Μιχαλιουκ έχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Ελπίζω να τον φέρουν Ευρώπη. Δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά πιστεύω Ευρώπη μπορεί να κάνει παπάδες. Επίσης μετά το φετινό πείραμα με Σάσα και Πίτερς στο 4 το οποίο δεν δούλεψε και πολύ μιας και ο Πίτερς δεν ήταν αξιόπιστο back up θα πήγαινα με Σάσα και έναν πιο αθλητικό για back up όπως τον webb της ΒαλένθιαJamesharden13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 6:12 pmΝομιζω πως το καλυτερο φιτ για την περιφερεια του ολυμπιακου με το υπαρχον ροστερ ειναι ο guduric.Επειδη αποκλειεται να ερθει πιστευω ο μπαρτζωκας θα αναζητησει κατι παρεμφερες.Ο μιχαλιουκ θα ειναι ο εκλεκτος
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λέω άπειρες βλακειες. Αλλά που και που λέω σωστάAlexD έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 08, 2022 12:15 pmΕμένα δεν μου άρεσε η επιλογή και δεν περίμενα να γίνει.
Από την ώρα που έγινε όμως σημαίνει πως ο κόουτς (που προφανώς βλέπει τα ερωτηματικά που βλέπουμε εμείς) έχει κάποιο πλάνο. Αν δεν είχε, θα έκανε μια πιο σέιφ επιλογή με περισσότερα χρήματα μιας και στον Ντόρσει θα έδινε σχεδόν τα διπλά φέτος. Τα χρήματα τα κράτησε όμως οπότε ή που αναμένεται κάτι ακόμα κάπου (7ος ξένος 3-4 πχ ή Καλάθης) ή που κοιτάζουν πιο μετά την αύξηση που θα δώσουν στον Βέζε εφόσον ανανεώσει για να μείνει φέτος, τον Μήτογλου, τον Ντόρσει μήπως γυρίσει στα μέσα της χρονιάς, ακόμα και για να κλείσουν του χρόνου Μιλού ή και όλα τα παραπάνω. Είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα του μέλλοντος, λήγουν και τα συμβόλαια των Παπ, Μακκίσικ (και Μπολομπόι) του χρόνου άλλωστε (άρα ίσως κάποιο ανανεωθεί με αύξηση από τώρα ή μέσα στην χρονιά).
Τον Μιλου, την κούρσα για Ντορσει (που τελικά αποφάσισαν να μην), τις αυξήσεις. Στο πλάνο ήμουν μέσα από πέρυσι
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5676
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως μεσα στο αρθρο λεει οτι θα πρεπει να ριξει πολυ τις απαιτησεις του για να γινει μεταγραφη..
Λογικα αν μεινει ο σλουκας δυσκολο εως απιθανο..αλλα αν φυγει λογικα θα ανεβασουμε και εμεις αρκετα την προσφορα..Εγω το περιμενα παντως οτι θα ζητησει πολλα λεφτα που δεν ειναι να τον κατηγορησει και κανεις γιαυτο οταν δεν υπαρχει αλλος..
Πρεπει να τον παρει ο σκινδηλιας να του πει ''listen my man,here in piraeus players paying us to play..its an honor that we giving you money'' και να κλεισει.
Εχω την εντυπωση παντως οτι τον εχω δει να μιλαει με τα καλυτερα λογια για μας ,η αυτος η ο χαουρντ ηταν.
Παντως ενα ροστερ Σλουκα Γουοκαπ Λου
Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ
θα χε ηδη μπει φ4 δεν θα χρειαζοταν καν να κατεβουμε
Λογικα αν μεινει ο σλουκας δυσκολο εως απιθανο..αλλα αν φυγει λογικα θα ανεβασουμε και εμεις αρκετα την προσφορα..Εγω το περιμενα παντως οτι θα ζητησει πολλα λεφτα που δεν ειναι να τον κατηγορησει και κανεις γιαυτο οταν δεν υπαρχει αλλος..
Πρεπει να τον παρει ο σκινδηλιας να του πει ''listen my man,here in piraeus players paying us to play..its an honor that we giving you money'' και να κλεισει.
Εχω την εντυπωση παντως οτι τον εχω δει να μιλαει με τα καλυτερα λογια για μας ,η αυτος η ο χαουρντ ηταν.
Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ
θα χε ηδη μπει φ4 δεν θα χρειαζοταν καν να κατεβουμε

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχα ισχύει θα ήταν άρρωστο!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 7:56 pmΠαντως μεσα στο αρθρο λεει οτι θα πρεπει να ριξει πολυ τις απαιτησεις του για να γινει μεταγραφη..
Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ
θα χε ηδη μπει φ4 δεν θα χρειαζοταν καν να κατεβουμε![]()
Ρώτησα κάποιον που ξέρω όταν έλεγες τέτοια πόσα και μου είχε πει "το πολύ να φτάσει 1,5 επειδή πήρε διαβατήριο". Τον ρώτησα πάλι και μου είπε μόλις ότι ακούγεται πως με την Αρμάνι χάλασε η μεταγραφή επειδή ζητούσε 2

Ότι δεν είναι μεν αυτή η τιμή του γενικά και πως από την Αρμάνι ζήτησε τόσα επειδή έχει το διαβατήριο και φαίνεται δεν προτιμάει να πάει, αλλά όπως και να χει και το 1,5 ζοριζει πια. Αν τον θέλει κάποια ομάδα με φράγκα που ο ίδιος θα ήθελε να πάει θα του δώσει 1,7-1,8 και θα τον πάρει. Εμείς δύσκολο να φτάσουμε εκεί.
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 5676
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
κατω απο 1.5 δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησει..νομιζω και στην μπασκονια γυρω στο 1εκ παιρνει..AlexD έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 8:03 pmΧαχαχα ισχύει θα ήταν άρρωστο!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 7:56 pmΠαντως μεσα στο αρθρο λεει οτι θα πρεπει να ριξει πολυ τις απαιτησεις του για να γινει μεταγραφη..
Τομσον Μακισικ Λαρυ
Παπ ολιντε
Σασα κορνελι
Μιλου Φαλλ
θα χε ηδη μπει φ4 δεν θα χρειαζοταν καν να κατεβουμε![]()
Ρώτησα κάποιον που ξέρω όταν έλεγες τέτοια πόσα και μου είχε πει "το πολύ να φτάσει 1,5 επειδή πήρε διαβατήριο". Τον ρώτησα πάλι και μου είπε μόλις ότι ακούγεται πως με την Αρμάνι χάλασε η μεταγραφή επειδή ζητούσε 2
Ότι δεν είναι μεν αυτή η τιμή του γενικά και πως από την Αρμάνι ζήτησε τόσα επειδή έχει το διαβατήριο και φαίνεται δεν προτιμάει να πάει, αλλά όπως και να χει και το 1,5 ζοριζει πια. Αν τον θέλει κάποια ομάδα με φράγκα που ο ίδιος θα ήθελε να πάει θα του δώσει 1,7-1,8 και θα τον πάρει. Εμείς δύσκολο να φτάσουμε εκεί.
Αν βαλεις και τα 600χιλ στον κερεχετα παει 2.1 στην καλυτερη για την πρωτη χρονια..Επισης σιγουρα θα υπαρξουν ομαδες που θα του δωσουν και 2.(απορω πχ πως για τον παο που κανει σε ολους 2εκ προτασεις εχει αφησει αυτον απεξω εκτος και την εκανε και δεν ακουστηκε,χιλιες φορες θα τα εδινα σε αυτον παρα στον παντερ).
Οποτε θα πρεπει να χει τρελη καψουρα να παιξει στον θρυλο και να ειχε αφισα του σπανουλη για ερθει..Αν και κουμπωνει ονειρο μαζι με σλουκα γουοκαπ μακισικ..Θα χαμε μετα εκτος απο τις καλυτερες γραμμες ψηλων και αυτη των κοντων..
1
1

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1 εκ επαιρνε στην μπασκονια?Δινει ο κερεχετα τετοια συμβολαια αν δεν σε λενε σενγκελια?shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 8:18 pmκατω απο 1.5 δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησει..νομιζω και στην μπασκονια γυρω στο 1εκ παιρνει..AlexD έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 8:03 pm
Χαχαχα ισχύει θα ήταν άρρωστο!
Αν βαλεις και τα 600χιλ στον κερεχετα παει 2.1 στην καλυτερη για την πρωτη χρονια..Επισης σιγουρα θα υπαρξουν ομαδες που θα του δωσουν και 2.(απορω πχ πως για τον παο που κανει σε ολους 2εκ προτασεις εχει αφησει αυτον απεξω εκτος και την εκανε και δεν ακουστηκε,χιλιες φορες θα τα εδινα σε αυτον παρα στον παντερ).
Οποτε θα πρεπει να χει τρελη καψουρα να παιξει στον θρυλο και να ειχε αφισα του σπανουλη για ερθει..Αν και κουμπωνει ονειρο μαζι με σλουκα γουοκαπ μακισικ..Θα χαμε μετα εκτος απο τις καλυτερες γραμμες ψηλων και αυτη των κοντων..
Αντε να γινει αυτο που λεει ο μοτεγιουνας να βλεπουμε ποσα παιρνει ο καθενας γιατι θα τρελαθουμε καθε φορα που προσπαθουμε να μαντεψουμε...
55k το μηνα που λεει το αρθρο που παρεθεσε ο φιλος δλδ 650 το χρονο νορμαλ μου φαινεται..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Παρ Ιουν 23, 2023 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο ΠΑΟ λέει δεν θέλησε να ασχοληθεί καν.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 8:18 pmκατω απο 1.5 δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησει..νομιζω και στην μπασκονια γυρω στο 1εκ παιρνει..
Στο basketnews γράφει ότι παίρνει κάτω από 1Μ φέτος.
https://m.basketnews.com/news-187026-eu ... ummer.html
Αν όμως φύγει ο Σλουκας; το sportal γράφει ότι ο Σλουκας πήγε 3 μέρες Κρήτη, ήρθε Αθήνα αλλά δεν έκανε λέει ραντεβού με την ομάδα γιατί δεν γινόταν (χωρίς λέει να σημαίνει κάτι αυτό) και έφυγε για Ρώμη. Μήπως ο Σλουκας πάει Αρμάνι αφού δεν τους κάθεται ο Τόμσον;
Αν ναι, δίνεις το συμβόλαιο του Σλουκα (ας πούμε ότι δεν τους νοιάζει το μπαι άουτ και το κάνουν δώρο αύξηση) στον Τόμσον ή όχι;
Επειδή και εγώ είδα λίγη Μπασκονια φέτος, το έχω ξανά πει. Στα μάτια μου είναι ο επόμενος τεράστιος γκαρντ της διοργάνωσης. Το δίνεις και κάνεις δώρο και το 600 ρι. Γνώμη μου

1
1

Αν τελικά ισχύει ότι πήραμε οριστικά Μιλου, θα ήθελα για τρίτο σέντερ να κρατήσουμε Μπολομποι. Που να βγαίνουμε τώρα στην αγορά για καινούργιο ψηλό που δεν ξέρουμε πως θα κολλήσει με την ομάδα.
Ο Μπολο νομίζω κάπου μέσα στην χρόνια έπεσε θύμα της απροσδόκητα καλής κατάστασης του Μπλακ. Κατα τα άλλα αν είχε πάρει παραπάνω χρόνο θα είχε κάνει καλύτερες εμφανίσεις.
Ο Μπολο νομίζω κάπου μέσα στην χρόνια έπεσε θύμα της απροσδόκητα καλής κατάστασης του Μπλακ. Κατα τα άλλα αν είχε πάρει παραπάνω χρόνο θα είχε κάνει καλύτερες εμφανίσεις.