2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 19, 2023 9:52 am

Στο χουπς πάντως αυτός που γράφει (ξέχασα το όνομα του τώρα) τα του Ολυμπιακού έγραφε ότι το "εγώ εδώ" που είδαμε δεν ήταν αυτό που νομίζουμε. Ότι έχει μια ιεροτελεστία ο Σλου πριν μπει στο γήπεδο (πως ας πούμε σκουπίζει ψυχαναγκαστικά το κάτω μέρος του παπουτσιού του με τα χέρια του) και πως αυτό που είδαμε είναι απλά αυτό. Δεν πέρασε κάποιο μήνυμα δηλαδή, λέει.

Κατά τα άλλα τι άλλο κόουτς ρε παιδιά; τι λέμε τώρα; χίλιες φορές να φέρουμε Τεόντοσιτς αντί για Σλουκα παρά να αλλάξουμε προπονητή για εκείνον 🙄
Τεόντοσιτς/Λούντζης βασικό σχήμα, ναι.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2700
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιουν 19, 2023 10:00 am

Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά έχει βγει μια είδηση ότι και η Μονακό έχει προσεγγίσει τον Μιλουτίνοφ, με αρκετά καλύτερη οικονομικά πρόταση από την δική μας. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι φήμη ή ακόμα και μανατζερικό κόλπο. Βέβαια εδώ το έγραψε γνωστό site που δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητα του στα θέματα του Ολυμπιακού, οπότε μπορεί να είναι και μούφα. Για να δούμε...

Όσον αφορά τον Σλούκα, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Ακόμα κι αν έχει δίκιο, εντελώς άκομψος ο τρόπος να εκφραστεί έτσι δημόσια λίγες μέρες μόλις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά πλέον και ή θα αποχωρήσει (το πιο πιθανόν), ή αν μείνει θα πρέπει να πειστεί και να καταλάβει αφ'ενός ότι δεν είναι Σπανούλης για να είναι ο απόλυτος και μοναδικός ηγέτης της ομάδας, και αφ'ετέρου ότι δεν γίνεται σε αυτή την ηλικία και φυσική κατάσταση να παίζει 30 λεπτά.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Ιουν 19, 2023 10:01 am

O Teodosic είναι 36-37 χρονών και δεν στρίβει ούτε με ρυμουλκό. Ναι είναι τεράστιος παίκτης και κρύβει την μπάλα κατά διαστήματα αλλά δεν γίνεται να ναι αυτός η επιλογή μας. Αν έχει μία φορά αμυντικό θέμα ο Σλούκας, ο Milos έχει δέκα.

0
AlexD

nba

Δευ Ιουν 19, 2023 10:03 am

Sokos έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 10:01 am
O Teodosic είναι 36-37 χρονών και δεν στρίβει ούτε με ρυμουλκό. Ναι είναι τεράστιος παίκτης και κρύβει την μπάλα κατά διαστήματα αλλά δεν γίνεται να ναι αυτός η επιλογή μας. Αν έχει μία φορά αμυντικό θέμα ο Σλούκας, ο Milos έχει δέκα.
Ναι, για αυτό το έβαλα σαν υπερβολή σαν "καλύτερο σενάριο" από το να φύγει ο Μπαρτζω. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω Μίλος για βασικό άσο 😊

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 237
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 19, 2023 10:15 am

Θα πω μια αποψη που πολλοι θα διαφωνισουν.Αν φυγει ο σλουκας ενας πολυ καλος αντικαταστατης θα ειναι ο παρις λι που δεν θα παρει πανω απο 1εκ και το χοντρο ποσο θα πεσει στο 3 πισω απο τον παπ σε παιχτη με αμυνα και σουτ(ναναλι).Ο λι φετος ηταν ισως ο μονος σοβαρος ξενος του παο πολυ καλος αμυντικος και επιθετικος παικτης.Απλα μερικες φορες φαινοταν αρνητικος επειδη ειχε 35 λεπτα την μπαλα στα χερια του.Στα ματς του παο που εβλεπα ελεγα αυτος ο παιχτης μπορει να γινει ο καλυτερος 6th man στην ευρωλιγκα,πολυ καλος game changer.Μπορω να τον δω διδυμο και με γουοκαπ που θα τρωει σιδερα και με κανααν που παρα τα υψοι ειναι πολυ καλοι αμυντικοι και οι δυο.Και ετσι και φερνεις εναν πολυ καλο 6th man και σπρωχνεις χοντρο ποσο στο 3 πισω απο τον παπ.Το σεναριο αυτο ειναι σε πειρπτωση που μεινει ο σασα φυσικα αλλιως αν φυγει πας για παικταρα combo guard αναγκαστικα για αντι σλουκα (1.5εκ+)

0
assistant

nba
Reactions: 1729
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 19, 2023 10:19 am

Ενταξει τωρα γραφουμε ο,τι να ναι........δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να μπουνε στο ζυγι ο Σλουκας με τον Μπαρτζωκας.......ουτε ο παιχτης θα ζητησει κατι τετοιο,ουτε οι προεδροι θα μπουν ποτε σ αυτην τη διαδικασια.......αστεια πρααγματα,γραφουμε για να γραφουμε καποιες φορες.....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 19, 2023 11:06 am

AlexD έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 9:52 am
Στο χουπς πάντως αυτός που γράφει (ξέχασα το όνομα του τώρα) τα του Ολυμπιακού έγραφε ότι το "εγώ εδώ" που είδαμε δεν ήταν αυτό που νομίζουμε. Ότι έχει μια ιεροτελεστία ο Σλου πριν μπει στο γήπεδο (πως ας πούμε σκουπίζει ψυχαναγκαστικά το κάτω μέρος του παπουτσιού του με τα χέρια του) και πως αυτό που είδαμε είναι απλά αυτό. Δεν πέρασε κάποιο μήνυμα δηλαδή, λέει.
Αυτο ειπε και ο Ζερβας χθες στο ραδιοφωνο,αρα λογικα δεν ειχε καμια σχεση με μηνυμα παραμονης.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2124

Δευ Ιουν 19, 2023 11:12 am

assistant77 έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 10:19 am
Ενταξει τωρα γραφουμε ο,τι να ναι........δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να μπουνε στο ζυγι ο Σλουκας με τον Μπαρτζωκας.......ουτε ο παιχτης θα ζητησει κατι τετοιο,ουτε οι προεδροι θα μπουν ποτε σ αυτην τη διαδικασια.......αστεια πρααγματα,γραφουμε για να γραφουμε καποιες φορες.....
Καλά εννοείται ότι δεν πρόκειται να φύγει ο μπαρτζώκας.

0
AlexD

nba

Δευ Ιουν 19, 2023 11:19 am

Jamesharden13 έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 10:15 am
Θα πω μια αποψη που πολλοι θα διαφωνισουν.Αν φυγει ο σλουκας ενας πολυ καλος αντικαταστατης θα ειναι ο παρις λι που δεν θα παρει πανω απο 1εκ και το χοντρο ποσο θα πεσει στο 3 πισω απο τον παπ σε παιχτη με αμυνα και σουτ(ναναλι).Ο λι φετος ηταν ισως ο μονος σοβαρος ξενος του παο πολυ καλος αμυντικος και επιθετικος παικτης.Απλα μερικες φορες φαινοταν αρνητικος επειδη ειχε 35 λεπτα την μπαλα στα χερια του.Στα ματς του παο που εβλεπα ελεγα αυτος ο παιχτης μπορει να γινει ο καλυτερος 6th man στην ευρωλιγκα,πολυ καλος game changer.Μπορω να τον δω διδυμο και με γουοκαπ που θα τρωει σιδερα και με κανααν που παρα τα υψοι ειναι πολυ καλοι αμυντικοι και οι δυο.Και ετσι και φερνεις εναν πολυ καλο 6th man και σπρωχνεις χοντρο ποσο στο 3 πισω απο τον παπ.Το σεναριο αυτο ειναι σε πειρπτωση που μεινει ο σασα φυσικα αλλιως αν φυγει πας για παικταρα combo guard αναγκαστικα για αντι σλουκα (1.5εκ+)
Τον πάω πολύ τον Λι, αλλά αντί του Σλουκα για να ερχόταν θα έπρεπε να έρθει και άλλος κόμπο αντί του Κανααν, που να μπορεί να οργανώσει αρκετά καλά κιόλας και να είναι αψηλός γιατί καλή η πίεση στην μπάλα αλλά με Λι/Κανααν θα έχεις άλλα θέματα στην άμυνα.

Γενικά πιστεύω πως αν ο Λι κουμπώσει καλά στην επόμενη ομάδα του θα παίξει ακόμα καλύτερα, αλλά δεν νομίζω να είναι ο Ολυμπιακός.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Δευ Ιουν 19, 2023 11:22 am

Αν δεν μας χαιρετίσει ο Βεζενκοφ, δεν πιστεύω ότι κανένας θα κάτσει να δεχτεί πιθανούς εκβιασμούς του Σλουκα.
Με τα 2+ εκ. που είναι πρόθυμοί να του δώσουν, περνούμε Ντορσει, και γιατί όχι και Τεοντοσιτς (με μια μικροί υπέρβαση) για δεύτερό άσσο (10 – 12 λεπτά).

Για εμένα πάντως ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να σιγουρέψει τον Μήτογλου (τώρα είναι πιο κοντά από τον ΠΑΟ, άλλα όχι στο 100%), με τον Μήτογλου καλύπτεις και το 4 αλλά και έχεις μεγάλη βοήθεια στο 5 (δεν χιάζεσαι 3ο 5αρι).

0
AlexD

nba

Δευ Ιουν 19, 2023 11:28 am

N.I.2022 έγραψε:
Αν δεν μας χαιρετίσει ο Βεζενκοφ, δεν πιστεύω ότι κανένας θα κάτσει να δεχτεί πιθανούς εκβιασμούς του Σλουκα.
Με τα 2+ εκ. που είναι πρόθυμοί να του δώσουν, περνούμε Ντορσει, και γιατί όχι και Τεοντοσιτς (με μια μικροί υπέρβαση) για δεύτερό άσσο (10 – 12 λεπτά).

Για εμένα πάντως ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να σιγουρέψει τον Μήτογλου (τώρα είναι πιο κοντά από τον ΠΑΟ, άλλα όχι στο 100%), με τον Μήτογλου καλύπτεις και το 4 αλλά και έχεις μεγάλη βοήθεια στο 5 (δεν χιάζεσαι 3ο 5αρι).
Το βασικό πρόβλημα με τον Μητο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχεδιασμό από φέτος με εκείνον. Μόνο αν μείνει ο Βεζε και περιμένεις οπότε θα έχεις να βρεις απλά ένα μπακ απ 4ρι σε περίπτωση που δεν παίζει τελικά από φέτος. Αν φύγει ο Βεζε και θέλεις οπωσδήποτε παίχτη στο 4 που να παίζει και το 5 για να στηρίξεις εκεί μέρος του σχεδιασμού γίνεται πιο δύσκολο.

Κατά τα άλλα τον θέλω με όλα.

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Δευ Ιουν 19, 2023 11:48 am

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Παπαγιάννης, το μόνο που ξέρω είναι οτι λήγει το συμβόλαιο του και οι φίλοι του Παναθηναικού δεν τρελαίνονται για την παραμονή του. Τι θέλει ο ίδιος και τι η διοίκηση του Παναθηναικού δεν το γνωρίζω.

Αλλά αν, αν λέω, αποφασίσει να φύγει απο τον Παναθηναικό θα τον ήθελα με χίλια στον Ολυμπιακο. Δεν μπαίνω σε αγωνιστικά θέματα αυτή την στιγμή όπως το πως θα πάμε με τρεις δεινόσαυρους (Φαλ, Μιλου, Παπαγιάννη) κτλ. Απλά και καθαρά θεωρώ οτι Παπαγιάννης έχει δεχθεί πολλή και άδικη κριτική για τρεις χρονιές που ο Παναθηναικός συνολικά δεν λειτουργούσε σωστά. Είναι έλληνας, είναι σε καλή ηλικία, είναι ευρωλιγκάτος παίχτης 100% και είμαι σίγουρος οτι σε έναν Ολυμπιακό με αρχες και ρόλους στο παιχνίδι του θα ήταν εξαιρετικός.

Τώρα αν μπαίνει δίλημμα του στυλ "Μιλου ή Παπαγάννης", είναι άλλη συζήτηση. Θέλει σκέψη αν είναι να αντιμετωπίσουμε τέτοια πολυτελή διλήμματα.

assistant

nba

Δευ Ιουν 19, 2023 11:55 am

N.I.2022 έγραψε:

Να βρασω τα ελληνικα διαβατηρια αν ειναι να μπλεξουμε παλι με το κακομαθημενο.......

Εισαι η μοναδικη ΄΄πηγη΄΄ παντως που αναφερει οτι ειμαστε πιο κοντα εμεις στο Μητογλου παρα ο Παναθηναικος......καθαρα απο ενστικτο τεινω προς τη δικη σου εκδοχη των πραγματων.....πιο λογικη επιλογη μου φανταζει ο Ολυμπιακος για το τωρινο στατους του Μητογλου...

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Δευ Ιουν 19, 2023 11:56 am

jazz thrilos έγραψε:
Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Παπαγιάννης, το μόνο που ξέρω είναι οτι λήγει το συμβόλαιο του και οι φίλοι του Παναθηναικού δεν τρελαίνονται για την παραμονή του. Τι θέλει ο ίδιος και τι η διοίκηση του Παναθηναικού δεν το γνωρίζω.

Αλλά αν, αν λέω, αποφασίσει να φύγει απο τον Παναθηναικό θα τον ήθελα με χίλια στον Ολυμπιακο. Δεν μπαίνω σε αγωνιστικά θέματα αυτή την στιγμή όπως το πως θα πάμε με τρεις δεινόσαυρους (Φαλ, Μιλου, Παπαγιάννη) κτλ. Απλά και καθαρά θεωρώ οτι Παπαγιάννης έχει δεχθεί πολλή και άδικη κριτική για τρεις χρονιές που ο Παναθηναικός συνολικά δεν λειτουργούσε σωστά. Είναι έλληνας, είναι σε καλή ηλικία, είναι ευρωλιγκάτος παίχτης 100% και είμαι σίγουρος οτι σε έναν Ολυμπιακό με αρχες και ρόλους στο παιχνίδι του θα ήταν εξαιρετικός.

Τώρα αν μπαίνει δίλημμα του στυλ "Μιλου ή Παπαγάννης", είναι άλλη συζήτηση. Θέλει σκέψη αν είναι να αντιμετωπίσουμε τέτοια πολυτελή διλήμματα.
Πολλές φορές σκέφτομαι την προοπτική του Παπαγιάννη να παίξει στο 4 !!
έχει φτιάξει το ανάλογο σουτακι, που θα μπορούσε να το βελτιώσει (γιατί το έχει) είναι αρκετά γρήγορος και το ύψος του κάθε άλλο από μειονέκτημα είναι για το 4!!
Ακόμα και σαν 5αρι τον βλέπουμε στις αλλαγές να μπορεί να ακολουθεί τους «κοντούς»!!

Θα τον έπαιρνα στον Ολυμπιακό και θα τον δοκίμαζα στο 4 και σαν τρίτο 5αρι!!

0
assistant

nba

Δευ Ιουν 19, 2023 12:02 pm

jazz thrilos έγραψε:

ε οχι και αδικη κριτικη οταν βλεπεις τον αρχηγο και το μεγαλυτερο συμβολαιο της ομαδας σου να αμολαει αετο ολη τη χρονια........δηλαδη αν δεν κριθουν αυστηρα ο Παπαγιαννης και ο Γκριγκονις φετος απ τους φιλους του Παναθηναικου,ποιος θα κριθει;;;;;;;ο Μαντζουκας με τον Καλαιτζακη;;;;;;;;;;;;;
αν κριθει βασει του διαβατηριου και του potential που λες εσυ ,ας πληρωθει κιολας με βαση αυτο το στατους.........οταν πληρωνεσαι σαν σταρ θα κρινεσαι και σαν τετοιος.....πακετο πανε.......

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”