2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 23, 2023 6:24 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Παρ Ιουν 23, 2023 6:12 pm
Νομιζω πως το καλυτερο φιτ για την περιφερεια του ολυμπιακου με το υπαρχον ροστερ ειναι ο guduric.Επειδη αποκλειεται να ερθει πιστευω ο μπαρτζωκας θα αναζητησει κατι παρεμφερες.Ο μιχαλιουκ θα ειναι ο εκλεκτος
Μιχαλιουκ έχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Ελπίζω να τον φέρουν Ευρώπη. Δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά πιστεύω Ευρώπη μπορεί να κάνει παπάδες. Επίσης μετά το φετινό πείραμα με Σάσα και Πίτερς στο 4 το οποίο δεν δούλεψε και πολύ μιας και ο Πίτερς δεν ήταν αξιόπιστο back up θα πήγαινα με Σάσα και έναν πιο αθλητικό για back up όπως τον webb της Βαλένθια

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 23, 2023 6:35 pm

Εικόνα

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 23, 2023 7:45 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 08, 2022 12:15 pm
Εμένα δεν μου άρεσε η επιλογή και δεν περίμενα να γίνει.

Από την ώρα που έγινε όμως σημαίνει πως ο κόουτς (που προφανώς βλέπει τα ερωτηματικά που βλέπουμε εμείς) έχει κάποιο πλάνο. Αν δεν είχε, θα έκανε μια πιο σέιφ επιλογή με περισσότερα χρήματα μιας και στον Ντόρσει θα έδινε σχεδόν τα διπλά φέτος. Τα χρήματα τα κράτησε όμως οπότε ή που αναμένεται κάτι ακόμα κάπου (7ος ξένος 3-4 πχ ή Καλάθης) ή που κοιτάζουν πιο μετά την αύξηση που θα δώσουν στον Βέζε εφόσον ανανεώσει για να μείνει φέτος, τον Μήτογλου, τον Ντόρσει μήπως γυρίσει στα μέσα της χρονιάς, ακόμα και για να κλείσουν του χρόνου Μιλού ή και όλα τα παραπάνω. Είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα του μέλλοντος, λήγουν και τα συμβόλαια των Παπ, Μακκίσικ (και Μπολομπόι) του χρόνου άλλωστε (άρα ίσως κάποιο ανανεωθεί με αύξηση από τώρα ή μέσα στην χρονιά).
Λέω άπειρες βλακειες. Αλλά που και που λέω σωστά 😁
Τον Μιλου, την κούρσα για Ντορσει (που τελικά αποφάσισαν να μην), τις αυξήσεις. Στο πλάνο ήμουν μέσα από πέρυσι 😁

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 23, 2023 7:46 pm

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Ιουν 23, 2023 7:47 pm

shaq7 έγραψε:
Φτιάξε μας!! Θα τρελαθώ άμα γίνει αυτό 😁

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 23, 2023 7:48 pm

Παναθηναϊκός πήρε Μωραϊτη, και πολύ καλά έκανε.
Επιτακτική ανάγκη να πάρουμε κι εμείς Ρογκαβόπουλο. Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες καλοί.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιουν 23, 2023 7:51 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Ιουν 23, 2023 7:48 pm
Παναθηναϊκός πήρε Μωραϊτη, και πολύ καλά έκανε.
Επιτακτική ανάγκη να πάρουμε κι εμείς Ρογκαβόπουλο. Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες καλοί.
Nομίζω έχει συμφωνήσει με Μπασκόνια.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 23, 2023 7:56 pm

Παντως μεσα στο αρθρο λεει οτι θα πρεπει να ριξει πολυ τις απαιτησεις του για να γινει μεταγραφη..
Λογικα αν μεινει ο σλουκας δυσκολο εως απιθανο..αλλα αν φυγει λογικα θα ανεβασουμε και εμεις αρκετα την προσφορα..Εγω το περιμενα παντως οτι θα ζητησει πολλα λεφτα που δεν ειναι να τον κατηγορησει και κανεις γιαυτο οταν δεν υπαρχει αλλος..

Πρεπει να τον παρει ο σκινδηλιας να του πει ''listen my man,here in piraeus players paying us to play..its an honor that we giving you money'' και να κλεισει.

Εχω την εντυπωση παντως οτι τον εχω δει να μιλαει με τα καλυτερα λογια για μας ,η αυτος η ο χαουρντ ηταν.

Παντως ενα ροστερ Σλουκα Γουοκαπ Λου
Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ
θα χε ηδη μπει φ4 δεν θα χρειαζοταν καν να κατεβουμε :D

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644

Παρ Ιουν 23, 2023 7:59 pm

shaq7 έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Μακάρι να ισχύει.

Κάποιοι θα πουν μια χρονιά έκανε. Δεκτό. Αλλά τι χρονιά. Επειδή έβλεπα πολύ Μπασκόνια φέτος (από τις πιο fun to watch ομάδες), ο τύπος ήταν απολαυστικός.

Στην θεωρία τουλάχιστον είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Σλούκα.

2
2 Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Ιουν 23, 2023 8:03 pm

shaq7 έγραψε:
Παντως μεσα στο αρθρο λεει οτι θα πρεπει να ριξει πολυ τις απαιτησεις του για να γινει μεταγραφη..
Λογικα αν μεινει ο σλουκας δυσκολο εως απιθανο..αλλα αν φυγει λογικα θα ανεβασουμε και εμεις αρκετα την προσφορα..Εγω το περιμενα παντως οτι θα ζητησει πολλα λεφτα που δεν ειναι να τον κατηγορησει και κανεις γιαυτο οταν δεν υπαρχει αλλος..

Πρεπει να τον παρει ο σκινδηλιας να του πει ''listen my man,here in piraeus players paying us to play..its an honor that we giving you money'' και να κλεισει.

Εχω την εντυπωση παντως οτι τον εχω δει να μιλαει με τα καλυτερα λογια για μας ,η αυτος η ο χαουρντ ηταν.

Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ
Χαχαχα ισχύει θα ήταν άρρωστο!

Ρώτησα κάποιον που ξέρω όταν έλεγες τέτοια πόσα και μου είχε πει "το πολύ να φτάσει 1,5 επειδή πήρε διαβατήριο". Τον ρώτησα πάλι και μου είπε μόλις ότι ακούγεται πως με την Αρμάνι χάλασε η μεταγραφή επειδή ζητούσε 2 :shock:

Ότι δεν είναι μεν αυτή η τιμή του γενικά και πως από την Αρμάνι ζήτησε τόσα επειδή έχει το διαβατήριο και φαίνεται δεν προτιμάει να πάει, αλλά όπως και να χει και το 1,5 ζοριζει πια. Αν τον θέλει κάποια ομάδα με φράγκα που ο ίδιος θα ήθελε να πάει θα του δώσει 1,7-1,8 και θα τον πάρει. Εμείς δύσκολο να φτάσουμε εκεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Παρ Ιουν 23, 2023 8:17 pm

Με 2.7 εκατ. για δύο χρόνια... το λες και σπατάλη!

Υ.Γ.
«Νικόλας» ο... ΣΠΑΤΑΛΟΣ. :lol:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 23, 2023 8:18 pm

AlexD έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ

Ρώτησα κάποιον που ξέρω όταν έλεγες τέτοια πόσα και μου είχε πει "το πολύ να φτάσει 1,5 επειδή πήρε διαβατήριο". Τον ρώτησα πάλι και μου είπε μόλις ότι ακούγεται πως με την Αρμάνι χάλασε η μεταγραφή επειδή ζητούσε 2 :shock:

Ότι δεν είναι μεν αυτή η τιμή του γενικά και πως από την Αρμάνι ζήτησε τόσα επειδή έχει το διαβατήριο και φαίνεται δεν προτιμάει να πάει, αλλά όπως και να χει και το 1,5 ζοριζει πια. Αν τον θέλει κάποια ομάδα με φράγκα που ο ίδιος θα ήθελε να πάει θα του δώσει 1,7-1,8 και θα τον πάρει. Εμείς δύσκολο να φτάσουμε εκεί.
κατω απο 1.5 δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησει..νομιζω και στην μπασκονια γυρω στο 1εκ παιρνει..
Αν βαλεις και τα 600χιλ στον κερεχετα παει 2.1 στην καλυτερη για την πρωτη χρονια..Επισης σιγουρα θα υπαρξουν ομαδες που θα του δωσουν και 2.(απορω πχ πως για τον παο που κανει σε ολους 2εκ προτασεις εχει αφησει αυτον απεξω εκτος και την εκανε και δεν ακουστηκε,χιλιες φορες θα τα εδινα σε αυτον παρα στον παντερ).

Οποτε θα πρεπει να χει τρελη καψουρα να παιξει στον θρυλο και να ειχε αφισα του σπανουλη για ερθει..Αν και κουμπωνει ονειρο μαζι με σλουκα γουοκαπ μακισικ..Θα χαμε μετα εκτος απο τις καλυτερες γραμμες ψηλων και αυτη των κοντων..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Ιουν 23, 2023 8:27 pm

shaq7 έγραψε:
AlexD έγραψε:

κατω απο 1.5 δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησει..νομιζω και στην μπασκονια γυρω στο 1εκ παιρνει..
Αν βαλεις και τα 600χιλ στον κερεχετα παει 2.1 στην καλυτερη για την πρωτη χρονια..Επισης σιγουρα θα υπαρξουν ομαδες που θα του δωσουν και 2.(απορω πχ πως για τον παο που κανει σε ολους 2εκ προτασεις εχει αφησει αυτον απεξω εκτος και την εκανε και δεν ακουστηκε,χιλιες φορες θα τα εδινα σε αυτον παρα στον παντερ).

Οποτε θα πρεπει να χει τρελη καψουρα να παιξει στον θρυλο και να ειχε αφισα του σπανουλη για ερθει..Αν και κουμπωνει ονειρο μαζι με σλουκα γουοκαπ μακισικ..Θα χαμε μετα εκτος απο τις καλυτερες γραμμες ψηλων και αυτη των κοντων..
1 εκ επαιρνε στην μπασκονια?Δινει ο κερεχετα τετοια συμβολαια αν δεν σε λενε σενγκελια?
Αντε να γινει αυτο που λεει ο μοτεγιουνας να βλεπουμε ποσα παιρνει ο καθενας γιατι θα τρελαθουμε καθε φορα που προσπαθουμε να μαντεψουμε...

55k το μηνα που λεει το αρθρο που παρεθεσε ο φιλος δλδ 650 το χρονο νορμαλ μου φαινεται..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Παρ Ιουν 23, 2023 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba

Παρ Ιουν 23, 2023 8:30 pm

shaq7 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Ο ΠΑΟ λέει δεν θέλησε να ασχοληθεί καν.
Στο basketnews γράφει ότι παίρνει κάτω από 1Μ φέτος.

https://m.basketnews.com/news-187026-eu ... ummer.html

Αν όμως φύγει ο Σλουκας; το sportal γράφει ότι ο Σλουκας πήγε 3 μέρες Κρήτη, ήρθε Αθήνα αλλά δεν έκανε λέει ραντεβού με την ομάδα γιατί δεν γινόταν (χωρίς λέει να σημαίνει κάτι αυτό) και έφυγε για Ρώμη. Μήπως ο Σλουκας πάει Αρμάνι αφού δεν τους κάθεται ο Τόμσον;

Αν ναι, δίνεις το συμβόλαιο του Σλουκα (ας πούμε ότι δεν τους νοιάζει το μπαι άουτ και το κάνουν δώρο αύξηση) στον Τόμσον ή όχι;

Επειδή και εγώ είδα λίγη Μπασκονια φέτος, το έχω ξανά πει. Στα μάτια μου είναι ο επόμενος τεράστιος γκαρντ της διοργάνωσης. Το δίνεις και κάνεις δώρο και το 600 ρι. Γνώμη μου :D

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Ιουν 23, 2023 8:37 pm

Αν τελικά ισχύει ότι πήραμε οριστικά Μιλου, θα ήθελα για τρίτο σέντερ να κρατήσουμε Μπολομποι. Που να βγαίνουμε τώρα στην αγορά για καινούργιο ψηλό που δεν ξέρουμε πως θα κολλήσει με την ομάδα.

Ο Μπολο νομίζω κάπου μέσα στην χρόνια έπεσε θύμα της απροσδόκητα καλής κατάστασης του Μπλακ. Κατα τα άλλα αν είχε πάρει παραπάνω χρόνο θα είχε κάνει καλύτερες εμφανίσεις.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”