Κατά τα άλλα τι άλλο κόουτς ρε παιδιά; τι λέμε τώρα; χίλιες φορές να φέρουμε Τεόντοσιτς αντί για Σλουκα παρά να αλλάξουμε προπονητή για εκείνον
Τεόντοσιτς/Λούντζης βασικό σχήμα, ναι.
Συντονιστής: Captains
Αυτο ειπε και ο Ζερβας χθες στο ραδιοφωνο,αρα λογικα δεν ειχε καμια σχεση με μηνυμα παραμονης.AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 9:52 amΣτο χουπς πάντως αυτός που γράφει (ξέχασα το όνομα του τώρα) τα του Ολυμπιακού έγραφε ότι το "εγώ εδώ" που είδαμε δεν ήταν αυτό που νομίζουμε. Ότι έχει μια ιεροτελεστία ο Σλου πριν μπει στο γήπεδο (πως ας πούμε σκουπίζει ψυχαναγκαστικά το κάτω μέρος του παπουτσιού του με τα χέρια του) και πως αυτό που είδαμε είναι απλά αυτό. Δεν πέρασε κάποιο μήνυμα δηλαδή, λέει.
Καλά εννοείται ότι δεν πρόκειται να φύγει ο μπαρτζώκας.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 10:19 amΕνταξει τωρα γραφουμε ο,τι να ναι........δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να μπουνε στο ζυγι ο Σλουκας με τον Μπαρτζωκας.......ουτε ο παιχτης θα ζητησει κατι τετοιο,ουτε οι προεδροι θα μπουν ποτε σ αυτην τη διαδικασια.......αστεια πρααγματα,γραφουμε για να γραφουμε καποιες φορες.....
Τον πάω πολύ τον Λι, αλλά αντί του Σλουκα για να ερχόταν θα έπρεπε να έρθει και άλλος κόμπο αντί του Κανααν, που να μπορεί να οργανώσει αρκετά καλά κιόλας και να είναι αψηλός γιατί καλή η πίεση στην μπάλα αλλά με Λι/Κανααν θα έχεις άλλα θέματα στην άμυνα.Jamesharden13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 10:15 amΘα πω μια αποψη που πολλοι θα διαφωνισουν.Αν φυγει ο σλουκας ενας πολυ καλος αντικαταστατης θα ειναι ο παρις λι που δεν θα παρει πανω απο 1εκ και το χοντρο ποσο θα πεσει στο 3 πισω απο τον παπ σε παιχτη με αμυνα και σουτ(ναναλι).Ο λι φετος ηταν ισως ο μονος σοβαρος ξενος του παο πολυ καλος αμυντικος και επιθετικος παικτης.Απλα μερικες φορες φαινοταν αρνητικος επειδη ειχε 35 λεπτα την μπαλα στα χερια του.Στα ματς του παο που εβλεπα ελεγα αυτος ο παιχτης μπορει να γινει ο καλυτερος 6th man στην ευρωλιγκα,πολυ καλος game changer.Μπορω να τον δω διδυμο και με γουοκαπ που θα τρωει σιδερα και με κανααν που παρα τα υψοι ειναι πολυ καλοι αμυντικοι και οι δυο.Και ετσι και φερνεις εναν πολυ καλο 6th man και σπρωχνεις χοντρο ποσο στο 3 πισω απο τον παπ.Το σεναριο αυτο ειναι σε πειρπτωση που μεινει ο σασα φυσικα αλλιως αν φυγει πας για παικταρα combo guard αναγκαστικα για αντι σλουκα (1.5εκ+)
Το βασικό πρόβλημα με τον Μητο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχεδιασμό από φέτος με εκείνον. Μόνο αν μείνει ο Βεζε και περιμένεις οπότε θα έχεις να βρεις απλά ένα μπακ απ 4ρι σε περίπτωση που δεν παίζει τελικά από φέτος. Αν φύγει ο Βεζε και θέλεις οπωσδήποτε παίχτη στο 4 που να παίζει και το 5 για να στηρίξεις εκεί μέρος του σχεδιασμού γίνεται πιο δύσκολο.N.I.2022 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 11:22 amΑν δεν μας χαιρετίσει ο Βεζενκοφ, δεν πιστεύω ότι κανένας θα κάτσει να δεχτεί πιθανούς εκβιασμούς του Σλουκα.
Με τα 2+ εκ. που είναι πρόθυμοί να του δώσουν, περνούμε Ντορσει, και γιατί όχι και Τεοντοσιτς (με μια μικροί υπέρβαση) για δεύτερό άσσο (10 – 12 λεπτά).
Για εμένα πάντως ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να σιγουρέψει τον Μήτογλου (τώρα είναι πιο κοντά από τον ΠΑΟ, άλλα όχι στο 100%), με τον Μήτογλου καλύπτεις και το 4 αλλά και έχεις μεγάλη βοήθεια στο 5 (δεν χιάζεσαι 3ο 5αρι).
Να βρασω τα ελληνικα διαβατηρια αν ειναι να μπλεξουμε παλι με το κακομαθημενο.......N.I.2022 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 11:22 amΑν δεν μας χαιρετίσει ο Βεζενκοφ, δεν πιστεύω ότι κανένας θα κάτσει να δεχτεί πιθανούς εκβιασμούς του Σλουκα.
Με τα 2+ εκ. που είναι πρόθυμοί να του δώσουν, περνούμε Ντορσει, και γιατί όχι και Τεοντοσιτς (με μια μικροί υπέρβαση) για δεύτερό άσσο (10 – 12 λεπτά).
Για εμένα πάντως ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να σιγουρέψει τον Μήτογλου (τώρα είναι πιο κοντά από τον ΠΑΟ, άλλα όχι στο 100%), με τον Μήτογλου καλύπτεις και το 4 αλλά και έχεις μεγάλη βοήθεια στο 5 (δεν χιάζεσαι 3ο 5αρι).
Πολλές φορές σκέφτομαι την προοπτική του Παπαγιάννη να παίξει στο 4 !!jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 11:48 amΔεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Παπαγιάννης, το μόνο που ξέρω είναι οτι λήγει το συμβόλαιο του και οι φίλοι του Παναθηναικού δεν τρελαίνονται για την παραμονή του. Τι θέλει ο ίδιος και τι η διοίκηση του Παναθηναικού δεν το γνωρίζω.
Αλλά αν, αν λέω, αποφασίσει να φύγει απο τον Παναθηναικό θα τον ήθελα με χίλια στον Ολυμπιακο. Δεν μπαίνω σε αγωνιστικά θέματα αυτή την στιγμή όπως το πως θα πάμε με τρεις δεινόσαυρους (Φαλ, Μιλου, Παπαγιάννη) κτλ. Απλά και καθαρά θεωρώ οτι Παπαγιάννης έχει δεχθεί πολλή και άδικη κριτική για τρεις χρονιές που ο Παναθηναικός συνολικά δεν λειτουργούσε σωστά. Είναι έλληνας, είναι σε καλή ηλικία, είναι ευρωλιγκάτος παίχτης 100% και είμαι σίγουρος οτι σε έναν Ολυμπιακό με αρχες και ρόλους στο παιχνίδι του θα ήταν εξαιρετικός.
Τώρα αν μπαίνει δίλημμα του στυλ "Μιλου ή Παπαγάννης", είναι άλλη συζήτηση. Θέλει σκέψη αν είναι να αντιμετωπίσουμε τέτοια πολυτελή διλήμματα.
ε οχι και αδικη κριτικη οταν βλεπεις τον αρχηγο και το μεγαλυτερο συμβολαιο της ομαδας σου να αμολαει αετο ολη τη χρονια........δηλαδη αν δεν κριθουν αυστηρα ο Παπαγιαννης και ο Γκριγκονις φετος απ τους φιλους του Παναθηναικου,ποιος θα κριθει;;;;;;;ο Μαντζουκας με τον Καλαιτζακη;;;;;;;;;;;;;jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 19, 2023 11:48 amΔεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Παπαγιάννης, το μόνο που ξέρω είναι οτι λήγει το συμβόλαιο του και οι φίλοι του Παναθηναικού δεν τρελαίνονται για την παραμονή του. Τι θέλει ο ίδιος και τι η διοίκηση του Παναθηναικού δεν το γνωρίζω.
Αλλά αν, αν λέω, αποφασίσει να φύγει απο τον Παναθηναικό θα τον ήθελα με χίλια στον Ολυμπιακο. Δεν μπαίνω σε αγωνιστικά θέματα αυτή την στιγμή όπως το πως θα πάμε με τρεις δεινόσαυρους (Φαλ, Μιλου, Παπαγιάννη) κτλ. Απλά και καθαρά θεωρώ οτι Παπαγιάννης έχει δεχθεί πολλή και άδικη κριτική για τρεις χρονιές που ο Παναθηναικός συνολικά δεν λειτουργούσε σωστά. Είναι έλληνας, είναι σε καλή ηλικία, είναι ευρωλιγκάτος παίχτης 100% και είμαι σίγουρος οτι σε έναν Ολυμπιακό με αρχες και ρόλους στο παιχνίδι του θα ήταν εξαιρετικός.
Τώρα αν μπαίνει δίλημμα του στυλ "Μιλου ή Παπαγάννης", είναι άλλη συζήτηση. Θέλει σκέψη αν είναι να αντιμετωπίσουμε τέτοια πολυτελή διλήμματα.