Άμα δυσκολεύεται μπορεί να του δώσουν market pass, fuel pass και επίδομα ενοικίου για να πληρώνει το νοίκι από τη βίλλα που θα μένει.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 1:45 pmΕντάξει τον Ρούμπιο και τον κάθε Ρούμπιο δεν νομίζω να τον απασχολεί το σουπερ μάρκετ και το ρεύμα. Επίσης η ζωή στην Αμερική υπό αυτές τις συνθήκες (σαν εκκατομυριούχος επαγγελματίας αθλητής) είναι μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται με την Ευρώπη. Έχω την αίσθηση ότι ο Σάσα θα πάει τελικά. Είναι και τέτοιο το στάτους του που και να θέλει να γυρίσει σε 1-2 χρόνια θα βρει εύκολα συμβόλαιο της τάξης των 2εκ στην Ευρώπη.AlexD έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 12:37 pm
Ναι αλλά το 5-6 πόσο βγαίνει καθαρά στην τσέπη του με την εφορία; και αν προσθέσουμε και το buy out που λες; μήπως δηλαδή όντως του κάνουν παραπάνω για να έχει αύξηση και στις πραγματικές απολαβές του;
Σκεφτόμουν και κάτι άλλο τις προάλλες με αφορμή τον Ρουμπιο που λέει και αυτός να γυρίσει Ευρώπη. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος ζωής του Ρουμπιο εκεί και πόσο στην Βαρκελώνη; Πόσο θα είναι το ετήσιο κόστος ζωής του Σάσα στο Σακραμέντο και πόσο στην Αθήνα; ιδέα δεν έχω, αλλά σαν αίσθηση έχω ότι στο Σακραμέντο θα του φεύγει ένα μεγαλύτερο ποσό ετησίως.