2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 21, 2023 4:58 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 4:47 pm
Dakotas έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 4:17 pm

Είπα μπορεί να είμαι και λαθος
Μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά
Ναι έχω δει κάποιους αγώνες του μικρού για αυτό και λέω ότι αν δουλέψει σωστά μπορεί να σταθεί για κάποια λεπτά στην α1 και ίσως να δώσει πιο πολλα από τον μωραιτη σε βάθος χρόνου στην θέση 1,αν δουλευτεί και αξιοποιηθεί σωστά
Δεν το είπα καταφατικά
Μπορεί να είναι και bust
Εμένα προσωπικά ο Μωραΐτης στα λίγα ματς που το εχω δει δεν μου βγάζει κάτι το ιδιαίτερο στο 1
Πιο πολύ σαν 2 τον εχω
Έχεις απόλυτο δίκαιο! Ο Μωραΐτης μια ζωή στο 2 έπαιζε και σε αυτή τη θέση διακρίθηκε μικρός.
Πάλι καλά που ο πατέρας του ήτανε άκρως μπασκετικος :obey: και με γνώμη, γιατί μια και ο Δημήτρης ήτανε ψηλό παιδί μικρός, θα μπορούσαν να τον έβαζαν στο μπασκετικο του ξεκίνημα 5αρι :roofl:

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε πολύ μεγάλη έλλειψη από άσσους στη νεότερη γενιά και για αυτό όποιον νέο παίχτη με έναν καλό χειρισμό μπάλας τον βαφτίζουμε άσσο!

Αυτό γίνετε λόγο της απαράδεχτης παραγωγικής μας διαδικασίας … οι ομάδες πρέπει να κερδίζον από τα προ-μινι και να βρούμε χώρο να παίζουν όλα τα παιδάκια!!
Οπότε τι κάνουν οι προπονητικές μας διάνοιες :obey: … όποιο ψηλοί παιδάκι βρίσκουν (10-12 χρονών) το δουλευθούν για ψηλό :drunk: … και για άσσους πάντα τα πιο κοντά … έλα όμως που αυτά θα σταματήσουν κατά 99% το μπάσκετ! :cry:

Ένα ψηλό παιδάκι που το δουλεύεις 4-5αρι και πάει στα 18 του στο 1.93 …δεν θα παίξει πουθενά!! Αλλά ούτε και αυτό που θα φτάσει στο 1.80 μου έπαιζε μικρό άσσος θα συνεχίσει για υψηλοί επίπεδο …οπότε στον άσσο έχεις πάντας κενό!

Τα παιδια στις μικρές ηλικίες πρέπει να παίζουν από το 1-5 και ότι βγει . :dribble:

Το αποτέλεσμα είναι προφανές, για παράδειγμα ο Παπαλουκάς, αν και το ψηλότερο παιδί στην ηλικία του στην ομάδα τότε, ο προπονητής του αντί για το 5 επέμενε να παίζει στον άσσο και έγινε αυτό που έγινε.

Τώρα στις ακαδημίες με την λογική το 50αρικου και να παίζουν όλοι και να νικάμε, για να μην δυσαρεστήσουμε γονείς …αυτό δυστυχώς ΔΕΝ γίνετε.
Σαυτο συμφωνω απόλυτα
Είναι πολύ μεγάλο θέμα αυτό βεβαια

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 21, 2023 5:58 pm

shtarkws έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 2:33 pm
Θέλω κάτι καλύτερο από Λαπροβιτολα συν κάτι ακόμα.

Λαπροβιτολα Πάντερ Βιλντόζα Μωραϊτης Καλαιτζακης σημαίνει ότι στο crunch θα παίζεις με 2.5 παίκτες, σε ένα στυλ παιχνιδιού Αταμάν που βασίζεται πολύ στο 1-2

Exum Vildoza
Punter Dorsei

Είναι το μίνιμουμ καθώς κάθε 5αδα θα έχει 2 γκαρντ ικανους στο σκορ, συν Μωραϊτη Καλαιτζακη για Ελλάδα και garbage time στην Ευρωλίγκα
Το διδυμο Παντερ--Ντορσει ειναι εφιαλτικο για μια ομαδα........κανεις απ τους δυο δεν μπορει να προσφερει στην οργανωση,κανεις απ τους δυο δεν εχει το μεγεθος ή την αμυντικη ικανοτητα να παει στο 3........οταν ο ενας θα ειναι στο παρκε ο αλλος θα γαμοσταυριζει απ τον παγκο........προσωπικα δε θα το εμπλεκα τοσο πολυ το πραγμα........

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 21, 2023 6:06 pm

assistant77 έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 2:33 pm
Θέλω κάτι καλύτερο από Λαπροβιτολα συν κάτι ακόμα.

Λαπροβιτολα Πάντερ Βιλντόζα Μωραϊτης Καλαιτζακης σημαίνει ότι στο crunch θα παίζεις με 2.5 παίκτες, σε ένα στυλ παιχνιδιού Αταμάν που βασίζεται πολύ στο 1-2

Exum Vildoza
Punter Dorsei

Είναι το μίνιμουμ καθώς κάθε 5αδα θα έχει 2 γκαρντ ικανους στο σκορ, συν Μωραϊτη Καλαιτζακη για Ελλάδα και garbage time στην Ευρωλίγκα
Το διδυμο Παντερ--Ντορσει ειναι εφιαλτικο για μια ομαδα........κανεις απ τους δυο δεν μπορει να προσφερει στην οργανωση,κανεις απ τους δυο δεν εχει το μεγεθος ή την αμυντικη ικανοτητα να παει στο 3........οταν ο ενας θα ειναι στο παρκε ο αλλος θα γαμοσταυριζει απ τον παγκο........προσωπικα δε θα το εμπλεκα τοσο πολυ το πραγμα........
Κάποτε ο Ζοτς έπαιζε με τρία Γκαρντ! Ντορσει και Παντερ φτιάχνουν φάσεις για τον εαυτό τους! Ο Παντερ μπορεί στο 3 σε χαμηλά σχήματα, εδώ βάλαμε τον Γκριγκονις! Θυμάμαι περιφέρεια με ΔΔ-Σπαν-Σάρας! Δεν μπορεί το Βιλντοζα-Ντορσει-Παντερ;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3936
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 21, 2023 6:25 pm

assistant77 έγραψε:

αν ειχαν και οργανωση παιχνιδιου θα επαιζαν nba με 35 εκατ την μερα :welcome:

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Τετ Ιουν 21, 2023 6:36 pm

Phys87 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Κάποτε ο Ζοτς έπαιζε με τρία Γκαρντ! Ντορσει και Παντερ φτιάχνουν φάσεις για τον εαυτό τους! Ο Παντερ μπορεί στο 3 σε χαμηλά σχήματα, εδώ βάλαμε τον Γκριγκονις! Θυμάμαι περιφέρεια με ΔΔ-Σπαν-Σάρας! Δεν μπορεί το Βιλντοζα-Ντορσει-Παντερ;
Τωρα τι ακριβως μου συγκρινεις;;;;;;;;;τον Διαμαντιδη που μπορουσε να μαρκαρει απ το 1 ως το 4 με την ιδια ανεση;;;;;;;;;;;

Ουτε οτι βαζατε τον Γκριγκονις στο 3 μου λεει κατι.........δεν ειναι το χειροτερο απ τα ΄΄εγκληματα΄΄ που κανατε φετος.........

Οτι Ντορσει και Παντερ φτιαχνουn φασεις για τον εαυτο τους(και οχι για τους αλλους)ενισχυει το συλλογισμο σου;;;;;;;;;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιουν 21, 2023 6:44 pm

καλαθης τελος απο φενερ συμφωνα με τουρκους
ποιο κοροιδο θα τον φορτωθει αραγε :peace:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 21, 2023 6:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
αν φυγει ο σλουκας σιγουρα εμεις..αλλα το κοβω να τον παιρνουμε ακομα και αν μεινει..βεβαια δεν ξερω τι λεφτα θα ζητησει και τι ρολο θα θελει.. Μονο να τρεχει το σεκοντ γιουνιτ θα τον ηθελα ωστε να παει ο σλουκας στο πρωτο.

Αν τον βαλεις μαζι με κανααν πιτερς μιλου δεν θα ταν καθολου ασχημα θεωρω.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 21, 2023 6:52 pm

Phys87 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Σωστός ο προβληματισμός του γιατί στο ΔΔ-Σπαν-Σάρας είχες έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρωλίγκας, 3 εξαιρετικούς δημιουργούς και 2 ελιτ σκόρερ.
Συν ότι ο Διαμαντίδης μπορούσε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε 3αρι στην άμυνα, οπότε έπαιζες άνετα με 3 γκαρντ και όλο το παιχνίδι που λέει ο λόγος οχι ως λύση ανάγκης.
Στο Πάντερ-Ντόρσει-Βιλντόζα έχεις 3 εξαιρετικούς σκόρερ, έναν μέτριο δημιουργό και 3 μετριοκακούς αμυντικούς που δύσκολα να σταθεί κάποιος από αυτούς στο 3 με τους περισσότερους αντιπάλους. Δεν είναι μόνο θέμα δύναμης είναι και θέμα ύψους. 1,93 είναι ο Πάντερ και ο Ντόρσει.

Αν θα έχεις Βιλντόζα και Ντόρσει ή Πάντερ αυτό που σου λείπει είναι δημιουργία και άμυνα, όχι άλλος ένας σκόρερ.
Ας πάνε τα λεφτά για εκεί, αλλιώς πιο πιθανό βλέπω να πάνε πεταμένα.

Δεν το φοβάμαι αν όντως κάνει τις μεταγγραφές ο Αταμάν(που δε νομίζω να αφήνει τον ΔΓ), ποτέ δεν έκανε περιφέρεια μόνο με πριμαντόνες.
Πάντα είχε και Άντερσον, Μπράιαντ, Μπομπουά, Σίμον για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Φέτος άλλαξε την συνταγή που έφυγαν Σίμον, Άντερσον και πήραν τον υπερπαίκτη Κλάιμπερν και πήγαν άκλαυτοι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιουν 21, 2023 6:53 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
αν φυγει ο σλουκας σιγουρα εμεις..αλλα το κοβω να τον παιρνουμε ακομα και αν μεινει..βεβαια δεν ξερω τι λεφτα θα ζητησει και τι ρολο θα θελει.. Μονο να τρεχει το σεκοντ γιουνιτ θα τον ηθελα ωστε να παει ο σλουκας στο πρωτο.

Αν τον βαλεις μαζι με κανααν πιτερς μιλου μαζι δεν θα ταν καθολου ασχημα θεωρω.
κοιτα στην φενερ επαιρνε 1.5 σιγουρα θα ζητησει εκει γυρω οσο και να πεσει πανω απο μυριο θα παρει σιγουρα
ο καλαθης ηταν στα καλα του παιχτης για δευτερη επιλογη,τωρα ειναι πλεον για τριτη επιλογη

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 21, 2023 6:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αν τον βαλεις μαζι με κανααν πιτερς μιλου μαζι δεν θα ταν καθολου ασχημα θεωρω.
κοιτα στην φενερ επαιρνε 1.5 σιγουρα θα ζητησει εκει γυρω οσο και να πεσει πανω απο μυριο θα παρει σιγουρα
ο καλαθης ηταν στα καλα του παιχτης για δευτερη επιλογη,τωρα ειναι πλεον για τριτη επιλογη
κανα 800ρι και πολυ του ειναι...1,5 που θα το βρει 35 χρονων?μονο ο ιτουδης τα κανει αυτα..και εγω ετσι το εχω στο μυαλο μου σαν 3τη επιλογη μετα απο σλουκα γουοκαπ,ταιριαζει γαντι και με τον κανααν.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιουν 21, 2023 6:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 6:58 pm
τουλουμπα έγραψε:

κανα 800ρι και πολυ του ειναι...1,5 που θα το βρει 35 χρονων?μονο ο ιτουδης τα κανει αυτα..και εγω ετσι το εχω στο μυαλο μου σαν 3τη επιλογη μετα απο σλουκα γουοκαπ,ταιριαζει γαντι και με τον κανααν.
καλα για τριτη επιλογη και για εμας πισω απο βιλντοζα και εξουμ τον θελω
αλλα φοβαμαι μην τον φερουν αντι του εξουμ

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Τετ Ιουν 21, 2023 7:19 pm

μη γινει κανα αστειο αντι του εξουμ εκτος κ γινει καλαθης βιλντοσα παντερ εξουμ

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior

Τετ Ιουν 21, 2023 7:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
Ελπίζω όχι εμείς
Μόνο για τρίτος ετσι για να λέμε στους απέναντι ότι ο τρίτος μας ποιντ είναι ανώτερος από τον δικό τους😂😂😂

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior

Τετ Ιουν 21, 2023 7:25 pm

Phys87 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Καλά μην συγκρίνουμε αυτήν την τριάδα τώρα με πανταρ-βιλντοζα-ντορσει
Και μην ξεχνάς βέβαια τι ομάδα είχαμε τότε και πως είμασταν γενικά στην Ευρώπη

0
assistant

nba

Τετ Ιουν 21, 2023 7:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
μ ελουσε ενας κρυος ιδρωτας να πω τη μαυρη μου αληθεια...........μακρια......................

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”