στο ίνστα τους αποκαλεί με το όνομά τους και τους απειλεί, όπως κάνουν κι αυτοί, σε ανοιχτό πόλεμο είναι.
Σε αυτό του δίνω απόλυτο δικιο. Μπορεί να του καταλογίζω πολλα αλλα ποτε στο οακα δεν θυμάμαι ακραία φαινομενα βίας περα της οπαδικης καφρίλας.

0

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2663
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 01, 2020 12:00 pm

Δε νομίζω ότι υπήρξε άνθρωπος να προσφέρει 40 εκατομμύρια για να πάρει την ομάδα.
Η ομάδα δεν έχει τίποτα ιδιόκτητο από εγκαταστάσεις και δεν έχει τα έσοδα του ποδοσφαίρου.
Ακόμα κι αν θες μια ομάδα για ξέπλυμα, στήσιμο παιχνιδιών κλπ είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνεις στο ποδόσφαιρο όπου με τις αγοραπωλησίες παικτών μπορείς να κάνεις ότι παιχνίδια θες.
40 εκατομμύρια νομίζω πολύ δύσκολα θα έδινε κανείς για οποιαδήποτε μπασκετική ομάδα στην Ευρώπη πέρα από αυτές που έχουν brand τέτοιο λόγω ποδοσφαίρου που δεν πωλούνται(Ισπανικές δηλαδή).

Και κυρίως, ο ΔΓ δεν είναι χαζός. Αν ερχόταν κάποιος να του πει πάρε 40 εκατομμύρια και φέρε τις μετοχές θα τις έδινε με χαρά. Θα έμενε πρόεδρος στον ερασιτέχνη, μπορεί να κράταγε ένα 20-30% των μετοχών, μπορεί και να ζήταγε να έχει και μια διακοσμητική θέση στην ΚΑΕ για να φαίνεται(ακόμα και τη θέση του Μάνου Παπαδόπουλου) κι ως εκεί

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιουν 01, 2020 12:35 pm

Δε νομίζω ότι υπήρξε άνθρωπος να προσφέρει 40 εκατομμύρια για να πάρει την ομάδα.
Ούτε εγώ.
Ακόμα κι αν θες μια ομάδα για ξέπλυμα, στήσιμο παιχνιδιών κλπ είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνεις στο ποδόσφαιρο όπου με τις αγοραπωλησίες παικτών μπορείς να κάνεις ότι παιχνίδια θες.
Πάντως η υπόθεση δεν είναι ότι γι' αυτό θέλει την ομάδα κανείς. Η υπόθεση είναι ότι μπορεί να έχει πολλαπλά (μη οικονομικά οφέλη) από αυτήν (προβολή, μιντιακή προστασία, στρατό οπαδών, πολιτική πίεση) και ότι τα 2-3-4 εκ που μπαίνει μέσα κάθε χρόνο τα υπερκαλύπτει πανεύκολα, ακόμη και με ένα εικονικό σπονσοράρισμα. Κοινώς "το κόστος" του να συντηρείς την ομάδα δεν είναι τίποτε το αξιόλογο. Συμφωνώ πάντως πως τα οφέλη από αυτό δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση 40 εκατομμύρια, μπορεί κανείς να τα επενδύσει πάρα μα πάρα πολύ καλύτερα.

Και κυρίως, ο ΔΓ δεν είναι χαζός. Αν ερχόταν κάποιος να του πει πάρε 40 εκατομμύρια και φέρε τις μετοχές θα τις έδινε με χαρά. Θα έμενε πρόεδρος στον ερασιτέχνη, μπορεί να κράταγε ένα 20-30% των μετοχών, μπορεί και να ζήταγε να έχει και μια διακοσμητική θέση στην ΚΑΕ για να φαίνεται(ακόμα και τη θέση του Μάνου Παπαδόπουλου) κι ως εκεί
Εδώ διαφωνώ. Ακόμη κι αν βρισκόταν κάποιος να του δώσει αυτά τα χρήματα (που στην προκειμένη δε θα βρεθεί), ο ΔΓ δε θα πουλούσε. Είναι η κληρονομιά του πατέρα του, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός, δεν έχει πετύχει κάτι σημαντικό με την ομάδα για να πεις ότι θα φύγει ως μη αποτυχημένος. Κι αν ποτέ την πουλήσει (λέμε τώρα...) τον έχω ικανό να βάζει όσες τρικλοποδιές μπορεί στον επόμενο, ώστε να μην τον ξεπεράσει. Το είδαμε και στο ποδόσφαιρο, όσα ντιλ πήγαν να γίνουν τα μέσα του DPG τα καταδίκασαν εξαρχής, είναι ντιπιτζής ή τανκς η φάση.

Το να πάρει το μάναντζμεντ κάποιος άλλος, πιο ψύχραιμος, πιο νηφάλιος, πιο τεχνοκρατικός και να δρέπει απλά τη δόξα από τις όποιες επιτυχίες, είναι το καλύτερο σενάριο. Να εκπροσωπείται η ομάδα στην Ευρωλίγκα από κάποιον λιγότερο τοξικό, να αποφορτιστεί το πρωτάθλημα από την προσωπική κόντρα με τους Αφους (έχω βαρεθεί στις μισές συνελέυσεις να φωνάζει το Σκινδήλια "πορνόγερο", κάτι τέτοια δεν άντεχε ο Ζομπανάκης και την έκανε), να αρχίσει η ομάδα να έχει μια ομαλότητα, έστω και με χαμηλότερο μπάτζετ, δε θα πάθουμε και τίποτε αν βγούμε 10οι ή 12οι μια-δυο χρονιές, αρκεί να μπουν οι βάσεις μιας ομάδας που έχει πλάνο, διοικείται ορθολογικά, επιλέγονται οι παίκτες από αυτούς που πρέπει, δεν τρώει πρόστιμα , δε μπαίνουν λεωφορεία, δεν έχουμε ηχογραφήσεις προπονητών κλπ κλπ κλπ. Μακάρι να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, να δούμε ένα νέο πρόσωπο, με νέες ιδέες, που να επιλέξει πρόσωπα που να ξέρουν από αθλητικό μάναντζμεντ και να διακατέχονται από νηφαλιότητα πρώτα απ' όλα.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
JohnnyPao

champion

Δευ Ιουν 01, 2020 3:26 pm

Θα ειχε τεράστιο ενδιαφέρον ο ολυμπιακος να ανακοινωσει Σκουλά Τετάρτη μεσημέρι..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 01, 2020 4:02 pm

JohnnyPao έγραψε:
Θα ειχε τεράστιο ενδιαφέρον ο ολυμπιακος να ανακοινωσει Σκουλά Τετάρτη μεσημέρι..
φαση θα χε αλλα χλωμο το βλεπω,ακομα δεν εχει μιλησει με την φενερ ο σλουκας..εκτος και βγει σαν ειδηση αλλα χωρις ανακοινωση.Δεν τους εχω τους αφους να μπαινουν σε τετοια διαδικασια ακομα και αν τον κλεισουν βεβαια.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 5:58 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αν έγραφε ο παλιός συμφορουμίτης Rankin (έχει λείψει, όπως κι άλλοι εκλεκτοί παλιοί του φόρουμ) θα σε έλεγε, Σατανά. :D

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Δευ Ιουν 01, 2020 6:25 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ενδιαφέρον θα ειχε αν ανακοινωνε τον Καλαθη :)

1
1 Εικόνα

Oι κανονισμοί του forum

JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 02, 2020 2:23 am

shtarkws έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 6:25 pm
JohnnyPao έγραψε:
Ενδιαφέρον θα ειχε αν ανακοινωνε τον Καλαθη :)
Καλα ισχύει 🤣🤣

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”